Vsem!
Če bi mene nekdo vprašal,kakšno je moje mnenje o mojem umu -zavesti in misli kot moji življenjski vsebini v njunem medsebojne Em izmeničnem valovanju bi iskreno odgovoril; nič nimam proti samemu sebi,ker tak kot sem ---sem v celosti individualna vesoljna življenjska samopojavnost. Dejal bi mu takole ; takšne kot so moje natalne življenjske predispozije v takšni življenjski vesoljni individualni elementarni in življenjski samopojavnosti živim in rastem v vesoljnem večno-sedanjem samodelovanju (teološko božjem duhu)- v resnici vesoljni EM sili.
Postavil bi pa mojemu spraševalcu tole vprašanje :Kaj misliš je Bog sam (vseobsežna vesoljna elementarna in življenjska večno-sedanja samodelujoča vsepojavnost);;; zadovoljna,srečna,zaljubljena,egoistična,naučena,zmanipulirana,vojskojoča,prestr
ašena,pametna-neumna- iteligentna razumna narcisoidna enost????
Ali ni Bog samo takšna kot je,ali je lahko drugačen?
Kakšen sem potem lahko jaz ? Sem lahko proti svoji volji drugačen kot sem? Odgovoril bi mu , nemogoče!!!!

In bi nadaljeval ; Dovolim si pa razumeti ,da sama vsevesoljna elementarna in življenjska večno-sedanja samodelujoča samopojavnost (teološko Bog)samodeluje preko EM sile (duha) name (ker ga razumem kot sebe) in zaupam ,da me (vesoljna samopojavnost) tako samodejno popelje do vsevesoljnega življenjskega samo razsvetljenstva kjer se bova zrcalila jaz in BOG- kot enotna skupna samospoznana življenjska enost drug v drugemu..Jaz v večno-sedanji vesoljni vseobsežni samopojavnosti in vesoljna vseobsežna samopojavnost v meni tu in sedaj.
Tu sem želel povedati,da vse tehnike seminarji, raznih ego mistikov razsvetljenjstva -osebno odrekanje-duhovno licemerstvo, vaje za dojemanje skrivnosti vseh skrivnosti,vse umske zavestne miselne špekulacije kako se poduhoviti in razsvetljiti ne pomagajo ---če sebe najprej ne spoznamo in se '''brezpogojno sprejmemo''' v celosti takšni kot smo ---tu in sedaj!!!!

Lp Alojz