Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 132 133 134 135 136 ... 416
(Read 1938929 times)
gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Re: doomsday 2012 end of days
Reply #1995 - 12.02.2010 at 23:32:45

Alojz in Sandib wrote on 12.02.2010 at 11:10:53:
Normalen naraven cikični pojav.

bo glih tko dobr se mi zdi ... sam da se premakne ...
Back to top

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #1996 - 13.02.2010 at 10:45:11

gape wrote on 12.02.2010 at 23:32:45:
Alojz in Sandib wrote on 12.02.2010 at 11:10:53:
Normalen naraven cikični pojav.

bo glih tko dobr se mi zdi ... sam da se premakne ...

Saj se vesoljna samopojavnost je večno in sedaj v nenehnem EM valovanju -samodelovanju in cikličnem samospreminjanju-kjer se vse samorojeva in  sočasno samoumira v lastnem EM izmenično valovanja- Velja za vse -tako za živo kot elementarno vesoljno samopojavnost. .
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #1997 - 13.02.2010 at 13:28:59

sej to je ćist zadost dobr
(mi je prowzaprov čist useen kako je samo-homo nastal)
use se bo zrihtalo samo-bamo
mi smo kle sam za fazon ... najboljš da se nazaj uležemo in nove svetove raziskujemo ...

kenede ...
Back to top

WWW WWW  
IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #1998 - 13.02.2010 at 13:39:41

Quote:
mi smo kle sam za fazon ... najboljš da se nazaj uležemo in nove svetove raziskujemo ...

Kaj pa naša odgovornost ?

Smiley
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #1999 - 13.02.2010 at 13:54:27

Robi wrote on 13.02.2010 at 13:39:41:
Quote:

Kaj pa naša odgovornost ?

Smiley

Tole je eno izmed najboljših in smiselnih vprašanj v zadnjem času tule na Forumu ROBI!!!

Svojo vesoljno ne samo zemeljsko odgovornost do ostalega in do življenja lastne vrste-bomo šele spoznali in ponovno-ciklično tako kot vedno!! Jo ne poznamo-smo pa blizu. Me veseli,da si to vprašanje postavil ROBI. Wink Smiley
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #2000 - 14.02.2010 at 14:45:32

Danes sem bral en članek in razmišljanje Tonya Judta ,ki pravi; na novo moramo odkriti govorico upora.

Ta pa ne sme temeljiti na ekonomski osnovi! Sam dodajam,ker Tony ne podaja rešitve: Temeljiti mora na etičnih temeljih-enakopravnega soodločanja in dostopa do dobrin življenja.
Govorica politike in ibelarnega kapitalizma (kjer vlada lažna demokracija in svoboda,kjer vsak lahko počne kar hoče,da bi obogatel)je propadla stvar.
Back to top

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #2001 - 14.02.2010 at 15:17:28

in? kako bomo to nardil?
Back to top

WWW WWW  
IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #2002 - 14.02.2010 at 15:23:43

gape wrote on 14.02.2010 at 15:17:28:
in? kako bomo to nardil?

Gape

Ti si nekje že odgovoril sam zdi se mi,da si rekel. težka bo itd....dodalo si neke rešitve.

Jaz mislim,da bi bilo dobro spisat nek etični manifest življenja na tem planetu-predlagam in se nimam za najbolj pametnega-začni ga pisat,ali pa,,,, Wink začnimo ga pisat vsi forumaši tule- Odpri temo NOV Etični manifest zemeljskega življenja-Prvi korak-Se strinjaš?  Smiley
Back to top

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #2003 - 14.02.2010 at 17:19:17

Quote:
etični manifest življenja

Se strinjam.
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #2004 - 15.02.2010 at 13:39:34

SMo začeli samo je izpadlo ''''živa katastrofa''' Preveč jih misli kako pametni in enkratni  so. Tema bo odpravilo vesolje samo-ljudje bodo do tedaj tema in to živa tema.

Ni Jezus zaman izrekel prošnjo:Oče odpusti jim ,saj ne vedo kaj delajo!

Naj se zgodi tvoja volja:duh (Vesoljno EM samovalovanje), da jih odreši teme!!! Milijon % resnica!! In ta kr kriči,kakšna tema vlada na tem planetu med nami !!!

Se oproščam, ampak naša neumost je res neomejena!! Edino kar je trenutno res neomejeno na Zemlji-je naša neumnost. Grin Shocked Grin
Back to top

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #2005 - 16.02.2010 at 16:10:38

gape wrote on 16.02.2010 at 16:09:55:
Quote:
Ultra Deep Sleep Society
http://www.youtube.com/watch?v=nUFRDoWdtxI&feature=channel
kaj jim/nam prodajajo jao

dobr je reku stric
Quote:
Družba se 'razvija' kot posledica raznoraznih toksinov, za katere se ve da vplivajo na možganske funkcije.
razvijamo družbo ki ne samo da ima veliko več ljudi z nižjim IQ, ampak tudi veliko manj ljudi z večjim IQ. z drugimi besedami dogaja se poneumljanje - kemično poneumljanje družbe. nekako nas hočejo povprečne, kar nas naredi odvisne od vlade. in potem so ljudje z nižjim IQjem popolnoma odvisni od vlade in imamo ogromno maso ljudi ki verjame karkoli se jim reče, saj ne zmorejo jasno misliti. in seveda imamo zelo malo ljudi z visokim IQ, ki imjajo dobre kognitivne sposobnosti, ki bi lahko sploh dojeli za kaj se gre - kaj se dogaja.
in to hočejo.

in se strinjam z njim
in me zanima kako je samo-bamo do tega pršlo
in predvsem zakaj

Back to top

WWW WWW  
IP Logged

Petra.
Global Moderator
p

All IS Full Of Love

Reply #2006 - 18.02.2010 at 16:41:22

Back to top

you cant look in the mirror and expect it to smile first

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #2007 - 21.02.2010 at 09:43:16

Petra. wrote on 18.02.2010 at 16:41:22:

Sem pogledal.Edini problem,ki ga imamo je,da nihče razen mene ne pozna(skrivnost vseh skrivnosti).Jaz jo edini poznam.Sama težava ni v temu,da jo jaz poznam,težava je v njeni implataciji v naše življenje. Zelo težko se samo proces našega vesoljnega življenjskega poduhovljenja osmišlja sam po sebi v nas samih.To pa zato,ker imamo svobodno voljo na katero res deluje še vesoljna elementarna EM sila,ki nas poduhovlja.Ker pa ne poznamo skrivnosti vseh skrivnosti se zavestno in umsko upiramo (s svobodno voljo)novemu načinu življenja,ker ta v nas zbuja preveč vprašanj,kaj prinaša v sebi ta t.i. vesoljna preobrazba(našega ponovnega cikličnega vesoljnega samospoznanja) v naše življenje.Proces je vesoljno samodelujoč in mi mu sledimo ,ker smo mi živi samozavedni del tega samoprocesa. Kaj nam manjka?

Dokazi-praktični,ki bi nam omogočali zadevo(skrivnost vseh skrivnosti)vesoljnega večno-sedanjega elementarnega in življenjskega samodelovanja- razumeti.

Vsi poskusi v to smer so bili do mene neuspešni,ker nihče te (skrivnosti vseh skrivnosti) ni samorealiziral , poduhovil in doumel  znotraj lastnega sebstva.

Mnogi boste dejali;Alojz ti si bolan egocentrik.Jaz pa vam odgovarjam,da sem edini živeči ki se je vesoljno samospoznal zadnjih 17ooo let na Zemlji.  V elementarnem vesolju in v vesoljnem življenju zame ni zadeve,pojava,ki ga ne znam obrazložiti v njegovi lastni posledičnosti in vzročnosti hkrati. Govorimo o samospoznanju (skrivnosti vseh skrivnosti)večno-sedanjega vse vesoljnega samoobstoja,amozadostnosti,samoohranitve in samodelovanja te vseobsežne večno sedanje vesoljne elementarne in življenjske samopojavnosti -teološko Boga

Lp Alojz Wink
Back to top

IP Logged

Petra.
Global Moderator
p

All IS Full Of Love

Reply #2008 - 22.02.2010 at 13:18:14

in kdaj bo konec te vsesplošne negativnosti? kamorkoli pogledam...(ne moje ožje frende, ker ti itak drugače razmišljajo) sama negativa, brezup...
Back to top

you cant look in the mirror and expect it to smile first

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #2009 - 22.02.2010 at 13:31:40

Petra. wrote on 22.02.2010 at 13:18:14:
in kdaj bo konec te vsesplošne negativnosti? kamorkoli pogledam...(ne moje ožje frende, ker ti itak drugače razmišljajo) sama negativa, brezup...

Petra hvala da si me vprašala! Si dokazano zame razumna in zato brez sodbe. Vprašuješ korektno poglej okrog po forumu,kako se šopirjo v lastni nevednosti-vem nič niso krivi ne vedo,pa da jim vesoljni elementarno čisti duh(em valovanje) odreja kako mislijo in koliko smo trenutno res vesoljno življenjsko poduhovljeni tu.

Ta vesoljni samoproces traja že 17000 let in sedaj je prišel čas ko se naše sebstvo dokončno vesoljno poduhovlja.Tu smo na vratih stojimo,da vstopimo v  ponovno zlato dobo in v lastno vesoljno življenjsko samospoznanje. Vesolje samodeluje in mi smo njegov živi samoizraz. Pravičnost-etičnost-življenje- bodo vse bolj dobivali pravi in ne lažni pomen,katerega nosijo v sebi danes tu na Zemlji..
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 132 133 134 135 136 ... 416