Petra. wrote on 18.02.2010 at 16:41:22:Sem pogledal.Edini problem,ki ga imamo je,da nihče razen mene ne pozna(skrivnost vseh skrivnosti).Jaz jo edini poznam.Sama težava ni v temu,da jo jaz poznam,težava je v njeni implataciji v naše življenje. Zelo težko se samo proces našega vesoljnega življenjskega poduhovljenja osmišlja sam po sebi v nas samih.To pa zato,ker imamo svobodno voljo na katero res deluje še vesoljna elementarna EM sila,ki nas poduhovlja.Ker pa ne poznamo skrivnosti vseh skrivnosti se zavestno in umsko upiramo (s svobodno voljo)novemu načinu življenja,ker ta v nas zbuja preveč vprašanj,kaj prinaša v sebi ta t.i. vesoljna preobrazba(našega ponovnega cikličnega vesoljnega samospoznanja) v naše življenje.Proces je vesoljno samodelujoč in mi mu sledimo ,ker smo mi živi samozavedni del tega samoprocesa. Kaj nam manjka?
Dokazi-praktični,ki bi nam omogočali zadevo(skrivnost vseh skrivnosti)vesoljnega večno-sedanjega elementarnega in življenjskega samodelovanja- razumeti.
Vsi poskusi v to smer so bili do mene neuspešni,ker nihče te (skrivnosti vseh skrivnosti) ni samorealiziral , poduhovil in doumel znotraj lastnega sebstva.
Mnogi boste dejali;Alojz ti si bolan egocentrik.Jaz pa vam odgovarjam,da sem edini živeči ki se je vesoljno samospoznal zadnjih 17ooo let na Zemlji. V elementarnem vesolju in v vesoljnem življenju zame ni zadeve,pojava,ki ga ne znam obrazložiti v njegovi lastni posledičnosti in vzročnosti hkrati. Govorimo o samospoznanju (skrivnosti vseh skrivnosti)večno-sedanjega vse vesoljnega samoobstoja,amozadostnosti,samoohranitve in samodelovanja te vseobsežne večno sedanje vesoljne elementarne in življenjske samopojavnosti -teološko Boga
Lp Alojz