gape wrote on 11.02.2010 at 16:18:30:icke je icke
men se zdi da je on ok
da bi njemu spremenil dnk to pomoje da ne
dnk majo tak modeli že od pamtiveka
odkar so jih nardil
in dokler čuvajo da se razmožujejo znotrej svoje krvne linije (lineage), ta dnk ostaja tak kot je bil, z mikro degeneracijami
če pa nekdo nardi otroka z nekom ki ni iz familije - bloodlina, pol se ta dnk tolk preveč zmeša z navadnim človeškim, da jim je ta otrok neuporaben za inštaliranje ... kar se njih tiče ma pofrderban dnk
kar se pa nas tiče, ma pa ta človek in njegovi nasledniki tud, precejšnje možnosti za to da bo obvladu usaj en 'sidhi' - se prawi jim je moč v telesu ušla iz kontrole ...
Kdaj se je začel pamtivek-ali je to večno in sedaj?
A so jih v pamtiveku naradil?
A ti verjameš v t.i. modro krvno linijo na Zemlji? Povej mi razlago za po njeni potrebi in kdo je v pamtiveku naredu to modro linijo iluminatov-kdo? Izvenzemeljani? Kdo?
Kako se modra linija ohranja,ker imamo vsi isti izvor na Zemlji-dedni genski zapis .
Elizabeta ma isto krvno skupino kot miljarda Zemljanov isto izgleda,pa še serje in jej kot vsi,
Ko ji naredijo analizo krvi se nikjer ne vidi modra kri!!!!!
Kaj tebe osebno prepriča o modri krvni liniji-iluminati? Če pa niso v ničemer popolnejši od ostalih!!!
A so si iluminati kar zmislili neki tepci brez da bi predložili praktične dokaze?
A so ti tepci kaj več od drugih?

A je zate iluminat bogataši-izkoriščevalci-miljarderji?
Ne oni so človeške hijene-grabežljivci rojeni izmed nas in iz našega rodu!!!
Daj mi en samcat dokaz in opis iluminatov-tvoj ker ti zagovarjaš teorijo zarote!!
Prosim,da se razumeva nič osebnega.
Samo,da vidim,če me lahko ti sam prepričaš v obstoj iluminatov.
Ne mi limat tistega kar govorijo drugi,rad bi tvojo razlago-