Alojz in Sandib wrote on 23.01.2010 at 09:05:30:Boštyxz wrote on 23.01.2010 at 09:00:33:Glej, On je On, in mi smo mi . Tega vidim, da ne zmoreš ločiti , žal .
In, če bi On pač tako površno razumel vseskupaj kot mi, potem sploh nebi ustvaril nobene Zemlje podobne naši .
Aja, pa saj ti itak misliš, da sploh ni ničesar ustvarjenega, ker se ti zdi da je že vse tako kot je že od večnosti .
No, na srečo se motiš, ker ni tako .
Glej, Še se ustvarjajo planeti, in tudi transformirajo v duhovno stanje se ( umirajo) , in tako prehajajo v Energijsko-Duhovno stanje , "PraStanje" .
Tako gre ta Proces .
lp + #
Vse je vesoljna samomanifestacija-tudi mi! Planeti ciklično umirajo in se sočasno rojevajo v istem gravitacijskem polju znotraj osončja.
NIč se ne more ustvarjati iz nič

.Vse je večno in sedaj ista vse obsežna vesoljna samozadostna in samodelujoča elementarna in življenjska(teološko božja) samomanifestacija-vse

tudi mi!!!!!
Ja, ampak ti to "Konstanto" narediš kot neko slepo mrtvo silo ki brezciljno blodi in seka kot recimo strela : enkrat tu, drugič tam .
Pozabljaš pa , da ta tvoja slepa EM sila na srečo V E kaj dela, in tudi razume veliko več, kot si ti sploh lahko zamišljaš v svoji najbujnejši domišljiji , prav tako pa tudi preračuna vse kar ustvarja .
Tko to je, "vsevedni" Alojzij , na srečo . Smiley
Lp + #