Optimus T. Prime
|
Hm,...
Veš,.. če sem odkrit se mi zdi de je tole, koko bi rkeu k de sme na obisku. Mislim. Nic ne mores narediti si kot an vlaku na katerem sedis in se furas po progi kjo je en drug nastavil. pa ce se se tako upiras bos sel po isti poti. Mislim, vedno bolj razumem ljudi k so se ga pollijafanapijali v alkoholu in po pravici povedano, ce ne mores emt lijfa vsaj maloboljv eselega pol ej res vsen kurac ce ga rpepis zapijes lai ap ce se zabubis v polo in gledas vska dan samo film eza smeti ap si zrihtas en velik sod pred vrati de ti ga ej potrenmo nest 1 na mesec.
Ni nic logico,... mislim,.. najbolj mi je to butsto kot pr sebi opazim. Osbno ce hocem eno rec narediti recmo de anredim vtis na neekga clvoeka se lohka potruidm in pol bom kao koamd ful dober v oceh te sobe . ....... Poglejmo recmo ce to naredim pol bom bolj "uspesen", ....... ........ . Ogomno folka to pocne da bi ....... . De bi doseglo to kar hoce, mislim men ej apto tako neumno povem kar milim pol ap sam po sebi scijes ker v bistvu ne smes tega pvoedati mislim, kj je res tako tezko pvoedati rensico alijo je tako tezkospjeti,.. mislim,. en vme ..
Ma sejje brez veze.
SImpel,.. ce se usedes na stol pogeldas v zid in vnaj stremis 12 ur vam pvoem de ne bo noben od vas vedu kaj sploh veste,.. ne to ce ej miza res trda ali ej sam ena cudna menfistacija in tudi ce so eisntjnove knige prov spisane ozirma ce ste res sposbni odpalcat posojilo ki ste ga uzeli ....... . ozirma ce ves vasa zena ne vara kaj ap se hrane tice itd apnikoli en mroete biti ziher. Ne vem ce red odkrito pogeldate boste videli de ste samo en kosntrukt sredi veliekga kupa mili in rpedpostavk,.. ...
Pucna me ma rada,... ne bo em varala ....... . ste ziher. ... ..
Imam dva otroka ki sta moja ....... . em,. si ziher. ....... .. hm,.. jz ne bi bil ce ne bi dnk analize anredu ....... .
itd .......
Jem tabelte za pol bi mogu bit zdrav ,.. en spoh ni res
pijem veliko vode to pa sploh more drzat....... . em,. hja no to pa 100% ni res,.. splohce je iz pipe ,.. ne drzi 100% de ni,..
Sem hodil v solo in vem de je 1 in 2 = ....... .3 ,. em,.. hm,. ne tudi to ni res ce smo cisto psoteni,. ....... Hm,. ne to tud ni res,... k so rpedpsotavke
Hm,.kaj apsploh vem,.. ja da sme visok 158 cm,. to je p aziher,... pa se to nsim preprican k vem de se telo cez dan po visini spremnaj,. spet predpsotavke .......
Vceri sme videl zeno z durgim mokim v objemu,.. (emv ara?) nekamv elikos e druzi z rpjatlejem,. (eh kje si neumen ni ....... pogojev. ....... se iamva lepo to ono ),....................................... . Ni res,.. cel dan delava kj ap ce em res vara koko ap nj vem,... nj ji gps v rit vrzem,..
No ziher vem de mam rad ribolov,.. hm,. samspet azkaj,... ne vme,. v bistvu en amram mesa,. ....... . zivali ncoem ubiajt sma ripo pa ubijem to tud ne gre skupi ....... .
Hm,... tole je .. hm,.. Zelo rad hodim v cerkev eko to eej paspet ziehr majek mi to ap noben ne bo reku de nism a v to ziehr ,....... . em,....... . ej pa en vem vec,. strsi so em fukali 18 let de sem hodil v celrkev k so tok sovrazil sedja pa grem tja azradi navade,... kj a to rad pocnem ali je to navada,. ....... . mogoce ap bibil miliman ce me stri en bijenbali ap furali vsak teden v krscansko cerkev,... no to tudi nism ajz,...
IN na koncu vidis da je vse igra edina funkciaj te igre je kako dobro jo znsa igrati, in ce ti ej to jasno, pol ti je hitro ajsno zakaj vsi ljudje tako krucevo lazejo de dobijo akr hoceo,. mislim pac tkao je hocem de mi lllllll .. Ponoci hocem emti ir azto morem zeni kupit roze de mi en bo naejdala. Morem se spocit. Moja mami epce ok strudelj se rece ce ji vrzem. podarim roze mi bobom dobils trudelj. .......
Ja fak,.. vse akr anredim anredim k bi rad neki mel. ....... .
IN na konu zves de nic ne ves,....... de en gremo v kaeki aprcijlne dovode itd,. kje se diferincijal razven in je sploh konec.
IN kj pocnem pol an tem svetu,.. kj,.... boljse ucim vec vem vem vem vec znam vec znamv ec pozbaim,. in sme spt an azcetku ....... Hm,....... in pol vidis kok folak se ga ze pri 14 letihot sme lsial zadnjci an psotaji koej mati ostevala hcerko,. zakaja kadi travo in kaj vem se za en srobret ,.. kva je to bistvo.
Pol ej to bistvo.
Se mi zdi de ej bolej ta vprasanaj pustiti namiru ker ce bi jih zvedel. Pol bi vedel rpevec in ne bio mogel ziveti. Toej kto voznaj po toboganu. Zavihtis se notetr v stol te prvezejo in pol se spustis. Malo ce ej strna ko se furs ti je malo salbo malo piha malo vrtglavice toda zanimiva izkunaj n zato je to lepo.................................... . Em. ............... . Hm,......... samo ce si ap po pravici prestudiral preden s eusedes lai ko seis oziram ali dkaj pomislis ko s eusedes noter v stol in s epelejs rpedne s epustis koliko delov je potreno de ej takle tobogan narejen (10.000)....... . in ce so vsi dobro dimnzijonirani,. ....... kaj ap utrujanej amterijala in palsticna deforamciej v priemri ensrece. Grem staviti de nobedne od ljudi k se peljejo v gardalandu ne pogleda in da roke na stebre na akterih je ta tobogan, vam povem azdeva vibrira strasanko po apr milimerov sem ter tja. ....... . Em, ........ .
Em,.. Nobenega ne zanima k o tme en premiljujejo in nocjeo vedeti se rece lijf eje tobogan, manj ves boljs i vesel bolj hianvsi vec iasm in leps ese imas. ........ .
Hm,... mogoce pa ej azto tok locitev,.. ko tobogan dela se ga nuca ko zasteka se ap ga en porapvi k nasne zaniam kako to deluje ....... .
Hm,. ne vem,.. duhovnost,.. kaj ej to duhovnost,... ej mudel ti si ap ful dohuven k nisi unga rpefukal k t ej kolo urakdu,.. eh,..
tipson ej ful duhovne kni ubil zene k s emu je gonila en vme kok let ali ap kse mu je gonila z sosedom in vsi triej toroci niso bili njegovi ....... .
Ne vem,.. ta svet je sestavljen smao iz potreb in zadovolejvnaja teh potreb ,. ....... sme alcen grem jest me lulat grme na - itd,............... .
In kje je tuki pol vlakec. Zakaj tok ljudi pol tkao zdravo je,. ce ni pomebno de veis kako vlaekc fura,.. . hm,..
manj premiljujes bolje je.
Ljfe je kot vlakec in v vskem trenutku lahko iz njega iztopis, t pomen de en ves nic ravn tokv es de lohak zivis in ravn tok de en spruejs prevec. Otroci zakaj ap to pa poves zakaj ap ej to tako itd,.. in polrpides do tega de te bo mulo se kaj paemtnega naucil v miljneju in rzamiljanju ............... .
14000 let salbih izkusnj in 14000 lets ok izkusnej,.. ti s emore shecati,..
polej to tokole, ce ti 14000 let en bi tic stal bi bilo rpoblem. ....... to ej 140 lijfov,..... ... ...... pol k bi ti bi bil potreben k konj,.. hm,. ....... .
Ves, duhovnost je neki cudnega kto normlansot ,... mn ves bolje je. Zato bo treba pcoeit tkao kot sovrstniki pit za zacet ap se ga drogirati. ....... . Itk se vsi ze zapijajo toko de ti ni nic jasno edin jaz ne vem zakaj sem mogu to spozant sele pri 30 ,... to ej to ...
sajnora pa en tega pratb ks e vem bo zmesalo
lp
|