Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 109 110 111 112 113 ... 416
(Read 1935097 times)
Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Re: doomsday 2012 end of days
Reply #1650 - 30.12.2009 at 14:12:02

Optimus T. Prime wrote on 30.12.2009 at 04:57:14:
Folk... .

Re sne vem zakaj se tok sekirate ce bo slo vse v kurac.

Mislim jaz celo pozdravljam de gre vse v kurac.

Malo pomislite,..

Ko bo slo vse v kurac in bo priletel en hlod v vaso galvo in vas ubil ne bost enikoli vec lacni, nikoli vec vas ne bo zeblo predvsem pa kot s emi zdi nikoli vec ne boste izpsotavljeni hianvskih kurbam zenskega spola in hianvsih izkosicevalcem moskega spola.

tako da kar se mene tiče. Resno,. cem prej crknem bolje bo. Mislim,.. kaj ap nj pocnem na tem gnilem svetu ko se babe sam gonjo lazjo koko so resn eitd, tipi ap niso nic bolj, ce ze hoces vsaj fukat mores lagat tak k osli kubirji k picke itak resnih tpvo ne pozanjo vec.

Bog,. ce si kje tam gor boli me kje resno,. polji toel zamljo v ptri picke materne cim prej,...

K tole kar se dogaja tuki ni vredno pol pizde malcne vode,..

sajoanra,..

vrv v markuju 1,49 evra 10 metrov tak da jo lohak uproabi vsaj 5 ljudi,... pa s epopsut vam dajo

Heh, ejga, lejga , ... prjatu', ...  , če takole misliš, da bo potem, po prehodu onstran, ko odložiš to telo kaj drugače, in da bo vse o.k., in da bo vse urejeno, in vse kul, brez mraza, brez lakote, brez spolnih preizkušenj in podobnih muk, ... se pa na žalost še zelooooooo, zelooooo hudoooooooooo motiš .

Tam se vse nadaljuje , točno v takem stanju, v kakršnem tvoja duša zapusti to življenje .

Razen če ne naredi samomora v kakršnikoli obliki . Takrat pa se zadeve še groooznooo poslabšajo , in to še celo bližje faktorju 100 (X) , kot pa 10 (X) .

Zato si nikar ne želi prehitro oditi iz tega sveta, - z napačnimi "vzvodi" (samomori) , če tvoja duša še ni pripravljena na odhod , ker boš tam , onstran , le še precej precej precej bolj trpel kot pa sedaj .

Pol boš šele videl, kaj se pravi ZareeeeeeeeeeSs trpeti , in to tudi po več 100 let , ...

Kolk' se boš šele pol po glavi tolkel, ...

Zatorej, dober dan ti želim,  še naprej, tako kot vsem ostalim,

Grem delat nazaj, ajd', čaw .

by Boštyxz + #

Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #1651 - 31.12.2009 at 04:03:32

Boštyxz wrote on 30.12.2009 at 14:12:02:
Folk... .

Re sne vem zakaj se tok sekirate ce bo slo vse v kurac.

Mislim jaz celo pozdravljam de gre vse v kurac.

Malo pomislite,..

Ko bo slo vse v kurac in bo priletel en hlod v vaso galvo in vas ubil ne bost enikoli vec lacni, nikoli vec vas ne bo zeblo predvsem pa kot s emi zdi nikoli vec ne boste izpsotavljeni hianvskih kurbam zenskega spola in hianvsih izkosicevalcem moskega spola.

tako da kar se mene tiče. Resno,. cem prej crknem bolje bo. Mislim,.. kaj ap nj pocnem na tem gnilem svetu ko se babe sam gonjo lazjo koko so resn eitd, tipi ap niso nic bolj, ce ze hoces vsaj fukat mores lagat tak k osli kubirji k picke itak resnih tpvo ne pozanjo vec.

Bog,. ce si kje tam gor boli me kje resno,. polji toel zamljo v ptri picke materne cim prej,...

K tole kar se dogaja tuki ni vredno pol pizde malcne vode,..

sajoanra,..

vrv v markuju 1,49 evra 10 metrov tak da jo lohak uproabi vsaj 5 ljudi,... pa s epopsut vam dajo

Heh, ejga, lejga , ... prjatu', ...  , če takole misliš, da bo potem, po prehodu onstran, ko odložiš to telo kaj drugače, in da bo vse o.k., in da bo vse urejeno, in vse kul, brez mraza, brez lakote, brez spolnih preizkušenj in podobnih muk, ... se pa na žalost še zelooooooo, zelooooo hudoooooooooo motiš .

Tam se vse nadaljuje , točno v takem stanju, v kakršnem tvoja duša zapusti to življenje .

Razen če ne naredi samomora v kakršnikoli obliki . Takrat pa se zadeve še groooznooo poslabšajo , in to še celo bližje faktorju 100 (X) , kot pa 10 (X) .

Zato si nikar ne želi prehitro oditi iz tega sveta, - z napačnimi "vzvodi" (samomori) , če tvoja duša še ni pripravljena na odhod , ker boš tam , onstran , le še precej precej precej bolj trpel kot pa sedaj .

Pol boš šele videl, kaj se pravi ZareeeeeeeeeeSs trpeti , in to tudi po več 100 let , ...

Kolk' se boš šele pol po glavi tolkel, ...

Zatorej, dober dan ti želim,  še naprej, tako kot vsem ostalim,

Grem delat nazaj, ajd', čaw .

by Boštyxz + #

ZdravoNo torej "koelga" bova midva par reci dorekla.

1.) Ti nisi men nic se kurac od ovce, ce geldam pospiku si takoj pred podgano za njo pa so picek.OK? ok;)

2.) Boli tebe kurac za vse druge in temu prierno se obnasas. ....... Toko de ne seri ...

3.) Resno mislim, ko bom jaz crknu,.. kjne,.. po tej knjigi k smejo rpebral vem kam bom sel in ko bom go rprisel bom povedal kar jim gre. In toko pvoednao celo podatki so dani o dusi k se je ubila samomor in ni sla nikamro smao nazaj kejr more biti. Pekal in nebes ni smao dom je. ....... 4.) Ti si vedno toko kjut paemten in povem ti popraivci ce mas kaj nanja pol ga daj ven, toko de bi prosil de mi poves kako s epremiak stvari z milimi kako se zapusti telo in kako blokiras hrano inazcens se futratiiz energije oziram kako s epriklopis na univezralno enegiojosorsa.

4.) MIslim, de je malo butasto rect ja ti si se ubil zato bos nejbal, cak malo si se kdaj rpasal zakaj s eje nedko ubil tsi k gap ga je tkao dalec pripljal pa ni kriv. ... MIslim koelga malo si butast. .......................... Osebno mislim de ce se en ubije bi mogu prefuakt prjalte. Isto foro bi naredil z stri se s epiek goni, kdo je odgovoren de je to pocela. SPlohap tako bom reku, ne vem zakaj si tkao paemten,. ....... . resno dej kaj povej konrketnega podatke hard kdatke ce si tok in.

MIslim,. bom trpel,. mhm,. ves kj ti povem, kot jaz razumem s ensim sma tuki utelesil in to je temu priemrno,. toko de res ne razumem zakaj bi jaz mogel trpeti,.. ce pa ej tako ane kot ti rpavis pol apmi leporposim povej,... ... daj mi pvoej kako lohak z milimi pobijes ljudi ker ce si tkao mocen paemten itd polalhko to pocne sinpol vse ves pol to poemni de uzvis veliek doze raznih mamil aliap si rabil 15 let biti v temlju in si resno pogrutnalkako zapuscati telo...

Dej steri ne seri ...

akr se mene tice,.. . ej tale svet angvjecvji gnoj kar ga si videl v vseh lijfih ....... . MIslim tuki se deli tkao ljubezen z sovrazstvom pomoc z zahrbtnosjto lohak nadaljujem,... de ne bomosli sept v piek k so totalen kurbe,.. majke mi,. pa se tkao bom rkeu sidkaj prebralkakos tisiko ljudi k so zenske pobijali,. renso... . povme ti clvoek enkrat si najdei enga kriminalsita pa ti bo mal povedla janvost splohen ve kok jih je. Vsako emsto j eimelo vsaj enega,. od tega da sojihkurli v peci itd,. dejrposim polaptimen jamri de je svet lep,.. ...

lol.

Otroci,... ne vem cesa,.. .

Mingrede leta 2012 bodo tri ocpije mele duse.
1.) gres v cas prostor
2. gres v zemljo pod zemnljo in tma zivis
3. povrsinsko zivljnje kejr bos zivel bomelo veliko aktaklizem in tuki bos,.
to s ebo delilo glede na vaso DNK....... .
Torej to ponm de se vec hodte v cerkve de boste todno vedeli kako boste naffukali inkako se na vas dlajo pokusi ... .

No koelg ace si pravi ce si masjter vsega ce vs eves. .......  povej mi pol te reci,. no dejmo reci mi jih razlozi mi jih ce ves vse pol lohak se poveze spa prasas toel podji v astralo pa povej ...

Sploh pa tako,. ce si tka car,. dej podji do mojega skrbnika moje duse vodnice ji jebi mater in ji rec de nj me ubije,... ti dam za pir v nebesih,..

ce si tok ahrd,.

majko vam,.. vsi neki brihtni ... .
no de te vidim,..

dej dej,.

sej rpavim,... ce uspenso rpezivim tale let,.. pol bom azcel pickam dajati akr so v 8 letih men sv emeni zasajale,.. varanje pohelp izkosicanje unicil jih bom tok pik psiholoko in dusenvo de bodo same skalkale cez mso tin to si zluzijo,.. to vsi pocente,.. malos em bil slep de tosele vidm sedja ko sme rpebral tok knjig,..
krn neki

lp

ps.s.: ce bi me rad likvidiral povej kje si doam pridem pa ti dam glavo na tnalco,..

pametnjakovici no de slsim sedja tehnice obrazlozitve,.. ...
Back to top

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #1652 - 31.12.2009 at 11:06:34

Petra. wrote on 28.12.2009 at 01:58:12:
12/20/09 (1/3) Webbot Clif High with Realnews Show
http://www.youtube.com/watch?v=4ME1jyLgnJM
dejte mi povedat, kdor bo tole poslušal, david, gape... a ne da je to un tip, k je une filmčke naredil... kaj je že naslov tud? hmm... večkrat smo jih dal linke sme že... k vse v nulo pokaže dokumentarec...in pove kako je...

pojma nimam kda tip je in a je naredu kašne od filmov ki smo jih citiral kle  gor ... je blo useen preweč tega
kukr tale?
http://www.blogger.com/profile/09907238182411738101

treba narest en html iz vseh strani tega threada počas ... da bo lažje (in hitreje) iskat

Robi wrote on 29.12.2009 at 19:10:16:
Sem gledal film "2012 zadnja prerokba", kjer z raziskavo in primerjavo kamnin na Norveškem in Avstraliji, poskušajo ugotoviti, če je že kdaj prišlo do zamenjave polov.
Ugotovili bi naj, da je do zamenjave prišlo pred približno 800 mil leti in da je trajala milijon let.
Kar pomeni, da menjava polov ne more biti vzrok za katastrofo, tudi če do nje spet pride.

klobasa
to da so se poli menjal se vidi precej dobr in to se je dogajal precej blj pogosto, če te zanima se zihr da dobit podatke točne ...
kako se se po anglešk reče filmu? u originalu?
Back to top

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #1653 - 31.12.2009 at 11:40:41

Ne vem kako je v originalu.
To je dok., ki je bil na national geo.
Potegnil sem ga s partisa in ima slo. podnapise.
Back to top

IP Logged

David
Ex Member

Reply #1654 - 31.12.2009 at 11:52:22

jaz sem tud ze videl v ene par videjih/youtube to da naj bi se poli do sedaj ze veckrat zamenjali
in da je dogajalo takrat
kako in kaj ne morem vec povedat ker me takrat ni blo tukaj al pa se vsaj ne spomnim no  Wink  Smiley

Back to top

IP Logged

David
Ex Member

Reply #1655 - 31.12.2009 at 13:53:06

1.) Ti nisi men nic se kurac od ovce, ce geldam pospiku si takoj pred podgano za njo pa so picek.OK? ok;)

Sad  ??

----
samomor ni ok
Ne mores se kar vstat in odit iz šole, njop, tu si z razlogom....  špricanja se ne odobrava  Grin
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #1656 - 31.12.2009 at 14:36:01

Quote:

Sad  ??

----
samomor ni ok
Ne mores se kar vstat in odit iz šole, njop, tu si z razlogom....  špricanja se ne odobrava  Grin

Podpis  Smiley Smiley

Še več, : "špricanje" je hudoooooOOOOOooooo kaznivo dejanje, ker je to , ...  Lips Sealed , ... in se kaznuje po Zakonu ...  Sad ...

No, pa dober lajf vam želim v 2010 vsemskupajtukajtamkaj, ... še posebej pa Optimalnemu Turbo Primetu  Smiley

from boštjan + goood spirits + sunned positivers + sun spirits + goood brotherz' + God's brothers + # Kiss#
Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #1657 - 31.12.2009 at 18:53:25

Boštyxz wrote on 31.12.2009 at 14:36:01:
Quote:

Sad  ??

----
samomor ni ok

Podpis  Smiley Smiley

Še več, : "špricanje" je hudoooooOOOOOooooo kaznivo dejanje, ker je to , ...  Lips Sealed , ... in se kaznuje po Zakonu ...  Sad ...

No, pa dober lajf vam želim v 2010 vsemskupajtukajtamkaj, ... še posebej pa Optimalnemu Turbo Primetu  Smiley

from boštjan + goood spirits + sunned positivers + sun spirits + goood brotherz' + God's brothers + # Kiss#

Ok bom drgac povedal.

1.) Zkaj pa ne smes spricat,.. mislim pogejmo malo, v mojem lifju pozam veliko ljudi k so celo fakulteto presprical preplonkal celo doktorje k so cele te fore poceli, in dane smajo velike uspehe, babe mulce sluzeb denarja kot ga zelis. TOrej ce pogeldam skozio leta so vsi bedaki kjih poznam varali izkosciali in tako anprej psricali sploh in majo vs ekar niam tisi k je bil priden.

2.) Daj no ne me hecat, ti verjames v te reci,. glej neki ti bom pvoedal,. ce je tkao kajne pol ap bo se prej to anredu in pol k rpidem kamor pac pridem bom reku prvemu da njme rpedela v stol aliap kaj koj kurc vem ozram da nj mojo kurcevo enegijoo dus ek jo imam k je itak en kurac od ovce de nj jo unicijo sje so jo ziehr da starnik jo bo ziher recikliral lai ap fuknu na kompost,. in to ej to,.. za koga kruca obm jaz tuki dol glni daj ne me fukat.

Sje razuemm ce amte prazna jajca polno pizdo sperme pol ziher mate smisle lijfa urejen,.. ce ap s elotis smao pogeldati skozi okno z odprtimiocmi pa vidis tok sranja de je noro pol ap se pokusi sploh z kom pogovjarati.

#.) TUrbo heftih binbo makimus optimus sit( merde=drek),. ja no akr veselo na delo,.. dol mi visi,.. prov za vse,.. in se tka bom reku, dejte it psoteni milite de ta svet stoji na ok receh ali anslabih, ce je bistvo vesolaj de si dober pa ljubec pa to to ej vse en bul shitt,..  mislim renso,.. zakaj tuki dol si zato de si lacen pa da te zebe aja to je sola,. mhm,. ja res lepo,. ve skj vma povem  tole ceolo zemljo je treba zazgat do azdnej bakterije de slucjan kje kj ne prezvi,. in re supam de bo vojan nasleden let de pokujo cel gnil palnet,... sam po mojih informacijah s eot en bo zgodil k se dolcoeno steilu takuh butlov k smo mi se vedno rabi,.. skoda,. upm d enbodo fuklni eno veliko bonbo an slovenijo toko de bo slov se v kurac z jedrsko rzaven.. hehehehehehehehehehhehhehehehehehehehehehehehe

nioja rad bi videl ta dan ko bi picek pokurlo celo uzival bi v tem,..

Pa d ne bikdo mi reku, de sme zemsan mislim kak pravica pa je to de ti en ubije nekoga pa ga dajo v cuza za dve leti je zuni oziroma da te moz vara recmo tok in tok let pol ap sranje ite reci s ejemlej k de so anravne k de si kos mesa in si za izkosicanje,.. no veste kaj znamo to tudi tipi igratiin vma povem,. se pocutim izjmno odlicno ko vidim kako tip ubije picko spiholoko de sama joka in trpi vam pvoem s epremlo tipov to dela pickam,..

Ce je bil moj pomen in smisl v tem lijfu de morem premagati travme pik k so mi delal sranje vam pvoem de jih en bom kvecjem bom vracal.

Sicer aje pa tako kar sejes to dobis torejkj to pomveni,.. Ce piek varajo ljuej izkoscajo kdaj se jim to vrne no lpo jaz vma pvoem iz sojega lifja n NIKOLI SE NE VRNE cel lifje delas dobro nikoli nic dobrega ne dobis smao tepez,.. torej bistvo: vsakega k ti akj hoce ga mores uniciti spiholosko umsko dusevno ce je treba,..

to je to
akr pa se tice zavesti ap tkao, res ne vem zakaj se tok psieo teh receh,.. mislim,. ima sploh smisel,.. jaz ga ne vidim Wink Wink

No sedaj pa lepo butsto in porano novo godinu,. in hitr podjite nekam na kako zurko in se g analiti in pol boste vidlei da ste dojeli cel lijfe tega gnielga sveta in vase zivljenje bo imelo spet en smisel. pa mingrede petard ne pozabit vzet z seboj,. ane toko je,. eni hodijo okol drugi pa gnijejo k nimajo ne deanrja za zivet ne za it kam. No pol ap s eclvoek prasa zakaj je tok ljudi simpel, ker uan polovic ak o nic,. pol pa mi se rec de je tale vesolje psoten,.ni psoten,...

majke mi,..

o zakonodji bomo pa drugic,.
ehhehehehe

sedja pa me glodajte in jebit ev glavo bmk,..

Sej nevem kdo je bolj neumen jz k pisem tele bdarije (resnice) al un k mi bere toel sranje ,..

Mingrede pozante koga k lohak zrihta sluzbo v krematoriju, bejd e je dobro palcan,.  Ne nism nor;). Sam kto vidim je vse denar na tem plentu in ce je treba mrlice vozit jih pa bom boli emkurac. ........
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #1658 - 01.01.2010 at 13:12:52

Če te boli lulček, potem pojdi k zdravniku . Simple as that .  Roll Eyes

Ostalo zmedo črk v besedah pa sem tako težko bral, da sem obupal že na začetku .

Drugič piši dosledneje ( verjetno tako hitro pišeš, da ti možganski računalnik ne dohaja vseg skup' ) , torej malo počasneje bo boljše .

In, verjetno tudi tvoje življenje teče približno tako neurejeno kot laufajo tvoje besede tuki gor , ...

Tko, mal' razmišljam + svetujem, ...

O duhovnih zadevah pa bova lahko rekla kdaj drugič - kako resnejšo - , ko se še malo popraviš .

Zdaj pa moram it' nazaj delati še malo , ... večinoma za dolgove .

Lp + #

Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #1659 - 01.01.2010 at 17:10:22

Optimus, kar pišeš drži!!! Ljudje smo gnili, nevedni, lažnivi, pokvarjeni. V večini igramo življenje, ker ga ne razumemo in ne dojemamo v njegovi lastni vesoljni večno-sedanji samobitnosti, ki je hkrati tudi našeživljenjsko vesoljno samobistvo. Še nikoli do danes v zadnjem 28ooo letnem  civilizacijskem valu ljudje na Zemlji nismo bili tako, nemočni, ubogljeni. Smo in živimo brez temeljnih odgovorov, kdo in kaj smo, od kje smo in kam gremo? Je Zemlja naš edini domali je naš pravi dom drugje?

Zato smo danes v večini prestrašeni izgubljeni, napadalni in sovražni drug do drugega in celo do tega planeta,ki gosti nas in življenje,ki nas obkroža..Uničujemo se iz strahu,ker enostavno ne poznamo elementarnih temeljev  delovanja vesoljnega samosistema in zakonitosti življenja,ki v tem enovitem večno-sedanje samodelujočem sistemu vladajo..

Nekdo pravi ; Ustavite Zemljo, rad bi sestopil!!! Vprašanje je,kam? Znamo, zmoremo? Lahko  danes spremenimo  tok našega življenja v pravo smer?  Kako ? Nemogoče,ker  ne poznamo prave smeri? Žaliti in preklinjati ta  svet je brezpredmetno. Svet moramo samospoznati,da bi se vesolje skupaj z nami samospoznalo in mi v njemu kot njegov najvišji življenjski samoizraz. To pa ni odvisno od nas! To je stvar vesoljnega  samodelovanja katerega živi del smo ljudje in vsa vesoljnaelementarna in življenjska samopojavnost.. Zato našim življenjem vlada ta vesoljni ciklični samoproces .Tako kot se Sonce na Zemlji navidezno 6 mesec dviga in 6 mesecev pada sočasno Sever jug tako povsod. Od teh cikličnih divigov padov je odvisno vse življenjena Zemlji.Cikel  razmnoževanja vrst,vegetacije itd. Ker pa naš genom deluje na Elektromagnetnih frekvencah galaktičnih ciklov 4x7000 let S/j lahko dojameš,da imamo ljudje cikel dviga in pada.!!!! 14ooo padamo in 14ooo let rastemo kot misleča živa vesoljna samopojavnost. Povedal sem,nič ni mogoče ločiti, vse je ena in ista vesoljna samomanifestacija vključno z nami. In ta samomanifestacija ima svoje zakonitosti,ki vladajo tudi nam.   Je čas ko ne zmoremo te zakonitost dojeti in je čas ko to zakonitost spoznamo in jo zopet izgubimo in tako večno-sedaj!!! Mi kot zemeljskain hkrati  galaktična civilizacija smo tik pred tem, da vse to somospoznamo!!!! Sprejmi vse tako kot je,ker drugače sploh biti ne more! Upanje ti lahko dam,da je naša zavest že v ciklu vesoljnega samozlitja in s tem se bo zgodilo naše skorajšnje vesoljno samospoznanje. Odšli  bomo iz teme na svetlobo življenja!

Lp Alojz

Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #1660 - 02.01.2010 at 04:00:16

Hm,...

Veš,.. če sem odkrit se mi zdi de je tole, koko bi rkeu k de sme na obisku. Mislim. Nic ne mores narediti si kot an vlaku na katerem sedis in se furas po progi kjo je en drug nastavil. pa ce se se tako upiras bos sel po isti poti. Mislim, vedno bolj razumem ljudi k so se ga pollijafanapijali v alkoholu in po pravici povedano, ce ne mores emt lijfa vsaj maloboljv eselega pol ej res vsen kurac ce ga rpepis zapijes lai ap ce se zabubis v polo in gledas vska dan samo film eza smeti ap si zrihtas en velik sod pred vrati de ti ga ej potrenmo nest 1 na mesec.

Ni nic logico,... mislim,.. najbolj mi je to butsto kot pr sebi opazim. Osbno ce hocem eno rec narediti recmo de anredim vtis na neekga clvoeka se lohka potruidm in pol bom kao koamd ful dober v oceh te sobe . ....... Poglejmo recmo ce to naredim pol bom bolj "uspesen", ....... ........ . Ogomno folka to pocne da bi  ....... . De bi doseglo to kar hoce, mislim men ej apto tako neumno povem kar milim pol ap sam po sebi scijes ker v bistvu ne smes tega pvoedati mislim, kj je res tako tezko pvoedati rensico alijo je tako tezkospjeti,.. mislim,. en vme ..

Ma sejje brez veze.

SImpel,.. ce se usedes na stol pogeldas v zid in vnaj stremis 12 ur vam pvoem de ne bo noben od vas vedu kaj sploh veste,.. ne to ce ej miza res trda ali ej sam ena cudna menfistacija in tudi ce so eisntjnove knige prov spisane ozirma ce ste res sposbni odpalcat posojilo ki ste ga uzeli ....... . ozirma ce ves vasa zena ne vara kaj ap se hrane tice itd apnikoli en mroete biti ziher. Ne vem ce red odkrito pogeldate boste videli de ste samo en kosntrukt sredi veliekga kupa mili in rpedpostavk,.. ...

Pucna me ma rada,... ne bo em varala ....... . ste ziher. ... ..

Imam dva otroka  ki sta moja ....... . em,. si ziher. ....... .. hm,.. jz ne bi bil ce ne bi dnk analize anredu ....... .

itd .......

Jem tabelte za  pol bi mogu bit zdrav  ,.. en spoh ni res

pijem veliko vode to pa sploh more drzat....... . em,. hja no to pa 100% ni res,.. splohce je iz pipe ,.. ne drzi 100% de ni,..

Sem hodil v solo in vem de je 1 in 2 = ....... .3 ,. em,.. hm,. ne tudi to ni res ce smo cisto psoteni,. ....... Hm,. ne to tud ni res,... k so rpedpsotavke

Hm,.kaj apsploh vem,.. ja da sme visok 158 cm,. to je p aziher,... pa se to nsim preprican k vem de se telo cez dan po visini spremnaj,. spet predpsotavke .......

Vceri sme videl zeno z durgim mokim v objemu,.. (emv ara?) nekamv elikos e druzi z rpjatlejem,. (eh kje si neumen ni ....... pogojev. ....... se iamva lepo to ono ),....................................... . Ni res,.. cel dan delava kj ap ce em res vara koko ap nj vem,... nj ji gps v rit vrzem,..

No ziher vem de mam rad ribolov,.. hm,. samspet azkaj,... ne vme,. v bistvu en amram mesa,. ....... . zivali ncoem ubiajt sma ripo pa ubijem to tud ne gre skupi ....... .

Hm,... tole je .. hm,.. Zelo rad hodim v cerkev eko to eej paspet ziehr majek mi to ap noben ne bo reku de nism a v to ziehr ,....... . em,....... . ej pa en vem vec,. strsi so em fukali 18 let de sem hodil v celrkev k so tok sovrazil sedja pa grem tja azradi navade,... kj a to rad pocnem ali je to navada,. ....... . mogoce ap bibil miliman ce me stri en bijenbali ap furali vsak teden v krscansko cerkev,... no to tudi nism ajz,...

IN na koncu vidis da je vse igra edina funkciaj te igre je kako dobro jo znsa igrati, in ce ti ej to jasno, pol ti je hitro ajsno zakaj vsi ljudje tako krucevo lazejo de dobijo akr hoceo,. mislim pac tkao je hocem de mi lllllll .. Ponoci hocem emti ir azto morem zeni kupit roze de mi en bo naejdala. Morem se spocit. Moja mami epce ok strudelj se rece ce ji vrzem. podarim roze mi bobom dobils trudelj. .......

Ja fak,.. vse akr anredim anredim k bi rad neki mel. ....... .

IN na konu  zves de nic ne ves,....... de en gremo v kaeki aprcijlne dovode itd,. kje se diferincijal razven in je sploh konec.

IN kj pocnem pol an tem svetu,.. kj,.... boljse ucim vec vem vem vem vec znam vec znamv ec pozbaim,. in sme spt an azcetku .......  Hm,....... in pol vidis kok folak se ga ze pri 14 letihot sme lsial zadnjci an psotaji koej mati ostevala hcerko,. zakaja kadi travo in kaj vem se za en srobret ,.. kva je to bistvo.

Pol ej to bistvo.

Se mi zdi de ej bolej ta vprasanaj pustiti namiru ker ce bi jih zvedel. Pol bi vedel rpevec in ne bio mogel ziveti. Toej kto voznaj po toboganu. Zavihtis se notetr v stol te prvezejo in pol se spustis. Malo ce ej strna ko se furs ti je malo salbo malo piha malo vrtglavice toda zanimiva izkunaj n zato je to lepo.................................... . Em. ............... . Hm,......... samo ce si ap po pravici prestudiral preden s eusedes lai ko seis oziram ali dkaj pomislis ko s eusedes noter v stol in s epelejs rpedne s epustis koliko delov je potreno de ej takle tobogan narejen (10.000)....... . in ce so vsi dobro dimnzijonirani,. ....... kaj ap utrujanej amterijala in palsticna deforamciej v priemri ensrece. Grem staviti de nobedne od ljudi k se peljejo v gardalandu ne pogleda in da roke na stebre na akterih je ta tobogan, vam povem azdeva vibrira strasanko po apr milimerov sem ter tja. ....... . Em, ........  .

Em,.. Nobenega ne zanima k o tme en premiljujejo in nocjeo vedeti se rece lijf eje tobogan, manj ves boljs i vesel bolj hianvsi vec iasm in leps ese imas. ........ .

Hm,... mogoce pa ej azto tok locitev,.. ko tobogan dela se ga nuca ko zasteka se ap ga en porapvi k nasne zaniam kako to deluje ....... .

Hm,. ne vem,.. duhovnost,.. kaj ej to duhovnost,... ej mudel ti si ap ful dohuven k nisi unga rpefukal k t ej kolo urakdu,.. eh,..

tipson ej ful duhovne kni ubil zene k s emu je gonila en vme kok let ali ap kse mu je gonila z sosedom in vsi triej toroci niso bili njegovi ....... .

Ne vem,.. ta svet je sestavljen smao iz potreb in zadovolejvnaja teh potreb ,. ....... sme alcen grem jest me lulat grme na - itd,............... .

In kje je tuki pol vlakec. Zakaj tok ljudi pol tkao zdravo je,. ce ni pomebno de veis kako vlaekc fura,.. . hm,..

manj premiljujes bolje je.

Ljfe je kot vlakec in v vskem trenutku lahko iz njega iztopis, t pomen de en ves nic ravn tokv es de lohak zivis in ravn tok de en spruejs prevec. Otroci zakaj ap to pa poves zakaj ap ej to tako itd,.. in polrpides do tega de te bo mulo se kaj paemtnega naucil v miljneju in rzamiljanju ............... .

14000 let salbih izkusnj in 14000 lets ok izkusnej,.. ti s emore shecati,..

polej to tokole, ce ti 14000 let en bi tic stal bi bilo rpoblem. ....... to ej 140 lijfov,..... ... ...... pol k bi ti bi bil potreben k konj,.. hm,. ....... .

Ves, duhovnost je neki cudnega kto normlansot ,... mn ves bolje je. Zato bo treba pcoeit tkao kot sovrstniki pit za zacet ap se ga drogirati. ....... . Itk se vsi ze zapijajo toko de ti ni nic jasno edin jaz ne vem zakaj sem mogu to spozant sele pri 30 ,... to ej to ...

sajnora pa en tega pratb ks e vem bo zmesalo

lp
Back to top

IP Logged

satis
5

Reply #1661 - 02.01.2010 at 11:59:37

Quote:

Sad  ??

----
samomor ni ok

Po naši veri samomor res nič ne reši. Ker si tu z namenom in kot praviš, ne moreš kar špricat. Če narediš samomor, moraš potem toliko let, kot ti jih je bilo odmerjeno v zadnjem telesu, tavati kot duh, potem pa se spet roditi in iti skozi iste lekcije. Obstajajo pa močni jogiji, ki lahko zapustijo telo po lastni želji, kadar si zaželijo in gredo kamor želijo.
Back to top

WWW WWW  
IP Logged

David
Ex Member

Reply #1662 - 02.01.2010 at 12:10:48

na to sem prvič naletel ko sem kot se mladič bral Carlos Castanedo  Smiley
so se mi ze takrat "carovniki in carovnice" zdele cool

Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #1663 - 02.01.2010 at 16:50:53

Optimus

Imaš dve možnosti : a) sprejmeš svoje življenjske danosti in jih uporabiš  sebi v prid. To počne večina danes.Rezultati so vprašljivi,to veš iz svojih izkušenj.

b) Odločiš se za alternativo. Ta pa je ,tvoja individulna  pot iskanja absolutne vesoljne resnice. To je a odločitev,kjer lahko računaš na še večji neuspeh,kot ga kasira večina.Če ti uspe priti do vesoljnega samospoznanja boš car in kralj ne samo lastnega, ampak celotnega vesoljnega življenja. Ta pot je pot upora ,proti vsemu in vsem. Deležen boš posmeha vseh in vsakogar. Nepomembno, tudi v večinski poti si lahko predmet posmeha. Največ kar se ti tu lahko zgodi je,da izgubiš samega sebe. Zato moraš svoje življenje in sebe jemati kot 'božje orodje in vesoljni samodar,kjer vesolje lastno življenjsko samorealizacijo (tebe)po tvoji volji zavestno žrtvuje za samospoznanje. Če nihče ne hodi po tej poti še ne pomeni,da ni prava. Mogoče pa ni drugim darovano življenje,ki to zmore?

Danes ne odločamo o ničemer.Ne kdaj, ne kje in v kateri družini se bomo rodili umrli.Genom  (dušo in telo) naš življenjski duh je posledica obeh.Vse to nam darujejo starši po naravni poti. Naša izobrazba je odvisna od  milijon faktorjev.Se lahko sami vesoljno izobražujemo v obstoječem izobraževalnem sistemu? Ne!!! - Na alternativni poti se lahko.Na tej poti pa lahko tudi globlje pademo,če ne vemo kaj iščemo in kaj je naš cilj. Cilj je vedno življenje in njegovo nadaljevanje. Odloči se!!! Jokanje kako je ta life zjeban ne pripomore k njegovi izboljšavi.
LP Alojz  
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #1664 - 02.01.2010 at 17:55:54

Quote:
b) Odločiš se za alternativo.

Jaz sem se vedno in se še vedno sprašujem, zakaj bi moral tako razmišljati kot večina...zakaj bi moral to jesti, kar večina...Le avtentično, odgovorno in zavestno življenje, je vredno življenja.
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 109 110 111 112 113 ... 416