Optimus T. Prime wrote on 23.11.2009 at 23:30:35:1.) mislim de vem stvar ali dve in ravno zato ker poteka vojna na vseh pdorocjih ne mrem zaupati nobenmu.
2.) Imam rad da me prcate ker tkao vidim kdo ste in vem ali zgubim upanej v vas, Ne iscem knjig iscem teorijo,.. Ce je nekaj res pol to drzi pol za to obstjajao knjige te knjige so tajne in ne mreos donjih, se bolj ap je zanimivo de knjig ek so na polcii niso rensicen lohak azvajajo,. .
3.) Prosil bi za pomoc ucitelja, enega ze imam, toda bojim se de bi potreboval kakega bolj ahrd ceprov morem rect da tudi navkom sedanejga ucitelja ne mroem slediti in se vleiko kregava se cudim de me sploh se prenasa.. Ce je kje kak ucitelj rade volej sledim in s eucim,.. toda kako bom vedel da je rpavi,.. mislim,.. svet ni to akr je videti na rpvi pogled. In hude krize in fore mi en diijo.
4.) Ce zelim poglobiti znanej s emorem odklopiti in zapustiti svet kot ga poznam, punce denar itd iti v temlj in toej to... menim ap da stvari ne mroejo biti tkao zakomplciirane, mislim de ce bi prebral eno knjigo k opisuje vse reci pol bi ti ratalo vse doejti. Toda to znanje s erkiva navadnim lajikom po drugi strnai ap se sprujem kaj mi bo to mi bo to sploh poamglao ziveti. itd,..
5.) Kot jaz razumem,.. kar sme studiral danes zjutraj je z temi frekvencami vleiko hudeg aker z tem lahko sojo frekvenco spmijnjas,.. o tme ne obm govoil toda je res,.. in hrana ima vleiko zraven tega itd,.. . Problem ej v tem de mroe se rpavilno obansati de to pocnes, to ap ni lahko ekr zivimo v svetu kateri nam laze in ko vidis povod samo lazi ves. Pslohap nimam nci proti bibliji toda rad bi dobil rpavo biblijo v roke ne pa to rpeurejno modificirano k jo mamo mi, ker baej da je biloveliko skritega zbriaanega itd.
lp
p.:: lepo prosim ce mi lahko pvoeste katere knjige se spalca prebrati in si jih bom azpisal in jih rpebral,. pac de vidim kaj berete inkaj mi sveutejte d nej preberem,. (je kdo bral celetinsko prerokbo sme jov idel v knjgarni pa en vem kaj ej to pozan kdo=
1.) cesa te je strah?
2.) nihce te ne prca. V normalnih, ne_tajnih knjigah, je toliko znanja da mas kaj delat do konc lajfa
3.) najboljsi ucitelj ti je itak zivlenje... In VSE kar je tukaj not zajeto.... (Hard ucitelj?)
4.) ??
5.) hudo ali ne_hudo, odvisno od tega kako ti to zadevo jemljes... Vcasih znajo bit prav 'nice', frekvence namrec.
Prava biblija, idi v knjigarno/knjiznico, biblija je to kar je (skupek nekih textov, kateri bojo not je odlocal enkrat takrat en papez), ni nekih 'drugih biblij, bolj pravih in manj pravih', je pa veliko textov ki ti bojo verjetno dali vec kot ta bukva. Verjetno.
In ce malo pogledas nazaj po forumu, je folk govoril in tudi opisal veliko knjig ki so faking good in se jih placa prebrat, ne bit len ce te ze tak vlece in v akcijo, search...
p.s.
jeap, celestinsko je folk tukaj prebral, in veliko drugih, dobrih, poglej tam pod "knjige-filmi-slike-glasba"