lol js sm tud misnla, da bo leta 2000 konc sveta (mogoč), pol smo bli pa vsi čist razočarani
Tk da, po moje tud leta 2012 verjetn ne bo glih neki ful... so že tolkokrat neki napovedoval...
Lahk da je filmček sam marketinški prijem za kake Hollywoodarje (poskus ulovit uspeh Matrice pa daVincijeve šifre itd) - al pa kak guru sam sebe marketira, al pa proizvajalec programčkov... Je pa zanimiv filmček, ni kaj... Bolj kot 'zgodovinski dokumentarec' recimo... (sam zdej kolk so stvari točne oz. kolko so jih ljudje tudi prav interpretirali...? Pol za nazaj je vsak lahk pameten, še moj ata pol ko se nekaj zgodi, reče, 'Ja, to se mi je pa sanjalo')
Ja, sej tud en ekspert v filmu pove, da je najpomembneje, 'Keep it vague'.... Da se lahk različno interpretira...
Je pa dejstvo, da način kako živimo, se bo pa po moje moral spremenit, bolj v skladu z naravo, pa to... se že spreminja...
Taki klici za 'konec sveta' so lahk tud sam distrakcija, da se folk ne bi ukvarjal z res pomembnimi stvarmi... Al pa so opozorilo, da je določene stvari treba spremenit...