Alojz in Sandib wrote on 17.01.2009 at 12:31:00:Alojz in Sandib wrote on 17.01.2009 at 12:12:50:Dragi Kozmolog-Kozorog
Tudi vi gospod Kozmični se napačno identificirate. Vi že več ne hodite po Zemlji, vi kar med oblaki letate in z viška gledate na nas zemeljske pogane.!!!
Ne vem zakaj imam občutek,da nekdo dobiva nek čevelj.Pa ma k'r veliko krizo.Zgleda tko-mogoče se motim?
Veš kje bo kriza, ti namišljeni odrešenik z Jezusovim kompleksom?
Ko boš ti človeka stlačil v zlati sarkofag in potem nastavil zlato posodico v katero naj bi se "ujela" duša - samo takrat boš spoznal, da duše sploh ni, da je to le iluzija uma. In ker ne obstaja se ne more prenašati iz enega življenja v drugega, to je popolna bedarija.
Kar obstaja je samo telo, ki se ustvari, in potem s prvim dihom Zavest vstopi v to telo in deluje skozi. Um pa potem pride od pogojevanja tistega telesa in to je to in tudi pride na plano z konceptom duše. Ampak "duša" je že del telesa oz. uma (emocije in tako naprej), medtem ko je pa Zavest, ki jo dobimo s prvim dihom iz vesolja točno tista Akumulirana vrednost, ki večno obstaja.
Ker ta Zavest (Akumulirano) preko manifestirane energije telesa pride do zrenja v svoje lastno Obličje. In tukaj ni nobene duše in nič, je samo telo (Realizirana vrednost) v katero pride Zavest (Akumulirana) vrednost, in ki prek telesa gleda sama sebe.
In jaz močno dvomim, da lahko vi to Zavest prenašate iz enega telesa v drugega. Zato po meni celoten Prometej nauk pade na tej točki. Sedaj pa Alojz, nima se smisla več prepirati. Jaz sem vam povedal kar sem imel, vi ste storili isto. Od sedaj naprej hodiva po različnih poteh, vi z nekim konceptom, da se duše selijo in ne vem kaj, jaz pa nasprotno menim, da je samo telo in potem Zavest iz vesolja, in to je to, in da te Zavesti ne morete prenašati iz enega telesa v drugo, ker je povsod že sedaj. Evo, to sem povedal, sedaj pa ni več potrebe, da bi se pričkala in podobno. Jaz ne bom več šinfal čez P.D., vi pa storite isto.
Nevtralen pozdrav, Poet