Quote:Boštyxz wrote on 27.06.2009 at 08:23:19:Ja, seveda, ti brezbožnica boš že vedela, kaj jaz vem, in kaj ne, in kaj jaz verjamem in kaj ne, in kaj jaz ločujem, in kaj ne itd , ...
Verjetno tudi veš/verjameš, da jaz ne ločujem med brezbožneži in pokvarjenci, ter da , ...

In boljši dan ti želimo , ...
from Boštyxz + God's brothers + goood brothers + Sun positivers + good spirits + #
Kako pa ti veš da sem jaz brezbožnica.
Vsak nekaj veruje se v veri potrjuje, zakaj misliš da si samo ti pomemben ti in tvoj bog ki s križa visi.
Mar je sam tvoja vera v boga potjena in edina povzdignjena nad druge
Kaj pa vera v naravo ljudi in življenje, vesolje, ljubezen .....al te on lesen križ na sten to ne ući, al ti sam s pravili pa prepovedmi teži.
Danes premalo rožnega venca, greh ti za vrat tišči, hitro hitro moliti, pozna ura bije že ali zmolil si vse že.

In kdo mi želi lep dan, ti in tvoja cerkvena banda v megli.
Se mi že skor' ne da tole prerekat' tu z tabo, ...
Ampak lahko bi pa že vedela, da moj Bog nič ne visi ( binglja ) dol z križa, ker je bil snet dol z njega, ter potem vstal od mrtvih . Samo Bog je to zmogel, po 3 dneh smrti .
In tudi lahko bi že vedela, da se raznih rožnih kranceljnev franceljnev in podobne šare/zmote NE moli .
Tudi to, da sem samo jaz pomemben bi ti že lahko bilo jasno, da Ne mislim tako .
... in še boljši dan, ti želi Boštjan , ...

... brez cerkvene in prometejske bande brez vere v svojo rit' in svoj tošl'