Robi wrote on 10.03.2009 at 08:26:55: Quote:Zato naslov poglejmo resnici v oči, kaj pomeni vedeti in kaj verjeti. Vsi odgovori so že v nas ne potrebujemo jih iskati zunaj sebe.
Quote:Če hočeš dojeti večno sedaj, rabiš izkušnjo tukaj in zdaj. Samo izkušnja tukaj in zdaj ti bo dala spoznanje, osebni dokaz, realizacijo, ki pa je samo tvoja, je osebno spoznanje, ki pa ga lahko nadgrajuješ, spreminjaš, izpopolnjuješ. Ti si tisti, ti si kreator, svoje vere in življenja.
In če potrebujem izkušnjo tukaj in zdaj, moram biti v odnosu z nekom. Izkušnja pride na podlagi z interakcije z nečim zunaj.
To pomeni, da rabim iskati zunaj sebe.
Iskanje v sebi, po spominu, ni izkušnja tukaj in zdaj.
Odgovori, ki so v nas, dajo takšno resnico, kakršna pač je trenutno.
Če je trenutna resnica, vera v Boga, bo iskanje odgovorov v sebi vedno dalo takšen odgovor.
Robi
Ti ne zmoreš povezovati med seboj NIč te ne žalim samo v tem svojem početju si že malo smešen.
Lepo sem ti povedal kolektivni spomin shranjen v našem genomu vrste,ki se v njeni večno-sedanji samoreprodukciji prenese iz kolektivnega na individualno realizacijo-tebe mene-vsakogar.
Če uspeš preko lastnega življenjskega duha (EM sile) izpostaviti nemoten izmenični EM tokokrag med tvojim akumuliranim in realiziranim izrazom (sem spadajo tudi tvoje osebne izkušnje) lahko svojo -EM silo (življenjskim duhom) sam znotraj sebe samega izpostaviš miselni tokokrog pretoka informacij med akumulirano in realizirano gensko vrednostjo,ki jo navzven večno-sedaj izražaš enotno kot Robi.
To enostavno povedano pomeni nezavedno -ozavestiti in to tako,da izpostaviš v sebi EM izmenični tokokrog ki omogoča tvojemu ozaveščenemu dostop do tvoje neozaveščene genske vrednosti-biti. To ti omogoča,da ozavestiš akumuliran (kolektivni -večno-sedanji) spomin na tvoji individualni življenjski ravni-v sebi.
Robi preštudiraj to in potem razmisli in nato sodi.

Lp Alojz