Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 2 
(Read 10270 times)
ajgor
Ex Member

Re: O AIDS-U MALO DRUGAČE
Reply #15 - 29.11.2009 at 19:01:11

Boštyxz wrote on 29.11.2009 at 18:55:14:
Ja, to je res, namreč, čeprav so današnji dohtarji podn izpod podna, pa jih še vseeno potrebujemo , recimo vsaj za poškodbe ... tam bi se lahko kar dobro znajdli , čeprav pa spet včasih naredijo kake hude kixe ...  Undecided

...

Lp + #

Ja, tudi psihiatri so za nekatere nuja.

Lp,Igor
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #16 - 29.11.2009 at 19:03:43

Ja, že morda, vendar z premalo učinka, sploh pa glede na to, kolk' jih plačujemo, so pa popolnoma neučinkoviti .

Lp + #
Back to top

IP Logged

satis
5

Reply #17 - 03.12.2009 at 22:44:47

Kaj pa, če tale gripa res ni tako nedolžna, kot se je mnogim zdelo? Ljudje umirajo in to zelo mladi ljudje v najlepših letih. Mnoge v moji okolici, ki so se zaklinjali, da se že ne bodo cepili, je začela grabit panika in so se že leteli cepit.
Back to top

WWW WWW  
IP Logged

Petra.
Global Moderator
p

All IS Full Of Love

Reply #18 - 03.12.2009 at 22:53:51

9 jih je umrlo.

v sloveniji letno umre od grip 500 do 1000 ljudi.
Back to top

you cant look in the mirror and expect it to smile first

IP Logged

Nahatee
Ex Member

Reply #19 - 03.12.2009 at 23:27:37

satis wrote on 03.12.2009 at 22:44:47:
Kaj pa, če tale gripa res ni tako nedolžna, kot se je mnogim zdelo? Ljudje umirajo in to zelo mladi ljudje v najlepših letih. Mnoge v moji okolici, ki so se zaklinjali, da se že ne bodo cepili, je začela grabit panika in so se že leteli cepit.

No vidiš pa se dogaja, ravno o tem sem pisala že mesec nazaj.

Quote:
Pademijo in strah bodo ( jo že )  napihnili preko medijev in takrat, se bo veliko neodločnih odločilo za cepivo, tudi veliko  tistih, ki zdaj še zatrjujejo, da se ne bodo cepili.

Če je prisotno samo malo neodločnosti zdaj , se bo kasneje, ko bo povzročena panika neodločnost povečala in kasneje padla odločitev.  

Zaenkrat se še veliko ljudi noče cepiti, a koliko so pri tem odločni je drugo vprašanje, ko pritisne strah in panika ( predvsem preko medijev, ki napihnejo zadevo ) se odločitve hitro spreminjajo.

Lep pozdrav  
Back to top

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #20 - 03.12.2009 at 23:33:54

Sem mislil, da bo vsaj par tisoč mrtvih, ko so nas tako strašili s to gripo. Grin

Farmacija je pač posel.
Nekje sem slišal, da je farmacija tožila ( ali pa je nameravala) neko družbo, ker je hotela skoraj zastonj deliti zdravila za AIDS.
Back to top

IP Logged

satis
5

Reply #21 - 04.12.2009 at 08:45:30

Quote:
satis wrote on 03.12.2009 at 22:44:47:

No vidiš pa se dogaja, ravno o tem sem pisala že mesec nazaj.

Quote:
Pademijo in strah bodo ( jo že )  napihnili preko medijev in takrat, se bo veliko neodločnih odločilo za cepivo, tudi veliko  tistih, ki zdaj še zatrjujejo, da se ne bodo cepili.

Če je prisotno samo malo neodločnosti zdaj , se bo kasneje, ko bo povzročena panika neodločnost povečala in kasneje padla odločitev.  

Zaenkrat se še veliko ljudi noče cepiti, a koliko so pri tem odločni je drugo vprašanje, ko pritisne strah in panika ( predvsem preko medijev, ki napihnejo zadevo ) se odločitve hitro spreminjajo.

Lep pozdrav  

Res, dobro si tule precenila človeško čredo, ki se kot trop ovac v paniki zažene ravno tja, kjer je morda še bolj ogrožena kot od same gripe. Ker jaz temu cepivu, pa nasploh farmaciji ne zaupam prav nič, ne maram ne tablet, če pa mi kaj je, raje posežem po kakšnem naravnem zdravilu.
Back to top

WWW WWW  
IP Logged

satis
5

Reply #22 - 04.12.2009 at 08:47:26

Robi wrote on 03.12.2009 at 23:33:54:
Sem mislil, da bo vsaj par tisoč mrtvih, ko so nas tako strašili s to gripo. Grin

Farmacija je pač posel.
Nekje sem slišal, da je farmacija tožila ( ali pa je nameravala) neko družbo, ker je hotela skoraj zastonj deliti zdravila za AIDS.

Saj mene tudi tole malo bega, zakaj prejšnja leta niso tako senzacionalistično pisali o tistih najmanj tisoč žrtvah? So šle kar neopazno mimo, kot samomorilci, umrli v prometnih nesrečah ali od raka. Samo za tole gripo se bojijo, ker bo virus lahko mutiral, ker je podobna španski gripi in ker pobija zdrave, mlade ljudi.
Back to top

WWW WWW  
IP Logged

Mr.Smith
5

Reply #23 - 08.08.2010 at 19:57:52

patent #5676977   ??

AIDS: The Beginning and the End  

http://www.vimeo.com/7154968

http://www.vimeo.com/7155146

patent za zdravilo ima Marvin S. Antelman, žid iz Izraela,