Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 15 16 17 18 19 ... 61
(Read 298673 times)
radovedni soncek
5

I Love YaBB 2!

Re: 3. svetovna vojna
Reply #240 - 19.09.2009 at 00:46:09

satis wrote on 21.04.2009 at 10:53:06:
gape wrote on 20.04.2009 at 11:57:30:
satis wrote on 20.04.2009 at 10:51:32:
Boštyxz wrote on 20.04.2009 at 09:05:00:
Igor, kaj pa so imeli tam za pokrasti ? Saj ni nič takega tam dol ... ali pač ?

Nadzor nad nafto?

tm dol so oni doma - od tam izvirajo
iz babilona

satis wrote on 20.04.2009 at 10:50:56:
Obojni pa pobijajo v glavnem civiliste, zatorej se je za bat prvih in drugih.

česa se bomo torej najblj bal zdej?
vojne tretje svetovne?
lakote?
bolezni?
revščine?
KRIZE - RECESIJE ???

lol
Smiley

BOJTE SEEEEEEEEEEEEE

BU!!!

XAXAXAXAXA

Česa se bomo najbolj bal? Tega, kar nam napoveduje ena tvoja druga tema bi se lahko za primer najbolj bal  Wink- End of Days....

Lahko se bojimo krize, lakote, vojne, smrti, vse, kar zadeva telesno obleko. Ampak duši vse tole ne more nič škodovat, zatorej naj bo, kar bo. življenje je itak večno.  Wink

Hm,.. kake klobase pa poradjate gospodicna,..
Ravno sme bral kako lahko azejbes toj kozmicni dolg in en vem kj se vse,. in vi govorite da lakota ne more skodovati,.
ste bili kdaj lacni milim re slacni,.
milim da ne k drgac ne bi tkae .,.. kvsili

lp
pa brez zaemre

Back to top

IP Logged

Petra.
Global Moderator
p

All IS Full Of Love

Reply #241 - 02.10.2009 at 00:34:16

Back to top

you cant look in the mirror and expect it to smile first

IP Logged

David
Ex Member

Reply #242 - 02.10.2009 at 12:04:48

...samo nemoj po glavi druze plavi
Back to top

IP Logged

radovedni soncek
5

I Love YaBB 2!

Reply #243 - 02.10.2009 at 15:07:30

Petra. wrote on 02.10.2009 at 00:34:16:

http://www.geet.nl/
Back to top

IP Logged

radovedni soncek
5

I Love YaBB 2!

Reply #244 - 02.10.2009 at 17:51:24

Back to top

IP Logged

David
Ex Member

Reply #245 - 02.10.2009 at 18:16:13

ta link..
hmmmm

...Kaj se dogaja?
Back to top

IP Logged

satis
5

Reply #246 - 02.10.2009 at 18:45:52

Quote:
ta link..
hmmmm

...Kaj se dogaja?

Pa res Sonček, kaj nam hočeš povedat s tem linkom?
Back to top

WWW WWW  
IP Logged

radovedni soncek
5

I Love YaBB 2!

Reply #247 - 02.10.2009 at 19:27:23

Hm,....

Bolj kos e izobrazujem v zadnjem caso odkar sme prsiel k vam na ta forum,. bolj mi je zald a sploh vem vse to,...

resno mislim,....

Imaš moznost,.. ali vzaems inekcijo ali pa gres v kontrecacijsko taborisce,.. .
V primeru da bodo toanreidli botako, da bo guverner drzave recmo kaj vem ene drzave in lepo sporzil nujno stanje in v temrpiemru, bodo ljudje mnozicno spikani od vshe ljudi od policije vojsk eitd,.. in v tem priemru bodo vsi prespikani brez dovoljenj otrok vrli v stanovanja itd,. in prepikani aliap v taborisce,..

In se to,..

Kot sme potegnil je tako, de nj bi bilo da so druge civilizacije k so v veolju spsoben nas prestviti an drug palent nas evakuirati,.. in kot nekako sem slsial ej bilo datusmsko nekej omejneo dda ni ec casa pred letom 2011 al celo 2010,.. jazs me msao gledla pa en vem kje sm eto videl,.. hec je v tem,. da nj bi bila 8 mesecev od septembra nazaj prisla na zemljo mothership temus e rece glavna ladja ozirma maticna ladja in nj bi bial zasidrana na sevenrem delu zemlej okol severnega polja in nj bi kao neki pcoeli,.. oziroma zato nj bi bilo tudi nekako veliko dogajnaja tam da manjse ladije odhajajon prihajajo zgeda da s eneki evakuira,.. in gora ej v tem,. da oblasti samo geldajo lohka ker ne mroejo nic, ne uniciti te ladje ne nic,...  

zanimivo bi bilo ce bi meli koga na sverni polobli da bi pogeldla z teleskopom malo okol,. pred casom sem geldal gogle earth,. in je zelo cudno,.. se oblj cudno je zakaj so valdivostok sprznikiili ekr tam nj bi neki bilo pdo tem jezeorm itd,..

Kakro koli,... tole je vse en kurac,...

trinity problem kto ga vidim ap ne mreom ga zdruziti,..

pismo tok bi se rd suedu dol z nemu kma malo pojam o teh receh,. sma s eobjim da noen niam pojam o nicemer,..

kokr koli

Vojna se kuha ker baej rpavijo da se bodo ljduej v eni drzavi k nj bi toel sedjanariedli dejnasko upirali,... in da bo rpilo do vojne med prebivalci in obalstmi

posnetek neke vojakinje je govorila sokirano kako seo to dela,.. al se bos cepu ali ap gres v taborisce,.. krste so rpsitmane,.. tkao d ej eto reseno

koenc kocnev pa s etole,..

ne tega ne bom napisal, k nocme problemov,..

sam to bi reku,.. kok ljudi od vas res se vejrame tem sprocilom,. in tv itd,.. nas majo lohak na kratki sapgci,. in lahko de je maerika ze dozivela cepljenej in da ej pol folak mrtega posli ap so v tabrosich k jih kurujo v pecek kot zide v 2 svetovni vojni,..

Kako lohak ves, z vsmi racunlniki ki so an tem sveut itd,..

kaj spoh dejasnko veš,..

jaz osbno vem sma to de vem 99% de je 1+1=2

kaj drugega pa ne moresm trditi,..

Torej; v amriki bodo inicirali cepljenje predko razglasitve izrednega stanja in pol bo lahko policija in vojska cepila vsakeg akej rkoli ga vidis,.. proti nejgovi volji, ce ne bos pustil ap gres v taborisce,... gelde na to kok trug imajo rpirpavljnih si lohak repdstavljas kaj bi to bilo,..

Tako, de koelgi in kolegice,..

Pozivma vas na skrivni sestanek nekje pozimi da bomo zaceli grditi soj bunker,.... hahahahahahahah,.... k s emi zdi da ga bomo rabili,..

ce je prial ladja po pridne zemljane s enam ne psie dobro jaz povabial nismdobil ks em reptezek zgelda bi s ealdja pogreznila,..

mingrede district 9 je filem kateri nj bi bil azradi tega naemna narejen in vsi drugi nj bi vedeli da je to res tkao in da drzi torej bi bilo potrebno poiskati neko knjigo aktera bi  oziram je to ovorial in rpedvidila,.
men s ezdi da ga bomo anejbali leta 2012,..

sje ne vem kj j recem,..

najbolje da neham tuki an forumu srat in si andjem punco bo vsja dve leti uzival k itak ne ves al bos preizviel
Back to top

IP Logged

radovedni soncek
5

I Love YaBB 2!

Reply #248 - 02.10.2009 at 21:50:36

Hm,.. tole je čudno,...

gledam simualcije prihodnosti v smislu you tuba na podalgi idej ljudi,..

Mi lohak kdo pove zakajje vendo iran noter,... židi in amerika,..

V čem je problem,...

Mislim,.. govori se zelo hude stvari,..

Mogoče kdo ve kje se dobijo tele knjige k govore o teh rečeh,. ozirma kaj ej to sveto pismo ali je to rpevod originalnega svetega pisma lai ej to sam orknejna verzija ker imamo mi v svojih rohak v knjiznici ce sijo spsobdimo,..

Mingrede,... kot jaz vidim je evropa amerika in canada in azija,... ce se bomo tolkli bomo se tolkli emd kontinenti ce me razumete,.
mislim tele fore sore shud ek so dellai teorije

lp
Back to top

IP Logged

David
Ex Member

Reply #249 - 02.10.2009 at 22:02:52

..sveto pismo,   en stric je enkrat se odloco to in to in to je ok in bo V svetem pismu, to...  hm, to pa ne, pa to tudi ne, in to ne, aham, to pa bom dal noter.  In tako mas skupek enih ne vem 28 knjig in to zdaj poznas kot sveto pismo.    Nekaj takega, zlo na hitro

skupek starih spisov, presjan, zapisane ustne zgodbe..   malo tak in malo tak....  na netu mas 3453960798756487 strani o tej bukvi
blablablabla

ta knjiga po mojem sploh ni pomembna za tebe

I think so.....

Back to top
« Last Edit: 03.10.2009 at 00:14:37 by david »  

IP Logged

satis
5

Reply #250 - 17.10.2009 at 15:18:08

Ta  Baba Vanga pravi, da se bo vojna začela zaradi spopadov v Indiji in drži, da je tam v tistem koncu vedno več nekih spopadov in trenj.

http://www.rtvslo.si/svet/pakistanska-vojska-zacela-ofenzivo-na-talibane/214787

Ime tega vodje talibanov pa spominja na tistega tretjega antikrista po Nostradamusu, Masuda.

Back to top

WWW WWW  
IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #251 - 17.10.2009 at 20:00:10

Naj bi rekla, da se bo 3. svet. vojna začela čez eno leto....Jaz ne verjamem. Smiley
Back to top

IP Logged

satis
5

Reply #252 - 17.10.2009 at 20:48:45

Tudi meni se zdi, da ne more biti res. Možno je sicer čisto vse, tudi to, da lahko vsak hip umreš, ampak človek vedno misli, da njemu se to pa že ne bo zgodilo. Sicer tale Vanga ni zdaj neka avtoriteta, da bi ji človek slepo nasedel, pri teh prerokbah so vedno možne napačne razlage, je pa res, da gredo stvari v svetovnem merilu na slabše in to kar znenada in na hitro v zadnjih par letih.
Back to top

WWW WWW  
IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #253 - 18.10.2009 at 08:49:54

No, ja, sicer naj bi se res poslabšalo zelo hitro, v teh, zdajšnjih, zadnjih , "Poslednjih Časih" , ...

Ampak, tale uboga Vanga je ša zmeraj "rev'ca" , ker tkole "kruto" pač ne bo , čeprav bo pa precej hudo .

No, pa dober Božji Dan v Božji Žaščiti vam želim brat bošti , še napreeejjjjjjj, juheeeeejjjjjjjjjj  Roll Eyes Smiley

Lp + #
Back to top

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #254 - 21.10.2009 at 13:09:28

vojne ne bo samo pod pogojem da jo bomo preprečl ... če je ne bomo preprečl, ona bo, manjša al pa večja
manjše že so
in že iz teh manjših se lahko zadost velika pizdarija nardi
pakistan, kjer je zdej kr na power wojna ma atomsko orožje ...
izrael ga ma tud
in komi čaka da opali
čim se amerika sesuje, menda tud bojo opalil ... po iranu

to izhaja iz trenutne situacije
pač

ne rabiš bit videc ...
Back to top

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged

Pages: 1 ... 15 16 17 18 19 ... 61