Boštyxz wrote on 05.01.2009 at 09:28:02:No, jaaa, vseeno sem si mislil, da mi boš kaj več povedal/razložil kaj naj bi tista trda kamnita gmota delala, ... pa sem se spet uštel

.
In , jaz zase lahko rečem, da ne vem nič, vendar pa ob razočaranju pri tvojem meglenem odgovoru vseeno dobim dober občutek

.
Res pa je tudi, da sem tudi precej zabit', in marsikaj ne štekam

.
Zato bi te prosil, če lahk daš kaj bolj razumljive razlage, kaj naj bi ona črna "kugla" počenjala tam doli .

Hvala + Lep pozdrav .
Boštyxz + #

#
Joj Bosty Zdaj pa se mi ze skoraj smilis.
V bistvu nisi ti zabit, problem je ker z glavo zabijas tja kjer ni potrebe. Zakaj razmislas po ovinkih... Kaksna kamnita gmota neki? Alojz ti povej direktno bistvo, tu ne igrajo vlogo nepomembni detajli ki niso pomembni. Ves kaj je kamen? si si ga ze ogledal od blizu? Ves da ima lastno EM polje torej?
Zabit= je tvoja trma, ker teme se udelezujes ze od samega zacetka, a potem sprasujes in govoris neumnosti, s katerimi bi po vsem tem ze lahko koncal.
Tema ima jasno rdeco nit, to bi vedel, ce ne bi samovsecno sledil samo sebi in svoji naivnosti v veri da ti je ravno ta naivnost pozitivna.
Trda kamnita gmota nima cesa delat, ni tu nobenih nadnaravnosti in cudezev, ce si to pricakoval?
Vem da zelis na splosno prikazat cloveka, kot nesposobnega in nevednega proti tvojemu izmisljenemu bogu. Ti razmisljaj kaj bi lahko predstavljal kamen, tebi je dal oziroma si je dal bogec pamet, da bi lahko razresil uganko, ki ni neka sanjava iluzija ampak resnica, dokazljiva vecno- zdaj v praksi.
Tvoj izmisljen bogec ti trosi zblojene in neskoncno smesne podatke, ki jih tukaj podajas kot resnico od boga, lahko bi ze opazil to tvoje smesno opravilo kreiranja ene same komedije in pravljice.
To je edini problem, ko bos spoznal osnove in prvo da si ti sam sebi inteligenca bozanskega bistva ter drugo spoznanje, da je materija dejansko materija in ne energija kot zmotno mislis, takrat bos sele videl napredek v duhovni sveri in nasploh vse kar se veze na duhovno, ker potem bos sploh spoznal kaj duhovno je.
L.p.