Boštyxz wrote on 01.01.2009 at 14:34:32:Probleme prepustiš Njemu, in On jih čudovito (čudežno) razreši

.
Naaaaaaajlepša Hvala mu Večno

.
Ajde, čaw
Le poglejte kako precudovito se bere, se v pravljicah nisem slisal taksnih cudovitosti, joj kako je lepo, ne potrebujejo razni kako, zakaj,... Samo da je tako cudovito in takoooo cudezno vse skupaj, kot bi lebdel na oblakih z nasmehom do uses za ostalo ze poskrbi gospod... in to cudezno in cudovito zraven, da se lahko se bolj nasmejes.
Joj bosty joj, kaj kaj ne poves? Ma kaj res al kako ves tega pa me niso ucili v soli

Nekateri porocajo da so bli na dnu pekla, tam kjer je za gospoda pozabljen kraj, tako kot povseod drugod

, ne prosenj in ne molitev ni nobeden uslisal, gospoda ni bilo... Hmmm Ves kaj jih je resilo? Ne bos verjel sami sebe z mocjo in voljo, ki jo v tistem trenutku nobeden gospod ni imel zanje, zato ker gospod so vsi sami sebi.
Tudi sam sem bil v neki situaciji in zadnje kar mi je prislo na pamet je bilo lizarjenje k gospodu, bil sem sred kamnite stene, ki se je sesipala (prosto plezanje) ni bilo kam za prijet. Ves koliko mi je bil takrat v glavi takrat gospod? To kar sam ugibaj... samo ena misel, kako iz te situacije sam z tistim kar imam.
In ko se ti zgodi kaj taksnega Bosty spoznas rek: Pomagaj si in bog ti bo pomagal, noces komentirat tega stavka a? Ker govori resnico! Raje pises svoje grunte: Probleme prepustiš Njemu, in On jih čudovito (čudežno) razreši

Joj res je cudovito sliati kajne Bosty?
Pa ce je tako lepo pravljicno, zakaj te ta tvoj bedast gospod ne odresi tako bebavega razmisljanja in te povrh za uslugo usece z macolo po buci, da te vrze v realnost a? No to objasni to

Za to pa nimas odgovora ...
Evo tako si proti RKC pa spet njihove finte pobiras, samo spovej se clovecek in gospod te bo vsega odresil, tako enostavno je to!
Zdaj pa poslusaj ti Bosty, zaradi taksnih kot si ti, ki tako razmisljajo, naredijo neumnosti in potem samo enostavno pocakajo da problemcke gospodek razresi. Verski fanatiki...
Poglej ce imas problem in naredis kaksno necednost, je to vezano nate kot danes znano pod karma, vendar ni karma, je le enostavno ferkvenca ki se ujema z drugo ferkvenco to je vsa umetnost. Sistem tako deluje v NULO, vse se tako izide v popolnosti vesoljnega ravnotezja in postenja brez najmanjsega iztopanja... Smo v svetu ferkvenc! Kar sejes to zanjes, kar vsak potrebuje to dobi vse na podlagi ferkvenc. Brez gospodica ki ti bo dal roko, samo zato ker se tako hinavsko delas revcka, se meni se ne mores narediti revcka ne pa nekemu izmisljenemu gospodu vsevednosti ijn modrosti!

Popravi se dokler je cas- to tako rad omenjas, ker potem bo kar naenkrat izginil izmisljen gospodek ki Bostjancku brise ritko in ga mazili, potem bo pa jok in stok, ker revse ubogo in bebavo ne bo bilo sposobno samo sebio pomagati

p.s. Bosty to je vse dobronamerno da se prebudsis!

L.P.