Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 14 15 16 17 18 ... 118
(Read 228028 times)
Alojz in Sandib
5

Tao

Re: Zunajzemeljske civilizacije in mi
Reply #225 - 05.09.2008 at 19:53:09

Etrex tole si pa dober uredil. Vrži mu še moj odgovor sem.Se bodo ljudje saj smejali.

Lp Alojz Wink
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #226 - 05.09.2008 at 20:10:38

Etrex wrote on 05.09.2008 at 19:30:11:
No da se malo vrnemo na temo zunajzemeljskih civilizacij.

Hudica...pa da ne!

Visji viri pravijo:

Boštyxz wrote on 16.10.2006 at 20:37:18:
Ja, že, ampak jaz imam pa podatke, da je na Saturnu življenje . In , ne samo to; je namreč zelo podobno našemu, le, da je boljše, kot na naši ubogi Zemlji .  Sicer pa so na njem pravi, pravcati ljudje. So sicer drugačniega videza, večji in lepši . In tudi njihovo življenje je lepše kot na naši obli. To pa zato, ker živijo v drugačnih pogojih, in tudi v drugačnih medsebojnih odnosih ... Celo majhna knjižica obstaja o tem, vendar še ni v trdi vezavi, ker se je šele prevedla od Slovenca v Slovenščino ...

Bosty mala knjizica ti je sprala majhne mozgane. Bog nas je kaznoval, ceprav on ne kaznuje ker je cista ljubezen v steklenicki.

Zdaj pa smo majhni in grdi na smrdljivemu planetu, v grdih pogojih z grdimi medsebojnimi odnosi vse to v grdemu zivljenju.

Hvala za to seveda gre modremu...

Kako kruta misel, da nas je bog modri gospod odvrgel v to kruto in predvsem grdo situacijo in da smo pod budnim ocesom boga, ki nas za zabavo pljuva in tamani samo zato ker smo grdi inu majhni pajaci in pri tem smo krivi sami, saj bog ni nikoli za nic kriv, ceprav za vse odgovoren, saj aktivno sodeluje... kdo je zdaj kriv za naso nesposobnost je ze paradoks, imenovan paradoks Bosty-ja ter njegov spiritual tim, institut za gruntanje tople vode ter cela znanost letece krave in gigantske krave buke, ki nadomesti tocno 120 nemodificiranih standardnih krav ter seveda trioko cudo bozje.

Joj kako smo ubogi, edino kar nam preostane je da se prilizujemo bogu velikemu neskoncno modremu gospodu (saj sami ne bomo dosegli nic, smo premajhni in pregrdi) in nas transformira v mnogo boljse prave pravcate ljudi-  saturnovce z obrocem okrog cela.

L.p.

Back to top

IP Logged

Etrex
5

Reply #227 - 05.09.2008 at 20:18:08

Alojz in Sandib wrote on 05.09.2008 at 19:06:57:
Boštyxz wrote on 05.09.2008 at 15:59:08:
Boštyxz wrote on 19.07.2008 at 09:31:15:
In, še povedo nam kaj , ... http://www.youtube.com/watch?v=pGeWBiLVn8g, ...

( le da bolj malokdo razume to sporočilo )

Pa dober + razumljen dan, še napreeejjjjjjj, juheeeeejjjjjjjjjj, ...

by Boštyxz + # Kiss#

Morda bi to "dešifriral" naš "vsevedni"  Alojz ?  Roll Eyes

Saj res, Alojz, daj, povej kaj na te signale , a ???

Me prav zanima, kaj boš povedal . Cool Huh Roll Eyes

Lp

Ni problema Bošty!!

Usedi se v avto, takoj.Pridi k meni.Povej kje te počakam. V roke ti bom dal takoj- brez sprenevedanja S.M. O . Samodejni Magnetni oscilator iste oblike kot je sam Saturn s svojimi prstani. Pridi takoj.Ampak potem nikoli več,da ne slišim tvojega bluzenja. Garantiram ti vso potrebno goststoljubje. Saturn tvori z Uranom  srednji regulacijski par rotacije-valovanja našega osončja.
Krav in življenja (pa kljub tem EM frekvenčnim zvokom) ni tam.

Lp Alojz Wink Cool

O pa res, to je na novo, posten odgovor... Sicer dvomim da bi se upal Bosty, ga je prevec strah. To bi bilo odlicno zanj, saj tu lahko preziviju zli duhci, ki mu krivijo psihicno sliko. Tu ima Bosty cas da se skrije, nato po bogu upraviceno zniza inteligenco na inteligenco prizadete kure in se odbrani z duhovno zlobudro.

No, v resnici, v zivo bi se ti namisljeni priveski posusili in odpadli in bogec bi kar izginil, kolikor je dolg in sirok, pa nobeden ne bi nic opazil  Grin

L.p.
Back to top

Stvarstvo ne odloča, odloča človek z svobodno voljo.

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #228 - 05.09.2008 at 20:25:11

Etrex wrote on 05.09.2008 at 20:18:08:

by Boštyxz + # Kiss#

Lp

Ni problema Bošty!!

Usedi se v avto, takoj.Pridi k meni.Povej kje te počakam. V roke ti bom dal takoj- brez sprenevedanja S.M. O . Samodejni Magnetni oscilator iste oblike kot je sam Saturn s svojimi prstani. Pridi takoj.Ampak potem nikoli več,da ne slišim tvojega bluzenja. Garantiram ti vso potrebno goststoljubje. Saturn tvori z Uranom  srednji regulacijski par rotacije-valovanja našega osončja.

Lp Alojz Wink Cool

O pa res, to je na novo, posten odgovor... Sicer dvomim da bi se upal Bosty, ga je prevec strah. To bi bilo odlicno zanj, saj tu lahko preziviju zli duhci, ki mu krivijo psihicno sliko. Tu ima Bosty cas da se skrije, nato po bogu upraviceno zniza inteligenco na inteligenco prizadete kure in se odbrani z duhovno zlobudro.

No, v resnici, v zivo bi se ti namisljeni priveski posusili in odpadli in bogec bi kar izginil, kolikor je dolg in sirok, pa nobeden ne bi nic opazil  Grin

L.p.

Tako Bošty mi smo pravi lek za vsakogar,ki misli,da nekaj ve o vzroku našega zemeljskega bivanja. Takoj odgovorimo ni bolj ažurne  spiritual companye na tem svetu kot je P.D. v to se lahko vsak sam prepriča.Dobro blago se samo hvali-ćiv-čiv. Lastna hvala, se pod mizo vala Bošty.
Back to top

IP Logged

M.L.
5

I Love YaBB 2!

Reply #229 - 05.09.2008 at 20:26:11

Alojz in Sandib wrote on 05.09.2008 at 19:53:09:
Etrex tole si pa dober uredil. Vrži mu še moj odgovor sem.Se bodo ljudje saj smejali.

Lp Alojz Wink

Nevedneži, delate račun brez krčmarja, joj, kako ste otročji in neubogljeni.

Kdor vidi v Božji besedi grožnje je še daleč od resnice in leži mrtev vsvojem grobu.

Pa lep pozdrav in vstanimo iz svojih grobov.
Back to top

Vrnimo Življenju življenje.

IP Logged

Etrex
5

Reply #230 - 05.09.2008 at 20:32:20

M.L. wrote on 05.09.2008 at 20:26:11:

Lp Alojz Wink

Kdor vidi v Božji besedi grožnje je še daleč od resnice in leži mrtev vsvojem grobu.

Ampak zal se besedi ki ti jo sepeta bogec bliza konec  Grin Grin Grin Grin Grin Grin

Ze zdaj jo lahko prepevas samo sebi in Bosty-ju, drugi so ze duhovno prezreli da bi temu verjeli.

Pa lep pozdrav, v grob pa sploh ni potrebno, da bi ponovno vstali.
Back to top

Stvarstvo ne odloča, odloča človek z svobodno voljo.

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #231 - 05.09.2008 at 20:35:33

Lp Alojz Wink

M.L

Mrtvih, pa sploh ni! Nezavedni atomi se pa pod zemljo igrajo.Mi pa z vsako smrtjo dobimo novo (atomsko) elementarno  telo v lastni živi samoreprodukcije naše vrste.hi,hi,hi se smeji Poet-Smo večno-sedanja živa individualna vesoljna samobitnost. Mrtvi so samo malikovalci smrti (simbol nezvedenja),ker ne vedo,da so večno-sedaj živi. Umrljivi ponovno spoznajo s samospoznanjem svojo večnost.Mrtvi bodo vstajali saj že vstajajo,ker niso mrtvi-ČUK zarukan od M.L. Samospoznanje je pogoj,da ti ustaneš od mrtvih,ker spoznaš svojo večno-sedanjo samobitnost. M.L. se ti kej bistri pogled?
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #232 - 05.09.2008 at 20:36:55

Etrex wrote on 05.09.2008 at 20:18:08:

by Boštyxz + # Kiss#

Lp

Ni problema Bošty!!

Lp Alojz Wink Cool

L.p.

Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #233 - 05.09.2008 at 21:10:24

Alojz in Sandib wrote on 05.09.2008 at 20:35:33:

Lp Alojz Wink

M.L

Mrtvih, pa sploh ni! Nezavedni atomi se pa pod zemljo igrajo.Mi pa z vsako smrtjo dobimo novo (atomsko) elementarno  telo v lastni živi samoreprodukcije naše vrste.hi,hi,hi se smeji Poet-Smo večno-sedanja živa individualna vesoljna samobitnost. Mrtvi so samo malikovalci smrti (simbol nezvedenja),ker ne vedo,da so večno-sedaj živi. Umrljivi ponovno spoznajo s samospoznanjem svojo večnost.Mrtvi bodo vstajali saj že vstajajo,ker niso mrtvi-ČUK zarukan od M.L. Samospoznanje je pogoj,da ti ustaneš od mrtvih,ker spoznaš svojo večno-sedanjo samobitnost. M.L. se ti kej bistri pogled?

Sedaj bom začel propagirati 'Samobitno živo  poganstvo' vera v LASTNO  individualno življenjsko samobitnost,kar smo mi vsi. In tako bomo imeli toliko bogov ELOHIM, kolikor nas je večno-sedaj  v vseobsežni vesoljni samobitnosti. PRAV VŠEČ MI JE TALE MISEL.
Back to top

IP Logged

Nahatee
Ex Member

Re: Zunajzemeljske civilizacije in mipa je večno-sedaj
Reply #234 - 06.09.2008 at 00:17:23

M.L. wrote on 05.09.2008 at 15:25:06:
Quote:
M.L. wrote on 04.09.2008 at 23:41:30:
Quote:
M.L. wrote on 04.09.2008 at 23:27:23:
Quote:
M.L. wrote on 04.09.2008 at 23:02:50:
Sem že malo prej povedal; takrat ko očistiš vso tuzemsko nesnago iz njega in ko to zmoreš, tudi začutiš čistost v sebi.

Pa lep pozdrav in lotimo se čiščenja.

Čistost začutiš samo v sebi, v drugih pa ne, kako je to mogoče za čistega.   Questioning

Lep pozdrav   Smiley

Vprašala si me, kako očistiš srce, pa sem ti odgovoril, da v sebi človek začuti ko ima očiščeno srce in ni bilo govora o drugih srceh.

Čeprav spretno spletkariš z besedami te razumem kaj hočeš, pa nič ne de. Povedal ti bom še tole, vse kar je čisto se vidi in spozna, zato čistemu ne ostane nič skrito.

Pa lep pozdrav

Spretno spletkarim z besedami M.L. ali ne, tako kot to počneš rad sam.  
Kako vidiš ljudi ( večino )  me zanima, kot čiste ali nečiste v srcu.  

Lep pozdrav   Smiley

Lahko bi zelo dobro obračal in preobračal besede, ampak vedi nimam tega namena, glej bolj z srcem, kot očmi.

Večina je polna nesnage.

Pa lep pozdrav

Ljudi okoli sebe imaš za polne nesnage in potem si upaš pridigati o ljubezni in čistoči.  Kdor je čist tudi vidi tako.  Ljudje so lahko  zavedeni in slepi, niso pa polni nesnage, dokler jih tako vidiš se povzdiguješ in hraniš, svoj ego.  

Jezus je rekel;

Vsi vi ste božji otroci, samo da vi tega ne veste, jaz pa to vem.

Lep pozdrav   Smiley

Kaj se zdaj sprenevedaš, a nisi zahtevala jasen odgovor. Poglej kako si pokvarjena, tudi to je ena velikih nesnag, ki se kupiči v človeških srcih. Tisto o egu, pa kar pripiši sebi, ti tako vidiš ne jaz, ti se vzdiguješ nad druge, če kje zaznaš kakšno prednost pred drugimi.Vidim, da še ne moreš tega doumeti, zakaj povzdigovanje nad brati in sestrami odpade pri že dovolj duhovno razvitem človeku. Ti pa seveda ne moreš drugače govoriti, kot pač trenutno razumeš in vidiš.

Najbolj se zavedenemu človeku nabira nesnaga, ker ne ve za njo in tisti, ki ve kaj je nesnaga in ima interes, mu jo z lahkoto podtika. Zato se je pa potrebno zbuditi iz dremeža. Jezus je rekel; zdravi ne potrebujejo zdravnika.

Seveda smo vsi poklicani k Božjem otroštvu, ampak na bomo vsi izvoljeni. Tole si pa spregledala, kako je Jezus naprej govoril; veliko bo poklicanih, a malo izvoljenih. Se pravi, tisti, ki si ne bo prizadeval priti do Božjega otroštva, ga tudi ne bo dobil.

Pa lep pozdrav in ne sodimo druge po sebi.

M.L ti si tisti, ki se stalno povzdiguje nad druge, tvoji značilni stavki so;

Tega še ne moreš doumeti  ( ti že veš ali ne  )

Za človeka vedrega srca to ne bi smel biti problem  ( torej če se nekdo ne strinja s teboj, ni vedrega srca ali kako  )

Ne bomo ( sebe šteješ med izvoljene )  vsi izvoljeni, jako ljubeznivo od tebe, poln si ljubezni do bližnjega.  Spregledal si Jezusov stavek;

Kdor je žejen, naj pride k meni in naj pije.   Smiley

Lep pozdrav in za človeka vedrega srca to ne bi smelo biti problem razumeti.  Smiley

Back to top

IP Logged

M.L.
5

I Love YaBB 2!

Re: Zunajzemeljske civilizacije in mipa je večno-sedaj
Reply #235 - 06.09.2008 at 08:18:32

Quote:
M.L. wrote on 05.09.2008 at 15:25:06:
Quote:
M.L. wrote on 04.09.2008 at 23:41:30:
Quote:
M.L. wrote on 04.09.2008 at 23:27:23:
Quote:
M.L. wrote on 04.09.2008 at 23:02:50:
Sem že malo prej povedal; takrat ko očistiš vso tuzemsko nesnago iz njega in ko to zmoreš, tudi začutiš čistost v sebi.

Pa lep pozdrav in lotimo se čiščenja.

Čistost začutiš samo v sebi, v drugih pa ne, kako je to mogoče za čistega.   Questioning

Lep pozdrav   Smiley

Vprašala si me, kako očistiš srce, pa sem ti odgovoril, da v sebi človek začuti ko ima očiščeno srce in ni bilo govora o drugih srceh.

Čeprav spretno spletkariš z besedami te razumem kaj hočeš, pa nič ne de. Povedal ti bom še tole, vse kar je čisto se vidi in spozna, zato čistemu ne ostane nič skrito.

Pa lep pozdrav

Spretno spletkarim z besedami M.L. ali ne, tako kot to počneš rad sam.  
Kako vidiš ljudi ( večino )  me zanima, kot čiste ali nečiste v srcu.  

Lep pozdrav   Smiley

Lahko bi zelo dobro obračal in preobračal besede, ampak vedi nimam tega namena, glej bolj z srcem, kot očmi.

Večina je polna nesnage.

Pa lep pozdrav

Ljudi okoli sebe imaš za polne nesnage in potem si upaš pridigati o ljubezni in čistoči.  Kdor je čist tudi vidi tako.  Ljudje so lahko  zavedeni in slepi, niso pa polni nesnage, dokler jih tako vidiš se povzdiguješ in hraniš, svoj ego.  

Jezus je rekel;

Vsi vi ste božji otroci, samo da vi tega ne veste, jaz pa to vem.

Lep pozdrav   Smiley

Kaj se zdaj sprenevedaš, a nisi zahtevala jasen odgovor. Poglej kako si pokvarjena, tudi to je ena velikih nesnag, ki se kupiči v človeških srcih. Tisto o egu, pa kar pripiši sebi, ti tako vidiš ne jaz, ti se vzdiguješ nad druge, če kje zaznaš kakšno prednost pred drugimi.Vidim, da še ne moreš tega doumeti, zakaj povzdigovanje nad brati in sestrami odpade pri že dovolj duhovno razvitem človeku. Ti pa seveda ne moreš drugače govoriti, kot pač trenutno razumeš in vidiš.

Najbolj se zavedenemu človeku nabira nesnaga, ker ne ve za njo in tisti, ki ve kaj je nesnaga in ima interes, mu jo z lahkoto podtika. Zato se je pa potrebno zbuditi iz dremeža. Jezus je rekel; zdravi ne potrebujejo zdravnika.

Seveda smo vsi poklicani k Božjem otroštvu, ampak na bomo vsi izvoljeni. Tole si pa spregledala, kako je Jezus naprej govoril; veliko bo poklicanih, a malo izvoljenih. Se pravi, tisti, ki si ne bo prizadeval priti do Božjega otroštva, ga tudi ne bo dobil.

Pa lep pozdrav in ne sodimo druge po sebi.

M.L ti si tisti, ki se stalno povzdiguje nad druge, tvoji značilni stavki so;

Tega še ne moreš doumeti  ( ti že veš ali ne  )

Za človeka vedrega srca to ne bi smel biti problem  ( torej če se nekdo ne strinja s teboj, ni vedrega srca ali kako  )

Ne bomo ( sebe šteješ med izvoljene )  vsi izvoljeni, jako ljubeznivo od tebe, poln si ljubezni do bližnjega.  Spregledal si Jezusov stavek;

Kdor je žejen, naj pride k meni in naj pije.   Smiley

Lep pozdrav in za človeka vedrega srca to ne bi smelo biti problem razumeti.  Smiley

Res je rekel Jezus, kdor je žejen naj pride k meni in naj pije, ampak samo tisti bo dobil, kateri bo pil od Njega, kateri pa ne bo hotel, pa ne bo dobil, a razumeš.

Vidim, da je slovnica tvoja slaba stran; jaz sem rekel, ne bomo vsi, ne pa, ne boste vsi. No tule ti pa stroka prepreči tvoj namen. Vsi smo poslani, da bi dosegli Božje otroštvo, ampak kateri ne bo pil od Njega žive vode, ne bo dosegel svojega cilja. Zato čisto prav pravim, če rečem; ne bomo vsi dosegli!!!

No pa lep pozdrav.
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #236 - 06.09.2008 at 08:57:46

Nahatee

Ti si zdravnica za prenapetneže iz vrst RKC.Vidiš kako lepo jih pelješ k spoznanju,da smo vsi mi živa individulna samobitnost.Torej nismo nič božji otroci,ampak smo prostovoljno samopozabljenavečno-sedanja živa samobitnost,ki je tu na Zemlji prostovoljno v lastni življenjski  regeneraciji. In vsi mi smo-jo in jo bomo pili živo vodo življenja-samospoznanja. Ni izbrancev tipa M.L. in Bošty vsi mi smo isti.

Nahatee morala boš odpreti ordinacijo za sprejem 'božjih izbrancev',da jih boš vrnila v realnost. Vsa čast Nahatee ! Cool

Lp Alojz Wink
Back to top

IP Logged

M.L.
5

I Love YaBB 2!

Reply #237 - 06.09.2008 at 12:10:45

Alojz in Sandib wrote on 06.09.2008 at 08:57:46:
Nahatee

Ti si zdravnica za prenapetneže iz vrst RKC.Vidiš kako lepo jih pelješ k spoznanju,da smo vsi mi živa individulna samobitnost.Torej nismo nič božji otroci,ampak smo prostovoljno samopozabljenavečno-sedanja živa samobitnost,ki je tu na Zemlji prostovoljno v lastni življenjski  regeneraciji. In vsi mi smo-jo in jo bomo pili živo vodo življenja-samospoznanja. Ni izbrancev tipa M.L. in Bošty vsi mi smo isti.

Nahatee morala boš odpreti ordinacijo za sprejem 'božjih izbrancev',da jih boš vrnila v realnost. Vsa čast Nahatee ! Cool

Lp Alojz Wink

Ti si pa res pravi slepec, še to ne prav vidiš, kar napišem, ne da bi še kaj drugega.

Lep pozdrav.
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #238 - 06.09.2008 at 13:30:46

M.L. wrote on 06.09.2008 at 12:10:45:
Alojz in Sandib wrote on 06.09.2008 at 08:57:46:
Nahatee

Lp Alojz Wink

Ti si pa res pravi slepec, še to ne prav vidiš, kar napišem, ne da bi še kaj drugega.

Lep pozdrav.

M.L.

Pa nismo mi samo bratje in sestre mi smo tudi očetje,  matere,dedki babice itd-celotna večno sedanja reprodukcija nazaj in naprej brez začetka in konca večno-sedaj smo drug drugemu življenje. Hecno kaj,zdaj pa išči lastno nesnago- jo ni.Vsi smo večno-sedaj,kaj naj se bojimo? Niti sami sebe, niti nikogar drugega. Malo težko dojemljivo,ampak resnično.

Lp Alojz Wink
Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #239 - 06.09.2008 at 13:33:02

Nahatee ima prav M.L.. Množino uporabljaš takrat, ko ti paše in vedno, ko se hočeš poistovetiti z drugimi. V žepu pa držiš fige.

Lp,Igor
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 14 15 16 17 18 ... 118