Quote:M.L. wrote on 04.09.2008 at 23:41:30:Quote:M.L. wrote on 04.09.2008 at 23:27:23:Quote:M.L. wrote on 04.09.2008 at 23:02:50:Sem že malo prej povedal; takrat ko očistiš vso tuzemsko nesnago iz njega in ko to zmoreš, tudi začutiš čistost v sebi.
Pa lep pozdrav in lotimo se čiščenja.
Čistost začutiš samo v sebi, v drugih pa ne, kako je to mogoče za čistega.

Lep pozdrav
Vprašala si me, kako očistiš srce, pa sem ti odgovoril, da v sebi človek začuti ko ima očiščeno srce in ni bilo govora o drugih srceh.
Čeprav spretno spletkariš z besedami te razumem kaj hočeš, pa nič ne de. Povedal ti bom še tole, vse kar je čisto se vidi in spozna, zato čistemu ne ostane nič skrito.
Pa lep pozdrav
Spretno spletkarim z besedami M.L. ali ne, tako kot to počneš rad sam.
Kako vidiš ljudi ( večino ) me zanima, kot čiste ali nečiste v srcu.
Lep pozdrav
Lahko bi zelo dobro obračal in preobračal besede, ampak vedi nimam tega namena, glej bolj z srcem, kot očmi.
Večina je polna nesnage.
Pa lep pozdrav
Ljudi okoli sebe imaš za polne nesnage in potem si upaš pridigati o ljubezni in čistoči. Kdor je čist tudi vidi tako. Ljudje so lahko zavedeni in slepi, niso pa polni nesnage, dokler jih tako vidiš se povzdiguješ in hraniš, svoj ego.
Jezus je rekel;
Vsi vi ste božji otroci, samo da vi tega ne veste, jaz pa to vem.
Lep pozdrav
Kaj se zdaj sprenevedaš, a nisi zahtevala jasen odgovor. Poglej kako si pokvarjena, tudi to je ena velikih nesnag, ki se kupiči v človeških srcih. Tisto o egu, pa kar pripiši sebi, ti tako vidiš ne jaz, ti se vzdiguješ nad druge, če kje zaznaš kakšno prednost pred drugimi.Vidim, da še ne moreš tega doumeti, zakaj povzdigovanje nad brati in sestrami odpade pri že dovolj duhovno razvitem človeku. Ti pa seveda ne moreš drugače govoriti, kot pač trenutno razumeš in vidiš.
Najbolj se zavedenemu človeku nabira nesnaga, ker ne ve za njo in tisti, ki ve kaj je nesnaga in ima interes, mu jo z lahkoto podtika. Zato se je pa potrebno zbuditi iz dremeža. Jezus je rekel; zdravi ne potrebujejo zdravnika.
Seveda smo vsi poklicani k Božjem otroštvu, ampak na bomo vsi izvoljeni. Tole si pa spregledala, kako je Jezus naprej govoril; veliko bo poklicanih, a malo izvoljenih. Se pravi, tisti, ki si ne bo prizadeval priti do Božjega otroštva, ga tudi ne bo dobil.
Pa lep pozdrav in ne sodimo druge po sebi.