Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 11 12 13 14 15 ... 118
(Read 227024 times)
Alojz in Sandib
5

Tao

Re: Zunajzemeljske civilizacije in mi
Reply #180 - 04.09.2008 at 21:55:01

M.L

Ti res misliš,da nekaj veš in da imaš ti pravico in roko nad resnico. Ti fanatik farizejski,ti še samega sebe ne razumeš.Isto to kar ti počneš počne RKC že dva tisoč let.Laže,sodi,inkvizicijo tera.Ima se  za  razosdnika,ki lahko odloča o vsakem življenju -rojenem,nerojenem itd.
O ljubezni govoriš a je ne poznaš poznaš samo svoje občutke,ki jih zavaja tvoje minljivo telo. Ti o večni-sedanji vesoljni samobitni življenjski ljubezni nimaš blage veze,ker jo ne razumeš. Groziš,učiš bedaste navke,pedofilof in fanatikov iz vrst RKC. Vesoljna vera vseh nas je ista zakaj ni medverskega dialoga zato,ker se pedofili bojijo za svoje ovčke in denarčke,ki jih kasirajo s svojim več tisočletnim nategovanjem po Zemlji. To isto si pa tudi ti sam.
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

M.L.
5

I Love YaBB 2!

Reply #181 - 04.09.2008 at 22:00:49

Etrex wrote on 04.09.2008 at 21:16:59:
M.L. wrote on 04.09.2008 at 19:03:25:
Dokler boš poosebljal neumnost in zlo tega sveta, se midva ne moreva razumeti in si čista nasprotna stran mojega mišljenja.

Povem ti; prej bo konec vseh tvojih in drugih neumnosti, kot pa bo meni zmanjkalo Resnice.

M.L. zdaj pa objasni zakaj Alojz pooseblja neumnost in zlo, predvsem zlo, objasni?

Za konec P.D. pa te moram razocarati, ker poglej... zadeva je prisla na dan in pocasi bojo ljudje zaceli razlikovati med resnico in farizejskim nategovanjem, zavednim ali nezavednim.
Mnozicno in vztrajno bojo lezli proti samospoznanju, tako da bo vecina slejkoprej imuna v slepo verovanje zunanjega boga, ki je samo izkrivljen produkt na poti do resnice, prezivel pa je do danes, ker je odlicen pripomocek za manipulacijo taksnih kot si ti. Ampak danes izgublja na moci, ker srednji vek je ze mimo in ljudem raste obcutek za dojemanje resnice. Za donasnjega standardno mentalno razvitega cloveka, je bogec pravljica in nic vec.

Tako da M.L. se strinjam, vem tudi sam da ti ne bo in niti ne more zmanjkati resnice, saj jo sploh nimas. Tiste pravljice pa v katere verjames, niso vredne kozarca kisle vode.

L.p. Grin

Dragi Etrex, ne ločiš RKC in druge njene ločine, ki tudi častijo slavo in denar enako kot Lojzek in njegovi, od mojih besed, ki so namenjene za čisto ljubezen med ljudmi. Jaz ne pripadam in ne hodim v nobeno cerkev tega sveta in so mi te svetne cerkve gnus zaradi svojega početja.

Jaz si gradim cerkev v svojem srcu, in jo postavljam na temeljih ljubezni do bližnjega, to je moja cerkev in cerkev Božjega kraljestva in večnega življenja. Te cerkve pa ne more biti vsak član, ampak samo tisti, ki si očisti svoje srce vse zemeljske nesnage in ga naseli z ljubeznijo, le takšen lahko vstopi in se pridruži tej duhovni nebeški cerkvi z svojem duhom.

Pa lep pozdrav in očistimo si srce ter naredimo iz smetišča tempelj ljubezni.

Back to top

Vrnimo Življenju življenje.

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #182 - 04.09.2008 at 22:06:07

M.L. wrote on 04.09.2008 at 22:00:49:
Dokler boš poosebljal neumnost in zlo tega sveta, se midva ne moreva razumeti in si čista nasprotna stran mojega mišljenja.

Povem ti; prej bo konec vseh tvojih in drugih neumnosti, kot pa bo meni zmanjkalo Resnice.

M.L. zdaj pa objasni zakaj Alojz pooseblja neumnost in zlo, predvsem zlo, objasni?

Za konec P.D. pa te moram razocarati, ker poglej... zadeva je prisla na dan in pocasi bojo ljudje zaceli razlikovati med resnico in farizejskim nategovanjem, zavednim ali nezavednim.
Mnozicno in vztrajno bojo lezli proti samospoznanju, tako da bo vecina slejkoprej imuna v slepo verovanje zunanjega boga, ki je samo izkrivljen produkt na poti do resnice, prezivel pa je do danes, ker je odlicen pripomocek za manipulacijo taksnih kot si ti. Ampak danes izgublja na moci, ker srednji vek je ze mimo in ljudem raste obcutek za dojemanje resnice. Za donasnjega standardno mentalno razvitega cloveka, je bogec pravljica in nic vec.

Tako da M.L. se strinjam, vem tudi sam da ti ne bo in niti ne more zmanjkati resnice, saj jo sploh nimas. Tiste pravljice pa v katere verjames, niso vredne kozarca kisle vode.

L.p. Grin

Dragi Etrex, ne ločiš RKC in druge njene ločine, ki tudi častijo slavo in denar enako kot Lojzek in njegovi, od mojih besed, ki so namenjene za čisto ljubezen med ljudmi. Jaz ne pripadam in ne hodim v nobeno cerkev tega sveta in so mi te svetne cerkve gnus zaradi svojega početja.

Jaz si gradim cerkev v svojem srcu, in jo postavljam na temeljih ljubezni do bližnjega, to je moja cerkev in cerkev Božjega kraljestva in večnega življenja. Te cerkve pa ne more biti vsak član, ampak samo tisti, ki si očisti svoje srce vse zemeljske nesnage in ga naseli z ljubeznijo, le takšen lahko vstopi in se pridruži tej duhovni nebeški cerkvi z svojem duhom.

ČIm iščeš kakršne koli člani si RKC. Sam sem bil včasih ravno tako naiven. Sedaj vem,da nimam pravice kršiti svobodne volje kogarkoli. Jasno!!! NI pogojev in ne moreš postavljati pogojev!!!!

Lp Alojz Grin
Back to top

IP Logged

M.L.
5

I Love YaBB 2!

Reply #183 - 04.09.2008 at 22:26:18

Alojz in Sandib wrote on 04.09.2008 at 22:06:07:
M.L. wrote on 04.09.2008 at 22:00:49:

L.p. Grin

ČIm iščeš kakršne koli člani si RKC. Sam sem bil včasih ravno tako naiven. Sedaj vem,da nimam pravice kršiti svobodne volje kogarkoli. Jasno!!! NI pogojev in ne moreš postavljati pogojev!!!!

Lp Alojz Grin

Lojzek, pa koga jaz iščem, kakšne člane zopet vidiš, kam jih pa naj dam? Si pa res neumen, a ne moreš doumet da je to vesoljna duhovna cerkev in jaz nimam kaj počet z nikogarjšnim materijalnim človekom, kot tuzemskim članom cerkve. Pa kje zopet vidiš, da jaz postavljam pogoje in nikogar v nič ne silim, ravno obratno od tebe, ti postavljaš pogoje in to z terorjem tu po forumu, potem pa govoriš, da ne smeš posegati v svobodno voljo človeka, če pa ravno to delaš.

Malo bi se moral ohladiti Lojzek in zapomni si že, da v moji cerkvi ni nobenih tuzemskih materijalno telesnih članov in za obstoj te cerkve je potrebna le ljubezen do bližnjega, ne pa denar, posestva, slava, uživaštvo in z kamenjem zidani templji. Sicer pa tako vidim, da tega še ti ne dojameš. Po napačni poti greš.

Pa lep pozdrav in stopimo na pravo pot.
Back to top

IP Logged

Etrex
5

Reply #184 - 04.09.2008 at 22:41:17

M.l. samo to ti povem, pa razmisli... Tvoja preplasena vera v bogeca zunanjega je RKC grunt.

Pa ce hodis v namisljeno ali zazidano cerkev je ista pasta, ker si glavno lasnost ze povzel.

Mi pa vemo resnico, da je edini bog v tebi, da si ti edini bog ki lahko razmislja, nobenega superinteligentnega posamezno razmisljujocega boga nad vsem ni.

Vesolje pa je samodelujoce, nobenega dodatnega skrbnika ne potrebuje.

p.s. Oziroma je edini potreben skrbnik clovek- Elohim

L.p.
Back to top

Stvarstvo ne odloča, odloča človek z svobodno voljo.

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Re: Zunajzemeljske civilizacije in mipa je večno-sedaj
Reply #185 - 04.09.2008 at 22:42:59

M.L.

Praviš da ne more biti vsak član tvoje cerkve ljubezni-fuj.

Ni pogojev in jih ti ne moreš postavljati. Vsak je prostovoljno zloben,pokvarjen,zahrbten,dober,ljubezniv,vsiljiv,je tak kot želi sam. Neodvisno od tega,pa imamo vsi večno-sedaj življenje zagotovljeno.Štekaš? Vesoljna samobitnost je to kar je vsak med nami  Grinprostovoljno,pa še vedno ima večno življenje- eni v samopozabi drugi v samospoznanju.
Pridige dobro,lepo,zlobno,ljubeznivo tralala so brezpredmetne vsak med nami uresničuje svojo svobodno življenjsko voljo večno-sedaj in tam kjer sam želi. Pekel -nebesa =svobodna induvidualna življenjska odločitev slehernika večno-sedaj.

Ko boš to dojel boš pravi!!!!!

Lp Alojz
Back to top

IP Logged

M.L.
5

I Love YaBB 2!

Reply #186 - 04.09.2008 at 22:48:29

Etrex wrote on 04.09.2008 at 22:41:17:
M.l. samo to ti povem, pa razmisli... Tvoja preplasena vera v bogeca zunanjega je RKC grunt.

Pa ce hodis v namisljeno ali zazidano cerkev je ista pasta, ker si glavno lasnost ze povzel.

Mi pa vemo resnico, da je edini bog v tebi, da si ti edini bog ki lahko razmislja, nobenega superinteligentnega posamezno razmisljujocega boga nad vsem ni.

Vesolje pa je samodelujoce, nobenega dodatnega skrbnika ne potrebuje.

L.p.

To ti misliš Etrex, ampak povem ti, da si v zmoti.

Pa lep pozdrav.
Back to top

IP Logged

M.L.
5

I Love YaBB 2!

Reply #187 - 04.09.2008 at 22:55:00

Alojz in Sandib wrote on 04.09.2008 at 22:42:59:
M.L.

Ni pogojev in jih ti ne moreš postavljati. Vsak je prostovoljno zloben,pokvarjen,zahrbten,dober,ljubezniv,vsiljiv,je tak kot želi sam. Neodvisno od tega,pa imamo vsi večno-sedaj življenje zagotovljeno.Štekaš? Vesoljna samobitnost je to kar je vsak med nami  Grinprostovoljno,pa še vedno ima večno življenje- eni v samopozabi drugi v samospoznanju.
Pridige dobro,lepo,zlobno,ljubeznivo tralala so brezpredmetne vsak med nami uresničuje svojo svobodno življenjsko voljo večno-sedaj in tam kjer sam želi. Pekel -nebesa =svobodna induvidualna življenjska odločitev slehernika večno-sedaj.

Lp Alojz

Vsak lahko pripada duhovni cerkvi Nebeškega Kraljestva, ampak dokler si ne očisti svojega srca, to ni mogoče.

No, nekaj že poveš tudi prav, ampak v celoti si zelo zgrešil in se izgubi še tisto, kar imaš prav.

Pa lep pozdrav.
Back to top

IP Logged

Nahatee
Ex Member

Reply #188 - 04.09.2008 at 22:59:18

M.L. wrote on 04.09.2008 at 22:55:00:
M.L.

Lp Alojz

Vsak lahko pripada duhovni cerkvi Nebeškega Kraljestva, ampak dokler si ne očisti svojega srca, to ni mogoče.

No, nekaj že poveš tudi prav, ampak v celoti si zelo zgrešil in se izgubi še tisto, kar imaš prav.

Pa lep pozdrav.

Kako pa veš M.L.,  da je tvoje srce čisto.  Questioning
Back to top

IP Logged

Etrex
5

Reply #189 - 04.09.2008 at 23:01:26

M.L. wrote on 04.09.2008 at 22:48:29:

No ce si tako preprican, pa mi povej kako je lahko bog superiornointeligenten, ce pa nima s cim razmisljati, saj trdis da nima fizicne oblike, se pravi nima mozganov.

No to razlozi.

Jaz pa ti se enkrat povem, da edini razmisljajoci bog je lahko clovek.

L.p.
Back to top

Stvarstvo ne odloča, odloča človek z svobodno voljo.

IP Logged

M.L.
5

I Love YaBB 2!

Reply #190 - 04.09.2008 at 23:02:50

Quote:
M.L. wrote on 04.09.2008 at 22:55:00:
M.L.

Lp Alojz

Pa lep pozdrav.

Kako pa veš M.L.,  da je tvoje srce čisto.  Questioning

Sem že malo prej povedal; takrat ko očistiš vso tuzemsko nesnago iz njega in ko to zmoreš, tudi začutiš čistost v sebi.

Pa lep pozdrav in lotimo se čiščenja.
Back to top

IP Logged

Nahatee
Ex Member

Reply #191 - 04.09.2008 at 23:04:40

Boštyxz wrote on 04.09.2008 at 14:22:45:
No, in, potrebno je še omeniti, da so naši prebivalci na Saturnu tudi veliki umetniki glasbe, z katero se precej ukvarjajo .  Roll Eyes Cool

Zanimivo ali ne Bošty, tudi Jakob Lorber je bil nadarjen glasbenik.   Wink

Lep pozdrav   Smiley
Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #192 - 04.09.2008 at 23:04:47

Stvar je v tem, da M.L. nobeden na tem forumu ni jemal resno, razen seveda njegovega brata po bebavosti Boštija. Nihče mu ni verjel in nasedel njegovim pridigam. Pravzaprav pred Alojzem sploh ni bil opazen.

Lp,Igor
Back to top

IP Logged

Nahatee
Ex Member

Reply #193 - 04.09.2008 at 23:13:51

M.L. wrote on 04.09.2008 at 23:02:50:
Sem že malo prej povedal; takrat ko očistiš vso tuzemsko nesnago iz njega in ko to zmoreš, tudi začutiš čistost v sebi.

Pa lep pozdrav in lotimo se čiščenja.

Čistost začutiš samo v sebi, v drugih pa ne, kako je to mogoče za čistega.   Questioning

Lep pozdrav   Smiley
Back to top

IP Logged

M.L.
5

I Love YaBB 2!

Reply #194 - 04.09.2008 at 23:16:28

Etrex wrote on 04.09.2008 at 23:01:26:
M.L. wrote on 04.09.2008 at 22:48:29:

No ce si tako preprican, pa mi povej kako je lahko bog superiornointeligenten, ce pa nima s cim razmisljati, saj trdis da nima fizicne oblike, se pravi nima mozganov.

No to razlozi.

Jaz pa ti se enkrat povem, da edini razmisljajoci bog je lahko clovek.

L.p.

Čista duhovnost je stanje, ki jo ti še za zdaj ne moteš dojeti in bi bilo jalovo početje, če bi ti to razlagal, samo še bolj bi se obsodil in padel še nižje kot si.

Za enkrat ti bom samo tole povedal; ljubezen tudi nima možganov, pa vendar razmišlja.

Človek ki živi na zemlji pa ima možnost nekoč postati Bog ali Bogu podoben-enak, ampak zaenkrat smo tukaj da postanemo Božji otroci, kdor pa si ne bo prizadeval in postal Božji otrok, mu bo tudi odvzeta ta možnost.

Pa lep pozdrav.
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 11 12 13 14 15 ... 118