M.L.
|
Alojz in Sandib wrote on 04.09.2008 at 22:06:07:M.L. wrote on 04.09.2008 at 22:00:49:Etrex wrote on 04.09.2008 at 21:16:59:M.L. wrote on 04.09.2008 at 19:03:25: Dokler boš poosebljal neumnost in zlo tega sveta, se midva ne moreva razumeti in si čista nasprotna stran mojega mišljenja.
Povem ti; prej bo konec vseh tvojih in drugih neumnosti, kot pa bo meni zmanjkalo Resnice. M.L. zdaj pa objasni zakaj Alojz pooseblja neumnost in zlo, predvsem zlo, objasni? Za konec P.D. pa te moram razocarati, ker poglej... zadeva je prisla na dan in pocasi bojo ljudje zaceli razlikovati med resnico in farizejskim nategovanjem, zavednim ali nezavednim. Mnozicno in vztrajno bojo lezli proti samospoznanju, tako da bo vecina slejkoprej imuna v slepo verovanje zunanjega boga, ki je samo izkrivljen produkt na poti do resnice, prezivel pa je do danes, ker je odlicen pripomocek za manipulacijo taksnih kot si ti. Ampak danes izgublja na moci, ker srednji vek je ze mimo in ljudem raste obcutek za dojemanje resnice. Za donasnjega standardno mentalno razvitega cloveka, je bogec pravljica in nic vec. Tako da M.L. se strinjam, vem tudi sam da ti ne bo in niti ne more zmanjkati resnice, saj jo sploh nimas. Tiste pravljice pa v katere verjames, niso vredne kozarca kisle vode. L.p. Dragi Etrex, ne ločiš RKC in druge njene ločine, ki tudi častijo slavo in denar enako kot Lojzek in njegovi, od mojih besed, ki so namenjene za čisto ljubezen med ljudmi. Jaz ne pripadam in ne hodim v nobeno cerkev tega sveta in so mi te svetne cerkve gnus zaradi svojega početja. Jaz si gradim cerkev v svojem srcu, in jo postavljam na temeljih ljubezni do bližnjega, to je moja cerkev in cerkev Božjega kraljestva in večnega življenja. Te cerkve pa ne more biti vsak član, ampak samo tisti, ki si očisti svoje srce vse zemeljske nesnage in ga naseli z ljubeznijo, le takšen lahko vstopi in se pridruži tej duhovni nebeški cerkvi z svojem duhom. Pa lep pozdrav in očistimo si srce ter naredimo iz smetišča tempelj ljubezni. ČIm iščeš kakršne koli člani si RKC. Sam sem bil včasih ravno tako naiven. Sedaj vem,da nimam pravice kršiti svobodne volje kogarkoli. Jasno!!! NI pogojev in ne moreš postavljati pogojev!!!! Lp Alojz Lojzek, pa koga jaz iščem, kakšne člane zopet vidiš, kam jih pa naj dam? Si pa res neumen, a ne moreš doumet da je to vesoljna duhovna cerkev in jaz nimam kaj počet z nikogarjšnim materijalnim človekom, kot tuzemskim članom cerkve. Pa kje zopet vidiš, da jaz postavljam pogoje in nikogar v nič ne silim, ravno obratno od tebe, ti postavljaš pogoje in to z terorjem tu po forumu, potem pa govoriš, da ne smeš posegati v svobodno voljo človeka, če pa ravno to delaš. Malo bi se moral ohladiti Lojzek in zapomni si že, da v moji cerkvi ni nobenih tuzemskih materijalno telesnih članov in za obstoj te cerkve je potrebna le ljubezen do bližnjega, ne pa denar, posestva, slava, uživaštvo in z kamenjem zidani templji. Sicer pa tako vidim, da tega še ti ne dojameš. Po napačni poti greš. Pa lep pozdrav in stopimo na pravo pot.
|