M.L.
|
Alojz in Sandib wrote on 04.09.2008 at 19:46:17:M.L. wrote on 04.09.2008 at 19:03:25:Alojz in Sandib wrote on 04.09.2008 at 09:08:26:M.L. wrote on 03.09.2008 at 20:58:44:Alojz in Sandib wrote on 03.09.2008 at 12:19:33:Vsem Sedaj se lahko na to temo' zunaj zemeljskih civilizacij' šele začnemo resno pogovarjati. 1. Zemljani smo prostovoljno samopozabljeni del našega širšega galaktičnega občestva,ki ga teološki spisi imenujejo ;Naša velika mati.IZ-IZ,Pramati,Tao te king. Kot civilzacija pa se naša galaktična civilizacija imenuje:Galaktična Sončna dinastija Elohim samospoznanih Kraljev življenja. Zemljani smo samopozabljeni in smo iz vseh planetarnih osončij-galaksije.Osnova za to mojo trditev so vse zemeljske rase,ki imajo svoj izvor znotraj same galaksije. Torej smo večno-sedaj tako kot na Zemlji ,vsi večno-sedaj tudi enotna galaktična civilizacija. Mi samopozabljeni smo se sami prostovoljno odrekli nadaljevati lastne RE-animacijske življenjske cikle in smo prostovoljno vstopili v naš naravni samoreprodukcijski cikel življenja. S tem smo se prostovoljno odločili,da bomo v bistvu obnovili t.i.naravno življenjsko(elementarno) telesno pojavnost po naravni življenjski samoreprodukciji kar je v bistvu naša življenjska in nujna!!!! regeneracija .Zamislite si kopijo na kopijo in končno se kopija ne vidi več-oslabi.Tako se dogaja z nami v Re-animacijskih ciklih Elohim-ista matrica isto telo ista življenjska sila-duh. Vse to nam oslabi in zato potrebujemo planete lastne življenjske -regeneracije,ki traja v povprečju 14000 let,na Zemlji. V tem času izgubimo ' status Elohim. prostovoljno'.Izgubimo tudi etični kodeks svetosti vsakega življenja in vedenje,ki nam bi omogočalo življenjsko re-animacijo iz vzroka,ker smo tu,da si v naravni reprodukciji obnovimo življenjsko moč. Tu služimo zgolj lastnim telesom-(egoizem opravičljiv) in ne življenjski morfogeni matrici,ki se upira zaradi lastne večnosti in spomina na RE-animacijske cikle naši telesni minljivosti v tem našem naravnem postopku naše obnovitve življenjske(telesne moči). To je resnica in ne nakladanje raznih pametnjakovičev,ki želijo vsem nam solit pamet in nas že tisočletja nevedni kot so zavajajo!!!!!!!!  To naj si vsak med vami tisočkrat prebere,da bo razumel zakaj je na Zemlji. Lp Alojz-vseved  Cosmic Super?Vidim nekoga s tem nadimkom? Lojzek, če že hočeš vedeti moje mnenje, te moram žal razočarati. Tale tvoja teorija zame nikakor ni sprejemljiva, ker pač imam popolnoma drugačen pogled na življenje zdaj v materijalnem telesu in o življenju po odpadu materijalnega telesa, kot pa ti. Želim ti vse najboljše pri tvojem navku in da se ti vse uresniči. Mogoče pa nekoč dočakava čas, ko si bova dala prav, ali jaz tebi, ali pa ti meni. No pa greva vsak svojo pot naprej, pa lep pozdrav in veliko ljubezni do bližnjega ti želim. M.L. Nič novega M.L.. Ko zmanjka drete (vedenja) pa zbežimo.Običajno se je do sedaj to zgodilo še z vsakim,ki je želel pametovati,brez,da bi res kaj vedel in razumel. Resnica je samo ena in hkrati ta resnica nosi na milijarde individualnih resnic. Iz tega vzroka se absolutna resnica,tako težko prebudi v nas vseh,ki smo jo prostovoljno zavrgli. M.L. ti kar sanjaj,da si obstajal,obstajaš in, da boš obstajal brez materialnega telesa. Zame,ki resnično nosim vesoljno samobitnost večno-sedaj v sebi je to fantazija duhovnih fanatikov in nič drugega. Mogoče, no upam si trditi,da mi boš slej ko prej priznal,da si zgolj sanjal,da res nekaj veš o našem zemeljskem bivanju. Priznavam pa ti,da si bil vsaj spoznal in si priznal moč mojega vedenja in to samo zato,ker lastnega ne znaš braniti. V bistvu svoje namišljeno vedenje ne moreš materialno opravičiti,ker je vse skupaj le tvoja duhovna fantazija.To je problem vas duhovnih fanatikov-izmišlijotine se ne da materialno predstaviti niti s besedami. Zato daješ rep med noge in čao .Vsaj to si spregledal.  Lp Alojz TI si pa res bolan Lojzek, zaradi takšnih in podobnih lojzekov kot si ti, je svet tam kjer danes je. Kaj pa naj jaz tebi priznam, če pravim, da se ne strinjam s tabo, a si tu res neumen ali se samo delaš. Dokler boš poosebljal neumnost in zlo tega sveta, se midva ne moreva razumeti in si čista nasprotna stran mojega mišljenja. Vsak, ki je na malo višji duhovni stopnji od živali, se te raje izogiba in ne spušča v komflikt s tabo, ampak od nekoga moraš to izvedeti in nikar si ne misli, da se zdaj vsi strinjajo s tabo, zato ker ti skoraj nihče več ne ugovarja. Nočejo se pač spuščati na tako nizek nivo, kot ga ti krojiš tule na forumu. Še malo pa boš res ostal sam s svojo četico in gape na tem forumu. Morda pa je še menda kje kakšen forum, kjer vsevedni Lojzek ne terorizira, blati in označuje z vsemi mogočimi predmeti in živalmi vse forumaše z svojim večno sedaj. Kmalu pa že bodo tale tvoja prepričevanja rodila prve sadove in nikoli ne bo minilo dve leti, ko boš že začel prejemati zasluženo plačilo. Pa nikar si ne misli, da se jaz bojim in bežim iz foruma pred tvojim navkom, ker pač nimam kaj več povedati. Povem ti; prej bo konec vseh tvojih in drugih neumnosti, kot pa bo meni zmanjkalo Resnice. Zato se nikar ne boj, da boš ostal brez moje družbe. Pa lep pozdrav in veselo naprej. M.L. Še enkrat te naprošam preberi te svoje farizejske grožnje in prerokbe. Nikoli ne bo minilo dve leti-To mi pojasni kako gre? Nikoli ne bo minilo dve leti!!!  Tvoja pprerokba,da poosebljam zlo -Je malo iz trte zvita se ti ne zdi, če ti poznaš Modrega sem jaz car Dušan Silni.Ti si zgolj mutko,ki sam sebi laže in grozi drugače mislečim. Ti ki propagiraš božjo ljubezen zakaj pa groziš z njo,ker si zmotko teme in ne svetlobe,ki samega sebe in vse okoli sebe zavaja. Večno sedaj si bil,si in boš. Lahko to zanikaš? Vidiš to je upanje življenju in ne tvoje faruške grožnje s groznim plačilom,ki je pred menoj in vsemi nami,ki se ti smejimo farček ubog. Kar se tiče tega,da bi imel ti kaj povedati,ti jaz v imenu 'zlobnih in dobrih' povem in dokažem,da te je en sam blef.Ti poznaš farizejske pravljice za lahko noč,drugega nič.Jasno!!!!!  M.L.,kar se tiče živalske zavesti se pa o njej tebi tudi sanjati ne more,ne da bi jo ti znal opredeliti in obrazložiti. Ja, Lojzek kakšne grožnje pa vidiš v mojih besedah, a ti mogoče svoje misli uhajajo v moj tekst in z mojimi besedami vred, prebereš še svoje misli zraven. Malo se boš moral zbrati in začeti pozitivnejše razmišljati. Moje mišlenje označuješ z blefom, a si se kdaj vprašal kaj so tvoja mišljenja in dela. Moja vera temelji na ljubezni do bližnjega, tvoja pa na ljubezni slave in do materijalnega sveta. Ve se katera vera prinese dobro in katera slabo za človeka in za človeštvo. Grožnje ki jih vidiš pa pripiši sebi in jih ne postavljaj v moje besede, kjer niso niti napisane niti mišljene. Če ne moreš verjeti, da obstajajo ljudje, ki so čistega, poštenega in ljubečega srca, pa vsaj verjemi, da je to možno. Pa lep pozdrav in bodimo veselega srca.
|