Alojz in Sandib
|
Poet wrote on 04.09.2008 at 10:12:49:Boštyxz wrote on 04.09.2008 at 10:00:41:Alojz in Sandib wrote on 04.09.2008 at 09:08:26:M.L. wrote on 03.09.2008 at 20:58:44:Alojz in Sandib wrote on 03.09.2008 at 12:19:33:Vsem Sedaj se lahko na to temo' zunaj zemeljskih civilizacij' šele začnemo resno pogovarjati. 1. Zemljani smo prostovoljno samopozabljeni del našega širšega galaktičnega občestva,ki ga teološki spisi imenujejo ;Naša velika mati.IZ-IZ,Pramati,Tao te king. Kot civilzacija pa se naša galaktična civilizacija imenuje:Galaktična Sončna dinastija Elohim samospoznanih Kraljev življenja. Zemljani smo samopozabljeni in smo iz vseh planetarnih osončij-galaksije.Osnova za to mojo trditev so vse zemeljske rase,ki imajo svoj izvor znotraj same galaksije. Torej smo večno-sedaj tako kot na Zemlji ,vsi večno-sedaj tudi enotna galaktična civilizacija. Mi samopozabljeni smo se sami prostovoljno odrekli nadaljevati lastne RE-animacijske življenjske cikle in smo prostovoljno vstopili v naš naravni samoreprodukcijski cikel življenja. S tem smo se prostovoljno odločili,da bomo v bistvu obnovili t.i.naravno življenjsko(elementarno) telesno pojavnost po naravni življenjski samoreprodukciji kar je v bistvu naša življenjska in nujna!!!! regeneracija .Zamislite si kopijo na kopijo in končno se kopija ne vidi več-oslabi.Tako se dogaja z nami v Re-animacijskih ciklih Elohim-ista matrica isto telo ista življenjska sila-duh. Vse to nam oslabi in zato potrebujemo planete lastne življenjske -regeneracije,ki traja v povprečju 14000 let,na Zemlji. V tem času izgubimo ' status Elohim. prostovoljno'.Izgubimo tudi etični kodeks svetosti vsakega življenja in vedenje,ki nam bi omogočalo življenjsko re-animacijo iz vzroka,ker smo tu,da si v naravni reprodukciji obnovimo življenjsko moč. Tu služimo zgolj lastnim telesom-(egoizem opravičljiv) in ne življenjski morfogeni matrici,ki se upira zaradi lastne večnosti in spomina na RE-animacijske cikle naši telesni minljivosti v tem našem naravnem postopku naše obnovitve življenjske(telesne moči). To je resnica in ne nakladanje raznih pametnjakovičev,ki želijo vsem nam solit pamet in nas že tisočletja nevedni kot so zavajajo!!!!!!!!  To naj si vsak med vami tisočkrat prebere,da bo razumel zakaj je na Zemlji. Lp Alojz-vseved  Cosmic Super?Vidim nekoga s tem nadimkom? Lojzek, če že hočeš vedeti moje mnenje, te moram žal razočarati. Tale tvoja teorija zame nikakor ni sprejemljiva, ker pač imam popolnoma drugačen pogled na življenje zdaj v materijalnem telesu in o življenju po odpadu materijalnega telesa, kot pa ti. Želim ti vse najboljše pri tvojem navku in da se ti vse uresniči. Mogoče pa nekoč dočakava čas, ko si bova dala prav, ali jaz tebi, ali pa ti meni. No pa greva vsak svojo pot naprej, pa lep pozdrav in veliko ljubezni do bližnjega ti želim. M.L. Nič novega M.L.. Ko zmanjka drete (vedenja) pa zbežimo.Običajno se je do sedaj to zgodilo še z vsakim,ki je želel pametovati,brez,da bi res kaj vedel in razumel. Resnica je samo ena in hkrati ta resnica nosi na milijarde individualnih resnic. Iz tega vzroka se absolutna resnica,tako težko prebudi v nas vseh,ki smo jo prostovoljno zavrgli. M.L. ti kar sanjaj,da si obstajal,obstajaš in, da boš obstajal brez materialnega telesa. Zame,ki resnično nosim vesoljno samobitnost večno-sedaj v sebi je to fantazija duhovnih fanatikov in nič drugega. Mogoče, no upam si trditi,da mi boš slej ko prej priznal,da si zgolj sanjal,da res nekaj veš o našem zemeljskem bivanju. Priznavam pa ti,da si bil vsaj spoznal in si priznal moč mojega vedenja in to samo zato,ker lastnega ne znaš braniti. V bistvu svoje namišljeno vedenje ne moreš materialno opravičiti,ker je vse skupaj le tvoja duhovna fantazija.To je problem vas duhovnih fanatikov-izmišlijotine se ne da materialno predstaviti niti s besedami. Zato daješ rep med noge in čao .Vsaj to si spregledal.  Lp Alojz Drugi so že prej obupali nad tabo, Alojz . Glej, že vse druge - dobromisleče si odgnal . Samo še najvztrajnejši vztrajamo... Daj, sprevidi že enkrat to, da nihče več tukaj noče tvojega pranja možganov in zato odhajajo vsi po vrsti, eden po eden . In, na koncu boš ostal samo še samosam , z svojo samovšečnostjo . Potem se boš pa morda le začel spraševati o vzrokih , vendar bo malo pozno ( upam, da ne pre-pozno ) . Pa dober + nesamoosamljen dan, ti želim , še naprej , ...  ... by Boštyxz + #  # Bošty! Ti jaz zdele povem zakaj odhajajo! Ker jim Alojz pove da: - so sami krivi za vse težave, ki jih imajo v življenju in da ni nobenega Boga razen samih sebe, ki bi jim lahko pomagal - razsvetljenje ni večno, ker smo že bili razsvetljeni in smo to znova pozabili. Zakaj? Ker je to narava realnosti in nas samih! - Alojz jim z žaljenjem razbija ege, ker tako mišljenje kot ga imajo danes ljudje ni za nikamor, ne moreš nič s takim mišljenjem kot le da ga potolčeš na žive in mrtve. Jasno? - ni nobenega namišljenega idealnega sveta, kjer bo vse idealno in boš ti Bošty lahko ves dan molzel leteče morske krave, in to je zelo težko slišati - prav tako je težko slišati, da je potrebno uravnotežiti dušo in telo, da ne zanemarjati enega napram drugemu, ljudje bi se pa raje čimprej znebili odgovornosti do telesa, ker je to preveč za nas, in tega nočemo slišati - poleg tega imajo ljudje preveč sprane možgane z Bog entiteto in Satan entiteto, da sploh ne vidijo nič več onkraj tega. In zaradi tega se, Bošty, ljudje obračajo stran, ker če ostanejo z nami morajo nedvoumno sprejeti resnico svojega lastnega obstoja, kdo pa to zmore, te vprašam???????? Lp, Poet Poet Odlično,ker je resnično!!!!Ni problema vsi naj gredo bom lahko podajal zadevo po svoji vesti,ne pa, da se tu konfrotiram z duhovno sfantaziranimi Boštyi. Lp Alojz
|