Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 86 87 88 89 90 ... 118
(Read 226237 times)
Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Re: Zunajzemeljske civilizacije in mi
Reply #1305 - 01.12.2010 at 12:45:12

Večji ego pač rabi večje platno, na katero lahko projicira svoje želje. Smiley
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #1306 - 01.12.2010 at 13:15:11

El Pesnik wrote on 01.12.2010 at 10:47:58:
Modeli, a se nikoli nihče ne vpraša, da kako to, glede na to da ljudje živijo že tisoče in tisoče let na Zemlji, da bo pa kao naša generacija tista, kateri se bo zgodil nek vele preporod, a? Da bo pa kao naša generacija tista, h kateri bodo prišli neki "predniki" kateri niso bili tukaj že več tisoč let - men se zdi to mal posiljeno in naphano z upanjem v prihodnost, ki je pa res edina stvar, ki jo človeštvo obvlada. Namreč upanje v prihodnost, oz. projiciranje vseh svojih želj na neobstoječe platno prihodnosti, kateremu ni nikoli treba odgovarjati, če se zadeve ne uresničijo - popoln grešni kozel tale naša prihodnost, ne more se zagovarjat, noben jo ne more tožit, lahko pa vse svoje upe in sanje neprestano prenašamo nanjo in živimo ... tam nekje onkraj. Lepa reč, porečem jazst. Howg

He, he, he, nooo, to si dobr + zares povedu  Cool

Ampak , po drugi strani pa, a se ti ne zdi vsaj malo že skraaajni čas za Spremembe ,...  Spremembe na Bolje  Exclaim Questioning Exclaim

Lp + #
Back to top

IP Logged

Hrabri mišek
3

I Love YaBB 2!

Reply #1307 - 03.12.2010 at 23:01:18

Back to top

Technology made this globe in to a village; spirituality will make it in to a family

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #1308 - 04.12.2010 at 09:32:32

Hrabri mišek wrote on 03.12.2010 at 23:01:18:

Ja, mal' so zabluzli tam, z Biblijo, ampak drugač pa so zanimive tehnologije, ja .

Lp + #
Back to top

IP Logged

ego-3p
5

Reply #1309 - 04.12.2010 at 13:47:38

Boštyxz wrote on 01.12.2010 at 13:15:11:
Modeli, a se nikoli nihče ne vpraša, da kako to, glede na to da ljudje živijo že tisoče in tisoče let na Zemlji, da bo pa kao naša generacija tista, kateri se bo zgodil nek vele preporod, a? Da bo pa kao naša generacija tista, h kateri bodo prišli neki "predniki" kateri niso bili tukaj že več tisoč let - men se zdi to mal posiljeno in naphano z upanjem v prihodnost, ki je pa res edina stvar, ki jo človeštvo obvlada. Namreč upanje v prihodnost, oz. projiciranje vseh svojih želj na neobstoječe platno prihodnosti, kateremu ni nikoli treba odgovarjati, če se zadeve ne uresničijo - popoln grešni kozel tale naša prihodnost, ne more se zagovarjat, noben jo ne more tožit, lahko pa vse svoje upe in sanje neprestano prenašamo nanjo in živimo ... tam nekje onkraj. Lepa reč, porečem jazst. Howg

Ampak , po drugi strani pa, a se ti ne zdi vsaj malo že skraaajni čas za Spremembe ,...  Spremembe na Bolje  Exclaim Questioning Exclaim

Lp + #

sprememba se dogaja zdaj v tebi meni nas vseh , zdaj kakor vedno ,kakersnekoli ideje kaj bo , kak prerod bo kdo bo prisel ... so samo ustvarjanje megle in odvracanje pozornosti od tega kar se dogaja v nas zdaj in vecno
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #1310 - 04.12.2010 at 21:58:54

ego-3p wrote on 04.12.2010 at 13:47:38:
Boštyxz wrote on 01.12.2010 at 13:15:11:

Lp + #

sprememba se dogaja zdaj v tebi meni nas vseh , zdaj kakor vedno ,kakersnekoli ideje kaj bo , kak prerod bo kdo bo prisel ... so samo ustvarjanje megle in odvracanje pozornosti od tega kar se dogaja v nas zdaj in vecno

Že, že, pa tud' Ne  Exclaim  Lp + #
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #1311 - 04.12.2010 at 21:59:57

Čujte, kaj sem prejle slišal, da je Nasa spet ven dala ene informacije o zunajzemeljcih ... ?

Grem še mal prebrskat' zdejle . lp
Back to top

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #1312 - 05.12.2010 at 20:01:49

u bistvu so u enem superstrupenem jezeru u kaliforniji najdl neko bakterijo ki ni sestavljena iz standardnih gradbenih elementov - ampak ma namest fosforja arzen

iz tega pač sledi da življenje ni nujno sestavljeno izključno iz teh osnovnih elementov kot smo verjel do zdej ...
Back to top

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged

Mr.Smith
5

Reply #1313 - 05.12.2010 at 20:06:59

takoj sem posumil da to ne bo to kar bi se meni/nam , zdelo ok

sem pa si rekel, da tako paniko kot so delali potem pa izvem da je v igri neka bakterija - da naj si jo nekam vtaknejo !!     Smiley
Back to top

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #1314 - 06.12.2010 at 12:45:10

paaa
u bistvu to ni tolk mejhna stvar
to dejansko pomen da lahko obstajajo živa bitja ki so k iz kamna al pa železa al pa whatever ...
frdr to pomen da ni nujna voda za življenje ...
skratka ... da življenje ne obstaja izključno na tak način kot ga mi poznamo trenutno - smo ga že odkril - se nam je pokazu (carbon based se mi zdi da je izraz)
Back to top

WWW WWW  
IP Logged

El Pesnik
5

Cosmic Balance
Everywhere
Reply #1315 - 06.12.2010 at 13:36:10

Jaka stvar, bakterija gor, bakterija dol, dnarja so pa za to 'raziskavanje' porabl velik. Tak da ...

Sploh bi pa reku, da je NASA ena od najbolj zgrešenih človeških naložb ever. A je res treba stopicljat po luni?  Shocked  Pa še kle bolj verjamem, da so fejkal celo stvar.
Back to top

No Water, no Moon

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #1316 - 06.12.2010 at 13:50:49

nekak se mi zdi nepomembno blodit
oni so pač znanstveniki
in kar oni rečejo tisto slej ko prej je
in
rekl so kar so rekl, da so odkril kar so odkril
kdor vidi kolkrtolk jasno, lahko vidi kakšne posledice bo to melo ... kam se bo svet zavrtel bi lahko reku ...
in to je zdej po unem bombardiranju lune - ko so najdl vodo - ki jasno implicira da je lahko zlo u izi življenje, tud tako kot ga poznamo, kaj šele tisto ki ga ne poznamo - že drugo tako odkritje
s tem da je po prvem odkritju papež začel blodt o visolcih
pa da so pr un nardil agencijo za visoljce
pa ... še kej kar se ne spomnem
nekdo neki pač ve in pripravlja nek teren za neki
al pa nas samo nategujejo, kot ponavadi, mislm pa da niti ne
nategval so nas do zdej, da bi mi tud na tik pred koncem še vedno verjel da nas nategujejo
Back to top

WWW WWW  
IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #1317 - 06.12.2010 at 14:13:03

gape wrote on 06.12.2010 at 13:50:49:
nekak se mi zdi nepomembno blodit
oni so pač znanstveniki
in kar oni rečejo tisto slej ko prej je
in
rekl so kar so rekl, da so odkril kar so odkril
kdor vidi kolkrtolk jasno, lahko vidi kakšne posledice bo to melo ... kam se bo svet zavrtel bi lahko reku ...
in to je zdej po unem bombardiranju lune - ko so najdl vodo - ki jasno implicira da je lahko zlo u izi življenje, tud tako kot ga poznamo, kaj šele tisto ki ga ne poznamo - že drugo tako odkritje
s tem da je po prvem odkritju papež začel blodt o visolcih
pa da so pr un nardil agencijo za visoljce
pa ... še kej kar se ne spomnem
nekdo neki pač ve in pripravlja nek teren za neki
al pa nas samo nategujejo, kot ponavadi, mislm pa da niti ne
nategval so nas do zdej, da bi mi tud na tik pred koncem še vedno verjel da nas nategujejo

Gape

Nihče ni rekel,da bakterije,kjer je neka osnova arzen,pri običajnih fosfor,da ta bakterija ne rabi vode. Gape nihče!! To si si ti izmislil- žal!!!!Saj obstajajo bakterije ki namesto kisika izrabljajo žveplove hlape IN????? V okolici t.i. kositernih (vulkanskih)stebrov v oceanih živijo bakterije pri 7o C in izrabljajo te žveplene hlape. Obstajajo bakterije,ki živijo  brez kisika  in brez fotosinteze recimo dovolj so jim že kitove kosti,za življenje itd. In potem naj  verjamem raznim pametnjakovičem iz NASE ?
Back to top
« Last Edit: 06.12.2010 at 16:42:47 by Alojz in Sandib »  

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #1318 - 06.12.2010 at 17:39:29

gape wrote on 05.12.2010 at 20:01:49:
u bistvu so u enem superstrupenem jezeru u kaliforniji najdl neko bakterijo ki ni sestavljena iz standardnih gradbenih elementov - ampak ma namest fosforja arzen

iz tega pač sledi da življenje ni nujno sestavljeno izključno iz teh osnovnih elementov kot smo verjel do zdej ...

Ja, torej nič novega , to sem vedel že veliko let .

Se pravi, da Pravih Podatkov še zmeri nočejo ven dat  Tongue

Banda zavajajoča  Angry

Eh, zgube , itak  Tongue

Lp + #
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #1319 - 07.12.2010 at 09:59:10

Boštyxz wrote on 06.12.2010 at 17:39:29:
gape wrote on 05.12.2010 at 20:01:49:

Ja, torej nič novega , to sem vedel že veliko let .

Se pravi, da Pravih Podatkov še zmeri nočejo ven dat  Tongue

Banda zavajajoča  Angry

Eh, zgube , itak  Tongue

Lp + #

Bošty tebe je obsedla teorija zarote. Kaj naj ven dajo,če nič nimajo!! Cheesy
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

Pages: 1 ... 86 87 88 89 90 ... 118