Mr.Smith wrote on 13.10.2010 at 20:04:11:??
Drugač pa Dolores Cannon kr dobro pove o vsem tem.
Imamo obiskovalce od drugod, niso z Zemlje, in spoštujejo našo svobodno voljo, sam včasih je treba malo pomagat in popazit na dogajanje v vrtcu. Včasih tud kdo pride in se tu inkarnira. Z namenom. Ne smemo uničit vrtca niti sebe.
Ti obiskovalci so duhovno svetlobna bitja, mi jih radi nazivamo z angeli varuhi. Res se tudi angeli odločajo za svoboden preizkus v mesu na naši Zemlji, zato se kar pogosto inkarnirajo in si nadenejo meso človeka na našem planetu. Angeli, kateri še niso prehodili pot mesa na tej Zemlji, še ne morejo delovati po svoji svobodni volji, ampak imajo voljo svojega Stvarnika. Zato še niso samostojna bitja.
Ko pa prehodijo pot mesa na tej Zemlji in v preizkusu svoje svobodne voje dosežejo samostojnost življenja, potem so in ostanejo vso večnost sposobni samostojnega večnega življenja, kar pomeni, da nikoli več ne morejo podlečti smrti.
Takšen življenja samostojen angel, je tudi potem enak Stvarniku in iz sebe ustvarja nova vesoljna stvarjenja, seveda vedno v skladu po nespremenljivem Božjem redu.
Da, je naša Zemlja res neke vrste vrtec za Božje otroke, pa tudi Satanove, lahko vidimo po tem, da imamo dva učitelja, enega dobrega in enega slabega. Vsi ljudje rojeni po evolusijski poti na tej Zemlji, imamo eno in skupno poslanstvo, to je došečti Božje otroštvo in Stvarnika spoznati za svojega resničnega duhovnega Očeta.
Se pa tudi ljudje drugih svetov v našem vesolju inkarnirajo na to Zemljo, kateri imajo željo, da bi dosegli Božje otroštvo, zato ker je v vsem vesolju to slednje mogoče doseči le na našem planetu Zemlja.
Kot sem že rekel; imamo dva učitelja v tem vrtcu na Zemlji, po tem katerega učitelja si kdo izbere, pa lahko ločimo ljudi na otroke sveta in Božje otroke. Da pa ta vrtec na Zemlji ne propade in se uniči, pa seveda poskrbi Božja previdnost z namenskim inkarniranjem angelskih duhov, nekateri prvič, z posebnim namenom pa tudi tisti angeli, ki so že večkrat prehodili pot mesa na tej Zemlji.
No pa lep pozdrav.
a mi lahko kaj predlagas , ker js bi res rad vrjel v vse to kar pises sam mi ne uspeva