Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 78 79 80 81 82 ... 118
(Read 226616 times)
El Pesnik
5

Cosmic Balance
Everywhere
Re: Zunajzemeljske civilizacije in mi
Reply #1185 - 13.10.2010 at 13:57:57

ego-3p wrote on 13.10.2010 at 00:07:44:
vesolje je polno zivljenja

Res? Kako pa veš?

kaj je resnica izmed vseh info ki so na voljo ni tako zelooo pomembno

Shocked Shocked Torej resnica ni pomembna, jeli.

ker je dejstvo da je vesolje polno zivljenja

Spet ... res?  Shocked

mi vecina njih se ne oni pa nas dobro poznajo  

Torej jih poznaš.

bili so tukaj so in se bodo
in ko bomo spoznali sebe bomo tudi vesolje in tudi njih

Hmm, spoznali sebe, spoznali vesolje in tudi njih. Lep načrt imaš ti za prihodnost, stalno nekaj projicirano v prihodnost, lepa zagonetka.
Back to top

No Water, no Moon

IP Logged

Etrex
5

Reply #1186 - 13.10.2010 at 14:16:14

kaj je resnica izmed vseh info ki so na voljo ni tako zelooo pomembno ker je dejstvo da je vesolje polno zivljenja

Sej je vesolje polno zivljenja, samo okrog pogledas pa se sam prepricas, pa sami sebe ne poznamo, ko se spoznamo spoznamo vse tudi njih ki so v resnici mi, ki smo tukaj mi in oni.

Si v glavnem vredu povedal, samo to hocem rect da ko spoznamo sebe ne obstaja vec njih in nas, ker smo isto.

To je kot clevek ko se ozavesti, ni sosed ali druga rasa vec oni, ampak mi, ker smo vsi ljudje in spozna da je ta delitev samo zaplankani starodavni vzorec... To spoznavamo na nivoju zemlje kmalu pa bomo na nivoju vesolja  Smiley

Vsi smo ljudje na razlicnih nivojih in oni so vedno nekaj tujskega dokler ne skines v kanto tega vzorca, ker na koncu smo vsi ljudje Wink
Back to top

Stvarstvo ne odloča, odloča človek z svobodno voljo.

IP Logged

Hrabri mišek
3

I Love YaBB 2!

Reply #1187 - 13.10.2010 at 18:18:38

de ne kompliciramo fantje so zračunal glede na zvezde ki so seveda sončki jih je število ogromno da je planetov ki so v zlatolaskini zoni več kot dovolj tko da verjetnost za življenje  drugje 98in nekaj procentna bom pa se potrudu in našel link do teh podatkov

Shocked Shocked Tongue
Back to top

Technology made this globe in to a village; spirituality will make it in to a family

IP Logged

ego-3p
5

Reply #1188 - 13.10.2010 at 19:32:09

El Pesnik wrote on 13.10.2010 at 13:57:57:

Res? Kako pa veš?

kaj je resnica izmed vseh info ki so na voljo ni tako zelooo pomembno

Shocked Shocked Torej resnica ni pomembna, jeli.

ker je dejstvo da je vesolje polno zivljenja

Spet ... res?  Shocked

Torej jih poznaš.

Hmm, spoznali sebe, spoznali vesolje in tudi njih. Lep načrt imaš ti za prihodnost, stalno nekaj projicirano v prihodnost, lepa zagonetka.

a je vesolje mrtvo ?

zakaj nebi bila pomembna?

res ja Grin

poznam  Grin

ja lepa zagonetka  Grin

Back to top

IP Logged

ego-3p
5

Reply #1189 - 13.10.2010 at 19:34:16

Etrex wrote on 13.10.2010 at 14:16:14:
kaj je resnica izmed vseh info ki so na voljo ni tako zelooo pomembno ker je dejstvo da je vesolje polno zivljenja

Sej je vesolje polno zivljenja, samo okrog pogledas pa se sam prepricas, pa sami sebe ne poznamo, ko se spoznamo spoznamo vse tudi njih ki so v resnici mi, ki smo tukaj mi in oni.

Si v glavnem vredu povedal, samo to hocem rect da ko spoznamo sebe ne obstaja vec njih in nas, ker smo isto.

To je kot clevek ko se ozavesti, ni sosed ali druga rasa vec oni, ampak mi, ker smo vsi ljudje in spozna da je ta delitev samo zaplankani starodavni vzorec... To spoznavamo na nivoju zemlje kmalu pa bomo na nivoju vesolja  Smiley

Vsi smo ljudje na razlicnih nivojih in oni so vedno nekaj tujskega dokler ne skines v kanto tega vzorca, ker na koncu smo vsi ljudje Wink

hvala lepo si razlozil Smiley
Back to top

IP Logged

M.L.
5

I Love YaBB 2!

Reply #1190 - 13.10.2010 at 19:47:39

Hrabri mišek wrote on 13.10.2010 at 18:18:38:
de ne kompliciramo fantje so zračunal glede na zvezde ki so seveda sončki jih je število ogromno da je planetov ki so v zlatolaskini zoni več kot dovolj tko da verjetnost za življenje  drugje 98in nekaj procentna bom pa se potrudu in našel link do teh podatkov

Shocked Shocked Tongue

Ja, to kar si povedal je resnica in življenja na planetih kateri krožijo okoli svojih sonc ( zvezd ) je večkot dovolj.

Je pa nekaj, kar vsakega preseneti, ko se v svoji duhovni dozorelosti povzpne do določene stopnje, in to je spoznanje delovanja univerzuma  ali delovanje materialnega vesolja in duhovne neskončnosti.

Nekako sem že nameraval odpreti nov topic glede nas Zemljanov in ostalih Vesoljcev. No, pa bom kar tukaj nekaj povedal na to temo, saj mislim, da na tem topicu ne bo zgrešena tema.

Vse, kar je neznano letečega na našem nebu je zemeljskega izvora, enostavno zaradi nemogočega vmešavanja drugih planetarnih ljudi iz  vesolja.

Na kateremkoli že planetu v vesolju, kjer so v materialno bivanje poklicanai ljudje nimajo vpliva na življenje na naši Zemlji. Torej, tudi če so tehnološko zelo razviti, nimajo kaj iskati z nekimi razno raznimi projektili na našem planetu.

Planet Zemlja, je edini planet v vsem vesolju, kjer je človekova svobodna voja nedotakljiva, zato se Zemeljski človek ravna po svoji lastno samostojni svobodni presoji. Prepuščen je svoji svobodni volji, kar je edino gonilo za doseganje samostojno svobodnega večnega življenja.

Prebivalci drugih nebesnih teles, pa nimajo te možnosti, saj so omejeni v svoji svobodni volji. Živijo in delajo po načelu Velikega duha, ki jih vodi in usmerja iz dneva v nov dan. Torej, nimajo svoje popolne svobodne volje, kot mi Zemljani.

Zatorej, zakaj bi se vmešavali v življenje na naši Zemlji, če imajo svoj slog bivanja povsem uravnan. Tako zvana višja sila, kot radi rečemo Bog, pa deluje samo duhovno in ne materialno, kot se nam predstavljajo NLP-ji. Torej NLP-ji so lahko samo Zemeljskega izvora in nič druga.

Seveda, je pa zelo težko slepemu človeštvu to verjeti. Težko je slepemu pisati, še težje je pa gluhemu govoriti.

No pa lep pozdrav.
Back to top

Vrnimo Življenju življenje.

IP Logged

Mr.Smith
5

Reply #1191 - 13.10.2010 at 19:55:57

Kaj pa stara pričevanja, stara videnja?
Pred časom, ko je človek posedoval tehnologijo s katero bi mogoče lahko poustvaril te NLPje?      ??
Back to top

IP Logged

M.L.
5

I Love YaBB 2!

Reply #1192 - 13.10.2010 at 19:57:59

Mr.Smith wrote on 13.10.2010 at 19:55:57:
Kaj pa stara pričevanja, stara videnja?
Pred časom ko je človek posedoval tehnologijo s katero bi mogoče lahko poustvaril te NLPje?      ??

Ni izključeno, ampak še vedno je to Zemeljskega izvora.

Pa lep pozdrav.
Back to top

IP Logged

Mr.Smith
5

Reply #1193 - 13.10.2010 at 20:04:11

??  kako - zemeljskega izvora? Če so tu poznali morda kolo in plug, ponekod še tega ne. "Oni" pa so se po zraku furali sem ter tja gor in dol.
Drugač pa Dolores Cannon kr dobro pove o vsem tem.  
Imamo obiskovalce od drugod, niso z Zemlje, in spoštujejo našo svobodno voljo, sam včasih je treba malo pomagat in popazit na dogajanje v vrtcu. Včasih tud kdo pride in se tu inkarnira. Z namenom. Ne smemo uničit vrtca niti sebe.
Back to top

IP Logged

M.L.
5

I Love YaBB 2!

Reply #1194 - 13.10.2010 at 20:14:05

Mr.Smith wrote on 13.10.2010 at 20:04:11:
??  kako - zemeljskega izvora? Če so tu poznali morda kolo in plug, ponekod še tega ne. "Oni" pa so se po zraku furali sem ter tja gor in dol.
Imamo obiskovalce od drugod, niso z Zemlje, in spoštujejo našo svobodno voljo, sam včasih je treba malo pomagat in popazit na dogajanje v vrtcu. Včasih tud kdo pride in se tu inkarnira. Z namenom. Ne smemo uničit vrtca niti sebe.

Ja, to si lepo in resnično povedal, samo tale Dolores ti ni natančno povedal z kakšnimi obiskovalci ima za opraviti, ti si pač samoumevno zaključil, da gre za materialne nezemljane.

Po moje je malce drugače.

Pa lep pozdrav.
Back to top

IP Logged

Etrex
5

Reply #1195 - 13.10.2010 at 20:29:50

M.L. wrote on 13.10.2010 at 19:47:39:
Planet Zemlja, je edini planet v vsem vesolju, kjer je človekova svobodna voja nedotakljiva, zato se Zemeljski človek ravna po svoji lastno samostojni svobodni presoji.

Dej nehi, to pa je ze malce prevec no.

Zemlja svobodne volje sploh ne pozna in taksnih planetov je kolikor hoces, kaksna edina neki Roll Eyes
Svobodna presoja pa je super razvidna na zemlji, temu pravis ti svobodna presoja? Se vidi da bluzis kar neki. No ti bom jaz povedal kako se temu rece, to je namrec globoka nezavednost, ultra egoizem in delovanje po ovcje, kje ti vidis tu svobodno voljo?

Temu ti pravis svobodna volja ljudi in s tem izbira? Je clovestvo to zavestno izbralo... Ni! No vidis ni, ker pojem svobodna volja je tu neznanka.
Back to top

Stvarstvo ne odloča, odloča človek z svobodno voljo.

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #1196 - 14.10.2010 at 11:37:04

Mr.Smith vsaka čast za tole ! Povedal si resnico, ki jo razni duhovni poetki nikoli ne morejo sprejeti !!!!! Wink
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #1197 - 14.10.2010 at 15:34:36

Etrex wrote on 13.10.2010 at 20:29:50:
Planet Zemlja, je edini planet v vsem vesolju, kjer je človekova svobodna voja nedotakljiva, zato se Zemeljski človek ravna po svoji lastno samostojni svobodni presoji.

Zemlja svobodne volje sploh ne pozna in taksnih planetov je kolikor hoces, kaksna edina neki Roll Eyes
Svobodna presoja pa je super razvidna na zemlji, temu pravis ti svobodna presoja? Se vidi da bluzis kar neki. No ti bom jaz povedal kako se temu rece, to je namrec globoka nezavednost, ultra egoizem in delovanje po ovcje, kje ti vidis tu svobodno voljo?

Temu ti pravis svobodna volja ljudi in s tem izbira? Je clovestvo to zavestno izbralo... Ni! No vidis ni, ker pojem svobodna volja je tu neznanka.

Torej, če se jaz zdajle svobodno odločim, ali bom recimo pogledal na levo, ali pa morda na desno : kaj , a to ni moja svobodna izbira moje svobodne volje ???

Daj, prosim, razloži ti tole mal bolj jasno .

Hvala .

Lp + #
Back to top
« Last Edit: 15.10.2010 at 08:13:26 by Boštyxz »  

IP Logged

M.L.
5

I Love YaBB 2!

Reply #1198 - 14.10.2010 at 22:35:05

??  

Ti obiskovalci so duhovno svetlobna bitja, mi jih radi nazivamo z angeli varuhi. Res se tudi angeli odločajo za svoboden preizkus v mesu na naši Zemlji, zato se kar pogosto inkarnirajo in si nadenejo meso človeka na našem planetu. Angeli, kateri še niso prehodili pot mesa na tej Zemlji, še ne morejo delovati po svoji svobodni volji, ampak imajo voljo svojega Stvarnika. Zato še niso samostojna bitja.

Ko pa prehodijo pot mesa na tej Zemlji in v preizkusu svoje svobodne voje dosežejo samostojnost življenja, potem so in ostanejo vso večnost sposobni samostojnega večnega življenja, kar pomeni, da nikoli več ne morejo podlečti smrti.

Takšen življenja samostojen angel, je tudi potem enak Stvarniku in iz sebe ustvarja nova vesoljna stvarjenja, seveda vedno v skladu po nespremenljivem Božjem redu.

Da, je naša Zemlja res neke vrste vrtec za Božje otroke, pa tudi Satanove, lahko vidimo po tem, da imamo dva učitelja, enega dobrega in enega slabega. Vsi ljudje rojeni po evolusijski poti na tej Zemlji, imamo eno in skupno poslanstvo, to je došečti Božje otroštvo in Stvarnika spoznati za svojega resničnega duhovnega Očeta.

Se pa tudi ljudje drugih svetov v našem vesolju inkarnirajo na to Zemljo, kateri imajo željo, da bi dosegli Božje otroštvo, zato ker je v vsem vesolju to slednje mogoče doseči le na našem planetu Zemlja.

Kot sem že rekel; imamo dva učitelja v tem vrtcu na Zemlji, po tem katerega učitelja si kdo izbere, pa lahko ločimo ljudi na otroke sveta in Božje otroke. Da pa ta vrtec na Zemlji ne propade in se uniči, pa seveda poskrbi Božja previdnost z namenskim inkarniranjem angelskih duhov, nekateri prvič, z posebnim namenom pa tudi tisti angeli, ki so že večkrat prehodili pot mesa na tej Zemlji.

No pa lep pozdrav.
Back to top
« Last Edit: 15.10.2010 at 07:56:47 by M.L. »  

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #1199 - 15.10.2010 at 09:54:06

Boštyxz wrote on 14.10.2010 at 15:34:36:
Etrex wrote on 13.10.2010 at 20:29:50:

Torej, če se jaz zdajle svobodno odločim, ali bom recimo pogledal na levo, ali pa morda na desno : kaj , a to ni moja svobodna izbira moje svobodne volje ???

Daj, prosim, razloži ti tole mal bolj jasno .

Hvala .

Lp + #

Ne, Bošti. Ti zamenjuješ voljo z izbiro, kar dela večina vernikov, ki ne razumejo kar jim pravijo ljudje. Svobodno izbiro imaš v demokraciji, kot družbeni ureditvi, volje pa nimaš povsem svobodne.

Volja je namreč hotenje, medtem ko je izbira odločitev za neko stvar.

Lp,Igor
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 78 79 80 81 82 ... 118