Petra. wrote on 04.08.2008 at 14:07:03:nima kle čist nič zraven, da mi kao sovražimo skine.
moj mali skinheadovski sorodnik pač sovraži čefurje in pa emote. čefurji sovražijo skine in emote. obojim (skini, čefurji) pa je skupno nasilje in pa grupiranje. še nisme vidla enega skina, ki bi si upal it nad čefurčje ali obratno.
sama filozofija je pa itak za bruhat, ker nikol ne bom razumela kako lahko nekdo podpira nacije in hitlerja in pač vse kar se je hudega dogajalo med WW2.
pač ljudje s takim življenskim prepričanjem se nikamor ne primaknejo in dokler so tako vodljivi in en upajo s svojo glavo razmišljat bojo raje združeni v čredice, takšne ali drugačne.
pa saj, draga skinheadgirl, sja boš nekega dne odrasla, uh, morda boš postala celo mamica in če bo v tebi še ostalo akj nežnih občutkov, boš takrat dojela kaj ti kle razlagamo.
Pa mi povej en dober razlog zakaj bi se en sam skin spravil na deset čefurjev naenkrat? Saj čefurji nas prvi napadejo. Saj ne rečem da nas napadejo 10 na 10, ampak napadejo 10 na 1 al pa 10 na 2, ker več pa si itak ne upajo.
Aja iz kje pa je ta tvoj mali skinheadovski sorodnik? Možno da ga poznam, ker se skini v Sloveniji dosti poznamo med seboj ker nas ni več kot 150.
No ja danes so drugi časi in ker se časi spreminjajo, se je spremenila tudi naša ideologija, tako da mi smo daleč od tega da bi živeli v tretjem rajhu.
Mi se zadržujemo v "čredicah", ker so bile skupine zmeraj močnejše od posameznika. Zakaj misliš da so imeli v preteklosti kralji vojske? Zakaj je imel Hitler vojsko? Odgovor je tako preprost, a vendar za nekatere tako kompliciran... Poanta je v tem, da so zmagali vedno tisti, ki so imeli najmočnejšo in največjo vojsko, ter dobro taktiko. Vendar se mi ne gremo neke vojne med skini, punxi, čefurji, emoti itd.
Glede teh nežnih občutkov... Na smeh mi gre resno... Glej če smo realni, z neko pretirano nežnostjo izkazuješ šibkost, zato so zelo, res zelo redki skini ki izkazujejo ne vem kako veliko nežnosti do nekoga. Nekaj že, ampak po večini ne, ker bi te prehitro naša družba smatrala za šibkega. Saj ne da sedaj mi potlačimo čustva, ampak taki pač smo.