Devi
5 p

ravno prav
Dolenjska
Vsak ima verjetno potrebo po tem da pripada nekam. Da deli z eno skupino ljudi ideje, cilje. Da se podpirajo, poznajo, si zaupajo. Ni lahko najt skupine, ki ti je res pisana na kožo. Jes bolj slabo poznam skinheade. Povej kaj o njih. Kaj te privlači, kaj delite? A je pomembno to, kako razmišljajo, al so ti všeč kot ljudje? Nimam posebnega mnenja o skinih. Nimam izkušenj z njimi. Preferiranje neke rase pred drugimi, se mi zdi malenkost površno razmišljanje, ker če bi zdejle pregledali gene vseh nas, bi našli v njih mix vseh ras, v katerem bela za eno malo malenkost prevladuje. Kar se mi ne zdi posebej dober razlog za imet se za nekaj več. Verjetno ste tud proti vsemu, kar je drugačno... drugačna kultura, spolno nagnenje, okol vere ne vem, kako gre... to se mi tud ne zdi posebej dober razlog za nasilje. Če se greste sploh nasilje. Če ne bi blo drugačnosti, pol se ne bi nič dogajalo in če ne bi blo drugačnih, ne bi blo niti vas, da imate bit proti čemu. Subkulture so kao nek upor uveljavljenim kulturam a ne. Upirat se je itak zmerom dobro mal, da te prehitro ne popedalčkajo.
v glavnem, če hočeš, več povej. Zakaj te je to tolk navdušilo. Me zanima. Moraš bit pogumna pa mal edgy, da te je povleklo v to, verjetno. Pogumni ljudje so mi všeč. S skupino al brez nje.
|