Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 3 4 5 6 7 ... 10
(Read 47531 times)
Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Re: Zeitgeist
Reply #60 - 31.01.2011 at 19:39:41

gape wrote on 31.01.2011 at 16:19:10:
Quote:
Pogledal film. Ja, kakšne groze ni. Je dokaj realen prikaz stanja v katerem smo. Bazira pa na premočrtnem gledanju preko zgodovine, sedanjosti v prihodnost. Rešitev je prikazana na utopističen način, da vlada odstopi sama brez nasilja, prostovoljno s cigaro v gobcu. Ne vem, se mi zdi, da ljudi pripravlja na čakanje in vzdrževanje stasus qou-ja. Še posebno zato, ker temelji na tem, da ko se bo vladajoča struktura, ki ima moč bila pripravljena odpovedati te moči se lahko začne preobrazba. In tudi šele potem naj se začno dvigovati prihranki. Film razumem tako, kot da je nekakšna propaganda za čakanje. Čakanje na to kaj bodo naredili ta močni in šele potem dvignite denar iz bank in ga vrzite po tleh. Čakanje je pa tako nasilje. Od nas pričakuje čakanje in mogoče zato naslovi to kot revolucijo (nasilni preobrat).
Takrat, ko bo tako dozorela ta kritična masa po celem svetu, na tak način, bo že prepozno. Vse bo prej uničeno od revolucij tipa Tunizija, Egipt, ki bo le nadgradil sedanji sistem. To tudi vedo in zato podpihujejo ta film.

Lp,Igor

dobr si reku
sam bi težko lepš napisu
hvala ti
sm namreč šele učeri zvečer gledu zadnjo polovico filma
in me je čist ubijal ... da kaj zdej to kvasi ... s temi utopističnimi ... če bi tako družbo začel gradit leta 2000 ... u sloveniji naprimer, kot smo vidl ... bi mogoče dons bli u stanju kjer bi zadost ljudi melo zavest o tem kaj se res dogaja ...
kot da bi prej ne naredu dveh filmov o dejanskem stanju in kako je do njega pršlo ...
NIČ JASNO
to je dejstvo ... kot sm že na doomsday pisu ...
gape wrote on 30.01.2011 at 18:58:21:
in lahko da je ezo natega del tega ... da bo kukr sveta pač konc ... in zato se itaq ne splača ukvarjat s čimerkoli ... u bistvu pa samo hočjo da ne tečnarmo in počakamo na čipe (ker pač čakamo da se neki zgodi končno)
takrat pač več nč ne boš mogu, tud če bi hotu ...

informacija/dezinformacija

sm prow reku, še icke je boljš zaključu zgodbo
jo je isto tko pr zatorah in iluminatih začel - ker to se nam pač dogaja ...
ampak icke je pol pogruntu, da srce in to ... smo duh in to

ta model je zgleda pač druga struja: smo materija in ta scena ...

mi je pa super prvi del ... ki prbija o uni blodnji: ja ja ... to je pa dedno

lol

čist razdre cigane ...

Ti cigani e lohak skurjo na daljavo,...

Osebno s emi zdi da smo samo delavci, to je to,... mingrede daj mi neki povej gape.

Recmo, ti ce gres po cesti pa vidis nekgoa k je mel nesrceo pa polno krvi po cesti pa to, kakos e bos pocutil.

Bos pretresen bos mislil joj kaj pa je z tem modelom al bo sreku eh ko g ajebe se sekirat itak ne mroe spoamgat.

No ti pvoem kaj jaz mislim,... ce bi jaz sle mimo bi sel naprej, ker simpel, noben s ene bi ukvjaral ce bi jaz bil tam ves polomlen pa krvav, mislsi da bi se kdo sekiral zdravnik s ene sekira k ve da je tam k rabi denar k je palcan drgac pa g aboli kruac.

isto je v real lijfu.  

Punca zen aisti ti kurac, mas jo da jo pofukas kaj vec pa ne gre, zato vsi lazemo.

Torej povej pol zakaj tila bitj ak jim ljudej rpavijo iluminati, zakaj se tok rptozujete nad njimi samo igrajo to igro k so jo ljuej nespsobni igrat sam da jo igrajo bolje in navaden clvoek je fouz k sma ni spsoben te ga met.  Poglejmo ce mas nekoga ilumiantija in ce bi on mel veliko zemlej deenarja itd, pool ce bi ti mel isto bi se reku da so cigani.

Ne bi torej poglejva:

Ce pride skozi vrata podgana, kaj bi naredu zatrl bi jo je tako. Torej ce pa pride skozi vrata veverca pa bi kaj anredu ji dal skodelico lepeg amleka. Oba sta glodalca oba sta sesalca. Torej, zakaj pol enga zatres drugega pa lepo pogostis. Hja, ker enga sovrazis ker je na nizji po ugledu drug pa visji po ugledu. OTrej ce bi ti mel kar ima recmo ilumianti moz ali clvoek, ne bi nikol reku cigo mu. Kvecjem bi pravu lej toel rajo gnilo. In ko bi sle mimo nesrece bi zaveso v avtu zadrgnu in si islil, nos en je se stegnu, lepo itak ej rpevec tega gnilga folka na svet, sam problemi so z njimi.

In pol gres na pico.
Al pa jastoga.

Zakaj zato.

Mislim da en poznam cloveka da ne misli tkao, in kaj ej fora. Ko laze spunci na zabavi, elas to azto da bi jo antegnu, zakja pa ne. Cak kaj ap ce ji ne bi lagal, simpel ker pol je ne bos nategnu. TOrej kdo je sedaj vecji luzer.

IBLES je vedu, in je mel prav. tako da,.. cigo gor cigo dol. Ce bi ti mel in bil ta cigo, bi drgac blo, sam to ej to fousarija.

Wink

podgana in veverca,.. sistme
Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #61 - 31.01.2011 at 19:56:01

OTP, mal razmisli še bolš poglej svojec misli. Probi jih nadzirat, opazuj jih. Skoz se vrtijo okoli sebe. Misliš zaradi misli same, ki mislijo na sebe. To je sprevrženo, mentalna bolezen. Vseskozi ponavljajo eno in isto in tebi kot celoti ni nič bolje ali slabše. Nobenega izhoda iz njih. To je norost. Misli ti služijo samo mislim.

Lp,Igor
Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #62 - 31.01.2011 at 20:28:38

Quote:
OTP, mal razmisli še bolš poglej svojec misli. Probi jih nadzirat, opazuj jih. Skoz se vrtijo okoli sebe. Misliš zaradi misli same, ki mislijo na sebe. To je sprevrženo, mentalna bolezen. Vseskozi ponavljajo eno in isto in tebi kot celoti ni nič bolje ali slabše. Nobenega izhoda iz njih. To je norost. Misli ti služijo samo mislim.

Lp,Igor

ti jaz te en razumem
Wink
lol
Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #63 - 31.01.2011 at 20:39:13

Optimus T. Prime wrote on 31.01.2011 at 20:28:38:
Quote:

Lp,Igor

ti jaz te en razumem
Wink
lol

Verjamem.

Lp,Igor
Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #64 - 31.01.2011 at 20:44:06

Quote:
Optimus T. Prime wrote on 31.01.2011 at 20:28:38:
Quote:

Lp,Igor

ti jaz te en razumem
Wink
lol

Verjamem.

Lp,Igor

Ok razumem.

Poglej.

Clovek, ljudje zivimo in okolje nam da misli itd, in to ej to, ne ti zdaj misliti da sme jaz norc zato.

Mislim, da ni fore kake misli imas, ce znas kontrolirati vsaj materijalno misli pol siuspesen ce pa vidis da ni fore al s etrudis v lijfu ali ne ker mas usodo tako da bos trpel pol ap ni fore al opazuje smisli ali ne.

Torej kej je fora,. na koncu ej to,. al mam kar hocem al pa nimam,.. IBLIS isistem,..

In bedel je nad vodami ter skusal cloveka.

No skušal,.. mislim, da jih ni skusal,.. jih je ozigosal ker ej vedel torej ej vedel in mislil da iam rpav.

lp.
Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #65 - 31.01.2011 at 20:48:21

Seveda je pomembna tvoja misel. Saj ti sestavlja zavest.
Ne zdaj o usodi itd. Z vrlino lahko upravljaš usodo. Brez vrline si pa res ena uboga ovca, ki jo usmerja neka pička al pa lopov.

Lp,Igor
Back to top

IP Logged

ik.kanu.na
5

I Love YaBB 2!

Reply #66 - 01.02.2011 at 13:43:09

Quote:
ik.kanu.na wrote on 30.01.2011 at 18:34:23:
Sem gledal z odličnim podnapisom, vendar mi ni všeč!  Tongue

Kaj ti ni všeč? Dokumentarec, zgodba, ki jo pripoveduje? Al tisti možakarji, ki govorijo. Res pa ni nobene luštne mladenke.

Lp,Igor

Ti ljudeki govorijo neko mešanico o ubogi resnici in laži, ampak vseeno te skušajo peljati v smer New Age oziroma NWO, kajne.  Huh
Back to top

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #67 - 01.02.2011 at 14:40:23

Optimus T. Prime wrote on 31.01.2011 at 19:39:41:

tebe verjetn res ja
Tongue
ni to tolk simpl veš ... pomembna je zavest

kar se tiče ... kaj bi če bi ... scenarijev, me ne zanimajo ...
ko se jest peljem po cesti je use u najlepšem redu ...
mam zavest
in ne dovilom da bi nezavedno okolice premagalo mojo zavest

pa kdo se pritožuje nad iluminati?
ne da samo slabo/površno pišeš; tko tud bereš ...
o iluminatih objavljamo pač informacije ki se nam zdijo verodostojne do neke mere ... in to je use ...

ti pač ne štekaš kako ta svet dela
podgana bo pršla čez tvoja vrata ... in jo boš lahko zatiral
mene pač pust pr mir ... bom si sam svojo realnost ustvaru kot mi sede ...  

Quote:

hvala igor ... mi ni treba pisat ...
on pa naj 5x prebere
Back to top

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged

ik.kanu.na
5

I Love YaBB 2!

Reply #68 - 01.02.2011 at 15:37:50

Gape, bi ti nam povedal, kako dela ta svet in pa kako veš, kdo so iluminati?  Smiley
Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #69 - 01.02.2011 at 16:13:05

gape wrote on 01.02.2011 at 14:40:23:
Optimus T. Prime wrote on 31.01.2011 at 19:39:41:

tebe verjetn res ja
Tongue
ni to tolk simpl veš ... pomembna je zavest

kar se tiče ... kaj bi če bi ... scenarijev, me ne zanimajo ...
ko se jest peljem po cesti je use u najlepšem redu ...
mam zavest
in ne dovilom da bi nezavedno okolice premagalo mojo zavest

pa kdo se pritožuje nad iluminati?
ne da samo slabo/površno pišeš; tko tud bereš ...
o iluminatih objavljamo pač informacije ki se nam zdijo verodostojne do neke mere ... in to je use ...

ti pač ne štekaš kako ta svet dela
podgana bo pršla čez tvoja vrata ... in jo boš lahko zatiral
mene pač pust pr mir ... bom si sam svojo realnost ustvaru kot mi sede ...  

Quote:

hvala igor ... mi ni treba pisat ...
on pa naj 5x prebere

Misli niso vazne, so ista zgodba kot usoda, sedaj jo ams pol je nimas, vazno je kaj imas, ce niams nic, pol ams vso rpavico bit jezen na vse in poceti vse kar ti srce pozeli. Mislim, sedaj i bos se reku, da je zlocin soditi drugim ljudem, lol, to vsi pocno samo tako da se ne zve, ce pa to anreds da se zve si pa kura. Mislim, na tem palnetu se mi zdi da ni ene in to povdarjam ene duse aali otroka k bi bil endolzen. In zato se i zdi da nj iluminati zatrejo vse skupi cim prej. Ker verjetnost, da obstajajo je rpecej velika, verjetnost da so izmišljotina pa ne drzi.

Kot tebe razumem gape je tkao kot sme reku, ce ams vse kar rabis pol je svet lep in polnapises kar si napisal,.. nihc ene bo mojega pogelda spreminjal.
Mene zanima kako si rpsiel do teh reci ki pomenijo vse.

ne vem za vecino folak vem, da do sluzbe pridjeo tako da koelga in soseda zafukajo, do picek pa tkao da se fukajo in varjao dokelr ene tok butaste ne dobijo da jim vse verjame,... ta butst sem bil jaz tud dost casa, k sme vejrel ja ta pa ej ok ziher majke mi lol.

Vsaka vec sranje.

Mej sojo realnost, sej koenc vsak ma sojo realnost in po veicni si ljudje lazejo zakaj ker tako lazje zivijo.

In s eneki bi reku mislim renso, ce maste tok pojma majke mi, pol ap se lotite iluminatoiv, zelo rad bi videl kaj bo naredu ko pride ilumianti asasin na vrata in ti da top na glavo toejga otroka ti povem, da bos tako molil ap prosil  da bo joj.

Ilumianti vedo kaj pocnejo inizkoriscajo nespsobnost uma in ljudi, azto ap je smao 2% ljudi oziroma vse svetovno bogastvo je v rokah 2% ljudi. TO mi je prov grozno.

Mej sojo realnost, sam povem ti eno rec, ko se bos zbudil iz toje relanosti kto se je NEO pol bos vidu drgac. osbno poznam neki ljudi k so se zbudil bodisi zaradi smrti v druzini itd, in nobenga ni dones med zivimi vsi so pomli v pol leta. TO je moc realnosti, bolj si lazes leps eje vecji gnoj si bolje je ko ap reces in udaris z orko po miszi hocem resnico,.. .

Potem, pa zacnemo jokat. Ne poznam cloveka da ni jokal ko ej videl realnost, predvsme pa ne poznam clvoeka da ni v trugi k je videl realnost.

Tako da veselo debatirajmo o iluminatih, in naslednaj rec k jo bo en prjavu pa da bo resnicna bomo vsi v trugi. Bodisi z pomocj bodisi od lastne groze ko bomo dojeli rensico.

Mislim,.. hja jaz dosti mislim, pol verjetno tudi sem.

Je ap res, ce mislis da vidis da niso vse misli toje, hja no to ej druga zgodba, ki je povezana z temi roboti k so v filmu, daj i povej zakaj je unmu v filmu ime megatron,. mm,.. majke mi,. to more bit naklucje, in v zadnjem filmu vrh stavbe je tudi simbolj pa se cifre,... majke mi to ej zih naklucje,. .

Naklucij ni je msoa precizno kalukuliran nacrt. In do danes nihce teg ani zmotu.
Torej zaaj bi debatrial o iluminatih, ce nimas jajc proti njim iti, haj poglejmo, kdor iam druzino zih ni zdrav da pise te reci, ker je ranljiv celo ce mas zeno oceta brata in mamo ne,.. kaj ap ves,. ko je potrebno s eljudi utisa tako,  cigu igu, pobek pridi v vrsto nazaj pa bod priden in se ne uvkaji z temi recmi ali pa......

in ta spsiek ali pa je dolg s emi zdi najhuje ni to da ti prjavi da ti bo stregu po lijfu majckeh huej ej ce se spravi na bliznje.

Se mi zdi da je najhuje ce te zabiej nekam z duso vred k ne bos ven prsu ce jo sploh mamo.

Realnost, vsak ma sojo, skupaj mamo eno,
vredu, rec da sem bedak ok, sam jaz bi se rpasal, kako je takle bedak rata, ker tak bedak s ezih ni rodil,..

le kdo ,... in pol rec da je vrdn zivet,..

res je lepo zviet ce ams vse kar rabis in si zafukal tok folak da si to dobil pol ap sopat nega humanist aokol, jih poznam par, resno,.. z desnico bi ti predal organe z levico se dela prjatla. mhm,..

manipulacija je vedno in povod smao oblika se razlikuje.

Lp, vleiko ljubzeni ce obstaj aitd
Back to top

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #70 - 01.02.2011 at 16:49:18

ik.kanu.na wrote on 01.02.2011 at 15:37:50:
Gape, bi ti nam povedal, kako dela ta svet in pa kako veš, kdo so iluminati?  Smiley

sm že povedu
oboje

Optimus T. Prime wrote on 01.02.2011 at 16:13:05:
Misli niso vazne

misli so full pomembne
so prvi korak do manifestacije ...

nič nimaš
vse je samo iluzija (vključno s tem da kej maš)

če sodiš, boš sojen

do kerih reči sm prišel? ki teb pomenijo vse?
ne razumem te, pri najboljši (močni) volji ...

točn tko
vsak mamo svojo realnost ... zakaj bi torej ona mogla bit bedasta? ne rabi bit ... če slučajno je - jo zamenji ... izi bizi

pisda nooo
*nj iluminati zatrejo vse skupi cim prej*
*pol ap se lotite iluminatoiv*
zakaj bi se jih kdo lotu?
oni delajo svoj deu ... in to dobr ... dobr jim gre od rok ... ti pa ne delaš svojega dela ... to je pa tud res ... in še marsikdo ... delate njihovga ... amapk to ni vaše delo ...

zbudu sm se jest 11 let nazaj ... je use napisano - učeri sm linke daju ...
takrat sm začel kreirat svojo realnost
in dons živim njeno manifestacijo
kaj mi moreš?

velik del filmov so delal iluminati - al pa njihovi podaniki - isto je z muziko
Back to top
« Last Edit: 01.02.2011 at 18:38:04 by gape »  

WWW WWW  
IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #71 - 01.02.2011 at 17:49:27

Quote:
kaj mi moreš?

Zakaj pa potem občutki ogroženosti ?

Back to top

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #72 - 01.02.2011 at 18:35:50

Robi wrote on 01.02.2011 at 17:49:27:
Quote:
kaj mi moreš?

Zakaj pa potem občutki ogroženosti ?

pomoje gledaš u svoje občutke ...
možno je pak use ...
Back to top

WWW WWW  
IP Logged

Hrabri mišek
3

I Love YaBB 2!

Reply #73 - 01.02.2011 at 22:27:58

slovenska prosto zidarska društva in njihovi člani, vsaj velika verjetnost je da so to ti fantje nevem pa če je res

DRUŠTVO ZA OHRANJANJE IZROČILA PROSTOZIDARSTVA VELIKA LOŽA SLOVENIJE

DRAGOMERŠKA CESTA 1, 1351 BREZOVICA PRI LJUBLJANI

Dejavnost: S 94.999 Dejavnost drugje nerazvrščenih članskih organizacij

Matična številka: 5922801, ID za DDV: 39202330

Kontaktni podatki: 01 430 5057, http://www.prostozidarstvo.si

Transakcijski račun: SI56 0201 0025 3198 678, Banka NLB d.d. Odprtje: 18.09.2002

Pravna oblika:  Društvo, zveza društev

Datum vpisa: 13.10.1995, Vpisna številka: 1523

Zastopniki: MLADEN  TERČELJ (zastopnik)

PROSTOZIDARSKO DRUŠTVO ŠKOTSKI RED

GOSPOSVETSKA CESTA 1, 1000 LJUBLJANA

Matična številka: 1212800, ID za DDV: 52843220

Transakcijski račun: SI56 0201 0009 2525 259 NLB d.d., Odprtje: 30.07.2002

Pravna oblika: Društvo, zveza društev

Datum vpisa: 31.1.2000, Vpisna številka: 2233

Zastopnik: BORIS GROSMAN (zastopnik)

DRUŠTVO ZDRUŽENA SRCA

JEZDARSKA ULICA 22, 2000 MARIBOR

Matična številka: 2178117, ID za DDV: 30255155

Datum vpisa: 25.4.2006, Vpisna številka: 1340

Zastopnik: MIRAN PODLESNIK

DRUŠTVO MALTEŠKIH VITEZOV SLOVENIJE

TRŽAŠKA CESTA 2, LJUBLJANA, 1000 LJUBLJANA

Matična številka: 1826018, ID za DDV: 60342307

Izbris iz poslovnega registra RS dne 01.02.2006

MALTEŠKI VITEŠKI RED

GLAVARJEVA CESTA 110, 1218 KOMENDA

Dejavnost: S 94.910 Dejavnost verskih organizacij

Matična številka: 5917590, ID za DDV: 40949150

Izbris iz poslovnega registra RS dne 02.10.2010

SLOVENSKO DRUŠTVO SUVERENEGA VOJAŠKEGA BOLNIČARSKEGA REDA VITEZOV SVETEGA JANEZA IZ JERUZALEMA, IMENOVANEGA RODOŠKI, IMENOVANEGA MALTEŠKI

ULICA JANEZA PAVLA II. 13, 1000 LJUBLJANA

Matična številka: 1680161, ID za DDV: 48306584, Tel: 01 251 4866

Transakcijski račun: SI56 2420 0900 4536 895 RAIFFEISEN BANKA, Odprtje:25.04.2003

Datum vpisa: 19.3.2002, Vpisna številka: 2806

Zastopnik: PETER FERDINAND  VENCELJ              

Ustanovljena podjetja: USTANOVA MALTEŠKI KRIŽ, POLZELA 148, 3313 POLZELA

USTANOVA MALTEŠKI KRIŽ

POLZELA 148, 3313 POLZELA

Dejavnost: Q 88.999 Drugo drugje nerazvrščeno socialno varstvo brez nas…

Matična številka: 1864114, ID za DDV: 96215470

Telefon: 03 705 0048, Elektronska pošta: stanko.novak@siol.net

Transakcijski račun SI56 2420 0900 4592 476, RAIFFEISEN BANKA, Odprtje 15.12.2003  

Pravna oblika: Ustanova, Datum vpisa: 17.10.2003, Vpisna številka: 21/2003

Zastopnik: STANISLAV NOVAK

RED O.S.M.T.H. – ORDO SUPREMUS MILITARIS TEMPLI HIEROSOLYMITANI

Komenda Sv. Domicijana, Maribor, Slovenija

PRELATURA SVETEGA KRIŽA IN OPUS DEI

ROŽNA DOLINA, CESTA V 1A, 1000 LJUBLJANA

telefon/e-pošta: 01 256 31 35 LJUBLJANA@OPUSDEI.ORG

mat. Št.: 2397439000,d.št.: 69667764

datum vpisa: 10.09.2008, zap. Št.: 080/08-2622

Pravnoorganizacijska oblika: Verska skupnost in podobne verske organizacije

Glavna dejavnost: 94.910 (Dejavnost verskih organizacij)

Zastopniki: ARIAS VILLALTA RAFAEL

DRUŠTVO ZA SVETOVANJE, IZOBRAŽEVANJE IN ORGANIZACIJO SION

SLOMŠKOV TRG 18, MARIBOR, 2000 MARIBOR

Matična številka: 1743007, ID za DDV: 48503363

Transakcijski račun: SI56 2410 0900 4694 861, RAIFFEISEN BANKA, Odprtje: 01.09.2004

Datum vpisa: 2.7.2004, Vpisna številka: 1166

Zastopnik: MIROSLAV ADAM

DRUŠTVO TEMPLJARSKI RED SLOVENIJE – ORDO SUPREMUS MILITARI TEMPLI SLOVENIA

PTUJSKA ULICA 18, 1000 LJUBLJANA

Matična številka: 1601466, ID za DDV: 63786290

Transakcijski račun SI56 6000 0000 0056 622, LON, d.d., Kranj, Odprtje 05.05.2004

Datum vpisa: 19.7.2002, Vpisna številka:215-1166/2008-9(21007)

Zastopnik: ROBERT LAVTAR

ORDO TEMPLI ORIENTIS (Urad vlade RS za verske skupnosti)

KOTNIKOVA ULICA 21, LJUBLJANA, 1000 LJUBLJANA

Matična številka: 5916186, ID za DDV: 10091904

Transakcijski račun: SI56 0310 2100 0368 374, SKB d.d., Odprtje 10.11.2008

Transakcijski račun: SI56 0417 3000 0839 923, NOVA KBM d.d., Odprtje 15.11.2002

Pravna oblika: Verska skupnost in podobne verske organizacije

Reg. Organ: Urad vlade RS za verske skupnosti

Datum vpisa: 18.9.1995 Vpisna številka: 999999999

MEDNARODNA ŠOLA ZLATEGA ROŽNEGA KRIŽA – LECTORIUM ROSICRUCIANUM (Urad vlade RS za verske skupnosti), CELOVŠKA CESTA 280, 1000 LJUBLJANA

Matična številka: 5837472, ID za DDV: 42516994

Transakcijski račun: SI56 0417 3000 0968 448, NOVA KBM d.d., Odprtje: 30.05.2003

Transakcijski račun: SI56 0201 0009 2295 175, NLB d.d., Odprtje: 30.05.2003

Datum vpisa: 22.3.1994, Vpisna številka: 0

IHS – JEZUITI V SLOVENIJI

PROVINCIALAT DRUŽBE JEZUSOVE
Vodnikova 279, 1117 Ljubljana
jezuiti@rkc.si

NEKATERI SLOVENSKI PROSTOZIDARJI (85% verjetnost točnosti podatkov):

* VELJKO VARIČAK, 33°, (Sovereign Grand Commander of the Supreme Council of Slovenia, veliki mojster Velike lože Slovenije v Medvodah, ust. Leta 2000)
   * ANDREJAS TRSTENJAK, Radvanje, Maribor
   * MW Aleksander Klinar, MHC (President MHC Slovenia) RW Dimitrij KLINAR, MHC (Secretary General MHC Slovenia)
   * DUŠAN MIKUŠ RW Bro. DGMS Senior Grand Officer to preside over the Masonic High Council of Slovenia
   * MALTEŠKI VITEZI: HUGO MARIANO (Windsichgraetski princ, AUTOCOMMERCE, MASERATI, FERRARI), JAKOPIČ TADEJ, KUČAN MILAN, NOVAK STANKO, OROŽIM ZDENKO, PAVLIČ JOŽE, ŠTER ANDREJ, ŠTURM LOVRO, ANTON DROBNIČ, JOŽEF BERNIK, BARONICA KRISTINA LAZARINI, ALEŠ WEINGERL, JOŽE STRGAR, JOŽEF CIRAJ, JOŽE OSTERC, MARKO KUNSTELJ, TOMAŽ KUNSTELJ (Veleposlanik RS v Kanadi), STANISLAV  NOVAK (Zastopnik USTANOVE MALTEŠKI KRIŽ, Polzela), PETER FERDINAND  VENCELJ (Zastopnik društva SLOVENSKO DRUŠTVO SUVERENEGA VOJAŠKEGA BOLNIČARSKEGA REDA VITEZOV SVETEGA JANEZA IZ JERUZALEMA, Ljubljana)
   * BENEDEJČIČ CHARLES, dipl. oec. VITEZ TEMPLJAR O.S.M.T.H.
   * PRESNIG LEO JANEZ, TRZIN, BEOGRAD, parapsiholog, okultizem, zdravilec, eksorcist
   * VUKOVIČ ZEN DŽEVAD parapsiholog, eksorcist
   * DANILO TÜRK (Predsednik Slovenije)
   * JANEZ KOCJANČIČ, MITJA RIBIČIČ, FRANCE POPIT, FRANCI PERČIČ, MILAN M. CVIKL, ALOJZ URAN, GEZA ERNIŠA, DIMITRIJ RUPEL, MIRKO TUŠ, FRANC KANGLER, IGOR BAVČAR, JANEZ ZEMLJARIČ (Piramida v Trzinu, SKB banka), DR. JANEZ POTOČNIK (Komisar EU), BORUT PAHOR (Predsednik vlade RS), ZORAN JANKOVIČ (bodoči predsednik vlade 2012 ali 2016), JANEZ JANŠA, ZDRAVKO PODGORNIK (direktor PROTECT), VIKTOR PISTOTNIK (inž, Predsednik uprave koncerna SINTAL)
   * Društvo FORUM 21: SLAVKO PREGL, DR. JARO BERCE, SANDI ČEŠKO, ZVONE DRAGAN, BOŽO KOVAČ, DR. MIHA RIBARIČ, DR. IGOR SAKSIDA, JANEZ ŠKRABEC (ustanovitelj – RIKO HIŠE), DR. MAKS TAJNIKAR, FRANC ZALAR, DR. NIKO TOŠ, DR. ROBERT BLINC, DR. BOJKO BUČAR, SASHA GOLDMAN, STOJAN PETRIČ (predsednik KOLEKTOR GROUP), SLAVKO PREGL, DR. DANICA PURG, DR. ZDENKO ROTER, DR. LOJZE SOČAN, DR. MIRJANA ULE, MIRAN GOSLAR, MAG. MIRA PUC, MAKSIMILIJAN IVAN RUDOLF, TJAŠA ANDREE PROSENC, MAG. EMIL ZAKONJŠEK, IGOR GROSMAN, ZORAN PREDIN, MILOŠ ŠTURM.
   * MLADEN  TERČELJ (Zastopnik društva VELIKE LOŽE SLOVENIJE, Dragomer)
   * BORIS GROSMAN (Zastopnik društva PROSTOZIDARSKO DRUŠTVO ŠKOTSKI RED, Ljubljana)
   * MIRAN PODLESNIK (Zastopnik društva DRUŠTVO ZDRUŽENA SRCA, Maribor)
   * STANISLAV  NOVAK (Zastopnik USTANOVE MALTEŠKEGA KRIŽA)
   * MIROSLAV  ADAM (Zastopnik društva PRIEURE DU SION, Maribor)
   * ROBERT LAVTAR (Zastopnik društva TEMPLJARSKI RED SLOVENIJE, Ljubljana)
   * PRELATURA SVETEGA KRIŽA IN OPUS DEI: ARIAS VILLALTA RAFAEL(Regionalni vikar v Sloveniji), DR. FRANC RODE, DR. ANDREJ BAJUK, DR. MARKO KREMŽAR, LOJZE PETERLE, DR. JOŽE MENCINGER, TINE VIVOD.
   * MARKO VOLJČ (TRILATERAL COMMISSION, Chief Executive Officer, Central and Eastern Europe and Russia Business Unit and Member of the Executive Committee, KBC Group, Brussels; former Chief Executive Officer NLB, Nova Ljubljanska Banka, Ljubljana)

Grin Cheesy
Back to top

Technology made this globe in to a village; spirituality will make it in to a family

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #74 - 02.02.2011 at 04:47:40

Hrabri mišek wrote on 01.02.2011 at 22:27:58:

slovenska prosto zidarska društva in njihovi člani, vsaj velika verjetnost je da so to ti fantje nevem pa če je res

DRUŠTVO ZA OHRANJANJE IZROČILA PROSTOZIDARSTVA VELIKA LOŽA SLOVENIJE

DRAGOMERŠKA CESTA 1, 1351 BREZOVICA PRI LJUBLJANI

Matična številka: 5922801, ID za DDV: 39202330

Kontaktni podatki: 01 430 5057, http://www.prostozidarstvo.si

Transakcijski račun: SI56 0201 0025 3198 678, Banka NLB d.d. Odprtje: 18.09.2002

Pravna oblika:  Društvo, zveza društev

Datum vpisa: 13.10.1995, Vpisna številka: 1523

Zastopniki: MLADEN  TERČELJ (zastopnik)

PROSTOZIDARSKO DRUŠTVO ŠKOTSKI RED

GOSPOSVETSKA CESTA 1, 1000 LJUBLJANA

Matična številka: 1212800, ID za DDV: 52843220

Transakcijski račun: SI56 0201 0009 2525 259 NLB d.d., Odprtje: 30.07.2002

Datum vpisa: 31.1.2000, Vpisna številka: 2233

Zastopnik: BORIS GROSMAN (zastopnik)

DRUŠTVO ZDRUŽENA SRCA

JEZDARSKA ULICA 22, 2000 MARIBOR

Matična številka: 2178117, ID za DDV: 30255155

Datum vpisa: 25.4.2006, Vpisna številka: 1340

Zastopnik: MIRAN PODLESNIK

DRUŠTVO MALTEŠKIH VITEZOV SLOVENIJE

TRŽAŠKA CESTA 2, LJUBLJANA, 1000 LJUBLJANA

Matična številka: 1826018, ID za DDV: 60342307

Izbris iz poslovnega registra RS dne 01.02.2006

MALTEŠKI VITEŠKI RED

GLAVARJEVA CESTA 110, 1218 KOMENDA

Matična številka: 5917590, ID za DDV: 40949150

Izbris iz poslovnega registra RS dne 02.10.2010

SLOVENSKO DRUŠTVO SUVERENEGA VOJAŠKEGA BOLNIČARSKEGA REDA VITEZOV SVETEGA JANEZA IZ JERUZALEMA, IMENOVANEGA RODOŠKI, IMENOVANEGA MALTEŠKI

ULICA JANEZA PAVLA II. 13, 1000 LJUBLJANA

Matična številka: 1680161, ID za DDV: 48306584, Tel: 01 251 4866

Transakcijski račun: SI56 2420 0900 4536 895 RAIFFEISEN BANKA, Odprtje:25.04.2003

Datum vpisa: 19.3.2002, Vpisna številka: 2806

Zastopnik: PETER FERDINAND  VENCELJ              

Ustanovljena podjetja: USTANOVA MALTEŠKI KRIŽ, POLZELA 148, 3313 POLZELA

USTANOVA MALTEŠKI KRIŽ

POLZELA 148, 3313 POLZELA

Dejavnost: Q 88.999 Drugo drugje nerazvrščeno socialno varstvo brez nas…

Matična številka: 1864114, ID za DDV: 96215470

Telefon: 03 705 0048, Elektronska pošta: stanko.novak@siol.net

Transakcijski račun SI56 2420 0900 4592 476, RAIFFEISEN BANKA, Odprtje 15.12.2003  

Pravna oblika: Ustanova, Datum vpisa: 17.10.2003, Vpisna številka: 21/2003

Zastopnik: STANISLAV NOVAK

RED O.S.M.T.H. – ORDO SUPREMUS MILITARIS TEMPLI HIEROSOLYMITANI

Komenda Sv. Domicijana, Maribor, Slovenija

PRELATURA SVETEGA KRIŽA IN OPUS DEI

ROŽNA DOLINA, CESTA V 1A, 1000 LJUBLJANA

telefon/e-pošta: 01 256 31 35 LJUBLJANA@OPUSDEI.ORG

mat. Št.: 2397439000,d.št.: 69667764

datum vpisa: 10.09.2008, zap. Št.: 080/08-2622

Pravnoorganizacijska oblika: Verska skupnost in podobne verske organizacije

Glavna dejavnost: 94.910 (Dejavnost verskih organizacij)

Zastopniki: ARIAS VILLALTA RAFAEL

DRUŠTVO ZA SVETOVANJE, IZOBRAŽEVANJE IN ORGANIZACIJO SION

SLOMŠKOV TRG 18, MARIBOR, 2000 MARIBOR

Matična številka: 1743007, ID za DDV: 48503363

Transakcijski račun: SI56 2410 0900 4694 861, RAIFFEISEN BANKA, Odprtje: 01.09.2004

Datum vpisa: 2.7.2004, Vpisna številka: 1166

Zastopnik: MIROSLAV ADAM

DRUŠTVO TEMPLJARSKI RED SLOVENIJE – ORDO SUPREMUS MILITARI TEMPLI SLOVENIA

PTUJSKA ULICA 18, 1000 LJUBLJANA

Matična številka: 1601466, ID za DDV: 63786290

Transakcijski račun SI56 6000 0000 0056 622, LON, d.d., Kranj, Odprtje 05.05.2004

Datum vpisa: 19.7.2002, Vpisna številka:215-1166/2008-9(21007)

Zastopnik: ROBERT LAVTAR

ORDO TEMPLI ORIENTIS (Urad vlade RS za verske skupnosti)

KOTNIKOVA ULICA 21, LJUBLJANA, 1000 LJUBLJANA

Matična številka: 5916186, ID za DDV: 10091904

Transakcijski račun: SI56 0310 2100 0368 374, SKB d.d., Odprtje 10.11.2008

Transakcijski račun: SI56 0417 3000 0839 923, NOVA KBM d.d., Odprtje 15.11.2002

Datum vpisa: 18.9.1995 Vpisna številka: 999999999

MEDNARODNA ŠOLA ZLATEGA ROŽNEGA KRIŽA – LECTORIUM ROSICRUCIANUM (Urad vlade RS za verske skupnosti), CELOVŠKA CESTA 280, 1000 LJUBLJANA

Matična številka: 5837472, ID za DDV: 42516994

Transakcijski račun: SI56 0417 3000 0968 448, NOVA KBM d.d., Odprtje: 30.05.2003

Transakcijski račun: SI56 0201 0009 2295 175, NLB d.d., Odprtje: 30.05.2003

Datum vpisa: 22.3.1994, Vpisna številka: 0

IHS – JEZUITI V SLOVENIJI

PROVINCIALAT DRUŽBE JEZUSOVE
Vodnikova 279, 1117 Ljubljana
jezuiti@rkc.si

NEKATERI SLOVENSKI PROSTOZIDARJI (85% verjetnost točnosti podatkov):

* VELJKO VARIČAK, 33°, (Sovereign Grand Commander of the Supreme Council of Slovenia, veliki mojster Velike lože Slovenije v Medvodah, ust. Leta 2000)
   * ANDREJAS TRSTENJAK, Radvanje, Maribor
   * MW Aleksander Klinar, MHC (President MHC Slovenia) RW Dimitrij KLINAR, MHC (Secretary General MHC Slovenia)
   * DUŠAN MIKUŠ RW Bro. DGMS Senior Grand Officer to preside over the Masonic High Council of Slovenia
   * MALTEŠKI VITEZI: HUGO MARIANO (Windsichgraetski princ, AUTOCOMMERCE, MASERATI, FERRARI), JAKOPIČ TADEJ, KUČAN MILAN, NOVAK STANKO, OROŽIM ZDENKO, PAVLIČ JOŽE, ŠTER ANDREJ, ŠTURM LOVRO, ANTON DROBNIČ, JOŽEF BERNIK, BARONICA KRISTINA LAZARINI, ALEŠ WEINGERL, JOŽE STRGAR, JOŽEF CIRAJ, JOŽE OSTERC, MARKO KUNSTELJ, TOMAŽ KUNSTELJ (Veleposlanik RS v Kanadi), STANISLAV  NOVAK (Zastopnik USTANOVE MALTEŠKI KRIŽ, Polzela), PETER FERDINAND  VENCELJ (Zastopnik društva SLOVENSKO DRUŠTVO SUVERENEGA VOJAŠKEGA BOLNIČARSKEGA REDA VITEZOV SVETEGA JANEZA IZ JERUZALEMA, Ljubljana)
   * BENEDEJČIČ CHARLES, dipl. oec. VITEZ TEMPLJAR O.S.M.T.H.
   * PRESNIG LEO JANEZ, TRZIN, BEOGRAD, parapsiholog, okultizem, zdravilec, eksorcist
   * VUKOVIČ ZEN DŽEVAD parapsiholog, eksorcist
   * DANILO TÜRK (Predsednik Slovenije)
   * JANEZ KOCJANČIČ, MITJA RIBIČIČ, FRANCE POPIT, FRANCI PERČIČ, MILAN M. CVIKL, ALOJZ URAN, GEZA ERNIŠA, DIMITRIJ RUPEL, MIRKO TUŠ, FRANC KANGLER, IGOR BAVČAR, JANEZ ZEMLJARIČ (Piramida v Trzinu, SKB banka), DR. JANEZ POTOČNIK (Komisar EU), BORUT PAHOR (Predsednik vlade RS), ZORAN JANKOVIČ (bodoči predsednik vlade 2012 ali 2016), JANEZ JANŠA, ZDRAVKO PODGORNIK (direktor PROTECT), VIKTOR PISTOTNIK (inž, Predsednik uprave koncerna SINTAL)
   * Društvo FORUM 21: SLAVKO PREGL, DR. JARO BERCE, SANDI ČEŠKO, ZVONE DRAGAN, BOŽO KOVAČ, DR. MIHA RIBARIČ, DR. IGOR SAKSIDA, JANEZ ŠKRABEC (ustanovitelj – RIKO HIŠE), DR. MAKS TAJNIKAR, FRANC ZALAR, DR. NIKO TOŠ, DR. ROBERT BLINC, DR. BOJKO BUČAR, SASHA GOLDMAN, STOJAN PETRIČ (predsednik KOLEKTOR GROUP), SLAVKO PREGL, DR. DANICA PURG, DR. ZDENKO ROTER, DR. LOJZE SOČAN, DR. MIRJANA ULE, MIRAN GOSLAR, MAG. MIRA PUC, MAKSIMILIJAN IVAN RUDOLF, TJAŠA ANDREE PROSENC, MAG. EMIL ZAKONJŠEK, IGOR GROSMAN, ZORAN PREDIN, MILOŠ ŠTURM.
   * MLADEN  TERČELJ (Zastopnik društva VELIKE LOŽE SLOVENIJE, Dragomer)
   * BORIS GROSMAN (Zastopnik društva PROSTOZIDARSKO DRUŠTVO ŠKOTSKI RED, Ljubljana)
   * MIRAN PODLESNIK (Zastopnik društva DRUŠTVO ZDRUŽENA SRCA, Maribor)
   * STANISLAV  NOVAK (Zastopnik USTANOVE MALTEŠKEGA KRIŽA)
   * MIROSLAV  ADAM (Zastopnik društva PRIEURE DU SION, Maribor)
   * ROBERT LAVTAR (Zastopnik društva TEMPLJARSKI RED SLOVENIJE, Ljubljana)
   * PRELATURA SVETEGA KRIŽA IN OPUS DEI: ARIAS VILLALTA RAFAEL(Regionalni vikar v Sloveniji), DR. FRANC RODE, DR. ANDREJ BAJUK, DR. MARKO KREMŽAR, LOJZE PETERLE, DR. JOŽE MENCINGER, TINE VIVOD.
   * MARKO VOLJČ (TRILATERAL COMMISSION, Chief Executive Officer, Central and Eastern Europe and Russia Business Unit and Member of the Executive Committee, KBC Group, Brussels; former Chief Executive Officer NLB, Nova Ljubljanska Banka, Ljubljana)

Grin Cheesy

Sem vedel da je ena oziroma ri nisme pa vedel da jih je tok.

Daj mi neki povej gape, kaj bos z tem resno.

Mislim, napst jih ne upas, bog ne daj k maszeno pa otorke verjetn.

Mislim renso, take reci psiat  ni zdrav.

Predvsme ap to, zakaj s ene bi vcanl.

Gremo noter ce so smai vlivni pa to bodmo se mi pol ap obmo vidlei kako je noter, neateri govore da ti stvikajo tojo duso ap to .

Zelo resno, vem da so noter nekateri k so ji novacl k sme bral neki o tem sam da pa so kot gobe po dezju je pakoenc, mislim, fora je v tem, da je monopol v nas dezel sam da je ap takole ratal pe je noro. Torej mas kak seznam natancno pa to, mislim, to so sam vplivn folk  ne drezat not k bo pocl. ti bodoodklopl tale forum k bi mignu.

Lp.

od kod pa templarji in tomalteski,.. pa slovenki red,..

zgleda da je koelga mel res prav k mu nism verjel.

hm,. hm,..

Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 3 4 5 6 7 ... 10