gape wrote on 06.02.2011 at 12:02:10: Quote:Torej,.. ce bos reku, da vse sam rpiklices ni to res,.. ker sam nism rpiklical pr 1 letu starosti operacije, ker nsim vedel nic, tudi vse ostale nezgode nism rpiklical,. sori,.. in ne mreos rect, to da vsi k majo vse da so dobri to ne gre skupi.
pa je res ... sam razumeš še ne zakaj je to res ...
noben nima vsega
kdor kej ma, nima zato ker bi bil dobr, ampak ker pozna delovanje sistema do neke mere ...
dobrost u bistvu nima veze - razen teb zase (vsak sam sebe sodi, če še ne veš)
dobrost in slabost je subjektivna zadeva
in
sreča/zadovoljstvo ni odvisna/o od posesti
frekvenca privlači frekvenco - kle pomagat ne moreš s tem da temu ne verjameš ... ali to zanikaš ... to ni subjektivna zadeva ... to tko je ... tko sistem deluje ...
Menim, da to ni res.
Osebno mislim, da frekvenco lahko povečas toda, to ni dejstvo. hec je v tem, da imas se en set pravil, to so znanje kako dobiti kar hoces, in po rpaivci povedano to ne gre takole, mislim ce en tipo s ekurba milim kako mu rata da se lahko tako kurba ker zna te reci pravila kot pravis, sam pol to pomen da ni nujno da si dober ce jih znas uporablajti pol lahko nekdo k je morielc uproabla te reci in ga noben en boujel ce me razumes.
TO ej dejstvo.
Bi reku, nekakko takole.
Ce imas frekvecno visjo vec potegnes stroma skoz itd, katere so pa ti zakoni pa me ne sprsevat, ker po praovici povedano ce bi bili bi s ejih naucu pa s ejih en dan oziroma noben ti jih ne bo pvoedu.
Res.
Potem, sem mel prav neglede kako setrudis nikoli ti ne bo uspelo ce ne bos teh zakonov vedel, inpol mi neki povej, ce jaz zvem te zakone zakaj mislis da bi jih uporabil v dobro. Poglejva, vsi tisi k jih poznajo delajo na salbem za druge ljudi recmo. Vsi tisi k so premozni majo piek babe s eleo pocutjo vendo izkrosicjao navedega clvoeka torej povej mi neki zakaj bi jaz pol delal na dobrem za folk ce bi bvedu te zakone, ce bi jih vedu bi skuhal totalno unicenje in nihc eme ne bi mogel jebat, sploh pa takole, ce je to res, pol splohni ljubezni ce me razumes.
Na zalost sem vceri zvedel zakaj je moj lifje tka k je in povem ti teh carovnc se ogibajte na polno ekr vasm vec lsabvega dajo kot dobrega.
Takoel, ce mas knjigo s eobm naucu sam bom tkao reku, ce je to res kar govoris in s emi zdi d aje pol ljubezni ni, dobrega slabega ni, to pomen, da je to to. In ni potrebe da bi bil dober in ce ni potrebe da bi bil dober kako pol lahko reces da mores biti dober da dvignes frekvenco.
Torej ce gre za znanje, v bistvu gre za zannje, sam to znanej je tkao smrtnonosno da je joj, to lahko recem pr seb k vidim ucinek k sploh nismo vedl da se tolohak zgodi.
Na koncu bom pa s eres mogu do excocista kot vidim... . ek0
Mene boli kurac, kaj je kaj ni vem da nimam to kar sme hotel met in za top sme s ebrutalno boril, to pomen da svet ni vreden da obstaja in ga ej treba zrusit, ce g aen bom jaz kto vidim mams edaj cudobito priloznost da s edokoplem do zle strani, ga bo nekdo drug. In po praivci povednao vem kaj mislsi, sam i tako povem, ko stopis v ta krog v to zakonodajo teorem, pol nis vec clveok, lahko sam sam dvoje vampir ali pa volkodlak.
in pol... ... Hodil je po zemlji in az njim je ostjaal smao prah in smrt.
Deveta zival je zatrobila iz rogov in svet s eje razklal na pol.
Zalosno je, da judje tako zanicujemo soj rod, in da smo taki hlapci, samo ce poravici pveomo, nismo verdni da zivimo, to je moj mennje, ker ismpel, nikoli nihc eti ne bo pomagal to sme videl v sojem lijfa nikoli nihce ker je vsak sam zase prevec zaseden da dobi kar hoce in pol mi povej zakaj nj verjamem da obstaja rpisotnost v tem sistemu kot maatrica katera zastopa dorbo stran, kako kako lohak reces ce ne mreos priklcati brezpogojen ljubezni do bljizneg ain mu ustreci ko rabi pomoc,.. to sme videl enkrat pr nekom k me je resil 100% smerti, sam tega je premalo,.
znanje tei ne dajo, se cudis zakaj, ce bi vedu malov ec, pol bi vedu, da je edini nacin resitve tele zemlej totalno unicenje inzablokiranej vseh protlaov.
Lp.
p.s.: pozna kdo kakega ekcocista... .