Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 7 8 9 10 
(Read 47320 times)
ego-3p
5

Re: Zeitgeist
Reply #120 - 04.02.2011 at 16:58:43

Quote:
ego-3p wrote on 04.02.2011 at 15:09:47:
Preplasenec najbrz.
borec za mir Smiley

Janša!

on je bil!
Back to top

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #121 - 04.02.2011 at 18:10:41

OMEN SAT wrote on 04.02.2011 at 14:09:48:
gape

pa verjameš de bo šlo po tem scenariju

bo prej masovno prebujenje in da bodo ljudje dali temu sistemu stop

ne wem
kaj bo prej ... men masovno prebujenje zgleda težka ...
možno je pak use ...
Back to top

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged

ik.kanu.na
5

I Love YaBB 2!

Reply #122 - 04.02.2011 at 18:53:30

Quote:
Gape, ti je tiste poste poslal kak prekupčevalec zlata? Možno, da je samo preplašenec.

Lp,igor

Ali pa reklama za nakup zlata.   Smiley
Back to top

IP Logged

Petra.
Global Moderator
p

All IS Full Of Love

Reply #123 - 04.02.2011 at 20:17:01

ja v tem trenutku res zgleda vse skupaj precej črno. sploh, če se človek preveč poglobi v zadeve in dojame kaj se v resnici sploh dogaja. ampak, rek, da je najbolj črno pred jutrom drži in tukaj smo zdaj, v temi. stvari se že dogajajo, ljudje se prebujajo že leta, to je dejstvo. pot pa sigurno ni lahka in vprašanje je, kdaj bojo stvari resnično boljše in se začele tudi udejanjat. ampak zgleda, da se je splačalo prit sem, če ne ne bi bili tu, zdaj.
Back to top

you cant look in the mirror and expect it to smile first

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #124 - 04.02.2011 at 20:43:43

titud wrote on 04.02.2011 at 15:19:03:
Robi wrote on 04.02.2011 at 15:03:14:
Včasih si želim, da bi lahko bil naiven in imel kaj denarja za nosit na banko.... Smiley

Si pa lahko privoščimo tisto naivnost, zarad katere želimo propad monetranega sistema predvsem zato, ker pol  ne bi bli več zapufani sploh.   Cheesy

Sistem se bo itak sesul sam vase. Smiley

Ta zadnje čase še le flikajo in hočejo na silo ohranjati nekaj, kar nima več prihodnosti.

Back to top

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #125 - 04.02.2011 at 21:04:55

Quote:
Pogledal film. Ja, kakšne groze ni. Je dokaj realen prikaz stanja v katerem smo. Bazira pa na premočrtnem gledanju preko zgodovine, sedanjosti v prihodnost. Rešitev je prikazana na utopističen način, da vlada odstopi sama brez nasilja, prostovoljno s cigaro v gobcu. Ne vem, se mi zdi, da ljudi pripravlja na čakanje in vzdrževanje stasus qou-ja. Še posebno zato, ker temelji na tem, da ko se bo vladajoča struktura, ki ima moč bila pripravljena odpovedati te moči se lahko začne preobrazba. In tudi šele potem naj se začno dvigovati prihranki. Film razumem tako, kot da je nekakšna propaganda za čakanje. Čakanje na to kaj bodo naredili ta močni in šele potem dvignite denar iz bank in ga vrzite po tleh. Čakanje je pa tako nasilje. Od nas pričakuje čakanje in mogoče zato naslovi to kot revolucijo (nasilni preobrat).
Takrat, ko bo tako dozorela ta kritična masa po celem svetu, na tak način, bo že prepozno. Vse bo prej uničeno od revolucij tipa Tunizija, Egipt, ki bo le nadgradil sedanji sistem. To tudi vedo in zato podpihujejo ta film.

Lp,Igor

Jaz tudi pogledal....
Sam ga nisem razumel, da od nas pričakuje čakanje, saj v prvem delu želi prikazati, da usoda ni nekaj kar bi bilo vnaprej zapisano v genih, ampak da lahko s spremembo miselnosti in načina življenja marsikaj spremenimo, za kar menimo, da ni odvisno od nas.
Dokler bodo ljudje menili, da nimajo moči ali da ne morejo ničesar spremeniti, tako dolgo bodo čakali, na nekoga drugega, ki po njihovem mnenju ima to moč.
Back to top

IP Logged

Hrabri mišek
3

I Love YaBB 2!

Reply #126 - 04.02.2011 at 22:08:23

v petih dneh neki tazga no je zaitgaist mowing fowrd pogledalo miljon ljudi, no ja sej tale naša skupna zavetst se pa kar širi je že skor meinstrim Cool Cool
Back to top

Technology made this globe in to a village; spirituality will make it in to a family

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #127 - 04.02.2011 at 22:59:47

Robi wrote on 04.02.2011 at 21:04:55:
Quote:
Pogledal film. Ja, kakšne groze ni. Je dokaj realen prikaz stanja v katerem smo. Bazira pa na premočrtnem gledanju preko zgodovine, sedanjosti v prihodnost. Rešitev je prikazana na utopističen način, da vlada odstopi sama brez nasilja, prostovoljno s cigaro v gobcu. Ne vem, se mi zdi, da ljudi pripravlja na čakanje in vzdrževanje stasus qou-ja. Še posebno zato, ker temelji na tem, da ko se bo vladajoča struktura, ki ima moč bila pripravljena odpovedati te moči se lahko začne preobrazba. In tudi šele potem naj se začno dvigovati prihranki. Film razumem tako, kot da je nekakšna propaganda za čakanje. Čakanje na to kaj bodo naredili ta močni in šele potem dvignite denar iz bank in ga vrzite po tleh. Čakanje je pa tako nasilje. Od nas pričakuje čakanje in mogoče zato naslovi to kot revolucijo (nasilni preobrat).
Takrat, ko bo tako dozorela ta kritična masa po celem svetu, na tak način, bo že prepozno. Vse bo prej uničeno od revolucij tipa Tunizija, Egipt, ki bo le nadgradil sedanji sistem. To tudi vedo in zato podpihujejo ta film.

Lp,Igor

Jaz tudi pogledal....
Sam ga nisem razumel, da od nas pričakuje čakanje, saj v prvem delu želi prikazati, da usoda ni nekaj kar bi bilo vnaprej zapisano v genih, ampak da lahko s spremembo miselnosti in načina življenja marsikaj spremenimo, za kar menimo, da ni odvisno od nas.
Dokler bodo ljudje menili, da nimajo moči ali da ne morejo ničesar spremeniti, tako dolgo bodo čakali, na nekoga drugega, ki po njihovem mnenju ima to moč.

Prav to želi povedati, da si s svojim načinom življenja in svojo miselnostjo ustvarjamo življenje, katero ni determinirano že v genih. In ne obratno.
In tudi, da ni narejen v množini ampak za vsakega posameznika.
Čakanje je prav zato, ker govori o skupnem pridobivanju moči za revolt. Moč si mora pridobiti vsak posameznik in ne da čaka na neko kolektivno odrešitev. Močan posameznik daje močno skupno človeško zavest. Ko je moč samo v čredi, zmeraj pride oven in nato pastir.

Lp,Igor
Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #128 - 04.02.2011 at 23:06:13

Petra. wrote on 04.02.2011 at 20:17:01:
ja v tem trenutku res zgleda vse skupaj precej črno. sploh, če se človek preveč poglobi v zadeve in dojame kaj se v resnici sploh dogaja. ampak, rek, da je najbolj črno pred jutrom drži in tukaj smo zdaj, v temi. stvari se že dogajajo, ljudje se prebujajo že leta, to je dejstvo. pot pa sigurno ni lahka in vprašanje je, kdaj bojo stvari resnično boljše in se začele tudi udejanjat. ampak zgleda, da se je splačalo prit sem, če ne ne bi bili tu, zdaj.

Cankar je rekel; moje delo je slutnja zarje.
To je optimizem, idealiziranje trenutnega stanja.

Lp,Igor
Back to top

IP Logged

Hrabri mišek
3

I Love YaBB 2!

Reply #129 - 04.02.2011 at 23:06:51

men se pa zdi tko enostavn nisem neki matematik amap kako enačbi spremenimo rezultat

ali spremenimo enačbo al pa odvzamemo/zamenamo eno od neznank,
enačbe nebomo speminjal ker spreminjanje tega sistema od znotrej pač ne gre
oni so nam naštimal SOVRAŠTVO,DENAR....., mi pa sam mal zamenamo in damo LJUBEZN,SOLIDARNOST.. in je rezultat čist drgačn. mi se sam odstranmo iz enačbe pa je. tale svetovni dan nepokorščine je lahk pru korak. SAM JEST LIH DELAM Shocked Cheesy Shocked
edin

pru del filma mi je drgač všec, ostalo me pa mal spominja na to kar že mamo UTOPIJO.

OTP nerad sem pametn in komu pamet solim ampak mam mal občutek da si mal sovražen do vsega na tem svetu, KAR MISLIŠ TO DOBIŠ sem sam probu sem sam doživu.. sovrastvo rodi sovraštvo
ljubezen rodi ljubezn

moje mnenje da s tem da  smo srčni spreminjamo zavest al pa to je lahk pru korak spreminjanju svoje zavesti tko zlo je enostavn. Roll Eyes

Back to top

Technology made this globe in to a village; spirituality will make it in to a family

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #130 - 05.02.2011 at 00:45:14

Hrabri mišek wrote on 04.02.2011 at 23:06:51:
men se pa zdi tko enostavn nisem neki matematik amap kako enačbi spremenimo rezultat

oni so nam naštimal SOVRAŠTVO,DENAR....., mi pa sam mal zamenamo in damo LJUBEZN,SOLIDARNOST.. in je rezultat čist drgačn. mi se sam odstranmo iz enačbe pa je. tale svetovni dan nepokorščine je lahk pru korak. SAM JEST LIH DELAM Shocked Cheesy Shocked
edin

pru del filma mi je drgač všec, ostalo me pa mal spominja na to kar že mamo UTOPIJO.

OTP nerad sem pametn in komu pamet solim ampak mam mal občutek da si mal sovražen do vsega na tem svetu, KAR MISLIŠ TO DOBIŠ sem sam probu sem sam doživu.. sovrastvo rodi sovraštvo
ljubezen rodi ljubezn

moje mnenje da s tem da  smo srčni spreminjamo zavest al pa to je lahk pru korak spreminjanju svoje zavesti tko zlo je enostavn. Roll Eyes

Tako lepo receno bom tudi jay lepo reku.

Precej elt sme bil prijayen ljubeyniv riden dobil nisme ic, sedaj vidim da smao gnoji dobijo ok picke itd,.. da smao barabe majo vse, pridni panc, tako da iscemnekoga da me nauci klat ljudi y crno magijo in to ej to.

Posbi s eobm poamtral da obm cim vec folka yradiral, y tem nacinom, to pa yato ker nism mogel dobiti nicesar kar sme yelel kjub temu da sme se strudil. Torej povje mi yakaj majo eni lahko vse drugi nic bolj k si neumen bolj lijf emas sje vidim.

To je to.

Ljubeyni nisori, picke hocejo denar tega nimam ni babe, sluybe nimam ker je vs ev piydi. Misli,. kaj ej palohak se salbi,  stegnu s eobm kmal toje top.

Prosim ne ti men o tem, ce dobro das dobro dobis to ni res.

25 let sme ustrajal, vsi so me ganjal prascie od kurb iykrsociale, dja en seri doen spa vidim se vecje gnoje kot sme dones jay da majo vse to akr sem siyelel in noben tega na psoten nacin ni dobil.

Tako da ti povem eno rec, pojdi v cerkev, daj fajmostru v mariboru 5 evrov k jih rabi<( rec mu da nj te yasciti, ker ko nadjem satana,.. vejremi,..  cel svet bo ratal temen, in kure bodojajca valile skoyi glro.

Cela rasa gre v poden in niti y ocesom ne bom trenil.

:e bi bila rpavica bi mogel dobiti v 14 letih akr sme iskal teg anism dobil sedj je prepoyno, normalen babe so odane kurb pa je pvood dosti, in pol nj doibm kar hocem, na nobnmu podorcju nism dobil kar sem yelel, tako da ti men sedja povej, yakja nimamrpaivce yastovrayiti svet in dati druybio kaj je dala on ameni predvsme pa yenski popuaciji,

Varanja iykoriscanje itd,. toda sam bi vrnil 100 bolj.

Sam pokus rect kaj, mislim,.. .

Pi;ke so kurbe gledjao na kes, tipi pa prasci vecji gnoj si vec imas sje vidim toel vsak dan, ne poynam tipa da en vara in isto ya pieklahko recem yraven pa se s esmjijo prasioce nemarne.

Kot je rekel satan bogu.

Job ima vse ker si mu vse dal, vyemi mu in videl bos da job ne bo tako praivcen in ponosen ter pokoncen.

In od tega dne je bial stav anarejena.

Torej, 25 let sme ga ygal, sedja pa en bom vec psoten,.. kradel bom mulcem liyike<(, preklel in klical demone na vsakgea clveokak em pogleda,.. itd,..  

ce bi bilo res da si rpiden vse dobis pa ni tako vecji gnoj si vec yla das vec imas,... to je to akr meje naucila druyba in ljduej rpedvsme pa yenske,. ce jim lahko reces yenske in ce jih lahko uvrstis med sesalce sploh po mojem mnenju padejo ya parameicjem,... po vsti..
dijo in lh
Back to top

IP Logged

ik.kanu.na
5

I Love YaBB 2!

Reply #131 - 05.02.2011 at 00:48:18

Hrabri mišek wrote on 04.02.2011 at 23:06:51:

edin

ljubezen rodi ljubezn

Se strinjam s tabo, zelo preprosto na kubik, sicer pa to kar misliš, to si.  Wink
Back to top

IP Logged

Hrabri mišek
3

I Love YaBB 2!

Reply #132 - 05.02.2011 at 01:14:32

Quote:
Prosim ne ti men o tem, ce dobro das dobro dobis to ni res

OTP to je zakon vesolja matematka,fizka. Fant znanstvenik je ugotovu da naš um ni omejen znašo lobanjo ampak da zaznava in pošilja frekvence v

svojo okolic kar pa pomeni da lahko na svojo okolico vplivaš in ona nate kar pomeni da kreiraš svojo realnost, mi nevemo kaj ti vidiš v svoji gavi to vidiš sam ti in ti lahk na to vplivaš kar, čisto vse u lafu sam nardiš ti se odločaš ti maš svobodno voljo, če ti stvari v lafu niso klapale je to zato ker si nisi pustu, k si si sam prklicu z raznimi nesigrnostmi sam vase in z miljon čeji kaj pa če kaj pa če. ti njih ne rabiš oni pa tebe rabjo da kupuješ tankaš plačuješ elektriko itd. in če nisi vključen v sistem ti neč nemorjo k ti nimajo kej vzet preprosto njih cil je pa da se jih bojiš .

in to jim uspeva
Back to top

IP Logged

Optimus T. Prime
5

I Love YaBB 2!

Reply #133 - 05.02.2011 at 18:12:08

Hrabri mišek wrote on 05.02.2011 at 01:14:32:
Quote:
Prosim ne ti men o tem, ce dobro das dobro dobis to ni res

OTP to je zakon vesolja matematka,fizka. Fant znanstvenik je ugotovu da naš um ni omejen znašo lobanjo ampak da zaznava in pošilja frekvence v

svojo okolic kar pa pomeni da lahko na svojo okolico vplivaš in ona nate kar pomeni da kreiraš svojo realnost, mi nevemo kaj ti vidiš v svoji gavi to vidiš sam ti in ti lahk na to vplivaš kar, čisto vse u lafu sam nardiš ti se odločaš ti maš svobodno voljo, če ti stvari v lafu niso klapale je to zato ker si nisi pustu, k si si sam prklicu z raznimi nesigrnostmi sam vase in z miljon čeji kaj pa če kaj pa če. ti njih ne rabiš oni pa tebe rabjo da kupuješ tankaš plačuješ elektriko itd. in če nisi vključen v sistem ti neč nemorjo k ti nimajo kej vzet preprosto njih cil je pa da se jih bojiš .

in to jim uspeva

Modelcek:

Ti jaz vem te reci, razumem, sam kjub temu, ne mores usoda je usoda, po rpavici pvoedano, ti mroe en pustiti da ti sopas te reci omejijo te ze frekvenco z energijo ki jo punpas, temus e rece karma itd,.. vsaj tako mi ej bilo razlozen, .
nbi reku, da bolje da mi dajop verige na mojo frekvenco, ker kto mi ej blo recen mam kar naj bi mel kar precej brutalne spsobnosti, pac to vedo uni k znajo gledati v oni svet, tako da bul shit,..

Ti lahko soaps to akr govoris v dolocenih okvirjih ti okvirji pa so psotavljeni iz strnai skrbnikov,...

oni dajejo strom oni dajo pretoke itd.

cepa to ni res,.. pol ap ti dam nasvet, zacni koapti grob, ker ce ni res da mam jecarja za vratom, pol vedi da obm hodil po tem palnetu in siril prah in pepel, kamor koli bom rpsiel sma z roko bom zaigal in uniceval zemljo drevesa in objekete,.. tako da ne ti men o necen, kar vem, in ne mi o necem kar mislim, da bolej da ne vem ker je bolej da ne ve,... ekr ce vem, pol vejremi , da obm to uporabil,..

je ap res, ce je to res kaj govoris pol ej se bolj simpel, toda vedi, so noter brutalne fore in pecati, k ne mroe smimo njih, lahko s eigras toda igrati te mroejo anuciti in tega ne dobis kar tako, se osnove ki so potrebne za igranej z temi recmi ne dobis ce nisi pravi ce nisi to akr ej treba in ce tisto na oni strani ne sovpada z dobrim. in pr meni baje da ne,..

ce si zasciten, in nekdo nae merka, pol ves da kjub vsme potencijalnom neki en stime

Torej,.. ce bos reku, da vse sam rpiklices ni to res,.. ker sam nism rpiklical pr 1 letu starosti operacije, ker nsim vedel nic, tudi vse ostale nezgode nism rpiklical,. sori,.. in ne mreos rect, to da vsi k majo vse da so dobri to ne gre skupi.

Po pravici povedano bom posekal tojo teorijo sedaj.

Vsi tisi k majo vse kar hoces, niso psoteni niso castni sploh pa en spostljivi, kaj ti to pove, to ti pove, da ni nujno da si moralen da se dvignes da se izvede esencialni rpoces. To pomeni, da zlo podaja kocko in bolj k si zli vec imas. To pomeni, da frekvenco lahko dvignes in punpas vec soka kot ostali ce to znas in to znanje ni funkcija tega ali si dober po srcu ali ne. ker ce pogeldas msao 2% ljudi kontorlria vs ena tem svetu, in oni oziroam v druzbi vsi tisi k niso catni spostljivi itd, dlajo drek in manipulirajo na tka lai drugacen nacin ljudi n smao taki so uspensi.

Torej, ze res, da bstaja pod prostor ki ga kontroliras, toda to nima vliva z tem, kaj ti priklices.
Secret je laz, to ej dejstvo temelji an neki reci aktera je strejsa in bolj brutana kaj ej en bom govoru in ma neki for, smao ni ap to to sori.

Vem kaj govoris, sme zivel to akr ti govoris 14 dni v lijfu mogoce, je lepo ne bom reku, toda tega en bos cenil ce ne bso srecal zla.

Ce povzamem, lahko dvignes frekvecno, so psotopki, lahko manipuliras z amriscem toda za to ni potrebno cisto svobodno in castno srce, ne, zakaj ne ker tisi k majo to znanje uspejo v vsem, in ni potrebe da so dobri. Poglej svet, done snekdo naredi nekej vojno ma veiko kesa itd,. toda je to castno ni. Zakon privlacnosti ni pravi zakon je mogoce izkrivljen.

Znanje je kodeks, ce ga ve spol ej ok uproablajs ga lohak za obe strani. ako da sori, v sistemu morejo biti verige.

Poglej, ce vsak to lahko dobi kot ti govoris pol bi se psihoti spomnili tega in azceli radirati vs epo spisku in pol ves da je nekej kec da je nekje fora veriga k ne pusti.
Te verige so spsobnosti ki ej fizika dnk in rnk, pol pa se znanje. In ce mas spsobnost ki joodpres se vedno rabis enkic asa za znanje ce ti to nekdo pusti. Ce ti to ne pusti pol enbos vleku stroma tok ven in frekvenca bo ostal akjub temu visoka sam soka pa ne dobis.

Sam nism privlacil nic, usoda je supda, spremniti ej ne mores. Lahko ap recem sam slednje, ce bi bil vpliv tukajiz oenga sveta kateri more meti stabieln sistem, pol bom kmalu umrl. Hval abogu.Wink.

ker ce bi s elotil zares teh sranij pol em bodo mogl fentat ker bi res pozgal celo zemljo pol ap sel na sok.

Ne ti meno tem kaj privlacis, mto ni res, ce bi bilo bi dobil, pa nisem.
Vsi hianvci kubijri in loji majo vse sluzbe babe tipe itd. Postne a ni mel nikoli  nic.

Kone ckoncev pa tkao, vse akr rabis vedetije v knjigah,. na zalsot s eprevec.

In se tole, prej ko gre ta palent v poden bolje bo renso.

Ce mislsi da ce bos zelel si neki pa da bos to dobil to spet ni res, ker 1/10 ljudi dobi akr hoce nic vec 9/10 ne... .

Torej, zakon ne deluje, ce hoces akj met mores lagat krast in hianvt, ker ce grem do prve piek ap ji recem da rabim piko az renso vezo se mi bo ssmejala ce pa rece da iscem eno za pofuak tmi bo pa dala fuakt,..  tako apc je,.

Pojdi k zupnku pa ga prasi, smo to anredl, tipo je tako spizdil da smo sam geldali, jehova tudi, smo ga posadili na stol pa se usedl okol k je nehunabiajt pa smo ga mi prasal,. tih ej bil k rit.

Vedo vedo,.. majek mi, sma ne povedo.
Nikol en bodo.

Ta svet ne obstaja, jekonstrukt, sam kok ams v tme svetu ej funkcija kok ti psuijo met, lohak ams 3 vec frekvenco ap ne bo slo,.. temus e rece usoda k nekdo pipco drzi.

Rec da sem butelj, sam fora ej v tem, kako lahko ti zivis v lazi, jaz razumem azkaj, ker ti je lepse, in vleiko folak mi ej to priznalo ce ap zelsi ziveti in sebe izraziti realno resnicno ne zlagano pol mores ogeldati reci kot so, inpol vidis povod sam drek. In en sam vidis zacutis ga, ot si sma reku,.. povod, kamor koli gres, ce te en gelda od dalec ga vidis k ga azcutis,. predvsem v lobanji,..  

tako, da kot dojencek nism privlacil operacije in je nism hotel kako bi jo,... ti mislsi da sme jo hotel cudno.

Tudi padca iz visine nism hotel, majke mi tok nor nisem,. kako to razlagas,.. nesrece z avtom tudi nism hotel, pa je bila, da ne omenim, padca v gorah,.. mislsi da sme el lijfe hotel apdec,. mm..

kaj ap punce mislsi da sme hotel kurbe,..
cel lijf ekot otrok sme hotel kurbe al kaj,.

no pol ap mi povej zakaj kubiji majo kurbe p ajih nocjeo,.. ozoroma se hocejo gont pa se gonjo,. ta dva priemre ne gresta skupi..

Sej pravim,. ne met otrok ce jih en zasn vzgojit in velina jih ne zna.

Kt je rekla sodelavka, boli me kurac za moza tud ce s eporiva z drugo ... . sam da ma mulca,..  mhm,..

picke denar ibles,....
ibles je mel prov.

lp.
Back to top

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #134 - 06.02.2011 at 12:02:10

Quote:
Torej,.. ce bos reku, da vse sam rpiklices ni to res,.. ker sam nism rpiklical pr 1 letu starosti operacije, ker nsim vedel nic, tudi vse ostale nezgode nism rpiklical,. sori,.. in ne mreos rect, to da vsi k majo vse da so dobri to ne gre skupi.

pa je res ... sam razumeš še ne zakaj je to res ...
noben nima vsega
kdor kej ma, nima zato ker bi bil dobr, ampak ker pozna delovanje sistema do neke mere ...
dobrost u bistvu nima veze - razen teb zase (vsak sam sebe sodi, če še ne veš)
dobrost in slabost je subjektivna zadeva
in
sreča/zadovoljstvo ni odvisna/o od posesti

frekvenca privlači frekvenco - kle pomagat ne moreš s tem da temu ne verjameš ... ali to zanikaš ... to ni subjektivna zadeva ... to tko je ... tko sistem deluje ...
Back to top

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged

Pages: 1 ... 7 8 9 10