ČEBEL NE MORIJO SLOVENSKI KMETJE, AMPAK AMERIŠKI STRUP Z NEBA, Delo, 16. maj 2011
Blaž Babič, 16. maj 2011 ob 23:44
Delo, 16. maj 2011, Pisma bralcev
ČEBEL NE MORIJO SLOVENSKI KMETJE, AMPAK AMERIŠKI STRUP Z NEBA
Po vseh minulih brezštevilnih novinarskih prispevkih na temo pomorov čebel, v osrednjem slovenskem dnevniku nazadnje v četrtek 12. maja (članek in komentar), moram vendarle prekršiti svoje pravilo, da s slovenskimi mediji več ne bom zapravljal časa.
Kaj hočem drugega, ko pa v tej državi ni prav nobenega raziskovalnega novinarja več, ki bi se bil pripravljen podati v odkrivanje najdaljšega Demoklejevega meča, ki visi nad sodobnim svetom, in ki je zagotovo kriv tudi za praznjenje čebelnjakov - pa ne samo v Pomurju, ampak po vsej Sloveniji (moj sosedje to preživel že pred leti) in seveda svetu.
Čeravno v zvezi s tem tudi kmetje s svojo kemijo niso povsem nedolžni, pa so glavni krivci vendarle kemični repi oziroma chemtraili, ki so v zadnjih najmanj desetih letih največja nevarnost za ves živelj tudi v naši državi.
Samo malce volje uredništev bi bilo treba - te seveda ni kaj prida niti v medijskih hišah drugod po svetu - pa bi bili Slovenci obveščeni tudi o največji nevarnosti za ljudi, ne samo za nabiralke medu, tako pa sem do zdaj o njej lahko v slovenskem tisku prebral le v dveh mesečnikih s t. i. mejnih področij. Informacij o chemtrailih je seveda na tone tudi na spletu, ampak ne na Facebooku ali Twiterju ...
Torej zelo na kratko o tem, zakaj sem lahko že naslednje jutro na nebu občudoval nenavadne oblake, čeravno je večer prej Katja vsaj za dopoldne napovedala povsem jasno vreme. V ta namen bom denimo povzel kar del zapisa z
www.skrivnosti-sveta.com: "Chemtraili ali kemični repi so neobičajne sledi za neidentificiranimi reaktivnimi letali, ki po analizah neodvisnih raziskovalcev vsebujejo škodljive snovi za človekovo zdravje in okolje. Gre za kemične snovi v koncentracijah, ki daleč presegajo dovoljene, pa tudi z genetskim inženiringom pridobljene biološke agense, ki naj bi omogočali manipuliranje z DNK. Chemtraili tvorijo umetne »oblake«, ki naj bi prav tako omogočali manipulacijo z vremenom. Operacija razprševanja chemtrailov oziroma aerosolov, razpršenih kovinskih delcev, je globalna in že nekaj časa intenzivno poteka tudi v Sloveniji. Ko vidimo letalo, ki brizga to tekočino, ostaja za njim bela sled, ki pa se za razliko od navadnih letalskih kondenzov ne zmanjša in tudi takoj ne izgine. Po intenzivnem škropljenju kemikalij postane nebo belo, kar je posledica razpršenega prahu aluminija, pa tudi zbranih kapljic kondenza, ki so primešane chemtrail tekočini. Poleg aluminija, ki negativno vpliva na živčni sistem in na daljši rok povzroča Alzheimerjevo bolezen, tozadevni koktajl med drugim vsebuje barij, brom, polimere, LSD ter druge za zdravje ljudi, živali in rastlin nevarne snovi ..." Pa tudi: "V Sloveniji je opaženo zmanjševanje čebel ravno v teh letih, ko nad njo najbolj intenzivno poteka škropljenje neba. To ni naključje. Čebele namreč iz cvetov posrkajo tudi vse padle strupe, ki nato nanje negativno vpliva in jih vodi v smrt. Aluminij in barij poškodujeta njihov občutljiv živčni sistem ..."
Ko sem sam v drugi polovici 90-ih ugotovil, da pogosto sledi za letali več ne izginjajo, sem si zadevo dal pojasniti pri nekdanjih sošolcih z vojaške akademije v Beogradu.
Tako sem se srečal s tem ameriškim vojaškim spreminjanjem vremena in števila prebivalcev Zemlje, ki ga opravičujejo s preprečevanjem globalnega segrevanja, ki je itak larifari. No, v vseh minulih letih je pridnost letal s chemtraili, ki na slovensko nebo (ki ga sicer »ščitijo« italijanska vojaška letala - Slovenci premoremo seveda slabša od onih, ki jih je imel Hitler pred letom 1939) priletijo na višini kakšnih 6.000 metrov z vojaških delov italijanskih letališč, že na prvi pogled učinkovala v tolikšni meri, da prav nikoli več ni mogoče uzreti povsem čistega neba, ki je včasih obstajalo tudi v temnomodri različici, in ki sem si ga ohranil le še na fotografijah izpred leta 1996...
V glavnem torej gre za intenziven potek le še enega ameriškega vojaškega poltajnega projekta, financiranega s strani velekapitala, ki vodi k nepredstavljivim posledicam. Potiskanje glave v pesek ali pač neumevanje stvari tudi tako imenovanih slovenskih strokovnjakov s področja meteorologije, ki ne prepoznajo več niti oblik oblakov, ekologov, ki iščejo PVC vrečke po grmovju, medtem pa jim na glave stresajo na tone strupa, katerega nato zaužijejo v takšni ali drugačni obliki, poslancev, ki ne povprašajo naše vlade, zakaj dovoli pršenje strupov v našem zračnem prostoru (no, to jo je peščica navadnih državljanov, pa odgovora ni bilo) ...?
Če kdo, bo zadevo morda, morda ustavila ravno javnost ZDA, ampak takrat bo že prepozno, saj je vse skupaj kapitalsko-vojaški oligarhiji brzčas že ušlo z vajeti. Sicer pa, kaj je že o koncu čebel in ljudi zapisal Einstein? Pa tudi leto 2012 je že naslednje...
FRANC FURLAND, univ. dipl. obr.
Planina 7, Ljubno ob Savinji
---------------------------------
Naj dodam le pripombo, da vam je na voljo skupina proti kemičnim sledem (chemtrailom) na fb-ju in deluje povsem dobro - saj je opravila večino dela, ki ga pisec pisma omenja.
Kdo je odgovoren za kemične sledi na nebu? (NO CHEMTRAILS SLOVENIA!)
http://www.facebook.com/group.php?gid=106455366067760 za prepis pa hvala Primožu Verbiču (
http://www.facebook.com/profile.php?id=1314357548 )