Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 2 
(Read 6418 times)
sašo
4

I love martial arts
vrhpolje
Re: Borba za pravičnost naroda!
Reply #15 - 26.02.2008 at 16:27:26

Vsak v življenju dela tisto za kar misli, da je najbolj sposoben...

...to da sosed ni sposoben zaslužiti več, kot ti, ne pomeni nujno njegovo nesposobnost-mogoče samo slabo plačano delo, ker se tega dela ne spoštuje dovolj, kljub temu, da sosed vlaga več energije in časa v to delo, ker ga ima rad...
Back to top

Moja mnenja se mogoče spreminjajo, toda to, da imam prav, se ne spreminja.

IP Logged

sašo
4

I love martial arts
vrhpolje
Reply #16 - 28.02.2008 at 16:35:25

V glavnem zaključek tega topica je, DA STE NESPOSOBNI KAKRŠNEKOLI AKCIJE IN SAMO ČAKATE...

Brez akcije ni reakcije!

...žalostno, kaj vas vodi v življenju, da ste kot zombiji...

...vsi bi radi življenje 50-ih orgazmov na dan, brez jeb..ja

...zato pa vsi po forumu samo drk.te...

pa če ni res pa razložte zakaj!
Back to top

IP Logged

plesnamesecu
Ex Member

Reply #17 - 28.02.2008 at 16:39:45

Sašo dragi, kaj te pravzaprav muči, če se strinjaš z vsem napisanim  Grin Grin?
Back to top

IP Logged

Devi
5
p

ravno prav
Dolenjska
Reply #18 - 28.02.2008 at 18:03:12

sašo wrote on 28.02.2008 at 16:35:25:
V glavnem zaključek tega topica je, DA STE NESPOSOBNI KAKRŠNEKOLI AKCIJE IN SAMO ČAKATE...

Brez akcije ni reakcije!

sej v bistvu so vse že povedali... velik dobrih stvari

ok maš punt, zgodi se totalna revolucija, menjaš vlado al nekej, menjaš sistem... (se pravi nekak se izvolis na legtimen nacin in pol spremenis ustavo... al volitve in ustavo kar črtaš?)... ok do sem je lahko... staro si eliminiral, zdej je treba sprovest novo. ljudje ne bojo vedli, kako se obnašat, ne bojo vedli kaj smejo in kaj ne in kaj sploh hočjo... jim boš ti prišepetaval kako se en svoboden človek obnaša in kako ne? zdravnik in čistilka se ti bosta stepla zarad plač, pol se bosta oba spuntala in ne bosta hotla delat... kako boš določil cene na trgu in plače? oz kdo jih bo določil? in pol boš trčil ob uvoznike ki vsi na velko pobirajo lovo, recimo pri proizvodnji avtomobilov. če jim ne bos dal tolk denarja, kot hocjo, bojo nehal uvažat avtomobile, ok, jih bomo delali sami in bomo imeli še mi svojega trabanta in stoenke... ampak dokler do tega ne pride bo tukej kaos kaos kaos... in ljudje se bojo zmatrali in jim bo zadost vsega skup... svet ne bo kar zastal tačas, ljudje bojo mogli vsen nekako živet, preživet... in svet je globaliziran, ko trčiš ob nekaj trčiš ob vse...

js ne verjamem v revolucije... v upor in spremembe pač
treba spodbujat evolucijo... te se ne da zadušit in za en korak ti nikol ne zmanjka energije... in tud rešiš se organizacijskih problemov, ki so do zdej zmer zeznili zadevo... zrel, samoiniciativen posameznik sam najde svoje mesto in nalogo v viziji, ki jo čuti za pravično... prevzame odgovornost za tisto, kar zmore...

in ta akcija teče... zmerej je
Back to top

Nobena čarovnija ne more ničesar spremeniti v kaj drugega, tega ni; sprememba v predstavi v srcu čarovnije je spoznanje, ne ustvarjanje.&&(S. Palwick)

IP Logged

Nahate.d
Ex Member

Reply #19 - 29.02.2008 at 00:07:53

sašo wrote on 28.02.2008 at 16:35:25:

Brez akcije ni reakcije!

...žalostno, kaj vas vodi v življenju, da ste kot zombiji...

...vsi bi radi življenje 50-ih orgazmov na dan, brez jeb..ja

...zato pa vsi po forumu samo drk.te...

pa če ni res pa razložte zakaj!

Hitro si odnehal Sašo, to pa ni lastnost pravega voditelja ali pobudnika  Smiley

Sam Prometejce poglej kok so vztrajni 74 strani, ti pa obupavaš pri drugi.

Sicer pa nimaš preveč dobrega mišljenja o ljudeh okoli sebe, vzrok zato, pa je v tebi samem.

Ljudje okoli tebe niso zato na svetu da ustrežejo tvojim pričakovanjem.

Glede na to, da je naslov teme borba za pravičnost naroda, se prvo vprašaj če so tvoje obtožbe zgoraj pravične.

Glede na to da niso, ti sporočam;

PRVO MORAŠ ZAČETI PRI SEBI.

Lep pozdrav   Smiley
Back to top

IP Logged

sašo
4

I love martial arts
vrhpolje
Reply #20 - 02.03.2008 at 23:24:59

Jaz sem pri sebi že začel!

Ljudi ozaveščam, kakšna svinjarija se dogaja, jim pomagam kolikor mi dopušča gmotno stanje, ki pa ni za pohvalit...

Zavedam se, da kritične mase nikoli s takšnim načinom ne bom pridobil...ali mogoče nekoč z vztrajnostjo...

Moral bi priti nekje do vrha (npr. v politiko), potem pa bi lahko štartal s polno paro...

Pa bi me fentali, kot so Krambergerja...

...res je, to vodi v vojno, kjer so tudi žrtve, le-te pa so vedno nujno potrebne za dosego cilja...

toda jaz se ne bojim postati žrtev...

Koliko vas je priravljenih žrtvovati življenje za pravico?

Dve poti sta do vrha hrasta, ena je da sedeš na želod, druga je da splezaš na hrast...

Back to top

IP Logged

Pages: 1 2