Alojz in Sandib
|
Boštyxz wrote on 06.11.2008 at 07:27:10:Alojz in Sandib wrote on 05.11.2008 at 14:00:57:Boštyxz wrote on 05.11.2008 at 13:41:01:Alojz in Sandib wrote on 05.11.2008 at 11:58:07:Boštyxz wrote on 05.11.2008 at 07:26:16:Quote:Ja, Bošti, nimaš pojma o simboliki. Boš moral malo študirat, saj ti ne bo pretežko, a ne?
Lp,Igor Aaaah, nevem, če bi se še v to poglabljal, ker pač ne vidim kakega učinka od te mrtve simbolike, ...  ... Lp Ta mrtva simbolika je zato tu,da bi se ti lahko samospoznal,samodojel. Vedi,da' ta modri' ve o sebi natanko toliko kot veš ti sam o vsemu in o sebi. Jooooooooooooooooooooooooj, kakooooo slep si , Alojzij  . Mar (še) ne veš, da je Modri Stvarnik tako moder ravno zaradi tega, ker ve VSE ?  . Še vedno ne veš tega  . In to ob vsej svoji domnevni "vsevednosti" , ???, ... nevednost pa taaakaaa  ... Lp Dejstvo,je da 'ta modri' vse ve.Samo mi samopozabljeni vsega ne vemo, a on misli, se samozaveda in živi v nas in mi v njemu. Torej !!!!nam nekaj manjka!!!!  in sočasno v tem zemeljskem življenju tudi njemu samemu. To je štos našega ponovnega samospoznanja,ki je hkrati njegovo zemeljsko samospoznanje. Vse je večno-sedaj eno!!! Bošty, bo bo in tudi mi bomo še bomo!!! Pa tudi ti lahko sedaj dojameš bistvo  ,je že čas. Lp Alojz Ja, že, vendar ti pri tem razumevanju teh tvojih stavkov še vedno nekaj manjka .  Glej , On , Najvišji, ... kot PraBit - PraEnergija, se je zavedel sebe že milijarde X milijarde X milijarde let prej, ... preden je ustvaril tebe + mene ...  ... A to štekaš ?  Lp TVoja morfogena matrica tudi. To dojemi menjaš telo večno-sedaj matrica je v naši samoreprodukcijski verigi ujeta (umetni,ali naravni).Bom ti podrobneje še obrazložil. tako kot sem ti že vse.Samo ti hočeš nemogoče ustvariti s to tvojo prabit in praenergijo,ki je xxxx miljard večno-sedaj.
|