Dreammer wrote on 25.05.2010 at 23:30:20:Kozlarija. Dohovno smo dosti nižje kot takrat! (glede na vse možnosti ki jih imamo danes smo duhovno že skoraj čist zakrneli sam,o sebe poglejte kako vas lahko eden: v tem primeru jaz vrtim okoli prsta lol)
Sanjavi, nimas zastojn tasnega nicka a?
Si ti malo sanjav pa si domisljas da vrtis koga okrog prsta? Si veliko domisljas?
Joces cel prizadet in meces neke fore cez druge, ker spilas se vedno to svojo vlogo zrtve, ker ti niso vsi metali cvetja za dobrodoslico.
Si pa res sanjav, daj povej kaj si se privlekel iz svoje domislije sanjarije?
Vrtis ti edino svoj ego z bednimi forami, kje ti vidis da koga vrtis (razen v tvoji domisliji) daj pokazi?
Pa na moje vprasanje visokoverkvencni sanjac si pozabel odgovoriti?
P.S. Obvezno moram se argumentirat, lepo bi bilo ta tudi ti, ne da samo nabijas in mislis da si kaj povedal?
No da ti pojasnim, nasa zavest trenutno deluje na dosti visji verkvenci (zato sem rekel da smo duhovno visje), imamo pa en drugi problem se tu, ker imamo tudi dosti vecji tok misli kot vcasih, je to konkreten problem.
1000- 100 let nazj je res da smo bili 100X bolj pomirjeni na splosno znotraj sebe, saj je zelva tudi 10000X bolj pomirjena od cloveka, ali drevo tudi, pa je duhovno bolj napredno po tvojem sklepanju?
Po drugi strani se tudi strinjam s tabo, res nismo duhovno visoko, bolj imamo neprebujen potencijal v sebi, ker vedno je treba gladati zadevo navzven in ce jo pogledam je res duhovna plat prilicno katastrofalna.
Problem danes je da smo se izgubili ali v materijalni plati ali v kvazi duhovni plati, zato gre vse v k.... Ne spoznamo bistva, da je vse povezano ni brez materijalnega duhovnega in obratno.
No tukaj imas razlago.
L.p.