Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 637 638 639 640 641 ... 764
(Read 1492646 times)
Alojz in Sandib
5

Tao

Re: PROMETEJEVO DARILO ČLOVEŠTVU
Reply #9570 - 24.05.2010 at 09:36:55

El Pesnik wrote on 24.05.2010 at 09:01:46:
Alojz in Sandib wrote on 23.05.2010 at 21:00:58:
Quote:
Ma, Alojz, pusti mulca butastega, naj se joka in zganja histerjo

Lp,Igor

Imaš prav Igor! Vseeno bi pa rad zvedel kaj mi bo ven zjokal.
Dober,da me par dni ne bo doma. .Sedaj mu bom pomagal še malo jokat in mu brisat nosek. Smiley Smiley Smiley

Ne vem, če bi šli v to, kdo je butast in kdo ne: al tisti, ki trdi, da telo ustvarja zavest, al tisti ki misli, da razume peščenega učitelja J. Krishnamurtija in potem zadovoljno druge ocenjuje iz svojega namišljenega prestola?

Recimo da bi sodbe kdo je butast in kdo ne raje pustili za kak drug čas ...

El Poeta daj povej mi kdaj si ti padel v nezavest ko sva se midva srečala.Tako trdi tvoj Dreammer. Igor-Tomaž nista nič opazila,da bi se ti kakorkoli slabo počutil na Katarini.Daj El Poet malo manj pritlehno če se da. Smiley Smiley Smiley
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

Dreammer
4

I Love YaBB 2!

Reply #9571 - 24.05.2010 at 09:44:14

Alojz in Sandib wrote on 24.05.2010 at 09:36:55:
Quote:

Lp,Igor

Dober,da me par dni ne bo doma. .Sedaj mu bom pomagal še malo jokat in mu brisat nosek. Smiley Smiley Smiley

Ne vem, če bi šli v to, kdo je butast in kdo ne: al tisti, ki trdi, da telo ustvarja zavest, al tisti ki misli, da razume peščenega učitelja J. Krishnamurtija in potem zadovoljno druge ocenjuje iz svojega namišljenega prestola?

El Poeta daj povej mi kdaj si ti padel v nezavest ko sva se midva srečala.Tako trdi tvoj Dreammer. Igor-Tomaž nista nič opazila,da bi se ti kakorkoli slabo počutil na Katarini.Daj El Poet malo manj pritlehno če se da. Smiley Smiley Smiley

Škatla kaj te elektrika jebe???
Nismo ti mi krivi če so redukcije EM!  jajajjjj   revček saj vemo da nam zavidaš življenje ki ga ti nimaš  lol
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #9572 - 24.05.2010 at 09:49:07

Dreammer wrote on 24.05.2010 at 09:44:14:
Quote:

Lp,Igor

Škatla kaj te elektrika jebe???
Nismo ti mi krivi če so redukcije EM!  jajajjjj   revček saj vemo da nam zavidaš življenje ki ga ti nimaš  lol

Če si dvojna-razdvojena oseba se je težko skoncentrirati,ker ne veš v kateri se trenutno nahajaš!! Veš kaj pomeni kratica EM?
Boš tole rešil?

Xme= INme --AO EM--RIme= Xme-- tole poznaš E2=M- M2=E

Dreamer-sanjavi ne klobasaj bedarij o svojih leptirjih in čičibunih. Smiley Smiley
Back to top

IP Logged

El Pesnik
5

Cosmic Balance
Everywhere
Reply #9573 - 24.05.2010 at 11:28:38

Nisem padel v nezavest, to je Dreammer mal po svoje se šel pesniško svobodo. Ob prvem srečanju sem pa čutil močan pritisk v zatilju, po drugem srečanju sem bil pa zelo omotičen (kot bi bil pijan) in me je v Trboljah policaj ustavil, ker sem čudno vozil, in se tudi čudno počutil.

Da pa Igor in Tomaž nista nič opazila me pa ne čudi. Da se občuti okolico moraš met čute bolj prefinjene, potem marsikaj opaziš. Če pa ždiš zacementiran v svojo filozofijo pa niti ne moreš opazit, kako uživanje mesa škodi.
Back to top

No Water, no Moon

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #9574 - 24.05.2010 at 11:39:10

El Pesnik wrote on 24.05.2010 at 11:28:38:

Nisem padel v nezavest, to je Dreammer mal po svoje se šel pesniško svobodo. Ob prvem srečanju sem pa čutil močan pritisk v zatilju, po drugem srečanju sem bil pa zelo omotičen (kot bi bil pijan) in me je v Trboljah policaj ustavil, ker sem čudno vozil, in se tudi čudno počutil.

Da pa Igor in Tomaž nista nič opazila me pa ne čudi. Da se občuti okolico moraš met čute bolj prefinjene, potem marsikaj opaziš. Če pa ždiš zacementiran v svojo filozofijo pa niti ne moreš opazit, kako uživanje mesa škodi.

Če je bilo meso krivo pa obžalujem.Zakaj si ga pa jedel??
A te pogosto špika v glavi? Da se ti ni kakšna kost zapičla v grlu? Grin Grin Grin
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #9575 - 24.05.2010 at 12:19:52

El Poeta

Priznam,da sem k'r neki časa rabil ,da sem te skužil!!! Zakaj si ti tko dvoličen???

Zato ker vse kar narediš neetičnega opravičuješ s svojim živim telesom,ker je tvoja zavest nad tvojim telesom in nima z njim nič.

Oj oj fantek kaj ti počneš??

Ti si sposoben tudi moriti in to opravičiti s svojim materialnim telesom,ker tvoja čista zavest sploh ne biva v. njemu!!!! Angry

Oj Oj Oj Se oproščam vsem,da mi je tako pozno kapnila resnica o tem VEGETARIJANCU Poetskem!!

Sedaj tudi Hitlerja razumem!! Oj Oj Oj bežimo ljudje!! Wink Wink Wink  Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Back to top

IP Logged

El Pesnik
5

Cosmic Balance
Everywhere
Reply #9576 - 24.05.2010 at 12:32:56

A se ne bi vi malo ohladili, gospod A, z vašimi natolcevanji? Da ne boste v tej vročini še pregoreli.
Back to top

No Water, no Moon

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #9577 - 24.05.2010 at 12:39:10

El Pesnik wrote on 24.05.2010 at 12:32:56:
A se ne bi ti malo ohladil, gospod A? Da ne boste v tej vročini še pregoreli.

Ja gospod ste spregledali svoje opravičilo,da ste in zakaj tako dvolični??? Niste padli v nezavest?

Jaz priznam,da sem šokiran kar sem spoznal o VAS Poetski vegeterjanec!!!!
Še enega takšnega do sedaj poznamo iz zgodovine.Je imel  arijsko zavest zunaj telesa in je moril po celem planetu.
SE vas bojim gospod-resnica!!! In nikoli bog ne daj,da bi še hotel biti v vaši bližini-sedaj ko sem spoznal kdo ste mali falotek. Wink Wink Wink
Back to top

IP Logged

Etrex
5

Reply #9578 - 25.05.2010 at 19:21:30

Kod nas na onom našem forumu gape.org je jedan forumaš koji ući o vanzemaljski rasi Elohim, misli da je najrazvitiji ćovjek na planetu jer je u nekvi vezi sa Elohimi i ućejne, koje širi naziva Prometejanstvo, imao je i HP. U reali su naslavljali pisma protesta na našu vladu RS sa porukom, da neka im pomognu financijski jer oni da imaju kljuć da spasavaju realno ljude/ da ljudi uz pomoć njih mogu da su zvelićani, prosvetljeni...

Na forumu stvara totalni kaos, zbrku; ljudi kad su u fizićkom kontaktu sa njim prićaju, da izgube svjest; da osjećaju jaki teret poput udara u zatilje (zadnji dio vrata). Kad jednom jedan nije izgubio svjest, mi je izprićao na PM, da je onda poslije bio tako jako pijan, da kad je išao kući, ga je ustavio policaj jer je mislio da se je ćovjek napio do daske.

Onaj karakter koji propagira Prometejstvo i Elohime, jako se je naterao na mene. Samo sam se pojavio na forumu več me je pljuvao, psovao, naterao van itd ... ne pomogne mi niti admin.
Na PM su mi napisali, da je u svih godinama izmanipulirao vegetarijance, da su opet poćeli da jedeju maso...

Šta mislite ima koji više infosa o Prometejcima i Prometejevom radu?

Ma ako tako površno prosudim, ide se za obićne reptilijance ili demone. Cjeli forum je napravio već odredjene propise i proceduru da mogu da nema sukoba sa ovim forumašem. ALi ja sam danas ih pitao otvoreno (admina): ako ga nisu banovali, onda im se svidja da ćitaju takve sukobe itd .... hrane se iz toga; inaće bi ovakve već odavno banovali.

Tukaj post Dreammerja iz drugega foruma.

Poudaril sem tiste tahujse predele, pri katerih se vidi da osebek nima pojma o zadevi ki jo tako veselo ogovarja.

1. Kje zaboga pise o kaksnemu ucenju, ki se glasi Prometejstvo?

Prometejevo darilo clovestvu, je veda o enotni naravni zakonitosti.

Ce bi si Dreammer malce prej prebral o zadevi, ki jo je naskocil na zadevo slepo v svojem new age zmedenem pogledu , ki pa seveda s sabo prinesejo standardne reptiljance in demone Grin

Sploh ne ve kaj predstavlja Elohim, Dreammer si to predstavlja kot neko izvenzemeljsko tujsko raso, v resnici pa so to le samosponani ljudje, nasa kri- mi smo njihova kri- isto ljudje!!!! Ce nimas vzorcev rasne nestrpnosti, lahko reces da so Elohim, bratje kot mi med sabo (pa najsibo crn, rdec,... CLOVEK) in ce se kdorkoli izmed nas samospozna- dam za primer je Elohim toliko kot vsak drugi Elohim, torej vsak pa naj bo se tako nizko clovek je potencijalno Elohim ze vecno zdaj v samemu sebi Wink

Torej izjava Dreammerja, da je Alojz v vezi z Elohimi je neumnost, v P.D. se ravno zagovarja bodi to kar si, ne samo tuje znanje! Torej je ravno obratno, nobenih vez ne rabis z Elohimi, ce pa je to ravno v nas samih akumulirano Grin

Elohimi nam ze sporocajo vedenje ampak ne neposredno, ampak vedno v kodirani obliki. To je kot ce delas nek izpit, se praskas po glavi, ti profesor ne sme povedati odgovor direkt, lahko pa ti da namig... Tako si je treba to predstavljati, ti namigi da ne bo pomote tudi niso neposredni stiki, sporocanje,... Ampak so direkt v sredini kot nas temelj, nasa teoloska zapuscina, simbolika, sveti spisi, piramide, snonehange, doloceni avtenticni zitni krogi,...

Zdaj pa se nazaj malo k manipulaciji, tisti ki mi te vse zgoraj zapisane zadeve razkodira, poenoti, pokaze sporocilo, tisti je zame mojster. Alojz je to naredil, zdaj je pa manipulator, samo ker je uzalil ubogega Dreammerja  Roll Eyes

Dreammerjevi reptili, illuminati, demoni + vsa kvaziduhovna navleka, pa misli da ni manipulacija Grin

Zdaj kot je zgoraj zapisano isce informacije o nekih prometejcih Grin haha, fora je da jaz ne poznam sploh nobenih informacij o nekih prometejcih, kot si Dreammer zamislja kot kaksna sekta , klan, skupnost,...

Vse skupaj je le osnovna naravna zakonitost in zaboga ljudje bozji (Dreammer in podobni) kaj je treba vse mistificirat?

Dreammer, ce isces informacije in te zanima, jih bos dobil tukaj. Torej te le zanima v katerem grmu tici zajec?

Samo prvo sprejmi kar se je zgodilo, sprejmi drek ki si ga izvrgel (odebeljen tisk), obsojas da je clovek zmanipuliral vegeterjance da so zaceli jest meso, ljudi obsojas da so satani in jebeni kuscarji, obsojas da zaradi cloveka ubozcki kar cepajo kot muhe Shocked - Da so ljudje zblojeni za volanom, kot da so se napili do poda Shocked

Potem za piko na i, se kot nov clan teras in se zalis da banajo nekoga, ki se je veliko trudil za dobrobit clovestva in si proti njemu le majhen pajacek.

Torej dragi zreloduhovni Dreammer, pravijo kakrsne srecas in kar te na teh hudo moti- nervira, to je v tebi sprejemas ne samo SEBE samega Grin

Torej da vidimo to tvojo duhovnost, jas se z vsakim s katerim sem se hudo skregal, obstaja moznost da bom cisto ok z njim v naslednji minuti.

Dreammer si tega sposoben?

L.p.
Back to top
« Last Edit: 25.05.2010 at 20:56:16 by Etrex »  

Stvarstvo ne odloča, odloča človek z svobodno voljo.

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #9579 - 25.05.2010 at 20:12:08

Quote:
Ce bi si Dreammer malce prej prebral o zadevi, ki jo je naskocil na zadevo slepo v svojem new age zmedenem pogledu , ki pa seveda s sabo prinesejo standardne reptiljance in demone Grin

V sebi nosi demona, zato se ta realizira v izbranih situacijah.

Naj sname svojo masko, kot sem mu že na onem forumu napisal...
Back to top

IP Logged

Etrex
5

Reply #9580 - 25.05.2010 at 20:23:38

Robi tezko, bomo vidli, mislim pa da bo le naprej pljuval. Ampak ok nic ne recem, clovek baje deluje na hudo visoki duhovni ferkvenci, na onem forumu sem tudu sam malo pocekiral.

Cloveku treba ponuditi moznost, roko...

Dobil je fine informacije, da naj se zasciti z angelom varuhom v meditaciji, vizualizira zlato barvo,...

Mogoce bo potem njegov ego malo pobremzal in se razklal prvi najdebelejsi vzorcni sloj, bo spoznal da nismo kuscarji in bomo vsi veseli in zadovoljni, hja ane Wink

Aja Robi, dobro si mu tam napisal Wink

L.p.
Back to top

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #9581 - 25.05.2010 at 21:42:44

Quote:
Ampak ok nic ne recem, clovek baje deluje na hudo visoki duhovni ferkvenci

Tako pravi..za sebe.
Zato pa mu gre na živce Alojzeva izjava, da je samospoznan človek.

Dreammer igra vlogo žrtve, zato pa ima toliko pozornosti in večina verjame temu, da je on žrtev.
Verjamem, da se mu je godila krivica, vendar mu ta vloga ustreza in nima nobenega namena razčistiti zadeve.
Back to top

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #9582 - 25.05.2010 at 21:45:27

Quote:
Nisem padel v nezavest, to je Dreammer mal po svoje se šel pesniško svobodo.

Poet,
A se vidva poznata..slučajno ? Smiley
Back to top

IP Logged

Etrex
5

Reply #9583 - 25.05.2010 at 22:19:50

Robi wrote on 25.05.2010 at 21:42:44:
Tako pravi..za sebe.
Zato pa mu gre na živce Alojzeva izjava, da je samospoznan človek.

Ja ce deluje na visoki ferkvenci, potem bi lahko spoznal da je Alojz samospoznan clovek, saj ves cas tu razbija mite in podaja pristno znanje (ki ni nikoli in nikjer drugje bilo pokazano), kaj ni to dovolj? Torej to dokazuje z samimi dejanji.

Problem je tudi, ker njegovo znanje ni kopirano, zato "novo" in drugacno ter zajema kompletno celotno stvarstvo na vseh nivojih, ljudje pa so v omehcanih fantasticnih duhovnih verovanjih (iluzija je varnost), realnost pa zna biti manj utopicna.

Zato je normalno da se bodo ljudje verniki duhovnosti v to znanje tezko sploh poglobili, ker to razbije njihovo lastno utopicno iluzijo duhovnosti in pri tem seveda avtomaticno pade se negacija Alojzovega samospoznanja, ki je socasno tudi samo potrdilo njegovega znanja. Prepricanje da clovek ni samospoznan, tako razbije prepricanje da je clovekovo znanje pristno.

Pri tem naj se dodam, da se vecina takoj obesi na to da samospoznani, razsvetljeni clovek ni piker. Ni res! Je pa gotovo pogoj, da ni slab clovek- pokvarjen, neposten, hinavski in vemo kaj vse ostalo, no Alojz ni tak.

Pa se to da ljudje mislijo da Alojz ne uposteva duhovnega nivoja in imajo vse to za nekaj materijalnega, v resnici kot je bilo povedano brez duhovnega ni materijalnega in obratno nic ni bolj pomembno, vse je pomembno, mi bomo vedno duhovna in materijalna bitja, vedno- kot vecno zdaj. Saj zdaj je vecen torej ni vprasanje od kdaj ali kdaj Smiley

Dreammer bi moral prvo "pozabiti" na spor ki ga je imel z Alojzem, jaz verjamem da ga to zre, ampak tisti ki je na visoki ferkvenci mislim da lahko vse pusti za sabo.

L.p.
Back to top

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #9584 - 25.05.2010 at 22:39:43

Quote:
Zato je normalno da se bodo ljudje verniki duhovnosti v to znanje tezko sploh poglobili, ker to razbije njihovo lastno utopicno iluzijo duhovnosti in pri tem seveda avtomaticno pade se negacija Alojzovega samospoznanja, ki je socasno tudi samo potrdilo njegovega znanja.

Ljudje mislijo, da obstaja bližnjica do samospoznanja. To je vera. Smiley

Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 637 638 639 640 641 ... 764