Kod nas na onom našem forumu gape.org je jedan forumaš koji ući o vanzemaljski rasi Elohim, misli da je najrazvitiji ćovjek na planetu jer je u nekvi vezi sa Elohimi i ućejne, koje širi naziva Prometejanstvo, imao je i HP. U reali su naslavljali pisma protesta na našu vladu RS sa porukom, da neka im pomognu financijski jer oni da imaju kljuć da spasavaju realno ljude/ da ljudi uz pomoć njih mogu da su zvelićani, prosvetljeni...
Na forumu stvara totalni kaos, zbrku; ljudi kad su u fizićkom kontaktu sa njim prićaju, da izgube svjest; da osjećaju jaki teret poput udara u zatilje (zadnji dio vrata). Kad jednom jedan nije izgubio svjest, mi je izprićao na PM, da je onda poslije bio tako jako pijan, da kad je išao kući, ga je ustavio policaj jer je mislio da se je ćovjek napio do daske.
Onaj karakter koji propagira Prometejstvo i Elohime, jako se je naterao na mene. Samo sam se pojavio na forumu več me je pljuvao, psovao, naterao van itd ... ne pomogne mi niti admin.
Na PM su mi napisali, da je u svih godinama izmanipulirao vegetarijance, da su opet poćeli da jedeju maso...
Šta mislite ima koji više infosa o Prometejcima i Prometejevom radu?
Ma ako tako površno prosudim, ide se za obićne reptilijance ili demone. Cjeli forum je napravio već odredjene propise i proceduru da mogu da nema sukoba sa ovim forumašem. ALi ja sam danas ih pitao otvoreno (admina): ako ga nisu banovali, onda im se svidja da ćitaju takve sukobe itd .... hrane se iz toga; inaće bi ovakve već odavno banovali.Tukaj post Dreammerja iz drugega foruma.
Poudaril sem tiste tahujse predele, pri katerih se vidi da osebek nima pojma o zadevi ki jo tako veselo ogovarja.
1. Kje zaboga pise o kaksnemu ucenju, ki se glasi Prometejstvo?
Prometejevo darilo clovestvu, je veda o enotni naravni zakonitosti.
Ce bi si Dreammer malce prej prebral o zadevi, ki jo je naskocil na zadevo slepo v svojem new age zmedenem pogledu , ki pa seveda s sabo prinesejo standardne reptiljance in demone

Sploh ne ve kaj predstavlja Elohim, Dreammer si to predstavlja kot neko izvenzemeljsko tujsko raso, v resnici pa so to le samosponani ljudje, nasa kri- mi smo njihova kri- isto ljudje!!!! Ce nimas vzorcev rasne nestrpnosti, lahko reces da so Elohim, bratje kot mi med sabo (pa najsibo crn, rdec,... CLOVEK) in ce se kdorkoli izmed nas samospozna- dam za primer je Elohim toliko kot vsak drugi Elohim, torej vsak pa naj bo se tako nizko clovek je potencijalno Elohim ze vecno zdaj v samemu sebi

Torej izjava Dreammerja, da je Alojz v vezi z Elohimi je neumnost, v P.D. se ravno zagovarja bodi to kar si, ne samo tuje znanje! Torej je ravno obratno, nobenih vez ne rabis z Elohimi, ce pa je to ravno v nas samih akumulirano

Elohimi nam ze sporocajo vedenje ampak ne neposredno, ampak vedno v kodirani obliki. To je kot ce delas nek izpit, se praskas po glavi, ti profesor ne sme povedati odgovor direkt, lahko pa ti da namig... Tako si je treba to predstavljati, ti namigi da ne bo pomote tudi niso neposredni stiki, sporocanje,... Ampak so direkt v sredini kot nas temelj, nasa teoloska zapuscina, simbolika, sveti spisi, piramide, snonehange, doloceni avtenticni zitni krogi,...
Zdaj pa se nazaj malo k manipulaciji, tisti ki mi te vse zgoraj zapisane zadeve razkodira, poenoti, pokaze sporocilo, tisti je zame mojster. Alojz je to naredil, zdaj je pa manipulator, samo ker je uzalil ubogega Dreammerja

Dreammerjevi reptili, illuminati, demoni + vsa kvaziduhovna navleka, pa misli da ni manipulacija

Zdaj kot je zgoraj zapisano isce informacije o nekih prometejcih

haha, fora je da jaz ne poznam sploh nobenih informacij o nekih prometejcih, kot si Dreammer zamislja kot kaksna sekta , klan, skupnost,...
Vse skupaj je le osnovna naravna zakonitost in zaboga ljudje bozji (Dreammer in podobni) kaj je treba vse mistificirat?
Dreammer, ce isces informacije in te zanima, jih bos dobil tukaj. Torej te le zanima v katerem grmu tici zajec?
Samo prvo sprejmi kar se je zgodilo, sprejmi drek ki si ga izvrgel (odebeljen tisk), obsojas da je clovek zmanipuliral vegeterjance da so zaceli jest meso, ljudi obsojas da so satani in jebeni kuscarji, obsojas da zaradi cloveka ubozcki kar cepajo kot muhe

- Da so ljudje zblojeni za volanom, kot da so se napili do poda

Potem za piko na i, se kot nov clan teras in se zalis da banajo nekoga, ki se je veliko trudil za dobrobit clovestva in si proti njemu le majhen pajacek.
Torej dragi zreloduhovni Dreammer, pravijo kakrsne srecas in kar te na teh hudo moti- nervira, to je v tebi sprejemas ne samo SEBE samega

Torej da vidimo to tvojo duhovnost, jas se z vsakim s katerim sem se hudo skregal, obstaja moznost da bom cisto ok z njim v naslednji minuti.
Dreammer si tega sposoben?
L.p.