Boštyxz wrote on 20.02.2008 at 13:15:36:Ja, Poet ; dobro si tole zadnje razložil Etrexu .

Namreč, gre za to, da se sploh nebi smeli obremenjevati z spomini iz prejšnjih življenj, ravno zaradi tega, kar si napisal, da se ne obremenjujemo preveč, ker ;
1.) je že spomin tega življenja velikokrat preobremenjujoč
2.) ker še nimamo dovolj "razširjene zavesti" ( torej še nismo pripravljeni , in bi nam to vedenje/znanje bolj škodilo, kot pa koristilo , ravno zaradi preobremenitve prekomernih podatkov )
Torej, dobro si tudi zaključil ; da še te sedanjosti ne obvladujemo, bi pa radi "rinili" nevemkamnekam v preteklo preteklost

.
Tu , na tem planetu smo namreč ravno zato, da postanemo Novi Človek, ne pa da se "oziramo nazaj " v preteklost , na našo staro zgrešeno osebnost

.
Gre za prihodnost

.
In, ta prihodnost prihaja

.
Če to hočemo ali ne

.
Dobro je le, da se pripravimo nanjo , karseda dobro

.
Da ne bomo potem deležni raznih ogorčenj + "joka+stoka+škripanja z zobmi" , ko bo ta prihodnost , ki prihaja + je že pred vrati - tudi resnično prišla

.
Pa lep + spoznan dober dan, še naprej

Boštjan Zupančič + #
Kopron dej ne me spravljat v smeh... ves nobeden tu mi res ni kaj dosti novega razlozil. Kot je rekel poet na zacetku te teme: Ze 10 let se ukvarjam z duhovnostjo pa nobenega napredka

... Nic hudega tudi sam sem stopil v to luknjo. Pa da ne bo pomote, moje razmisljanje je enako prejsnjemu (kot bi vi rekli duhovne narave), le vedno bolj mi je jasno kako, kaj in zakaj.
Kar se tice duse in telesa sta akumulirana+ realizirana vredmnost= jaz, enostavno kot voda in kopno je zemlja...Drugace ne gre. Vse je odvisno na kaksni stopnji zavedanja si, clovestvo pa je RAVNO zaradi izgube znanja reanimiranja (kar je za vas neumnost, ker bi se spominjali prejsnjih zivljenj in s tem prevec obremenjevali

) zelo nevedna. Ali za vas neveden biti, pomeni slabo? Jezusu se ni zdelo to ravno neumno

Drugace pa ste zelo smesni zato, ker nekaj tako podzavestno iscete, nekaj vas sili naprej, ampak ne veste kaj je to. Rekli boste vemo: Duhovni smisel zivljenja... Ampak kaj stoji za tem? Kam spadate? To vas zene naprej

pa to itak veste.
Pa vidim da gotovo 80% zelo slabo bere kaj napise A., potem pa se naprej mecejo neumnosti, za katere sem mislil da so ze resene. Ne se samo slepo opirat na znanost, ki je z vesoljnim znanjem itak na psu.
Razmislite malo o stvareh, v bisvu je vse skupaj v p.d. tako zahtevno samo zato ker je vse tako logicno direktno in vezano eno z drugim.
Tako da brez pomena skusate razjasniti nekaj kar je ze razjasneno, samo da nekaterim se ni jasno. Kopron je skrajni primer tega, sam s sabo se igra sah in daje sah mat z domisljiskimi potezami in ne tapravimi pravili (zakoni). Ljudje zivijo na (oziroma v) soncu a?...SAH MAT

in potem se ti smejis popolnoma dokazljivi realnosti P.D. ki jo imas pred sabo?

Soncen dan se naprej.