Fotonsko telo je tvoje EM življenjsko valovanje-tvoja avra navzven.
Vse je v genomu samemu.ne rabiš t.i. dušne posode,ker tvoj DNA genom sam v sebi nosi spomin.To sva s Poetom rešila par strani nazaj.Fotonsko telo Lahko shranmo pol ure po smrti v zlati posodi -to je bila praksa v starem Egiptu.Dve kaplje krvi na bombažu shraniš na zračni vlagi in normalni temperaturi in je vse narejeno,v osnovi za življenjsko reanimacijo-Tu dobi realen pomen t,i, krvavi Kristusov prt. Več ko se srečava!!
Tule želim poudariti,da traja ta vesoljni samoproces našega samospoznanja že skoraj 17oo0 let in jev svoji dokončni fazi,ko se bomo mi vesoljno samospoznali.
Ker pa je vesoljni samoproces (nenehno spreminjajoč),ker se naše življenjske metafizične sposobnost samospreminjajo-se normalno veča tudi naš vpogled v to vesoljno samozakonitost.
Zase lahko povem brez leporečja,da mi je tale moja udeležba na tem forumu veliko pomagala v tem pogledu. Namerno pa sem bolj piker,ker lahko tako več stvari spodbudim v sogovorcu.
Hkrati pa se učim lastne življenjske strpnosti in načina kako jo znati pravilno dozirati,ko bom začutil,da jo že lahko..
no, vse lepo in prav. meni ze od zacetka dusna posodica ni stimala, ker to bi impliciralo nek delcek duso napram vsej vesoljni samobitnosti. tak da jaz razumem samo telo + vesoljni duh. telo je sinova posoda, ki nosi Ocetovega Duha, vec jaz ne rabim razumeti. mogoce sem se prej napacno izrazal al sem pa po malem vseeno hotel zanikat telo. sedaj pa vem da je telo posoda v katero se naseli duh, ki lahko si pogleda v svoj lasten vseobsezen obraz. in je samo orodje tega duha in nima od njega locene eksistence, zaradi cesar ga ni treba prav nic zanikat.