Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 570 571 572 573 574 ... 764
(Read 1500338 times)
Alojz in Sandib
5

Tao

Re: PROMETEJEVO DARILO ČLOVEŠTVU
Reply #8565 - 22.02.2010 at 10:51:37

Robi wrote on 21.02.2010 at 15:23:51:
Quote:
Zavedam se niti tega,da samo nismo v svoji vesoljni nevednost nič krivi.To je tisto ko Jezus reče:Oče odousti jim saj ne vedo kaj delajo!

Vsak izmed nas živi tako, kot misli, da je prav in enostavno zato, ker drugače ne zna živeti. Vsak od nas je individualna oseba, zato ni možno, da bi bili vsevedni, ker tega vesolje ne omogoča. Če bi bili vsevedni, bi vsi živeli enako in vsi isto mislili, kar je pa absurd.

Če v svoji nevednosti nismo nič krivi, potem ne razumem, kaj bi nam naj "oče" odpustil ? Saj, če "oče" ve, da smo nevedni, potem nam tudi ne zameri in če nam ne zameri, nima kaj odpustiti...
To pomeni, da se Jezus ni zavedal tega, da je božji sin, kot je (ali bi naj) govoril.

ROBI

Ti se takole malo jeziš ker si zadeve razlagaš napačno- Ti lahko misliš kar hočeš-misel je vsebina tvojega bovanja.Jaz govorim o etičnem delovanju-življenjske bivanju ne o tvojih mislih. Nihče ti ne prepoveduje-predpisuje kako ti misliš in kaj.Govori so tudi o napačnem razumevanju zadev.Razmisli ne se bunit zato,ker te tvoj um zavaja.  Wink Wink
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #8566 - 22.02.2010 at 13:02:35

Alojz in Sandib wrote on 21.02.2010 at 13:49:46:
Danes vam bom razložil 28 ajeto ll Sure-krava iz KUR'ANa, ki pravi;

Kako to,da ne verjamete v Alaha(Boga)vi,ki ste bili nič,pa vam je ON življenje podaril.On bo zatem naredil,da pomrete in potem vas bo ON nazaj oživljal, in nato se boste Njemu vrnili .

Samovšečno, ali edini samospoznan(vi odločite) v Bogu trdim,da ga ni na Zemlji,ki zmore tolo ajeto 100% nezmotljivo obrazložiti tako,da jo lahko vsak razume.  Wink Poskušajte sami! Smiley To vas prosim zato,da bi spoznali sami,da sodite po svoji nevednosti druge in drugačne od vas. Wink Cheesy Cheesy Smiley.

Vi, ki ste bili nič- ----1.življenje osmišlja ozavešča elementarno (snovno vesoljno samopojavnost)
2.On vam jeŽivljenje podaril---  2.skozi življenjsko samoreprodukcijo vrst-večno in sedaj!!!  Wink
3. On bo zatem naredil,da pomrete ---. Ker smo ciklična življenjska individualna (božja)samomanifestacija od rojstva do smrti iz njegove življenjske samomanifestacije.On Bog je večno-sedaj vse vsa vesoljna elementarna in življenjska vsevesoljna samomanifestacija.
4. Potem vas bo ON oživljal,da se vrnete k njemu(živi)!!!

4. To je enako svetopisemski šifri (vstajenja mrtvih) Mrtvi bodo vstajali. Kako? Ko se vesoljno samospoznamo in življenjsko popolnoma poduhovimo spoznamo tudi enotno vesoljno samodelujočo elementarno in življenjsko (božjo) zakonitost. To spoznanje nam omogoča Fizično-življenjsko podvajanje Reanimacijo-ponovno vstajenje v življenje.Sedaj je pravi čas,da se vesoljno samospoznamo!!!

Se strinjate z razlago,ali verjamete v dokaz,da se smrti ne da premagati? Verjamete v smrt kod dokončno dejstvo našega življenja?  Wink
Back to top

IP Logged

El Pesnik
5

Cosmic Balance
Everywhere
Reply #8567 - 22.02.2010 at 13:45:12

Alojz in Sandib wrote on 22.02.2010 at 13:02:35:
 Se strinjate z razlago,ali verjamete v dokaz,da se smrti ne da premagati? Verjamete v smrt kod dokončno dejstvo našega življenja?  Wink

Eh, jaz se ves čas govorim, da je smrt "reset button" na temle trenutnem telesu. Zakaj bi jaz se moral 10x inkarnirat v isto fizično podobo, če pa vem, da imam lahko katerokoli fizično podobo? (slaba stran tega mojega argumenta je pa v tem, da v različnih podobah lahko jaz pozabim, da sem prepoznavalac vesolja. V tem primeru ti 10x inkarnacij v isto obliko pomaga pri spominjanju svojega odnosa do vesolja, to pa ja).

Še nekaj, Alojz, tam nekje si Miari rekel, da je dost, da kapne 2 kapljici krvi na bombažno krpo. Da jo bodo čez tisoč let lahko obudili. Poglej, najpomembnejši del re-animacije po tebi je bilo tudi to, da je treba eterično telo (dušo) 30 min po smrti dati v novo telo, ker če ne kdo se bo spominjal?

Tak da po mojem, če nekdo po tehničnem postopku znova sproducira telo po 1000 letih iz krvi na bombažni krpi, bo to samo lupina (ogrodje), ki bo znova moralo spoznavati lajf. Jeli?
Back to top

No Water, no Moon

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #8568 - 22.02.2010 at 13:53:36

El Poeta-spet ti čestitam. V prvem odstavku si vse čisto pravilno ugotovil-zakaj!!!

Pri drugem ti moram priznat svojo zmoto o 30 minutah duh se spreminja EM valovanje,ki deluje na nas..Ni potrebno,če razumeš da je v  DNK molekuli - našem genomu zakodiran tudi akumuliran spomin. Razmisli in mi povej,kaj misliš? Smiley
Back to top

IP Logged

El Pesnik
5

Cosmic Balance
Everywhere
Reply #8569 - 22.02.2010 at 14:34:35

Alojz in Sandib wrote on 22.02.2010 at 13:53:36:
El Poeta-spet ti čestitam. V prvem odstavku si vse čisto pravilno ugotovil-zakaj!!!

Pri drugem ti moram priznat svojo zmoto o 30 minutah duh se spreminja EM valovanje,ki deluje na nas..Ni potrebno,če razumeš da je v  DNK molekuli - našem genomu zakodiran tudi akumuliran spomin. Razmisli in mi povej,kaj misliš? Smiley

OK, to je zanimivo.

1. opcija: da se ves spomin telesa istočasno/simultano kodira v vsako celico telesa. Da vsaka celica v sebi nosi celoten spomin telesa. In potem če jaz shranim kri, ko sem bil star 30 let, bom imel v novem letu 30 let spominov. Je tako?

Če pa shranim kri, ko se bil star 50 let, bom pa imel 50 let spominov? Je res?

Hmm, kako pa je potem s spermo in spočetjem novega telesa. V spermi moškega je genski spomin prednikov ter osebni spomin do točke, ko gre sperma ven - če otroka spočnem pri 20-ih in sem še ves neumen, bo to vplivalo na otroka, verjetno.

Če pa otroka spočnem pri 35 in je moj osebni spomin/pamet takrat že toliko bolj napreden in refiniran (in če sprejmemo da se celoten spomin do določenega trenutka kodira v vsaki celici), potem bo tudi novo nastalo telo imelo več "pameti", je res? Samo razmišljam, odpiram nove teme, nič nisem rekel dokončno.

Lp
Back to top

No Water, no Moon

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #8570 - 22.02.2010 at 14:49:44

El Pesnik wrote on 22.02.2010 at 14:34:35:
Alojz in Sandib wrote on 22.02.2010 at 13:53:36:

OK, to je zanimivo.

1. opcija: da se ves spomin telesa istočasno/simultano kodira v vsako celico telesa. Da vsaka celica v sebi nosi celoten spomin telesa. In potem če jaz shranim kri, ko sem bil star 30 let, bom imel v novem letu 30 let spominov. Je tako?

Če pa shranim kri, ko se bil star 50 let, bom pa imel 50 let spominov? Je res?

Hmm, kako pa je potem s spermo in spočetjem novega telesa. V spermi moškega je genski spomin prednikov ter osebni spomin do točke, ko gre sperma ven - če otroka spočnem pri 20-ih in sem še ves neumen, bo to vplivalo na otroka, verjetno.

Če pa otroka spočnem pri 35 in je moj osebni spomin/pamet takrat že toliko bolj napreden in refiniran (in če sprejmemo da se celoten spomin do določenega trenutka kodira v vsaki celici), potem bo tudi novo nastalo telo imelo več "pameti", je res? Samo razmišljam, odpiram nove teme, nič nisem rekel dokončno.

Lp

Računaj na kolektivni akumuliran spomin v genomu in tvoj individualni-realiziran,ki je v tvoji starejši življenjski dobi večji izrazitejši-polnejši.Bolj fino je igrat na kolektivno varianto,ker se tvoja DNK v mlajši dobi lažje samoreproducira  (od 3 leta imaš pa tako samozavedanje).Jaz bi shranil shranil 2 kapljici (na tvojem mestu) sedaj.Che sera-sera. Stvar je v samozavedanju-prej-sedaj pri življenjski reanimaciji -znanje vedno dobiš.Ti ga pa že tako sedaj imaš-vesoljno samospoznanje in nič ti ne manjka. Preberi linkLive on TV moj zadnji post.Boš vse vedel. Poet dober ti tole šibaš vsa čast. Wink
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #8571 - 23.02.2010 at 18:09:47

Kaj je življenje? Življenje je večno-sedanji vsevesoljna elementarno živa vesoljna samopojavnost. Tu igra človek kot najvišja živa vesoljno samopjavnost vesoljnega samoživljenja najpomebnejšo in samoodgovorno vesoljno življenjsko vlogo cikličnega varuha in sejalca prenašalca celotnega vesoljnega življenja- kar  vklučuje samo vesoljno preživetje nadaljevanje življenjskih samoreprodukcijskih verige po elementarni vesoljni samopojavnosti(po planetih gostiteljihZemljah )-znotraj satelitskih in planetarnih osončij.
Današnji človek (Zemljan mi) te svoje večno-sedanje vesoljne življenjske vloge nima vesoljno ozaveščene,ker je njegova svobodna ego volja ujeta v galaktični cikel  (samodejnega duhovnega elementarnega)EM valovanja,ki deluje v njemu,na njega in preko njega samega. In to samobitno-samodejavno galaktično ciklično (duhovno)EM valovanje samodejnospreminja  človeka in njegove svobodne eksistenčne ego volje v vesoljno poduhovljeno vesoljno samospoznano življenjsko vesoljno samobitnost. V trenutku zlitja človeške ego volje v samospoznano vesoljno duhovno živo samomanifestacijo,se človeški um in zavest v njegovem sebstvu zlijeta v samo vesoljno živo samobitnost. Paradoks našega življenja je ,da naša ego volja ni zmožna sprejeti vesoljnega (EM valovanja)elementarnega (neživljenjskega) duha za odločilnega vesoljnega dejavnika,ki ciklično spreminja samodejno naše sebstvo-neodvisno od naše ego življenjske svobodne volje (duha).Ta elementarni samoproces je nad življenjem,ker s tem vesoljna elementarna večno sedanja (neživljenjska)samopojavnost  preko lastnegaCIKLIČNEGA  EM valovanja samodelovanja (BOG)----samodejno brezosebno samoregulira svoje celotno vesoljno življenjsko samopojavnost preko lastne EM sile (duha).Proces elementarne in življenjske vesoljne samopojavnosti je večno-sedaj samodejno vzajemen.Človek kot edino vesoljno samo bitje je s svobodno voljo in samozavedanjem,edino bitje,ki se hkrati,da izraža svojo svobodno (ego) voljo lahko upre in se upira znotraj cikla (galaksije) nevede elementarnemu EM samodelovanju -žal vedno neuspešno-Ko EM elementarno galaktično Em valovanje(božji duh) doseže najvišjo EM frekvenco(poletje)se ta upor ego volje človeka preneha in postane aktivni samospoznano vesoljno življenje.Njegov ego duh izrine elementarno čisto (nekontaminirano) EM  vesoljno samodelovanje.Življenje-človek se zave svoje soodvisnosti od elementarne in ostale vesoljne življenjske samopojavnosti in tako vse svoje življenjske potenciale usmiri v svojo vesoljno poduhovljeno sebstvo,ki se samozave odgovornosti in skrbi za ostalo vesoljno življenje ,kar je tudi  sam v svojem bistvu-vesoljna življenjska individualna samomanifestacija.Bog deluje in skrbi za svoje življenje preko lastne življenjske večno-sedanje samomanifestacije,ki nosi večno-sedaj isto vesoljno ime človek-človeštvo.  Wink

Lp Alojz Wink
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #8572 - 24.02.2010 at 10:56:18

Danes je Zemlja polna LAŽNIH VESOLJNIH EGO MISTIKOV!

Obtožujem jih zato,ker zavestno lažejo,da si na ta način pridobivajo materialno korist zase. Ker pa je večina človeštva nezadovoljna s svojim življenjem in hkrati duhovno vesoljno nerazsvetljena jim je vsaka lepo servirana laž ,ki zbuja lažno življenjsko upanje dobrodošla.
Kdo je kriv? Tisti,ki namerno laže sočloveku,da bi si pridobil materialno korist zase na račun svoje namerne laži!!!!

Tole razmislite in se vprašajte----iskreno---ste res toliko vesoljno poduhovljeni,da ločite med resnico in lažjo?? Moj odgovor je :v večini niste!!!

Lp Alojz Wink
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #8573 - 24.02.2010 at 11:37:25

Nasplošno pa se 99% ljudem niti ne sanja v kakšni vesoljni temi živimo na Zemlji.Največji problem pa je v nas samih,ker se nočemo sami odreči tej temi v času ko to lahko naredimo in nam vesoljno EM ciklično elementarno (galaktično) samovalovanje to že omogoča.Naša Ego '''svobodna volja''' nam narekuje,boj na nož. A pred nami in med nami že igrajo drugačne vesoljne  življenjske duhovne strune,ki bodo sam popolnoma vesoljno samodejno spremenile našo dosedanjo življensko melodijo..  Wink
Back to top

IP Logged

Etrex
5

Reply #8574 - 24.02.2010 at 17:38:43

Ah ja, dajmo kaj svezega vnest v debato.

Kaksen zanimiv pogovor, ne pa kar neke bedarije nic od nic.

Alojz
Ker hocem nekaj novega, me zanima naslednje...

Veliko je bilo ze o akumulirani bebevosti v genih, pac imas tak gen in si taksen.

Nikoli pa se ne omenja In- vrednost, evo zdaj bom dal primer.

Razumem da se v reanimaciji uporabi zadnji DNK iN- vrednosti.

Ampak mene zanima sledece, ce vzamemo za primer pac nek nedolocen DNK in dve razlicne iN- vrednosti.

Tocno me zanima razlika med tema dvema osebama? Ker ce je res vse vesoljno uravnano, bi moralo bit 50% od DNK- Ri in 50% nasa koda- iN odvisno od osebnosti, bebavosti, razumnosti in skratka vse.

Mislim da ce bi zdruzili Hitlerjevo iN vrednost in od neke bolj eticne osebe v isto DNK. Verjetno ima vsak svoje izkusnje, poslanstvo,...

Tako to me zanima, to da prave odgovore na neka vprasanja, ker mi se vedno ni nekaj jasno... se en skrajni primer, ce en clovek celo zivljenje uziva, nekemu drugemu je namenjeno ravno obratno mora bit to odvisno od iN vrednosti ne od DNK? Vesolje je ja "tehtnica" ni igra na sreco je tako?

Dejmo to obdelat, bo vecja korist kot da po 10x razlagamo eno in isto kaksnemu M.L.  Wink

L.p.
Back to top

Stvarstvo ne odloča, odloča človek z svobodno voljo.

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #8575 - 24.02.2010 at 18:13:53

Ti Tomaž si skupek INme matere in RIme očeta-njuna združitev je tvoja individualna življenjska poenotena vrednost.

Tvoj DNK zapis se začne v trenutku,ko moško semenčece prebije žensko jajčece.

Njuna genoma se zlijeta in tvoj DNK zapis se začne ustvarjati po lastni plodovni EM sili,ki dirigira tvoje DNK snovno vezje INme -RI me.

Ko se po devetih (običajno)mesecih  tvoje lastno gravitacijsko EM polje dovrši se rodiš.

Ko se  rodiš imaš EM polje že programirano za rast tvojega telesa-že ob rojstvu bi se (če bi znali) lahko izmirilo tvoje EM polje,ki bi že nakazalo tvojo dokončno velikost.

Zaradi telesnega EM polja ob rojstvu kasneje tudi rastemo,ker nam EM polje že od spočetja in ob rojstvu določa našo rast in naprej našo snovno vezje,do končanja dobe naše fizične rasti.

Torej naše življenje (obstoj) kakor vsako je pogojeno z življenjsko samoreprodukcijo našega genoma-živjenja.

Ko se mi rodimo smo poenotena življenjska vrednost INme-RIme,ki se samozlivata znotraj naše življenjske enosti,ker imamo lastno EM polje moramo svoj DNK hraniti s snovjo,da rastemo in delujemo kot življenje-zato jemo-spimo-dihamo izmenično mislimo itd.

Sedaj naprej prva tri leta se naša podedovana zavest- in um uskljajujeta v medsebojnem izmeničnem EM valovanju in zato šele okrog tretjega leta dobimo samozavedanje,ki pove,da lahko sami zavestno vplivamo na okolica in hkrati se zavemo,da tudi okolica vpliva na nas.

Ker je naš genom posledično večno-sedaj človeški in iz naše vrste ima v sebi zakodiran ta spomin v obliki lastne akumulirane vrednosti,ki se potem individualno po 3 letih začne samoprebujati v navezi z našim podedovanim umom v realno življenjsko miselno vsebino.

Torej na eni strani je zavest na drugi um vsebina tega izmeničnega EM tokokroga je naša misel-

Ko govorimo o podedovanemu genomu govorimo o naših prednikih kašen genom oni nosijo v sebi takšnega nosimo tudi mi.

Tu sreča nima nič takšni smo kot smo in tu ni pomoči-eni nosimo v lastnem genu več razumskosti in naravne vesoljne samointeligence,drugi manj -hvala bogu ,da je tako.Nismo vsi isti. Pricip življenjskega samodelovanja pa je isti pri vseh.

Ti se navzven kot individum potrjuješ navzven enotno v izmenični lastni akumulirani in realizirani vrednosti. Ti si
      Xme= INme+RIme = EM alfa omega = X me

Če je še kaj vprašaj!! Wink
Back to top

IP Logged

Etrex
5

Reply #8576 - 24.02.2010 at 18:53:44

Razumljivo... Ampak eden detajl bi se rabil.

Jaz ne razumem samo tega, ko praviste: INme matere in RIme očeta-njuna združitev je tvoja individualna življenjska poenotena vrednost.

No to mi je zelo razumljivo, ne vem pa kako naj si razlagam: iN- vrednost, pa ne mislim to ki dobimo ob zdruzitvi od matere, mislim na nemasno iN vrednost, fotonsko telo. Nasa zivljenska koda.

Vsaka mumija ima zraven "dusno posodo" ko smo se pogovarjali, v mumiji je ohranjen DNK, ta ohranjen DNK pa je zdruzek Ri- oceta in iN- matere, ze v osnovi.

Jaz samo tega ne razumem ker je takorekoc vse v genomu, zakaj rabimo fotonsko telo? Brez njega ni zivljenja ce prav razumem? Zato je v banki DNK in posodica.

Ok ce lahko zastavim bolj konkretno okoli tega, ob smrti cloveka uspesno dobimo njegovo fotonsko telo, lahko ga shranimo, ce ne se seli, ce vas pravilno razumem to fotonsko telo ne igra nobene vloge v katerem spocetju bo sodelovalo? Oseba bo ista z eno ali drugo kodo- fotonskim telesom, saj DNK je od matere in oceta to pa je 100% osebnost?

Mesa me predvsem to, ker vas razumem da je to nekako kolektivno, ampak kako ce ima vsak posameznik svoje lastno fotonsko telo, jaz razumem da je se vedno to del nas, ker ce imamo dve posodi je samo v eni del nas?

L.p. Smiley
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #8577 - 24.02.2010 at 19:03:50

Fotonsko telo je tvoje EM življenjsko valovanje-tvoja avra navzven.
Vse je v genomu samemu.ne rabiš t.i. dušne posode,ker tvoj DNA genom sam v sebi nosi spomin.To sva s Poetom rešila par strani nazaj.Fotonsko telo Lahko shranmo pol ure po smrti v zlati posodi -to je bila praksa v starem Egiptu.Dve kaplje krvi na bombažu shraniš  na zračni vlagi in normalni temperaturi  in je vse narejeno,v osnovi za življenjsko reanimacijo-Tu dobi realen pomen t,i, krvavi Kristusov prt. Več ko se srečava!!

Tule želim poudariti,da traja ta vesoljni samoproces našega samospoznanja že skoraj 17oo0 let in jev svoji dokončni fazi,ko se bomo mi vesoljno samospoznali.

Ker pa je vesoljni samoproces (nenehno spreminjajoč),ker se naše življenjske metafizične sposobnost samospreminjajo-se normalno veča tudi naš vpogled v to vesoljno samozakonitost.

Zase lahko povem brez leporečja,da mi je tale moja udeležba na tem forumu veliko pomagala v tem pogledu. Namerno pa sem bolj piker,ker lahko tako več stvari spodbudim v sogovorcu.

Hkrati pa se učim lastne življenjske strpnosti in načina kako jo znati pravilno dozirati,ko bom začutil,da jo že lahko.. Wink
Back to top

IP Logged

Etrex
5

Reply #8578 - 24.02.2010 at 19:35:20

Alojz in Sandib wrote on 24.02.2010 at 19:03:50:
Vse je v genomu samemu.ne rabiš t.i. dušne posode,ker tvoj DNA genom sam v sebi nosi spomin.To sva s Poetom rešila par strani nazaj.Fotonsko telo Lahko shranmo pol ure po smrti v zlati posodi -to je bila praksa v starem Egiptu.Dve kaplje krvi na bombažu shraniš  na zračni vlagi in normalni temperaturi  in je vse narejeno,v osnovi za življenjsko reanimacijo-Tu dobi realen pomen t,i, krvavi Kristusov prt. Več ko se srečava!!

Zdaj razumem zadevo.
Zdaj pa imam res zadnje vprasanje, kaj cem ce mi odgovor odpre drugo vprasanje ampak to je res zadnje okoli tega.

Kar se zdaj sprasujem je to, da ce je res vse v krvi za ponovno reanimacijo imamo, dva kosa blaga svoje krvi, v obeh je tako vse potrebno za izdelavo telesa in s tem ponovnega zavedanja- samega sebe, kaj ce bi nas tako reanimirali na dveh tockah, saj imajo na obeh kosih blaga vse kar potrebujejo? Ampak normalno je da je nasa zavest samo v enem telesu naenkrat, tako da to mi ne znese v racun. Verjetno zdaj veste tocno kaj mislim? 1. reanimacija ok, 2. z isto krvjo, kot da bi nek element izgubili ki je ze v 1. socasno pa ima 2. vse elemente potrebne za uspesno reanimacijo?

Ok saj ne rabiste takoj odgovorit, smo ze dost razpisali  Wink

L.p.
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #8579 - 24.02.2010 at 19:43:18

Etrex wrote on 24.02.2010 at 19:35:20:
Alojz in Sandib wrote on 24.02.2010 at 19:03:50:

Zdaj razumem zadevo.
Zdaj pa imam res zadnje vprasanje, kaj cem ce mi odgovor odpre drugo vprasanje ampak to je res zadnje okoli tega.

Kar se zdaj sprasujem je to, da ce je res vse v krvi za ponovno reanimacijo imamo, dva kosa blaga svoje krvi, v obeh je tako vse potrebno za izdelavo telesa in s tem ponovnega zavedanja- samega sebe, kaj ce bi nas tako reanimirali na dveh tockah, saj imajo na obeh kosih blaga vse kar potrebujejo? Ampak normalno je da je nasa zavest samo v enem telesu naenkrat, tako da to mi ne znese v racun. Verjetno zdaj veste tocno kaj mislim? 1. reanimacija ok, 2. z isto krvjo, kot da bi nek element izgubili ki je ze v 1. socasno pa ima 2. vse elemente potrebne za uspesno reanimacijo.

Ok saj ne rabiste takoj odgovorit, smo ze dost razpisali  Wink

L.p.

Reanimacija-dve kaplje krvi na enem bombažnem prtu, ali pa tri-deset vseeno. Kako bi se počutil če bi pet Tomažev skakal po nebu?Saj bi se sam sebe bali- nezanimivo individualnost bi imeli vsi razcepljeno ,ker bi bila avtentična Grin Grin Grin Grinhec Grin
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 570 571 572 573 574 ... 764