Ti Tomaž si skupek INme matere in RIme očeta-njuna združitev je tvoja individualna življenjska poenotena vrednost.
Tvoj DNK zapis se začne v trenutku,ko moško semenčece prebije žensko jajčece.
Njuna genoma se zlijeta in tvoj DNK zapis se začne ustvarjati po lastni plodovni EM sili,ki dirigira tvoje DNK snovno vezje INme -RI me.
Ko se po devetih (običajno)mesecih tvoje lastno gravitacijsko EM polje dovrši se rodiš.
Ko se rodiš imaš EM polje že programirano za rast tvojega telesa-že ob rojstvu bi se (če bi znali) lahko izmirilo tvoje EM polje,ki bi že nakazalo tvojo dokončno velikost.
Zaradi telesnega EM polja ob rojstvu kasneje tudi rastemo,ker nam EM polje že od spočetja in ob rojstvu določa našo rast in naprej našo snovno vezje,do končanja dobe naše fizične rasti.
Torej naše življenje (obstoj) kakor vsako je pogojeno z življenjsko samoreprodukcijo našega genoma-živjenja.
Ko se mi rodimo smo poenotena življenjska vrednost INme-RIme,ki se samozlivata znotraj naše življenjske enosti,ker imamo lastno EM polje moramo svoj DNK hraniti s snovjo,da rastemo in delujemo kot življenje-zato jemo-spimo-dihamo izmenično mislimo itd.
Sedaj naprej prva tri leta se naša podedovana zavest- in um uskljajujeta v medsebojnem izmeničnem EM valovanju in zato šele okrog tretjega leta dobimo samozavedanje,ki pove,da lahko sami zavestno vplivamo na okolica in hkrati se zavemo,da tudi okolica vpliva na nas.
Ker je naš genom posledično večno-sedaj človeški in iz naše vrste ima v sebi zakodiran ta spomin v obliki lastne akumulirane vrednosti,ki se potem individualno po 3 letih začne samoprebujati v navezi z našim podedovanim umom v realno življenjsko miselno vsebino.
Torej na eni strani je zavest na drugi um vsebina tega izmeničnega EM tokokroga je naša misel-
Ko govorimo o podedovanemu genomu govorimo o naših prednikih kašen genom oni nosijo v sebi takšnega nosimo tudi mi.
Tu sreča nima nič takšni smo kot smo in tu ni pomoči-eni nosimo v lastnem genu več razumskosti in naravne vesoljne samointeligence,drugi manj -hvala bogu ,da je tako.Nismo vsi isti. Pricip življenjskega samodelovanja pa je isti pri vseh.
Ti se navzven kot individum potrjuješ navzven enotno v izmenični lastni akumulirani in realizirani vrednosti. Ti si
Xme= INme+RIme = EM alfa omega = X me
Če je še kaj vprašaj!!