titud wrote on 03.02.2010 at 12:22:58:El Pesnik wrote on 03.02.2010 at 11:59:50:Ha ha, vem, da je PD pastir A.V. nekaj napisal samo mi ne pokaže njegovga posta, cel žur! Sem ga dal na "ignore listo", ker se mi ne da več ubadat z njim. Mogoče bi mogu dat en tak disclaimer kot ga je dal titud, ker ne vem, če mu bo jasno.
Da se razumemo, jest sem si onemogoču branje alojzovih postov zato, da sem samega sebe zavaroval pred skušnjavo, da se pustim izčrpavat v njegovem hermetično zaprtem svetu, s katerim po moje ni nič narobe, mu prav lepo služi in ki mu ga zato nimam pravice oporekat, ga kakorkoli poboljševat oz. ga prepričevat, da je zmoten in ga silit, da bi sprejel mojega ali kakšnega drugega, ki sem ga sam prisvojil od koga, ki je njemu tuj.
Titud
Vsa čast zadevo si dojel

Celo zelo korektno si napisal.

Sam bi privoščil in privoščim vsakomur takšen svet v katerem jaz živim.
Ta svet je svet vesoljne življenjske enosti in ni A)asocialen in B ni kontaminiran s tujo zavestjo in umom, ampak je čist kot solza in vesoljno samorojen v meni. Mene življenja na Zemlji ni okužilo,ampak me je spodbudilo v sebi najti pravi svet.
Ta svet želim odkriti vsakomur. Dejstvo je,da včasih na malo preveč grob način.Samo,če bi pogledali resnico (malokdaj)

začnem žalit prvi.Večinoma( pa ta naučena-zame -neumnost me iritira) ne dobim ''spodbudno žalitev moje osebe''' od drugega.
Jaz sem vsak trenutek v stiku s svojo zavestjo in umom. Mene se tuje misli ne dotaknejo,ker jih poznam preko lastne samorojene biti.
Jaz nosim lastno vedenje,ki je neodvisno od katerega koli misleca,modreca filozofije,ideologije itd.
Moja opora je današnje ateistično razumevanje sveta in teološka civilizacijska zapuščina,ki jo znam brati dešifrirat (vsebinsko-celotno) iz lastne biti.
Ni vere na svetu,ki je ne zmorem dešifrirat v njeno pravo sporočilo.To je moja življenjska danost,ki sem jo sam v sebi ozavestil. Tu ni mistike je realnejše od tistega,kar mi danes razumemo pod realno!!!
NEKAJ POSTOV NAZAJ SEM POVEDAL,DA BOM MORAL KORENITO SPREMENITI MNENJE O TEBI. jAZ NE POZNAM BLEFA,JAZ SEM RESNIČEN IN kot TAK tudi komuniciram z vsakomur.
Ne priznavam nikakršne avtoritete,ker vem in poznam vrhovno vesoljno avtoriteto samo in iz nje sem -nekontaminiran s čimer,ali s komer koli tu na Zemlji.
No hvala ti,da si prvi dojel,da mi moj svet lepo služi!!!