Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 524 525 526 527 528 ... 764
(Read 1499193 times)
Alojz in Sandib
5

Tao

Re: PROMETEJEVO DARILO ČLOVEŠTVU
Reply #7875 - 01.02.2010 at 14:39:11

Alojz in Sandib wrote on 01.02.2010 at 14:16:53:
El Pesnik wrote on 01.02.2010 at 13:03:41:
Alojz in Sandib wrote on 01.02.2010 at 12:54:51:
El Poeta si preštudiral? Pa sam še mimogrede-Realjanci so bili pred parimi leti v Ljubljani in sem jim direktono povedu,da lažejo bolj kot pes teče. Da je sedaj vse jasno!

Podoben šmorn Raelijanci gonijo s tistim svojim kloniranjem.

Daj si še enkrat preberi tisto kar sem napisal o centru: kdo vidi, kdo sliši, kdo, vonja, čuti, okuša, kdo misli? To so neodvisni čuti vesolja, kje je tu kakšen center, kje je tu ego/jaz, razen če tega centra možgani sami ne ustvarjajo kot del vesoljne igre. In ta center se je ustvaril preko misli - jaz vidim, jaz slišim, jaz vonjam, jaz čutim, jaz okušam, jaz mislim. In misel je vsa ta leta bildala to imaginarno identiteto, ki je sedaj kondenzirana v nek center, kateremu naj bi se vsi ti čuti dogajali. Pa se ne - vsi ti čuti delujejo neodvisno, kje je tu kak center? Edino kar deluje prek teh čutov mora biti vesolje samo, možgani pa igrajo igro, da "človek" deluje prek teh čutov, tako da ne mi govorit, da ni možno "živet" brez misli, ker misel s to imaginarno kreacijo centrom igra iluzijo in organizem/sistem lahko živi rez centra, še več, veliko bolje živi potem in veliko bolj usklajeno.

Tak da ne mi govorit o tem, kako ravno misel osmišlja življenje, sploh ni res, z mislijo se ustvarja imaginarna avtonomna struktura, za katero se potlej zdi, da deluje neodvisno od vesolja. Sedaj mi pa ti povej zaboga, če je to sploh smiselno ali pa je to že ogromna energetska potrata in izguba energije že sama po sebi, da se vzdržuje podoba tega imaginarnega centra? Pa ne mi neke buče prodajat, res, kaj bi morali mi početi z življenjem ne pa recimo življenje z nami.  

Zaradi olike bom prvi odgovoril-mogoče si zaseden?

Sliši,čuti,vonja,vidi,kašlja,bruha,raste,se razmnožuje,umira,rojeva,klefta bedarije,samo življenje!!!!!! Wink

EGo je skupek zavesti-uma in samopoveličevanja lastne življenjske biti,ki jo naš življenjski duh projicira ali ne (če je ozaveščen)v svet preko naše misli in našega celotnega stanja -občutkov ecc naše biti-sebstva!!!!

Misel nič ne ustvarja-ustvarjata zavest in um- misel je vsebina življenjskega duha.Našega življenja in vsakega.

MIsel ni samodejavna
JE VSEBINA em tokokroga (tvojega uma in zavesti).

Če NI Čutov - ni življenja!!!!!!!!!!!! Cheesy

Z življenjem,ki nima misli ni kaj počet-to ni življenje -to je elementarni kamen!!!!

Kako bi karkoli počel brez življenja in brez njegove''' vsebine'' misli?

To mi razloži? Evo vidiš da gre brez opask in etiket!!!!!

Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

El Pesnik
5

Cosmic Balance
Everywhere
Reply #7876 - 01.02.2010 at 14:47:30

Alojz in Sandib wrote on 01.02.2010 at 12:37:42:
Odgovori mi samo tole::: Kdo na svetu v vesolju lahko živi brez- da bi potrdil sam sebi svoje lastno življenje bit???Kako se lahko kamen samopotrdi če je kamen samoobstoj,ki si ga ti potrdil? S čim si ga potrdil?

Ja, vsak modrec, ki je še bil in bo, se najprej rodi in živi kot oseba, ki je očitno ločena od sveta, ki ga obdaja. Potem se pa pravi modrec začne spraševati, kako to, da je toliko trpljenja in kato to, da se jaz čutim ločenega od sveta, ki me obdaja. In gre do izvora in ugotovi, da je vir te ločenosti EGO, ta JAZ. In potem se vpraša kaj je ta jaz in naenkrat potem odpade. Takrat pa tak modrec nima več občutka "jaz sem ločen od sveta, ki me obdaja", misel seveda še pride samo tega občutka, da sem jaz neka oseba, ki mora delati to pa to pa to, tega ni več, iluzija o osebni svobodi in avtonomni osebni identiteti se razblini v prah. To je to, življenje pa seveda gre naprej, in to še veliko bolje.

Da, oni takrat obstajajo na nivoju neoplojenega jajca, to pa verjetno lahko počnejo zato, ker so dobili programiranje iz stanja oplojenega jajca, in to potem deluje avtomatično naprej. Ker pa že sprašuješ ti povem, da kamen nima teh problemov kot jih ima človek z egom in občutkom ločenosti, potem je pa isti klinc al si ti v iluziji, da si avtonomno bitje stran od vesolja al si pa kamen, ki te iluzije nima.

Kako lahko neoplojeno jajce živi (ono samo je snovno stanje nebiti)- postane življenje? A tako,da pihneš v njega? Ali boš jajce nategnu,kot petelin kuro?  

No vidiš, saj sem povedal zgoraj. Modrec se rodi in živi kot oseba na ravni oplojenega jajca in uporablja misel ter se čuti ločen od sveta, ki ga obdaja. Enkrat pa ta iluzija pade in vsi elementi oplojenega jajca vključno s spomini in programiranjem ostanejo, samo te osebe, ki se je čutila ločeno od sveta okoli, te osebe ni več. In potem je spet samo delovanje vesolje, ne več osebe, ampak življenje gre naprej v tistem telesu, ker je bilo tako naprogramirano. In zato lahko tak človek od tistega trenutka naprej živi na nivoju neoplojenega jajca in ve - Jaz sem življenje oz. jaz sem vesolje, jaz nisem neka ločena avtonomna oseba. Tako.
Back to top

No Water, no Moon

IP Logged

El Pesnik
5

Cosmic Balance
Everywhere
Reply #7877 - 01.02.2010 at 14:49:48

Glej zgoraj, sinopsis pa tule: JAZ SEM ŽIVLJENJE! JAZ SEM NEOPLOJENO JAJCE VESOLJA! JAZ SEM VESOLJE! JAZ SEM EL POETA, MWAHAHAHAHA!

Komprendiš?  Wink Smiley
Back to top

No Water, no Moon

IP Logged

El Pesnik
5

Cosmic Balance
Everywhere
Reply #7878 - 01.02.2010 at 15:06:03

Alojz in Sandib wrote on 01.02.2010 at 14:37:48:

POčasi in razmisli!!!!

Kogarkoli tule sem etiketiru sem ga z namenom Grin Grin Ki ga dotična oseba ni razumela in ga ne zmore!!!!

No, sej jaz sem tud Elohime etikeru za kozmične pederčine odnosno galaktične geje!!!  Grin Cheesy  In tega niso bili sposobni razumeti!!!  Cheesy Grin Shocked  Ker so obične pederčine!!!   DOKAZ: njihove ladje so ustvarjene v podobi falusa!!! Galaktični geji Elohimi!  Angry   Ki so Evo žrtvovali Kači, da bi jo pederčina vrhovni Elohim spravil iz vrta, oni bi pa Adama od ... uzadi!  Grin  Sam je bila prelestna Eva bolj pametna in je dala jabolko še Adamu, da bi ga tako rešila pred vsesplošnim Elohimskim buzeriranjem! In ni preostalu vrhovnemu Elohimskemu pederčini nič drugega kot da se je silno razjezil in nagnal oba iz svojega pederskega raja, koder še dandanes hodita skupno pot.  Wink  Elohimi se dajejo pa med sabo kdo bolj "vestno skrbi" za vesoljno življenje, katerega iščejo po razno raznih planetih in ...

Šala mala: Kako Elohim najde ovco v visoki travi? Brez kakršne koli težave!  Grin Cheesy
Back to top

No Water, no Moon

IP Logged

M.L.
5

I Love YaBB 2!

Reply #7879 - 01.02.2010 at 15:07:42

Alojz in Sandib wrote on 01.02.2010 at 13:56:46:
ML

Samo tako malo za šalo te bom vprašal.Si ti sposoben normalno komunicirat?.Vprašanje odgovor-brez osebnih etiketiranj in opask! Si? No sam sem! Če tebe moji odgovori jezijo nisem jaz kriv-razumeš! Brez Lojzkov,ker v nasprotnem ti bom takoj vrnil etiketo! Zmorete to tule nekateri?

Ja, oprosti, jaz sem pa vseskozi mislil, kako te ljubkovalno naslavljam z Lojzekom. No, pa še enkrat brez zamere, Lojzek.

Pa lep pozdrav.
Back to top

Vrnimo Življenju življenje.

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #7880 - 01.02.2010 at 15:14:59

El Pesnik wrote on 01.02.2010 at 14:47:30:
Odgovori mi samo tole::: Kdo na svetu v vesolju lahko živi brez- da bi potrdil sam sebi svoje lastno življenje bit???Kako se lahko kamen samopotrdi če je kamen samoobstoj,ki si ga ti potrdil? S čim si ga potrdil?

Ja, vsak modrec, ki je še bil in bo, se najprej rodi in živi kot oseba, ki je očitno ločena od sveta, ki ga obdaja. Potem se pa pravi modrec začne spraševati, kako to, da je toliko trpljenja in kato to, da se jaz čutim ločenega od sveta, ki me obdaja. In gre do izvora in ugotovi, da je vir te ločenosti EGO, ta JAZ. In potem se vpraša kaj je ta jaz in naenkrat potem odpade. Takrat pa tak modrec nima več občutka "jaz sem ločen od sveta, ki me obdaja", misel seveda še pride samo tega občutka, da sem jaz neka oseba, ki mora delati to pa to pa to, tega ni več, iluzija o osebni svobodi in avtonomni osebni identiteti se razblini v prah. To je to, življenje pa seveda gre naprej, in to še veliko bolje.

Da, oni takrat obstajajo na nivoju neoplojenega jajca, to pa verjetno lahko počnejo zato, ker so dobili programiranje iz stanja oplojenega jajca, in to potem deluje avtomatično naprej. Ker pa že sprašuješ ti povem, da kamen nima teh problemov kot jih ima človek z egom in občutkom ločenosti, potem je pa isti klinc al si ti v iluziji, da si avtonomno bitje stran od vesolja al si pa kamen, ki te iluzije nima.

Kako lahko neoplojeno jajce živi (ono samo je snovno stanje nebiti)- postane življenje? A tako,da pihneš v njega? Ali boš jajce nategnu,kot petelin kuro?  

No vidiš, saj sem povedal zgoraj. Modrec se rodi in živi kot oseba na ravni oplojenega jajca in uporablja misel ter se čuti ločen od sveta, ki ga obdaja. Enkrat pa ta iluzija pade in vsi elementi oplojenega jajca vključno s spomini in programiranjem ostanejo, samo te osebe, ki se je čutila ločeno od sveta okoli, te osebe ni več. In potem je spet samo delovanje vesolje, ne več osebe, ampak življenje gre naprej v tistem telesu, ker je bilo tako naprogramirano. In zato lahko tak človek od tistega trenutka naprej živi na nivoju neoplojenega jajca in ve - Jaz sem življenje oz. jaz sem vesolje, jaz nisem neka ločena avtonomna oseba. Tako.

Kako pa modrec ve da se je rodil modrec zazna,da je modrec, bil in bo?
Zakaj pa potem modrec komunicira s svetom,če je ločen od njega v neoplojenem jajcu in kako on tam ve da je to on?

Kako pa modrec gre naprej v neoplojenem jajcu,če sploh ne gre naprej,ker ni življenje?Modrec ve da gre v mrtvem jajcu naprej,kaj ga prepričuje v to?   mrtvo jajce?

Kako pa kurje neoplojeno jajce zavestno in umsko VE,da je vesolje?

Kaj pa če drugi modrec vidi to neoplojeno kurje jajce pravilno in drugače kot se vidi   Grin oni vesoljni modrec Grin v neoplojenem jajcu?  

Kaj če si ja ta zunanji modrec kaj vpraša unega modreca v jajcu,kako mu bo ta modrec v jajcu ,če ne živi brez misli, povedal,da se je pač prostovoljno (ČE)skril v neoplojeno kurje jajce?
Back to top

IP Logged

El Pesnik
5

Cosmic Balance
Everywhere
Reply #7881 - 01.02.2010 at 15:16:16

Alojz in Sandib wrote on 01.02.2010 at 15:14:59:

Zakaj pa potem modrec komunicira s svetom,če je ločen od njega v neoplojenem jajcu in kako on tam ve da je to on?

Kako pa modrec gre naprej v neoplojenem jajcu,če sploh ne gre naprej,ker ni življenje?Modrec ve da gre v mrtvem jajcu naprej,kaj ga prepričuje v to?   mrtvo jajce?

Kaj pa če drugi modrec vidi to neoplojeno kurje jajce pravilno in drugače kot se vidi   Grin oni vesoljni modrec Grin v neoplojenem jajcu?  

Kaj če si ja ta zunanji modrec kaj vpraša unega modreca v jajcu,kako mu bo ta modrec v jajcu ,če ne živi brez misli, povedal,da se je pač prostovoljno (ČE)skril v neoplojeno kurje jajce?

Elohim te jebe v dvanajsternik!  Grin Cheesy
Back to top

No Water, no Moon

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #7882 - 01.02.2010 at 15:21:42

El Pesnik wrote on 01.02.2010 at 15:16:16:
Alojz in Sandib wrote on 01.02.2010 at 15:14:59:

Elohim te jebe v dvanajsternik!  Grin Cheesy

Ne u debelo črevo!!!!! Grin Grin

Kako lahko jebeš- ko si neoplojeno kurje jace EL Poeta?  Grin

Si ti modrec od  jajca ali je jajc tvoj modrec?
Te ni nič sram,ko se skrivaš v lastnem neoplojenem jajcu?

To tudi v risankah ne najdeš takšnega'' jajčastga'' modreca kot si ti!!!

Praviš,da si u neoplojenem kurjem jajcu '''vesoljni modrec''? Sem se sedaj spomnil,da sem imel enga prjatelja, ki smo ga klical '''Jajčko'' Pri tebi bi bilo''' Modrec Jajčko'''!!!!  Ali pa''' Svirač od jajeta'''?

Si bova zavrtela ene svirače?
Back to top

IP Logged

M.L.
5

I Love YaBB 2!

Reply #7883 - 01.02.2010 at 15:22:53

Robi wrote on 01.02.2010 at 14:29:27:
ML

Samo tako malo za šalo te bom vprašal.Si ti sposoben normalno komunicirat?.Vprašanje odgovor-brez osebnih etiketiranj in opask! Si? No sam sem! Če tebe moji odgovori jezijo nisem jaz kriv-razumeš! Brez Lojzkov,ker v nasprotnem ti bom takoj vrnil etiketo! Zmorete to tule nekateri?

Alojz,
Kaj pa ti in tvoje žalitve in etiketiranja ?
Razen, če si občasno pod vplivom kakšnih psihotičnih snovi, da se ne spomniš.... Smiley

POčasi in razmisli!!!!

Kogarkoli tule sem etiketiru sem ga z namenom Grin Grin Ki ga dotična oseba ni razumela in ga ne zmore!!!!

Poglej kolk te žre ego, maščevalnost ,da si komaj čakal,da me spomniš na to,da sem te žalil. Ker te to tako žre si mi moral še pripisat da sem drogeraš,pijanc,vse najslabše!!!
Se mogoče motim- lažem?  

Jaz vsakemu tule vse oprostim in znam.Ti si boš rit pojedu od tega ker te jebe ego-razumeš.

Tule blefirate kako ste duhovni -a iz lastne samovšečnosti ne znate iztopiti.
GrinSi užaljen jaz nič,pa mi lahko rečeš kar češ! Ne veš kdo si???? Grin Grin

Kaj se sprenevedaš, podlež pokvarjeni. A, ti misliš, da ti je vse dovoljeno. Kdo pa misliš, da si ti, samovšečnež tiranski. Norec, podcenjuješ vse povprek, in vsiljuješ svoje ideje drugim za vsako ceno. Zdaj se pa ven vlečeš, kot kakšna hijena in na druge kažeš z prstom, kako te žalijo. Res si uboga nedolžna ovčka, katera si vse dovoli. Pravi volk v ovčji preobleki si, vem da je to kompliment za tebe, pa čeprav, boš dal na ves glas vedeti, kakšna krivica se ti godi.

No pa lep pozdrav.
Back to top

Vrnimo Življenju življenje.

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #7884 - 01.02.2010 at 15:34:34

M.L. wrote on 01.02.2010 at 15:22:53:
Robi wrote on 01.02.2010 at 14:29:27:
ML

Alojz,
Kaj pa ti in tvoje žalitve in etiketiranja ?
Razen, če si občasno pod vplivom kakšnih psihotičnih snovi, da se ne spomniš.... Smiley

POčasi in razmisli!!!!

Poglej kolk te žre ego, maščevalnost ,da si komaj čakal,da me spomniš na to,da sem te žalil. Ker te to tako žre si mi moral še pripisat da sem drogeraš,pijanc,vse najslabše!!!
Se mogoče motim- lažem?  

Jaz vsakemu tule vse oprostim in znam.Ti si boš rit pojedu od tega ker te jebe ego-razumeš.

Tule blefirate kako ste duhovni -a iz lastne samovšečnosti ne znate iztopiti.
GrinSi užaljen jaz nič,pa mi lahko rečeš kar češ! Ne veš kdo si???? Grin Grin

Kaj se sprenevedaš, podlež pokvarjeni. A, ti misliš, da ti je vse dovoljeno. Kdo pa misliš, da si ti, samovšečnež tiranski. Norec, podcenjuješ vse povprek, in vsiljuješ svoje ideje drugim za vsako ceno. Zdaj se pa ven vlečeš, kot kakšna hijena in na druge kažeš z prstom, kako te žalijo. Res si uboga nedolžna ovčka, katera si vse dovoli. Pravi volk v ovčji preobleki si, vem da je to kompliment za tebe, pa čeprav, boš dal na ves glas vedeti, kakšna krivica se ti godi.

No pa lep pozdrav.

Oj  še ena leteča pamet! Res sem ovčka proti takšnemu biku kot si ti.

Volk ? Včeraj sem jih imel pet na dvorišču pa so zbežal pred menoj hihihi. Grin

Potem mi je lovc pršu povedat,da naj pazimo doma,da ne pridejo drugič hijene!!!!! Grin Grin Grin

Če si rojen borc ga ni hudiča (sploh tistga ki očenaša ne zna)da bi se ga bal Grin Grin Grin Grin Kiss

Poljub gospod božji hlapc, opsa oprostite, me je zanesel- sem pozabu,da vi sam pojete žalostne pesmice, molit pa tko ne znate!!! Grin Grin Grin
Back to top

IP Logged

ik.kanu.na
5

I Love YaBB 2!

Reply #7885 - 01.02.2010 at 15:37:15

Alojz in Sandib wrote on 01.02.2010 at 10:38:04:
ik.kanu.na wrote on 01.02.2010 at 03:39:05:
Alojz in Sandib wrote on 31.01.2010 at 16:50:40:
Tole bom še napisal, da boste imeli še eno kost za glodanje več!!!!

Elementarna vesoljna samopojavnost (snov materija)ko jo vsi toliko sovražte je nezavedno EM samodelovanje snovi(materije)

INme akumulirana snov *RIme realizirana snov posledica in vzrok tega samodelovanja je EM izmenično valovanje to zapišemo lahko tudi takole

Ajin                     / Ajin SOF Or /                      AJIN SOF
akumulirano               sveti duh EM valovanje          realizirano
                                 Luč svetloba obeh                

Življenje---misel                                        

Oče               Sveti duh                  Sin
               INme                 misel                     RIme  
              Ženski gen   Živl. EM valovanje duh    moški gen

Kaj je na sredini 7 dan '?= življenje

Bo šlo ? Ali bo živčno skakanje?

Kupa življenja!!!

Kaj si ti Raeljanec  Questioning

Ne JAZ SEM ALOJZ!!! Ti to kaj pomeni ?! Ti si bebec!- Ti to kaj pomeni? Cheesy Wink

Aja, kaj si pa ti potem  Questioning Mogoče človeški Nezemljan s takšno nenavadno vesoljsko pametjo Questioning
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #7886 - 01.02.2010 at 15:42:27

ik.kanu.na wrote on 01.02.2010 at 15:37:15:
Alojz in Sandib wrote on 01.02.2010 at 10:38:04:
ik.kanu.na wrote on 01.02.2010 at 03:39:05:
Alojz in Sandib wrote on 31.01.2010 at 16:50:40:
Tole bom še napisal, da boste imeli še eno kost za glodanje več!!!!

Elementarna vesoljna samopojavnost (snov materija)ko jo vsi toliko sovražte je nezavedno EM samodelovanje snovi(materije)

INme akumulirana snov *RIme realizirana snov posledica in vzrok tega samodelovanja je EM izmenično valovanje to zapišemo lahko tudi takole

Ajin                     / Ajin SOF Or /                      AJIN SOF
akumulirano               sveti duh EM valovanje          realizirano
                                 Luč svetloba obeh                

Življenje---misel                                        

Oče               Sveti duh                  Sin
               INme                 misel                     RIme  
              Ženski gen   Živl. EM valovanje duh    moški gen

Kaj je na sredini 7 dan '?= življenje

Bo šlo ? Ali bo živčno skakanje?

Kupa življenja!!!

Kaj si ti Raeljanec  Questioning

Ne JAZ SEM ALOJZ!!! Ti to kaj pomeni ?! Ti si bebec!- Ti to kaj pomeni? Cheesy Wink

Aja, kaj si pa ti potem  Questioning Mogoče človeški Nezemljan s takšno nenavadno vesoljsko pametjo Questioning

A si ti sigurn da so človeški nezemljani? Nenavadne pamet a si jo pr sebi začutu.  Omejena pamet mi res diši na daljavo pr nekaterih!!!Neumnost običajno kar zavoham.Pazi voham te Grin Grin Grin pametnjakovič!!!
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #7887 - 01.02.2010 at 16:21:35

El Pesnik wrote on 01.02.2010 at 15:06:03:

POčasi in razmisli!!!!

No, sej jaz sem tud Elohime etikeru za kozmične pederčine odnosno galaktične geje!!!  Grin Cheesy  In tega niso bili sposobni razumeti!!!  Cheesy Grin Shocked  Ker so obične pederčine!!!   DOKAZ: njihove ladje so ustvarjene v podobi falusa!!! Galaktični geji Elohimi!  Angry   Ki so Evo žrtvovali Kači, da bi jo pederčina vrhovni Elohim spravil iz vrta, oni bi pa Adama od ... uzadi!  Grin  Sam je bila prelestna Eva bolj pametna in je dala jabolko še Adamu, da bi ga tako rešila pred vsesplošnim Elohimskim buzeriranjem! In ni preostalu vrhovnemu Elohimskemu pederčini nič drugega kot da se je silno razjezil in nagnal oba iz svojega pederskega raja, koder še dandanes hodita skupno pot.  Wink  Elohimi se dajejo pa med sabo kdo bolj "vestno skrbi" za vesoljno življenje, katerega iščejo po razno raznih planetih in ...

Šala mala: Kako Elohim najde ovco v visoki travi? Brez kakršne koli težave!  Grin Cheesy

EL Poeta

Tole je dokaz,da se znaš zajebavat.Odlično za mojo 'gejevsko dušo'
Aj polepšu si mi dan.
iElohim najde ovco v visolki travi tako,da jo s svojim  Grin gejevskim periskopom  fa.... Grin poišče,če ne gre -uporabi svoj voh. Grin Grin.
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #7888 - 01.02.2010 at 16:24:24

ja in wrote on 14.01.2010 at 22:40:46:
TS Grofovi- Laku noć svirači

http://www.youtube.com/watch?v=C699Fx9t3HA

Evo EL Poete-svirači dolaze!
Back to top

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #7889 - 01.02.2010 at 17:30:23

Quote:
Se mogoče motim- lažem?  

Se motiš.
Veš, ko ti mene žališ, se jaz smejim. Sploh me ne prizadene. Smiley
Saj koliko toliko vem kdo sem in me žaljivke ne prizadenejo.
Če bi me žrlo, potem več ne bi komuniciral s tabo.
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 524 525 526 527 528 ... 764