[quote author=M.L. link=1199276871/7843#7843 date=1264877420]
Alojz in Sandib wrote on 30.01.2010 at 19:31:32:M.L. wrote on 30.01.2010 at 19:25:46:Alojz in Sandib wrote on 30.01.2010 at 18:33:07:Alojz in Sandib wrote on 30.01.2010 at 18:08:49: ML
Murči leon in Mali lulček sedaj ti dober razmisli ,če imaš s čim ::
Iz katerega izhodišča časa prostora ti doživljaš misliš o preteklosti in prihodnosti??? Samo to mi odgovori iz katere izhodišne vrednosti časa-prostora izhajajo vse tvoje misli spomin zavest predvidevanja torej ti sam?
Bodo zmogli to tvoji briljantni možgančki ?
Moje izhodišče nima ne časa ne prostora, misli črpam iz morja večnosti. Moje telo je iz prostora in ga uporabljam za čutni stik mojega duha z materialnim. Telo se ravna po času, ki je zakonitost v prostoru, moja misel je pa brezčasna in ni podvržena zakonom časa, ki vladajo v prostoru.
Pa lep pozdrav
ML TULE NISI ŠE NIČ ODGOVORIL-SAMO SANJAL SI!
Kje pa je to morje večnosti? Po tebi? Tvoje telo je iz prostora-Katerega prostora?
Po katerem času se ravna TVOJE TELO'?KAKO JE TVOJA MISEL BREZČASNA ČE SI TI V ZAKONU ČASA_PROSTORA -SAMO CIKLIČNO ŽIV NOSILEC ŽIVLJENJSKEGA DUHA??? SEDAJ PA LEPO POČASI-VZEMI SI ČAS IN ODGOVORI!!!!
Tako ti, kot etrex ne moreta dojeti mojih besed, ker ne poznata duhovnosti in sta omejena v prostoru. Jaz ti pravim, da se moje telo ravna po prostoru, to pomeni, da se ravna po zakonu časa v katerem obstaja, ta prostor je naše vesolje v katerem teče čas.
Večnost je prisotna povsod, tudi v prostoru, ampak ni podrejena zakonom prostora. Ker pa je misel brezčasna, torej večna, izhaja iz vseobsegajoče večnosti in je hkrati lahko v vseh prostorih večnosti.
Zato je moja misel neodvisna od zakonov prostora in ne odgovarja prostoru za preteklost, sedanjost in prihodnost, kar pa materialno telo mora.
No pa lep pozdrav.
ML
Kako ti nisi omejen vprostoru času,če trdiš,da se tvoje telo RAVNA po zakonu časa prostora te materialne vesoljne vseobsežne samopojavnosti (bog)kjer teče čas. KAKO TO POTEM JAZ NE RAZUMEM SAMO ZATO KER NISEM DUHOVEN PO TEBI?
Večnost je podrejena zakonom prostora!!! To pomeni ni prostora ni večnosti -JE tako? Potem je materijalni VEČNO-SEDANJI samoobstoj ( Boga) kar prostor je -samoumeven. Ali ti ko si tolk duhovn razumeš to po svoje?
TVOJA IN MOJA MISEL NIKOLI NI IN NE BO BREZČASNA-MISEL JE VSEBINA ŽIVLJENJSKEGA INDIVIDUALNEGA (tvojega mojega vsakega) CIKLIČNEGA OBSTOJA IN NJEGOVGA EM TOKOKROGA Duha!
Ti imaš misel tudi ko si mrtev potem pr bogi samo ta misel nima vsebine je elementarno EM samovalovanje-praha snovi-materije.
Življenje je zavest,um,misel in življenjski duh EM valovanje,kjer zavest in um polnita ta življenjski duh z mislijo!!!!
Tako,da sedaj si se pokakal do kraja-OPAZIŠ?