Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 520 521 522 523 524 ... 764
(Read 1500089 times)
M.L.
5

I Love YaBB 2!

Re: PROMETEJEVO DARILO ČLOVEŠTVU
Reply #7815 - 30.01.2010 at 17:23:33

Etrex wrote on 30.01.2010 at 17:17:56:
Etrex wrote on 30.01.2010 at 16:54:54:
Ok vidim da ti moram vse extra razloziti, tu si se pripopal na materijalna sonca?

No bom razlozil bolj pocasi, ker pri taksnih probracevalcih mora biti clovek zelo previden.

Materijalna sonca??? Ja kaksna pa ljuba dusa? Sonce je sonce kaj ne?

Kaj nisi ti blodil da poznas duhovna in galakticna?

No vidis temu se lahko clovek samo smeji, sonce je sonce vse drugo so tvoje peravljice.

Je zdaj bolj jasno???

Na soncu- zvezdi se dogaja zlivanje med duhovnim in materijalnim cel cajt in nikoli ni samo materijalno ne samo duhovno, razumes kaj ti hocem povedati?

Predvidevam, da si tole pobral od Boštiya, če se motim me popravi!!

Pa lep pozdrav.
Back to top

Vrnimo Življenju življenje.

IP Logged

Etrex
5

Reply #7816 - 30.01.2010 at 17:27:47

[quote author=M.L. link=1199276871/7813#7813 date=1264868220]Etrex wrote on 30.01.2010 at 16:55:41:
Quote:
Edit: Pa se to, ce te ze zanima vecno zdaj poteka prelivanje iz duhovnega v materijalni in obratno, to je soodvisno, ne kot trdis ti da bo NEKOC se spremenilo v duhovno. Sam kaksne sanjarije M.L. Roll Eyes

Nisi razumel napisanega, zato ti ga še enkrat nalimam, mogoče boš zdaj lahko razumel povedano!!
Quote:
Zdaj se še v našem prostoru rojevajo nova materialna sonca in telesa, po drugi strani pa že prehajajo iz materialnega v duhovno stanje. nekoč, ko bo pa minil čas temu našemu prostoru, bo pa vse materijalno že tudi prešlo v duhovno brez prostora in nikoli več na tem mestu ne bo materije.

No pa lep pozdrav.

No

Razumel sem dobro, jaz ti pravim ceu cajt da je soodvisno, energija ne pride iz nic!

Drgni dva balona, dobis energijo, rabis balona, iz nic ni energije to dojemi!

Cas bo minil? ta ti je dobra, to pa je pravi solski primer umskega spotika, cas ne mine, ker cas je tvoj umski umislek, mine lahko samo v tvoji glavi v stvarstvu se nic ne spremeni, spremeni se tvoje dojemanje casa, to dojemi!

Isto kot ne izgine prostor, kako bo prostor izginil, ce je nestvar si pa kekec Grin Izgine lahko stvar, prostor ne mores prestaviti ali izniciti haha

Se huje na tem mestu ne bo materije? Roll Eyes M.L. sam prenehi s taksnimi, na tem mestu? Potem prostor ne izgine ce je na tem mestu kajne? Grin Spotikas se sam ob svoje trditve ki druga drugo zbija.

Dojemi te vse nebuloze so sad tvojega uma nic vec Wink
Back to top

Stvarstvo ne odloča, odloča človek z svobodno voljo.

IP Logged

Etrex
5

Reply #7817 - 30.01.2010 at 17:35:31

Kaj se delas zdaj norca?

Jaz ce naredim napako priznam! Trdis kako sonce preide v duhovno ane?

Zdaj pa povej kaj obstajajo galakticna sonca ali ne?
Back to top

IP Logged

M.L.
5

I Love YaBB 2!

Reply #7818 - 30.01.2010 at 17:37:54

[quote author=Etrex link=1199276871/7816#7816 date=1264868867]

Quote:
Cas bo minil? ta ti je dobra, to pa je pravi solski primer umskega spotika, cas ne mine, ker cas je tvoj umski umislek, mine lahko samo v tvoji glavi v stvarstvu se nic ne spremeni, spremeni se tvoje dojemanje casa, to dojemi!

Po tvoje čas ne obstoja.

Quote:
Isto kot ne izgine prostor, kako bo prostor izginil, ce je nestvar si pa kekec Grin Izgine lahko stvar, prostor ne mores prestaviti ali izniciti haha

Se huje na tem mestu ne bo materije? Roll Eyes M.L. sam prenehi s taksnimi, na tem mestu? Potem prostor ne izgine ce je na tem mestu kajne? Grin Spotikas se sam ob svoje trditve ki druga drugo zbija.

Nisem napisal v tem prostoru, ampak na tem mestu ( ki je bil prostor v neskončnosti ), se pravi, mesto prostora je ostalo v vsej neskončnosti, pa čeprav ni več prostora.

Etrex, daj malo premakni svoje možgane, aja, oprosti prej si rekel, da jih nimaš, no potem ti pa naj bo.

Pa lep pozdrav.

Back to top

IP Logged

Etrex
5

Reply #7819 - 30.01.2010 at 17:50:05

Ok se to ti odgovorim pa grem, moram it. tako da ti odgovorim kasneje.
Cas je nas umislek, enkrat gre sac hiro drugic pocasi kajne? Kaj je to v resnici? ni, obstaja samo vecno- zdaj, ta trenutek, drugo so nase umske sledi ki zapisujejo in registrirajo cas kot preteklost in prihodnost, to je v nasi glavi.

Nisem napisal v tem prostoru, ampak na tem mestu ( ki je bil prostor v neskončnosti ), se pravi, mestu prostora je ostalo v vsej neskončnosti, pa čeprav ni več prostora.

Ou shit kaj pa si zdaj sestavil?  Grin Grin Grin Tisti ki to razume naj se javi  Grin

Ze na kilometer vidis da je umska nebuloza.

Ok uzivaj na mestu ne- prostora praznega prostora v glavi, ki je bilo nekoc manj prostora, je zdaj neskoncno vec praznega prostora Cool L.P.
Back to top

IP Logged

M.L.
5

I Love YaBB 2!

Reply #7820 - 30.01.2010 at 17:55:55

Etrex wrote on 30.01.2010 at 17:35:31:
Kaj se delas zdaj norca?

Jaz ce naredim napako priznam! Trdis kako sonce preide v duhovno ane?

Zdaj pa povej kaj obstajajo galakticna sonca ali ne?

Nisem opazil, no pa saj ni važno.
Ja, verjamem, da bo nekoč vsa materija v tem našem prostoru prešla v duhovno, tudi sonca, seveda.

Kaj še ne veš, da so zvezde na nebu, ki jih mi z mesenimi očmi vidimo, sonca in da so te zvezde ( beri sonca ) po vsem prostoru vesolja. Se pravi v galaksijah, jatah in tako naprej in če so v galaksijah je normalno, da so galaktična.

Sem dovolj priznal, to kar že vseskozi govorim?!

No pa lep pozdrav.
Back to top

IP Logged

M.L.
5

I Love YaBB 2!

Reply #7821 - 30.01.2010 at 18:06:40

Etrex wrote on 30.01.2010 at 17:50:05:
Ok se to ti odgovorim pa grem, moram it. tako da ti odgovorim kasneje.
Cas je nas umislek, enkrat gre sac hiro drugic pocasi kajne? Kaj je to v resnici? ni, obstaja samo vecno- zdaj, ta trenutek, drugo so nase umske sledi ki zapisujejo in registrirajo cas kot preteklost in prihodnost, to je v nasi glavi.

Nisem napisal v tem prostoru, ampak na tem mestu ( ki je bil prostor v neskončnosti ), se pravi, mestu prostora je ostalo v vsej neskončnosti, pa čeprav ni več prostora.

Ou shit kaj pa si zdaj sestavil?  Grin Grin Grin Tisti ki to razume naj se javi  Grin

Ze na kilometer vidis da je umska nebuloza.

Ok uzivaj na mestu ne- prostora praznega prostora v glavi, ki je bilo nekoc manj prostora, je zdaj neskoncno vec praznega prostora Cool L.P.

Še enkrat, vem da je težko; Nisem napisal v tem prostoru, ampak na tem mestu ( ki je bil prostor v neskončnosti ), se pravi, mesto prostora je ostalo v vsej neskončnosti, pa čeprav ni več prostora.

Beri počasi, prej si nekje omenil, da moraš previdno in počasi pisati, zdaj pa preberi počasi in previdno razmišljaj.

Tole zdaj sem ti napisal čisto počasi, da ne boš potem rekel, da si moral hitro brati.

No pa lep pozdrav.
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #7822 - 30.01.2010 at 18:08:49

ML

Murči leon in Mali lulček sedaj ti dober razmisli ,če imaš s čim ::

Iz katerega izhodišča časa prostora ti doživljaš misliš o preteklosti in prihodnosti??? Samo to mi odgovori iz katere izhodišne vrednosti časa-prostora izhajajo vse tvoje misli spomin zavest predvidevanja torej ti sam?

Bodo zmogli to tvoji briljantni možgančki ?
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #7823 - 30.01.2010 at 18:29:27

Quote:
In z neresnimi se nemores resno pogovarjati, kajne Robi?

Etrex,
to je res, da se z neresnimi težko pogovarjaš..ampak M.L. misli zelo resno to, kar piše.

Po moje pa ima vsak malo prav.
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #7824 - 30.01.2010 at 18:32:46

Robi wrote on 30.01.2010 at 18:29:27:
Quote:

Etrex,
to je res, da se z neresnimi težko pogovarjaš..ampak M.L. misli zelo resno to, kar piše.

Robi zakaj se ti vedni userješ tule,ko jaz koga lovim z briljatnimi možgančki.??? Daj se navadi,da nič pametnega ne poveš,sam papagajsko sufliraš in neke kvazi resnice ven mečeš-pederčina Grin Grin Grin
Back to top

IP Logged

Etrex
5

Reply #7825 - 30.01.2010 at 18:33:03

Nisem napisal v tem prostoru, ampak na tem mestu ( ki je bil prostor v neskončnosti ), se pravi, mesto prostora je ostalo v vsej neskončnosti, pa čeprav ni več prostora.

M.L. to ne zmore razumeti noben, tudi ce se bolj pocasi berem ne, ker trditve izbivajo druga drugo.

Mesto je lahko v prostoru, drugje mesta ni, neprostor ali karkoli ze ne obstaja, kjer je prostor bo vedno prostor, to je pa ja jasno kajne?

Sploh pa ravno prostor je vseobsezen ali neskoncen ce hoces saj je dobesedno brez konca torej ce nima konca je neskoncen, izven te vseobseznosti je jasno da ni nic vec, to pa zato ker ni konca kjer bi naprej obstajal ne- prostor, vse je v prostoru drugega ni, to dojemi!

Ti mislis da prostor ne bo vec obstajal, kako ce je prostor vecno zdaj? Ti ne razumes teh umskih trikov, zato te zjebejo.
Ko bos razumel, da kar je zdaj tudi bo nazaj in naprej v umskemu casu- projekciji, konstruktu nasega uma, zato se rece VECNO zdaj, ker ce bi se v vecnosti kaj spremenilo bi se ze enkrat to zgodilo do zdaj, to moras sam razumet, ne morem te jaz naucit, ko bos to razumeval, se lahko resno pogovarjamo naprej.

L.p.
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #7826 - 30.01.2010 at 18:33:07

Alojz in Sandib wrote on 30.01.2010 at 18:08:49:
ML

Iz katerega izhodišča časa prostora ti doživljaš misliš o preteklosti in prihodnosti??? Samo to mi odgovori iz katere izhodišne vrednosti časa-prostora izhajajo vse tvoje misli spomin zavest predvidevanja torej ti sam?

Back to top

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #7827 - 30.01.2010 at 18:39:21

Alojz in Sandib wrote on 30.01.2010 at 18:32:46:
Quote:

Etrex,

Robi zakaj se ti vedni userješ tule,ko jaz koga lovim z briljatnimi možgančki.??? Daj se navadi,da nič pametnega ne poveš,sam papagajsko sufliraš in neke kvazi resnice ven mečeš-pederčina Grin Grin Grin

Očitno ti grejo moje resnice na živce... Smiley
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #7828 - 30.01.2010 at 18:42:14

Robi wrote on 30.01.2010 at 18:39:21:
Alojz in Sandib wrote on 30.01.2010 at 18:32:46:
Quote:

Etrex,

Očitno ti grejo moje resnice na živce... Smiley

Nič mi ne gre na živce- če ni nič!!!  Na kurac mi greš samo ti! Ti pa si bedak zame, zato mi greš na živce-pederčina ,jaz pa gej Grin Grin
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #7829 - 30.01.2010 at 18:44:31

Alojz in Sandib wrote on 30.01.2010 at 18:08:49:
ML

Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 520 521 522 523 524 ... 764