Če že tako vztrajaš, ti bom pa še enkrat rzložil, kaj je znanost dokazala;
Quote:Kje je to znanost dokazala M.L.? Daj pokazi obrazlozi da DOJAMEM
Znanost je dokazala in tudi potrdila, da je čas v prostoru premočrten in da se nekoč, ko pride do konca, konča, s tem je pa tudi konec prostoru. Ti pa vztrajaš, da je večen.
Lahko se smeješ svoji neumnosti.
Quote:Tisto duhovno iN vrednost, tista vrednost se ne iznici, ce ta iN vrednost ne bi potrebovala cloveka za svoj obstoj, bi delovala kot sama in ne bi potrebovala telesa.
Saj duhovnost lahko deluje sama v nasprotju z materijo, ki tega ni zmožna. V materiji vedno prebiva duhovno, v duhovnem pa nikoli materija.
Zopet se lahko smejiš...
Quote:Jaz ti dajem realne primere! Ne pa primere iz risank.
Ko globoko spis, kaj takrat lahko kakorkoli delujes?
Se takrat zavedas (obstoja)?
Torej kaj ti pomaga obstoj takrat ko ti mozgani ne delajo ce te ni, to vse zgoraj mi odgovori ti kljunas? Ma ne bos, serjes samo tam kjer mislis da te nobeden ne vidi!
A, mogoče ne sanjamo med spanjem, a, to sanja telo ali duhovno v telesu?, no sam si rekel, da možgani ne morejo, od kod torej sanje???
Zopet se lahko smejiš svoji neumnosti
Quote:Kar je jezus rekel je cisto vredu, ce razumes!
Tisto kar pa trdis ti, tisto pa je za v risanko ja, Jezus ni rekel: Življenje se ne vrača več v materijo. Tako da spet odpoves na celi crti Grin
Kaj je pa to drugega pomeni, kakor;
vzemi Bog kar je Božjega.Zopet se lahko.....
Quote:Zgoraj sem podal dokaz, da nimas pojma in da samo bluzis, ko omenjas materijalna sonca, pa mora biti clovek fino cez les ce to verjame in ne crkne od smeha ko bere te tvoje bedarije
Če pa ne verjameš, da so sonca, ki jih vidimo materialna, potem pa res ne vem, kaj je s tabo??
Zopet se lahko smejiš avoji neumnosti.
Quote:Evoga tu se se dokonca clovek nasmeje tvojim nebulozam, ze prej sem ti dal prakticni primer, ki ga vsak lahko potrdi, celo ti petelincek, ponoci ni misli ko trdno spis se ne ZAVEDAS! Verjetno clovek verjame bolj v prakso kot pa taksnim bluzicem kot si ti, torej ce nimas mozganov ni misli in ne zavesti to je dokazano po vsakem cloveku ko spi.
Po moje res nimaš možganov, da ne moreš razumeti zakaj človek sanja. Slabotne duše se redko ali pa nikoli ne spominjajo svojih sanj, ker so preveč povezane z svojim mesom in so že skoraj povsem prešle iz duhovnega v materialno meso telesa, zato takšni ljudje mislijo, da nikoli ne sanjajo, v resnici se pa ne morejo spominjati tudi še najbolj živih sanj.
Zopet se lahko odkrito nasmejiš svoji neumnosti.
Quote:Vidis vedno ob vsaki uri lahko z realnimi dokazi podrem ta tvoj kup gnoja, ki ga tako "premisljeno" zlagas, ampak drek je drek zlozen ali ne Grin
Ja, to bo pa menda držalo?????
In zopet se lahko......
Pa lep pozdrav.