Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 519 520 521 522 523 ... 764
(Read 1504351 times)
M.L.
5

I Love YaBB 2!

Re: PROMETEJEVO DARILO ČLOVEŠTVU
Reply #7800 - 30.01.2010 at 15:30:16

Če že tako vztrajaš, ti bom pa še enkrat rzložil, kaj je znanost dokazala;
Quote:
Kje je to znanost dokazala M.L.? Daj pokazi obrazlozi da DOJAMEM

Znanost je dokazala in tudi potrdila, da je čas v prostoru premočrten in da se nekoč, ko pride do konca, konča, s tem je pa tudi konec prostoru. Ti pa vztrajaš, da je večen.
Lahko se smeješ svoji neumnosti.

Quote:
Tisto duhovno iN vrednost, tista vrednost se ne iznici, ce ta iN vrednost ne bi potrebovala cloveka za svoj obstoj, bi delovala kot sama in ne bi potrebovala telesa.

Saj duhovnost lahko deluje sama v nasprotju z materijo, ki tega ni zmožna. V materiji vedno prebiva duhovno, v duhovnem pa nikoli materija.
Zopet se lahko smejiš...

Quote:
Jaz ti dajem realne primere! Ne pa primere iz risank.
Ko globoko spis, kaj takrat lahko kakorkoli delujes?
Se takrat zavedas (obstoja)?
Torej kaj ti pomaga obstoj takrat ko ti mozgani ne delajo ce te ni, to vse zgoraj mi odgovori ti kljunas? Ma ne bos, serjes samo tam kjer mislis da te nobeden ne vidi!

A, mogoče ne sanjamo med spanjem, a, to sanja telo ali duhovno v telesu?, no sam si rekel, da možgani ne morejo, od kod torej sanje???
Zopet se lahko smejiš svoji neumnosti

Quote:
Kar je jezus rekel je cisto vredu, ce razumes!
Tisto kar pa trdis ti, tisto pa je za v risanko ja, Jezus ni rekel: Življenje se ne vrača več v materijo. Tako da spet odpoves na celi crti Grin

Kaj je pa to drugega pomeni, kakor; vzemi Bog kar je Božjega.
Zopet se lahko.....

Quote:
Zgoraj sem podal dokaz, da nimas pojma in da samo bluzis, ko omenjas materijalna sonca, pa mora biti clovek fino cez les ce to verjame in ne crkne od smeha ko bere te tvoje bedarije

Če pa ne verjameš, da so sonca, ki jih vidimo materialna, potem pa res ne vem, kaj je s tabo??
Zopet se lahko smejiš avoji neumnosti.

Quote:
Evoga tu se se dokonca clovek nasmeje tvojim nebulozam, ze prej sem ti dal prakticni primer, ki ga vsak lahko potrdi, celo ti petelincek, ponoci ni misli ko trdno spis se ne ZAVEDAS! Verjetno clovek verjame bolj v prakso kot pa taksnim bluzicem kot si ti, torej ce nimas mozganov ni misli in ne zavesti to je dokazano po vsakem cloveku ko spi.

Po moje res nimaš možganov, da ne moreš razumeti zakaj človek sanja. Slabotne duše se redko ali pa nikoli ne spominjajo svojih sanj, ker so preveč povezane z svojim mesom in so že skoraj povsem prešle iz duhovnega v materialno meso telesa, zato takšni ljudje mislijo, da nikoli ne sanjajo, v resnici se pa ne morejo spominjati tudi še najbolj živih sanj.
Zopet se lahko odkrito nasmejiš svoji neumnosti.

Quote:
Vidis vedno ob vsaki uri lahko z realnimi dokazi podrem ta tvoj kup gnoja, ki ga tako "premisljeno" zlagas, ampak drek je drek zlozen ali ne Grin

Ja, to bo pa menda držalo?????
In zopet se lahko......

Pa lep pozdrav.
Back to top

Vrnimo Življenju življenje.

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #7801 - 30.01.2010 at 15:32:18

Quote:
Vidis vedno ob vsaki uri lahko z realnimi dokazi podrem ta tvoj kup gnoja, ki ga tako "premisljeno" zlagas, ampak drek je drek zlozen ali ne Grin

Tudi največji vsevedni modreci serjejo drek.. Grin
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #7802 - 30.01.2010 at 15:35:34

Robi wrote on 30.01.2010 at 15:32:18:
Quote:

Zato si morate pavi obične pederčine riti umivat,da vas mi '''pravi geji''' lepo elegantno pičimo! Wink Cheesy Shocked Tongue Grin CoolPoglej zaporedje,te na kaj spominja?
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #7803 - 30.01.2010 at 15:58:01

M.L. wrote on 30.01.2010 at 15:30:16:
Quote:

Znanost je dokazala in tudi potrdila, da je čas v prostoru premočrten in da se nekoč, ko pride do konca, konča, s tem je pa tudi konec prostoru. Ti pa vztrajaš, da je večen.

Quote:
Tisto duhovno iN vrednost, tista vrednost se ne iznici, ce ta iN vrednost ne bi potrebovala cloveka za svoj obstoj, bi delovala kot sama in ne bi potrebovala telesa.

Saj duhovnost lahko deluje sama v nasprotju z materijo, ki tega ni zmožna. V materiji vedno prebiva duhovno, v duhovnem pa nikoli materija.
Zopet se lahko smejiš...

Quote:
Torej kaj ti pomaga obstoj takrat ko ti mozgani ne delajo ce te ni, to vse zgoraj mi odgovori ti kljunas? Ma ne bos, serjes samo tam kjer mislis da te nobeden ne vidi!

A, mogoče ne sanjamo med spanjem, a, to sanja telo ali duhovno v telesu?, no sam si rekel, da možgani ne morejo, od kod torej sanje???

Quote:
Tisto kar pa trdis ti, tisto pa je za v risanko ja, Jezus ni rekel: Življenje se ne vrača več v materijo. Tako da spet odpoves na celi crti Grin

Zopet se lahko.....

Quote:
Zgoraj sem podal dokaz, da nimas pojma in da samo bluzis, ko omenjas materijalna sonca, pa mora biti clovek fino cez les ce to verjame in ne crkne od smeha ko bere te tvoje bedarije

Če pa ne verjameš, da so sonca, ki jih vidimo materialna, potem pa res ne vem, kaj je s tabo??

Quote:
Evoga tu se se dokonca clovek nasmeje tvojim nebulozam, ze prej sem ti dal prakticni primer, ki ga vsak lahko potrdi, celo ti petelincek, ponoci ni misli ko trdno spis se ne ZAVEDAS! Verjetno clovek verjame bolj v prakso kot pa taksnim bluzicem kot si ti, torej ce nimas mozganov ni misli in ne zavesti to je dokazano po vsakem cloveku ko spi.

Po moje res nimaš možganov, da ne moreš razumeti zakaj človek sanja. Slabotne duše se redko ali pa nikoli ne spominjajo svojih sanj, ker so preveč povezane z svojim mesom in so že skoraj povsem prešle iz duhovnega v materialno meso telesa, zato takšni ljudje mislijo, da nikoli ne sanjajo, v resnici se pa ne morejo spominjati tudi še najbolj živih sanj.

Quote:

In zopet se lahko......

Pa lep pozdrav.

1.Znanost je dokazala,da na čas prostor vpliva gravitacija. Dokazala je samo na ''velikem poku'',da se vesolje samosesuje vase in se tudi samorodi. To je znanstveno dokazano!!! Če samo to veš moraš bit bk,da verjameš v sam duhovni obstoj!!! Tongue Tongue

2. znanost je dokazala da je materija energija in sočasno obratno.
Torej ni energije mase- ni sil!!!! Ni EM sile,ni gravitacije,ni šibke močne jedrske sile! Ni duhovnega absoluta samoobstoja,če ni mase-energije.!!! Sad Sad

3. Brez našega materialnega telesa ni nas, ne duha in ni sanj !ML-fanatik sanj!! Grin Grin Sedaj se ti smej svoji neumnosti o višjih in nižjih duhovih,ki jih zaznavaš samo v telesu,ki je pri tebi ves duhovn te ni vidit-zato pa občutmo tvojo neumnost Cheesy Cheesy

A Sonce je materija ti nisi ti si en sam bedast duh?

Ml pojdi sanjat še naprej in čep si daj v rit,da te ne prime Roll Eyes kak duhec,ki je gejevsko usmirjen in ma rad pederčine (duhove) Grin kot si ti..
Back to top

IP Logged

M.L.
5

I Love YaBB 2!

Reply #7804 - 30.01.2010 at 16:00:31

Etrex wrote on 30.01.2010 at 15:55:35:
Quote:

Ne vidis v cemu je fora?

M.L. pride redno kot petelin neke pridige izvajati, potem ko ga povozim pa zbezi kot kaksna kura Grin

In potem ko se zadeve pomirijo, ko se "zanemari" o cem smo se pogovarjali pa se spet pojavi licemersko iz kaksnega kota z njegovimi pridigami.

Takoj ko mu postavim prakticna dejstva kot zdaj, pa spet start.

In kaj ces potem takim bluzicem, kot jih samo j.... v glavo in jih pripraviti do tega de se polijejo z lastno gnojnico Grin

In z neresnimi se nemores resno pogovarjati, kajne Robi?

L.p.

Kaj se zdaj ven vlečeš, potem ko se sam popolnoma osmešiš pred drugimi. Priznaj že vendar sam sebi, kar je treba.

Pa lep pozdav
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #7805 - 30.01.2010 at 16:02:32

M.L. wrote on 30.01.2010 at 16:00:31:
Etrex wrote on 30.01.2010 at 15:55:35:
Quote:

Ne vidis v cemu je fora?

M.L. pride redno kot petelin neke pridige izvajati, potem ko ga povozim pa zbezi kot kaksna kura Grin

In potem ko se zadeve pomirijo, ko se "zanemari" o cem smo se pogovarjali pa se spet pojavi licemersko iz kaksnega kota z njegovimi pridigami.

Takoj ko mu postavim prakticna dejstva kot zdaj, pa spet start.

In kaj ces potem takim bluzicem, kot jih samo j.... v glavo in jih pripraviti do tega de se polijejo z lastno gnojnico Grin

In z neresnimi se nemores resno pogovarjati, kajne Robi?

L.p.

Kaj se zdaj ven vlečeš, potem ko se sam popolnoma osmešiš pred drugimi. Priznaj že vendar sam sebi, kar je treba.

Pa lep pozdav

S take neumnosti kot si ti Murči Leon (mali lulček) ,ga tudi ven ne more potegnit Grin Grin Grin
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #7806 - 30.01.2010 at 16:02:52

Alojz in Sandib wrote on 30.01.2010 at 15:58:01:
M.L. wrote on 30.01.2010 at 15:30:16:
Quote:

Quote:

Zopet se lahko smejiš...

Quote:

Quote:

Zopet se lahko.....

Quote:

Quote:

Quote:

In zopet se lahko......

Pa lep pozdrav.

1.Znanost je dokazala,da na čas prostor vpliva gravitacija. Dokazala je samo na ''velikem poku'',da se vesolje samosesuje vase in se tudi samorodi. To je znanstveno dokazano!!! Če samo to veš moraš bit bk,da verjameš v sam duhovni obstoj!!! Tongue Tongue

Torej ni energije mase- ni sil!!!! Ni EM sile,ni gravitacije,ni šibke močne jedrske sile! Ni duhovnega absoluta samoobstoja,če ni mase-energije.!!! Sad Sad

3. Brez našega materialnega telesa ni nas, ne duha in ni sanj !ML-fanatik sanj!! Grin Grin Sedaj se ti smej svoji neumnosti o višjih in nižjih duhovih,ki jih zaznavaš samo v telesu,ki je pri tebi ves duhovn te ni vidit-zato pa občutmo tvojo neumnost Cheesy Cheesy

A Sonce je materija ti nisi ti si en sam bedast duh?

Ml pojdi sanjat še naprej in čep si daj v rit,da te ne prime Roll Eyes kak duhec,ki je gejevsko usmirjen in ma rad pederčine (duhove) Grin kot si ti..

Back to top

IP Logged

Etrex
5

Reply #7807 - 30.01.2010 at 16:14:38

O M.L. si se poskusal potruditi pa ne gre, ker te bom spet sesul Grin

Se sprasujes zakaj sem taksen? Ti bi rekel nesramnez ki ne pusti "dobrega" cloveka?

Zato ker si pokvarjen in lazes in preobracas besede sebi v prid!

Predvsem zato tako uzivam ko te sesuvam da kar padajo kosi sranja od tebe!

In zdaj te bom spet!

Ta zmazek recimo je primer tistega kar obracas sebi v prid, kaksen bi rekel da si samo tako zabit, jaz vem da si predvsem licemer!

Jaz sem rekel globoko nezavedno spanje, ne plitvo spanje s sanjami (delno zavedno). V stanju s sanjami imas misel, se ze zavedas misel ima vsebino.

Seveda ne spremeni dejstva da se kdaj ne spomnimo sanj, dejstvo je da ko so mozgani popolnoma na OFF smo NEZAVEDNI, ni misli, ni obstoja za nas ni nicesar.

Sploh se mi ne da s tabo vec obadati, ker si samo novo posiljko dreka znosil in si pomagas z obracanjem namesto dejstvi, dokazi. Pametujes ce ne vidim sonce?

Obstajajo navadna sonca debilcek, kje pa trdim da ne??? Ne obstajajo pa galakticna, duhovna in ostala krama ki si jo nekam odpelji.

Tako da se lahko naprej smejim Grin

Ne gre drugace kot izkoriscanje obracanja ane M.L. ne gre kaj realnega napisati in koga bos ti preprical v ta tvoj piece of shit?

Edino sebe Grin
Back to top

Stvarstvo ne odloča, odloča človek z svobodno voljo.

IP Logged

M.L.
5

I Love YaBB 2!

Reply #7808 - 30.01.2010 at 16:32:08

[quote author=Sandib link=1199276871/7803#7803 date=1264863481]
Quote:

Potem pa ne poznaš fizikalnim zakonov. Veliki pok je pa samo teorija in je še daleč od znanstvenih dokazov in potrditev.

Quote:

To je res, masa je energija in obratno, ampak to velja samo za nasilen prehod mase v energijo in obratno, ta zakon velja le v okvirih zakonitosti prostora - časa. Ne velja pa za nenasilen prehod mase v energijo in obratno, tukaj veljajo popolnoma druge zakonitosti, ki so zakon večno nespremenljivega reda.

Quote:

Duh lahko obstaja sam, materialno truplo pa ne more brez duha, zakaj že meseno telo umre, aja, zato ker ga zapusti duh v kateremu edino prebiva pravo življenje.

Lojzek,  zdaj se pa že ti smešiš, no kaj čemo, kakšen učitej, takšen učenec.

No pa lep pozdrav.
Back to top

IP Logged

M.L.
5

I Love YaBB 2!

Reply #7809 - 30.01.2010 at 16:48:27

Etrex wrote on 30.01.2010 at 14:35:27:
Zdaj pa imam dovolj tehle bluzenj, zdaj pa bo moral priznati ta petelincek da sem ga vrgel tja v njegov gnoj!

M.L. wrote on 30.01.2010 at 10:35:05:
Seveda je telo iz praha in v prah se povrne, kam pa naj gre mrtvo telo drudam, kakor v mrtvo materijo, saj mora slediti zakonom prostora in časa. Kam gre pa tisto, kar je duhovno v človeku in ni podvrženo zakonom prostora, ampak povsem drugačnem zakonu večnosti.

V in vrednosti si NEzaveden nimas nobene funkcije.

A, ni mogoče Jezus rekel nekomu takoj po smrti; vzemi Bog kar je Božjega, vzemi zemlja, kar je tvojega. In potem pred pokopom trupla izročil zemlji svoj prah. Božje ali večno življenje je pa odšlo k Bogu v duhovno večnost. Razsvetljeno življenje se ne vrača več v materijo, ampak materiji/smrti pomaga do razvetljenstva/življenja

Zdaj se še v našem prostoru rojevajo nova materialna sonca in telesa, po drugi strani pa že prehajajo iz materialnega v duhovno stanje. nekoč, ko bo pa minil čas temu našemu prostoru, bo pa vse materijalno že tudi prešlo v duhovno brez prostora in nikoli več na tem mestu ne bo materije.

Zgoraj sem podal dokaz, da nimas pojma in da samo bluzis, ko omenjas materijalna sonca, pa mora biti clovek fino cez les ce to verjame in ne crkne od smeha ko bere te tvoje bedarije Grin

Seveda, bodo pa iz nenehnih Božjih misli, ustvarjana in delovanja ustvarjena nova materialna stvarstva v vsej večni neskončnosti, ki se večno nova ustvarjajo in slednja minevajo, ki pa ostajajo duhovna v isti ureditvi, kot so bila prej materialna.

L.p.

Etrex, niti besedice nisem spremenil v tvojem tekstu, ti bom ga nalimal, da boš lahko še enkrat preveril, potem boš pa mogoče spoznal, kdo spreobrača besede.

No pa lep pozdrav.
Back to top

IP Logged

Etrex
5

Reply #7810 - 30.01.2010 at 16:54:54

Ok vidim da ti moram vse extra razloziti, tu si se pripopal na materijalna sonca?

No bom razlozil bolj pocasi, ker pri taksnih probracevalcih mora biti clovek zelo previden.

Materijalna sonca??? Ja kaksna pa ljuba dusa? Sonce je sonce kaj ne?

Kaj nisi ti blodil da poznas duhovna in galakticna?

No vidis temu se lahko clovek samo smeji, sonce je sonce vse drugo so tvoje peravljice.

Je zdaj bolj jasno???
Back to top

IP Logged

Etrex
5

Reply #7811 - 30.01.2010 at 16:55:41

M.L. wrote on 30.01.2010 at 16:32:08:
Duh lahko obstaja sam, materialno truplo pa ne more brez duha, zakaj že meseno telo umre, aja, zato ker ga zapusti duh v kateremu edino prebiva pravo življenje.

Ti sploh ne locis ne duha-  duse(iN),  dusa zapusti telo ja in s tem razpade nas zivljenski duh nasa nemasna iN vrednosti ne razpade.

Kaj tebi ni zdaj jasno? Telo Ri in dusno vrednost iN potrebujes da imas zavedanje in misli je = sveti duh- tako obstajas.

Brez telesa ni nic M.L. ti tega neces razumet.

Edit: Pa se to, ce te ze zanima vecno zdaj poteka prelivanje iz duhovnega v materijalni in obratno, to je soodvisno, ne kot trdis ti da bo NEKOC se spremenilo v duhovno. Sam kaksne sanjarije M.L. Roll Eyes

Kaj je se kaj taksnega kar bi rad obrnil sebi v prid ali priznas da si odpovedal Roll Eyes
Back to top

IP Logged

M.L.
5

I Love YaBB 2!

Reply #7812 - 30.01.2010 at 17:08:50

[quote author=Etrex link=1199276871/7796#7796 date=1264858527]
Quote:
Zgoraj sem podal dokaz, da nimas pojma in da samo bluzis, ko omenjas materijalna sonca, pa mora biti clovek fino cez les ce to verjame in ne crkne od smeha ko bere te tvoje bedarije Grin

L.p

Kdo je pa to napisal, ljuba duša, mogoče Bau, Bau. Daj Etrex ne se tako norca delati iz sebe, a, ne bi bilo boljše, ko bi bil tiho.

No pa lep pozdrav.

Back to top

IP Logged

M.L.
5

I Love YaBB 2!

Reply #7813 - 30.01.2010 at 17:17:00

[quote author=Etrex link=1199276871/7811#7811 date=1264866941]
Quote:
Edit: Pa se to, ce te ze zanima vecno zdaj poteka prelivanje iz duhovnega v materijalni in obratno, to je soodvisno, ne kot trdis ti da bo NEKOC se spremenilo v duhovno. Sam kaksne sanjarije M.L. Roll Eyes

Nisi razumel napisanega, zato ti ga še enkrat nalimam, mogoče boš zdaj lahko razumel povedano!!
Quote:
Zdaj se še v našem prostoru rojevajo nova materialna sonca in telesa, po drugi strani pa že prehajajo iz materialnega v duhovno stanje. nekoč, ko bo pa minil čas temu našemu prostoru, bo pa vse materijalno že tudi prešlo v duhovno brez prostora in nikoli več na tem mestu ne bo materije.

No pa lep pozdrav.

No
Back to top

IP Logged

Etrex
5

Reply #7814 - 30.01.2010 at 17:17:56

Etrex wrote on 30.01.2010 at 16:54:54:
Ok vidim da ti moram vse extra razloziti, tu si se pripopal na materijalna sonca?

No bom razlozil bolj pocasi, ker pri taksnih probracevalcih mora biti clovek zelo previden.

Materijalna sonca??? Ja kaksna pa ljuba dusa? Sonce je sonce kaj ne?

Kaj nisi ti blodil da poznas duhovna in galakticna?

No vidis temu se lahko clovek samo smeji, sonce je sonce vse drugo so tvoje peravljice.

Je zdaj bolj jasno???

Kaj se delas konja kaj ti nisem napisal to?

Kaj rabis se dodatno razlago?

Predem zacnem iskat kje si pisal o tvoji zbirki sonc, duhovna pa galakticna in zdaj se materijalna?

Mogoce za koga ki ne pozna tvojih neumnosti se cudno bere, ampak jaz pisem nahitro ker nimam cajta iskati in pregledavati vsako besedo na katero se ti lepis.

Trdis da se materijalno sonce spreminja v duhovno in da imamo galakticna sonca, jaz poznam samo sonce( zvezde) in nic drugega ne obstaja.
Na soncu- zvezdi se dogaja zlivanje med duhovnim in materijalnim cel cajt in nikoli ni samo materijalno ne samo duhovno, razumes kaj ti hocem povedati?
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 519 520 521 522 523 ... 764