Zdaj pa imam dovolj tehle bluzenj, zdaj pa bo moral priznati ta petelincek da sem ga vrgel tja v njegov gnoj!
M.L. wrote on 30.01.2010 at 10:35:05:Seveda je telo iz praha in v prah se povrne, kam pa naj gre mrtvo telo drudam, kakor v mrtvo materijo, saj mora slediti zakonom prostora in časa. Kam gre pa tisto, kar je duhovno v človeku in ni podvrženo zakonom prostora, ampak povsem drugačnem zakonu večnosti.
Tisto duhovno iN vrednost, tista vrednost se ne iznici, ce ta iN vrednost ne bi potrebovala cloveka za svoj obstoj, bi delovala kot sama in ne bi potrebovala telesa.
V in vrednosti si NEzaveden nimas nobene funkcije.
Jaz ti dajem realne primere! Ne pa primere iz risank.
Ko globoko spis, kaj takrat lahko kakorkoli delujes?
Se takrat zavedas (obstoja)?
Torej kaj ti pomaga obstoj takrat ko ti mozgani ne delajo ce te ni, to vse zgoraj mi odgovori ti kljunas? Ma ne bos, serjes samo tam kjer mislis da te nobeden ne vidi!
M.L. wrote on 30.01.2010 at 10:35:05:A, ni mogoče Jezus rekel nekomu takoj po smrti; vzemi Bog kar je Božjega, vzemi zemlja, kar je tvojega. In potem pred pokopom trupla izročil zemlji svoj prah. Božje ali večno življenje je pa odšlo k Bogu v duhovno večnost. Razsvetljeno življenje se ne vrača več v materijo, ampak materiji/smrti pomaga do razvetljenstva/življenja.
Kar je jezus rekel je cisto vredu, ce razumes!
Tisto kar pa trdis ti, tisto pa je za v risanko ja, Jezus ni rekel: Življenje se ne vrača več v materijo. Tako da spet odpoves na celi crti
M.L. wrote on 30.01.2010 at 10:35:05:Zdaj se še v našem prostoru rojevajo nova materialna sonca in telesa, po drugi strani pa že prehajajo iz materialnega v duhovno stanje. nekoč, ko bo pa minil čas temu našemu prostoru, bo pa vse materijalno že tudi prešlo v duhovno brez prostora in nikoli več na tem mestu ne bo materije.
Zgoraj sem podal dokaz, da nimas pojma in da samo bluzis, ko omenjas materijalna sonca, pa mora biti clovek fino cez les ce to verjame in ne crkne od smeha ko bere te tvoje bedarije
M.L. wrote on 30.01.2010 at 10:35:05:Seveda, bodo pa iz nenehnih Božjih misli, ustvarjana in delovanja ustvarjena nova materialna stvarstva v vsej večni neskončnosti, ki se večno nova ustvarjajo in slednja minevajo, ki pa ostajajo duhovna v isti ureditvi, kot so bila prej materialna.
Evoga tu se se dokonca clovek nasmeje tvojim nebulozam, ze prej sem ti dal prakticni primer, ki ga vsak lahko potrdi, celo ti petelincek, ponoci ni misli ko trdno spis se ne ZAVEDAS! Verjetno clovek verjame bolj v prakso kot pa taksnim bluzicem kot si ti, torej ce nimas mozganov ni misli in ne zavesti to je dokazano po vsakem cloveku ko spi.
Vidis vedno ob vsaki uri lahko z realnimi dokazi podrem ta tvoj kup gnoja, ki ga tako "premisljeno" zlagas, ampak drek je drek zlozen ali ne

L.p.