El Pesnik wrote on 29.01.2010 at 14:40:36:OK, Alojz, recimo da te hočem v tvojem odgovoru prehiteti (ko pišem tale odgovor tvoj post še ni objavljen, believe me).
Torej: ona je bila klinično mrtva že nekaj časa. Celotna aktivnost telesa je bila ustavljena. Na ušesih je imela čepke. Čutne zaznave niso delovale.
Boš zdaj v naslednjem postu napisal naslednje: njena "akumulirana" vrednost je čez nekaj časa šla iz telesa (v obliki duha, al pa vonja, recimo, eterični vonj). In potem je ta "akumulirana" vrednost prevzela vrednost realiziranega telesa in čas imela čutne zaznave, lahko je tudi videla druge večdimenzionalne entitete in se je na sploh počutila izredno lahko in fino in vse. Potem ko je pa "prišla" nazaj v telo pa se je počutila spet "težko" in vse kar je.
In pa seveda še to: ona je lahko prišla "nazaj" v telo, ker se je šlo za klinično smrt, za katero se je vedelo, da bo telo znova obujeno v življenje in v bistvu sploh ne gre za pravo smrt, oz. za dokončno prekinitev stika. Gre samo za začasen odklop od realiziranega telesa.
No pa da vidmo sedaj če si Alojz napisal kaj podobnega.
No vidiš, da sem te prehitel. Isti odgovor sem objavil pred tabo.
Po mojem je pri nama težava v tem, da ti tako akumulirano in realizirano smatraš za enako pomembno. Posveten človek smatra realizirano za bolj pomembno, samo duhoven človek pa ve, da je on sam 100% akumulirana vrednost, ki lahko prevzame katero koli realizirano vrednost - o tem jaz govorim. Pa ne zdaj prosim reči, da je akumulirana vrednost odvisna od DNK - ker DNK jaz razumem pod materializirano/realizirano vrednost.
Alojz, ti o svoji ženi nisi veliko povedal. Povedal si samo, da je bila nekaj dni v komi, nič drugega. Pišuka, to da sem jaz omenil bolnico z anevrizmo (in ti nisi nikjer omenil, da je to imela tudi tvoja žena, katero sem sam tudi spoznal, fajn ženska), pa že mora imeti neki globlji pomen, kajne? Al je čisto naključje?

Ajd, mej se