Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 515 516 517 518 519 ... 764
(Read 1504411 times)
Alojz in Sandib
5

Tao

Re: PROMETEJEVO DARILO ČLOVEŠTVU
Reply #7740 - 28.01.2010 at 18:10:29

Etrex wrote on 28.01.2010 at 15:54:03:
Alojz in Sandib wrote on 28.01.2010 at 15:37:22:
Zlo me moti,da tudi fiziki ne zmorejo ločiti na eni strani mase-energije kot enoten pojav kjer je vzrok in posledica EM sila izmeničnega valovanja akumulirane in realizirane vrednosti mase-energije. Kjer je nosilna EM sila vseh ostalih treh sil gravitacijske šibke močne jedrske sile.

Te zakonitosti človeštvo sploh ne dojema.Čim govorimo o energijo govorimo o masi in obratno. To je zato- ker ne poznamo ''akumulirane in realizirane vrednosti mase-energije''' ki sta večno in sedaj v mesebojnem izmeničnem prehajanju druga v drugo česar vzrok in posledica je EM sila,ki ponazori samodelovanje samozadostnost in samoohranitev  vesolja.. Tole moje spoznanje ni vredno miljonov to se v denarju sploh ne da plačati. Ga ni na Zemlji toliko. In bebčki še kr naprej trobijo svoje. Potem bodi pa vesel nad to temo! Grin Sad Cool

To tudi sam ze popolnoma razumem in dojemam kje je danes znanost.

To je osnovna stvar ki jo mora spoznati danasnja znanost, samo to je potrebno za spoznanje vsega ostalega.

L.p. Smiley

Če to sprejmejo potem se unim parazitom podre sistem s katerim  manipulirajo vladajo in poneumljajo ljudi. Zjebe se jim vse! To jaz opozarjam ...hudo hudo  težko bo podret ta zid.Ne bojim se- samo opozarjam.
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

El Pesnik
5

Cosmic Balance
Everywhere
Reply #7741 - 29.01.2010 at 10:07:26

Alojz in Sandib wrote on 28.01.2010 at 18:10:29:
Zlo me moti,da tudi fiziki ne zmorejo ločiti na eni strani mase-energije kot enoten pojav kjer je vzrok in posledica EM sila izmeničnega valovanja akumulirane in realizirane vrednosti mase-energije. Kjer je nosilna EM sila vseh ostalih treh sil gravitacijske šibke močne jedrske sile.

Te zakonitosti človeštvo sploh ne dojema.Čim govorimo o energijo govorimo o masi in obratno. To je zato- ker ne poznamo ''akumulirane in realizirane vrednosti mase-energije''' ki sta večno in sedaj v mesebojnem izmeničnem prehajanju druga v drugo česar vzrok in posledica je EM sila,ki ponazori samodelovanje samozadostnost in samoohranitev  vesolja.. Tole moje spoznanje ni vredno miljonov to se v denarju sploh ne da plačati. Ga ni na Zemlji toliko. In bebčki še kr naprej trobijo svoje. Potem bodi pa vesel nad to temo! Grin Sad Cool

To je osnovna stvar ki jo mora spoznati danasnja znanost, samo to je potrebno za spoznanje vsega ostalega.

L.p. Smiley

Če to sprejmejo potem se unim parazitom podre sistem s katerim  manipulirajo vladajo in poneumljajo ljudi. Zjebe se jim vse! To jaz opozarjam ...hudo hudo  težko bo podret ta zid.Ne bojim se- samo opozarjam.

Pol pa še dobro, da ne bomo mi tisti, ki bomo rušili ta sistem. To bodo ljudje sami od sebe naredili, samo oči jim je treba odpret, pol je pa mala malca. Ni panike, vibracije zemlje in človeštva se povečujejo, sistem bo v bistvu odpadel sam od sebe = informacija tu, informacija tam, sistem obupa in gre drugam!  Grin

Ta zid se že podira pa mi nismo še nič naredili!  Grin Cheesy Wink

Glih zdele prevajam eno klinično raziskavo kjer piše, da ko damo to "zdravilo" bolnikom potem opazujemo, koliko jih bo imelo ta ali oni neželen učinek ali pa bodo preprosto pocrkali! In oni to imenujejo zdravstveni sistem in zdravje!!! Daš bolniku (katerega si sam ustvaril) nek toksični kemični zvarek in opazuješ za koliko se bo stanje po uvedbi tega zdravila "izboljšalo", kolikim se ne bo izboljšalo, koliko jih bo imelo hude neželene reakcije in koliko jih bo pocrkalo zaradi tega zdravila!!!! To ti je zdravstvo!! Ti da kemični zvarek potem pa gleda če boš mogoče slučajno ozdravel, sam verjetno boš pa cicikrepnil in te zapišejo kot statistiko, ki pa potrjuje, da nekaj jih pa je vendarle preživelo in je stanje "boljše"!

Esmeralda da, da, da, da, ona zdravstvu da, mrliškega ... oglednika!!!  Undecided Shocked  (na melodijo Čukov si zapojte pričujočo himno zdravstvenega sistema, katerega je obvezno podpirati in katerega podpirate s prostovoljno donacijo, ki vam stanjša vašo vsako mesečno plačo! Juhej za Zdravstveno Esmeraldo!  Smiley)
Back to top

No Water, no Moon

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #7742 - 29.01.2010 at 10:29:03

El Pesnik wrote on 29.01.2010 at 10:07:26:
Alojz in Sandib wrote on 28.01.2010 at 18:10:29:

L.p. Smiley

Pol pa še dobro, da ne bomo mi tisti, ki bomo rušili ta sistem. To bodo ljudje sami od sebe naredili, samo oči jim je treba odpret, pol je pa mala malca. Ni panike, vibracije zemlje in človeštva se povečujejo, sistem bo v bistvu odpadel sam od sebe = informacija tu, informacija tam, sistem obupa in gre drugam!  Grin

Ta zid se že podira pa mi nismo še nič naredili!  Grin Cheesy Wink

Smo že,mi hoteli al pa ne! Ljudje ne bodo nič naredili! Naredilo bo vesoljno samodelovanje. Oči jim pa odpiramo .Odziv-samovšečna zaverovanost v svoj prav.

Sistem na Zemlji ne bo nikoli drugačen- ni bil in ne bo.To danes podpišem za milijon let naprej-
Na Zemlji nikoli ne bo boljše- samo še slabše!

Zemlja je planet tistih,ki živijo zgolj zase in za svoje življenje.

Reproduciramo se za zlo in smrt- ne za življenje.Tu je problem :Ko se samozaveš -veš,da si rojen za smrt ne za življenje!!!!!  Grin

To mnogi (večina) noče doumet. Sam praviš'''lahko si bos nad bosi življenje te zjebe'''!!!

Vidiš to so tvoje besede,ki same po sebi povedo kako neprespektivna je ta naša  zemeljska beda in neukost.

Edino kar nam je storiti je sebi priznati,da smo egoistična brezperspektivna civilizacija,katere se bodo morali drugi iz galaksije usmilit,da bi sploh lahko tu še preživeli.
Embarrassed Embarrassed Embarrassed Embarrassed Embarrassed Embarrassed Embarrassed Embarrassed Embarrassed Embarrassed Embarrassed Embarrassed Embarrassed Embarrassed Embarrassed Embarrassed Embarrassed Embarrassed
To je tragika,ki so jo naši predniki zavestno in prostovoljno sprejeli in nas naredili to kar smo-večina življenjskih obupancev.

Tisti,ki se tule trudimo sigurno nismo obupanci. Čutimo in želimo več in boljše za vse. Se strinjaš ? Smiley

Najbolj tragično če ne smešno je pa to,da mi imamo ključ in glas,za rešitev -a se ta nas glas ne sliši.So gluhi za to!
Back to top

IP Logged

El Pesnik
5

Cosmic Balance
Everywhere
Reply #7743 - 29.01.2010 at 11:25:36

Alojz in Sandib wrote on 29.01.2010 at 10:29:03:
 Smo že,mi hoteli al pa ne! Ljudje ne bodo nič naredili! Naredilo bo vesoljno samodelovanje.

Ja sej to sem mislil, a ljudje niso vesoljno samodelovanje? A nisem napisal, da se frekvenca dviguje? Seveda sem. Horuk!

Sistem na Zemlji ne bo nikoli drugačen- ni bil in ne bo.To danes podpišem za milijon let naprej-
Na Zemlji nikoli ne bo boljše- samo še slabše!  

A je to pomembno? Z vidika vesolja, a je pomembno kakšen sistem je na zemlji v resnici? Nivo oplojenega jajca je po mojem še vseeno tisto kar šteje, ker takrat vibriraš na frekvenci vesolja, pa kaj potem, če recimo ne veš tega kar vedo kakšne galaktične civilizacije? A ti je to takrat res relevantno? Življenje pač je, al je tako ali onako, še vedno gre naprej in  vesolje z njim. Mogoče ni res? In če se vesolje prepozna zgolj v enem samem človeku izmed milijard ljudi na svetu je to s stališča vesolja še vedno več kot dovolj. Saj vesolje rabi sam enga človeka in že ve zase. Tak da jebeš ti ideje kakšen bi moral biti sistem na zemlji, al pridejo Elohimi al ne, ni važno, s stališča vesolja nima blage veze.

Zemlja je planet tistih,ki živijo zgolj zase in za svoje življenje.

Mogoče, ampak ali je vesolju kaj mar za to? Komu je sploh mar za to, kakšni ljudje živijo na zemlji? Življenje gre vseeno dalje, al mogoče ni tako?

Reproduciramo se za zlo in smrt- ne za življenje.Tu je problem :Ko se samozaveš -veš,da si rojen za smrt ne za življenje!!!!!  Grin

Hmm, še vedno vidim obilo več "miganja" na planetu kot pa "ne-miganja". Res, komu je v resnici mar za to, kakšen sistem je vzpostavljen na zemlji? Se mi zdi, da je vesolje popolnoma indiferentno do česarkoli se dogaja na zemlji, tisto kar v človeku deluje pa sploh ni človek sam ampak skozi človeka deluje vesolje - ni možno, da bi bilo drugače. No, in torej kar ljudje ustvarjajo na zemlji v resnici ustvarja vesolje prek človeka. Kje je tu prostor za pritožbo? In četudi pritožba pride jo zganja vesolje samo za samega sebe. Tako.

To mnogi (večina) noče doumet. Sam praviš'''lahko si bos nad bosi življenje te zjebe'''!!!  

Čist odvisno od percepcije, ki šiba skozi tebe in ti govori kako naj bi ti videl svet. Kaj pa je izvor tvoje percepcije? Ti sam ali vesolje?

Vidiš to so tvoje besede,ki same po sebi povedo kako neprespektivna je ta naša  zemeljska beda in neukost.

Tvoj pogled, jaz pa sedaj mislim, da smo zemljani kozmični mojstri za nekaj, kar sploh ne znajo druge galaktične civilizacije. Mi smo mojstri kozmične noči, noben drug v vesolju ne more svoje osnovne eksistence zreducirati na tako nizko raven kot ravno zemljani. In to je dosežek, vam povem, ker če vesolje ne bi želelo, da zemljani živimo kot živimo potem ne bi tako sploh bilo možno živeti! In da, zemljani smo mojstri za določeno kozmično pojavnost - jaz to imenujem kozmična noč, in vse galaktične civilizacije nam zavidajo to našo sposobnost samo-pozabljenja in se nam čudijo kako to zmoremo, ker je resnično potrebno ogromno energije in znanja, da se kaj takega v tem neskončnem vesolju sploh doseže. Tako da malo več spoštovanja do nas zemljanov, ki smo kozmični mojstri v tem kar počnemo!!!  Cool

Edino kar nam je storiti je sebi priznati,da smo egoistična brezperspektivna civilizacija,katere se bodo morali drugi iz galaksije usmilit,da bi sploh lahko tu še preživeli.

Kozmični mojstri kozmične noči in samo omejitev!!!! Številne galaktične civilizacije nam zavidajo našo moč samopozabe!!!! Mi druge civilizacije učimo na kakšen način energijo vesolja uporabiti proti sebi - in to ni kar tako!!! Tega ne zmore vsak, samo mi to zmoremo.

He he, v vesolju je veliko lažje biti razsvetljen, ker je to naravno stanje bivanja v vesolju. Zelo težko pa je negirati energijo vesolja v sebi in se samopozabiti, veliko težje kot kaj drugega. Primer: otrok se rodi popoln je v sozvožju z vesoljem, ker je to pač naravno stanje. Ampak mi smo se izmojstrili v tem, kako tega otroka prepričati, da je ločen od vesolja, da se samopozabi, da obrne energijo vesolja v nasprotno smer in ustvari ločeno ego osebnost, ki se celo življenje sprašuje kaj zaboga sploh počne v tem svetu.

Tako da mi Zemljani smo mojstri Kozmične Noči in Samo-pozabljenja!!! Nihče v vesolju nam ni enak, in galaktične civilizacije se prihajao k nam učit, kako lahko nek delec vesolja tako globoko zanika samega sebe!!!  Shocked
Back to top

No Water, no Moon

IP Logged

El Pesnik
5

Cosmic Balance
Everywhere
Reply #7744 - 29.01.2010 at 11:29:24

Potrditev: zgoraj sem spisal svojo Življenjsko Pesnitev od katere ne odstopam niti za milimeter! Jaz vem kdo sem! Mojster Kozmične Noči in Elohimi se lahko pridejo od mene učiti to kar sem spisal zgoraj! 100%. Mi zmo izredno pomembna galaktična civilizacija, druge učimo kako živeti v "nekem drugem vesolju", učimo jih o umetnosti samopozabe in samoomejitev.

Še to: mi smo svetlobna leta nad vsemi temi omejitvami, katere zganjamo, kar samo dokazuje, kakšno ogromno moč imamo, da se lahko tako globoko samozanikamo!

El Poeta
29 januar 2010
Back to top

No Water, no Moon

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #7745 - 29.01.2010 at 11:46:00

EL Poeta

Z tule napisanim  se lahko strinjam,ali pa ne. In bolj ne kot ja!

Prvič priznavaš izven zemeljsko civilizacijo!
Mi smo mojstri lastne negacije in samopozabe to je očitno nam samim v škodo.Sam poglej okrog sebe-kdo bi se hotel učiti naše manipulacije,potem ko že ve kaj je dobro in zlo?

Tolo svojo trditev mi razloži-življenje gre naprej tko al tko.! A ti verjameš v Darwina?
Pa tolo-Mi smo nad vsemi omejitvami ker se tako lepo samozanikamo!?
Nivo oplojenega in neoplojenega jajca ni enak! Prvi je življenjski,drugi je elementarni!
Zato pomembnost ali nepomebnost zemeljskega življenja z vidika neoplojenega jajca ni pomembna-----z vidika oplojenega je pa pomembna!!!!! Se strinjaš???? Wink

Tako,da moraš deliti elementarni vesoljni idiferenten odnos do življenja in življenjski nivo do življenja samega in elementarnega!!! Saj razumeš razliko!!!!

Pritožba na vse-vedno pride iz življenja ne iz elementarnega vesolja!!!

Življenje nima druge percepcije,kot samo ohranitev. Elementarno se samoohranitve ne zaveda-zgolj je -ker življenje to ve!!!

Tako,da s tvojo trditvijo,da smo res mojstri kozmične noči se v popolnosti strinjam. Shocked Cool

Mogoče tvoje pisanje omogoča drugim razmislek,potem je to to! Smiley
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #7746 - 29.01.2010 at 12:05:43

El Pesnik wrote on 29.01.2010 at 11:29:24:
Potrditev: zgoraj sem spisal svojo Življenjsko Pesnitev od katere ne odstopam niti za milimeter! Jaz vem kdo sem! Mojster Kozmične Noči in Elohimi se lahko pridejo od mene učiti to kar sem spisal zgoraj! 100%. Mi zmo izredno pomembna galaktična civilizacija, druge učimo kako živeti v "nekem drugem vesolju", učimo jih o umetnosti samopozabe in samoomejitev.

Še to: mi smo svetlobna leta nad vsemi temi omejitvami, katere zganjamo, kar samo dokazuje, kakšno ogromno moč imamo, da se lahko tako globoko samozanikamo!

El Poeta
29 januar 2010

Če sem razumel prav? potpis; Alojz 29.01.2010

Back to top

IP Logged

titud
5
p

Zaznavanje mističnega
je vir vsake prave znanosti.

Markomur
Reply #7747 - 29.01.2010 at 12:40:00

El Poeta
29 januar 2010

V svoji dialektiki si se evforično zataknu na stponji negacije negacije.

Če je življenje (potencialna) oblika zanikanja (pozabljenja) obstoja elementarne (nežive) zavesti, in če razvoj zavesti (izhajaoče iz življenja) pripelje do zanikanja  zavesti o tem zanikanju, potem se  iz te negacije negacije po dialektični logiki rodi kvalitativno nova oblika (transcedentalnega/presežnega) zavedanja.  Tarnscedentalna zvest v njima 'gnezdi' (iz njih emergira)  kot nova kvaliteta zavesti, ki je ni mogoče brez ostanka zvest/zreducirat  (nazaj) na katerokloli obliko zavesti, ki jo je predhodno dialektično zanikala.
Back to top

IP Logged

El Pesnik
5

Cosmic Balance
Everywhere
Reply #7748 - 29.01.2010 at 12:58:54

titud wrote on 29.01.2010 at 12:40:00:

El Poeta
29 januar 2010

Če je življenje (potencialna) oblika zanikanja (pozabljenja) obstoja elementarne (nežive) zavesti, in če razvoj zavesti (izhajaoče iz življenja) pripelje do zanikanja  zavesti o tem zanikanju, potem se  iz te negacije negacije po dialektični logiki rodi kvalitativno nova oblika (transcedentalnega/presežnega) zavedanja.  Tarnscedentalna zvest v njima 'gnezdi' (iz njih emergira)  kot nova kvaliteta zavesti, ki je ni mogoče brez ostanka zvest/zreducirat  (nazaj) na katerokloli obliko zavesti, ki jo je predhodno dialektično zanikala.

Titud

Kdaj si ti nazadnje bil za karkoli evforičen? Samega sebe daješ v izjemno ozke razumske špekulacije - prav. Zavedaj pa se, da je to točno tisto kar sedaj izkušaš in počneš in boš počel, itd. Če se ti sedaj odevaš z energijo strahu vedi, da je to samo tvoja osebna odločitev in imaš do tega vso pravico. Torej imaš vso pravico, da nase povezneš katerokoli omejitev, ki si jo lahko zamisliš - in to ravnokar počneš, ni res? Izkušaš v temle trenutku karkoli drugega kot to kar ravnokar izkušaš? In kaj je to? Veš ti sam. Jaz vem zase. Vsi mi vemo za nas, kaj je tisto kar sedaj izkušamo in to je ravno tisto kar sedaj izkušamo, ni drugega.

Torej nam preostane samo dvoje: da mislimo, da izkušamo te nizke vibracije oz. te preizkušnje, ker bomo na ta način postali boljši in višji, ker moramo kot civilizacija še veliko stvari izboljšati; ali pa veš da je vesolje večno in neskončno in da obstaja samo ena Zavest, ki pa lahko privzame katerokoli obliko si zaželi, in trenutno si jemlje človeško obliko in izkuša omejitve in se joče in prosi boga, da bi bilo bolje.
Back to top

No Water, no Moon

IP Logged

El Pesnik
5

Cosmic Balance
Everywhere
Reply #7749 - 29.01.2010 at 13:12:21

Zakaj pa se ne bi malo poigračkali in zafilozofirali o tem ... Alzo ...

Če je življenje (potencialna) oblika zanikanja (pozabljenja) obstoja elementarne (nežive) zavesti,  

Življenje na zemlji. Ne pozabi da ti sedaj izkušaš življenje človeka na zemlji in ne v drugem delu vesolja.

Kakšna elementarna (neživa) zavest? O njej govori Alojz, ki ne ve, da je vesoljna zavest ena in povsod enaka in lahko privzame katerokoli obliko si zaželi in izkuša življenje skozi tisto obliko. V našem primeru je to človeška oblika, ki pa nima nič opraviti z elementi, saj je onkraj elementov in sploh omogoča obstoj elementov.

in če razvoj zavesti (izhajaoče iz življenja) ...

Zavest se ne razvija, je enaka na vseh koncih vesolja, le različne življenjske oblike jo različno izpričujejo, ko deluje skozi njih.

pripelje do zanikanja  zavesti o tem zanikanju, potem se  iz te negacije negacije po dialektični logiki rodi kvalitativno nova oblika (transcedentalnega/presežnega) zavedanja.  

Po mojem se nič ne rodi, transcendentalna zavest, ki je ena sama in edina povsod v vesolju se pač v vsakem trenutku obstoja vesolja izkuša skozi različne življenjske oblike, ki so tako naštimane, da tej vesoljni zavesti omogočajo točno tisto izkušnjo. V primeru človeške oblike so to kozmične omejitve, recimo nekje drugje neka oblika veliko bolj čisto in neomadeževano izpričuje to vesoljno zavest.

Tarnscedentalna zvest v njima 'gnezdi' (iz njih emergira)  kot nova kvaliteta zavesti, ki je ni mogoče brez ostanka zvest/zreducirat  (nazaj) na katerokloli obliko zavesti, ki jo je predhodno dialektično zanikala.  

Ne emergira (izhaja) iz njih, je pred vsem drugim.

Ne vem, če se kdajkoli "zreducira". Bolj gre za to, da samo sebe v vsakem trenutku vesolja izkuša na tisoč in en način "istočasno". In na Zemlji se ta vesoljna zavest izkuša kot "samopozabljena", nekje v Orionu recimo so oblike, ki so veliko bolj odprte za prost pretok te zavesti in se jo bitja tam veliko bolj zavedajo.

To vesolje je večno in neskončno. A res tako zlahka verjamemo, da po več kot 15 milijardah let (kar trobijo naši znanstveniki, in je itak čisti minimum od minimuma, pa še to dost dobro kaže na neizmernost vesolja) v vesolju obstajajo oblike življenja, ki ne bi bile popolne? Da se morajo po vsaj 15 milijardah let še naprej razvijati? Ali pa je bolj verjetno, da je vesolje tako zelo popolno v vseh ozirih, da se lahko celo pretvarja, da ni popolno?  Shocked

Nos vemos, muchacho!  Cool
Back to top

No Water, no Moon

IP Logged

Etrex
5

Reply #7750 - 29.01.2010 at 13:26:05

Haha kaj pa zdaj gruntaste? Po cemu da bi bili zemljani tako vesoljno posebni?

Samo v tej nasi galaksiji, ki je v vse obseznem stvarstvu neskoncno manj kot sam atom med vsemi atomi nase galaksije, samo za predstavo.

Samo v tej nasi galaksiji je ogromno satelitskih osoncij ki so gor taksni kot mi- "samozaluno". Ker smo zdaj na vrhu cikla pomeni da so vsa sosednja satelitska osoncja na nasi stopnji tocno na drugi nasprotni strani pa obratno na nizki stopnji neandertalca.

In tu res ne vidim da bi bili posebni, mogoce smo zase, gotovo pa ne za samospoznano civilizacijo, proti kateri smo za luno in kot taksni v nicemer ne istopamo.

L.P.
Back to top

Stvarstvo ne odloča, odloča človek z svobodno voljo.

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #7751 - 29.01.2010 at 14:03:30

El Pesnik wrote on 29.01.2010 at 12:58:54:

El Poeta
29 januar 2010

Titud

Kdaj si ti nazadnje bil za karkoli evforičen? Samega sebe daješ v izjemno ozke razumske špekulacije - prav. Zavedaj pa se, da je to točno tisto kar sedaj izkušaš in počneš in boš počel, itd. Če se ti sedaj odevaš z energijo strahu vedi, da je to samo tvoja osebna odločitev in imaš do tega vso pravico. Torej imaš vso pravico, da nase povezneš katerokoli omejitev, ki si jo lahko zamisliš - in to ravnokar počneš, ni res? Izkušaš v temle trenutku karkoli drugega kot to kar ravnokar izkušaš? In kaj je to? Veš ti sam. Jaz vem zase. Vsi mi vemo za nas, kaj je tisto kar sedaj izkušamo in to je ravno tisto kar sedaj izkušamo, ni drugega.

Torej nam preostane samo dvoje: da mislimo, da izkušamo te nizke vibracije oz. te preizkušnje, ker bomo na ta način postali boljši in višji, ker moramo kot civilizacija še veliko stvari izboljšati; ali pa veš da je vesolje večno in neskončno in da obstaja samo ena Zavest, ki pa lahko privzame katerokoli obliko si zaželi, in trenutno si jemlje človeško obliko in izkuša omejitve in se joče in prosi boga, da bi bilo bolje.

EL Poeta

Moraš priznati,da te je tule ''Titud''čist povozu. In celo zelo všeč mi je da te je.
Zavest je ena vesoljna in edina to sploh ni res!! To je evforična bedarija tvoje zavesti, in tvojega uma in tvojega življenjskega duha.

Dal sem ti lep primer   Grin Oplojeno in neoplojeno kurje jace!

Prvo je elementarno EM valovanje ! Drugo je življenjsko EM valovanje.
Prvo ni iz zlivanja dveh sočasnih življenjskih  vrednosti INme * RIme     Grinni petelina RIme- ni življenja (falus) je življenje!

Drugo je življenjsko EM valovanje sta zagotovljena oba pogoja elementarno in življenjsko INme + RIme zato je oplojeno jajce življenjsko EM valovanje.

To se pravi elementarna pojavnost je samoobstojna- življenjska je iz življenja in ni samoobstojna je iz življenja.

Ti sedaj hočeš v svoji namišljeni vsevednosti tule vse prepričat v svoj prav,ki je čista negacija-lastne življenjske negacije,kar ti sporoča čist korektno Titud in jaz čisto  brez jeze.

Če ti hočeš zanikat svoj obstoj vesoljna elementarna samopojavnost s tem nima nič,ker to ne more razumeti ona samo je.

Je pa zato,ker jo ti potrjuješ s svojim življenjem.

Ti nekaj dojameš potem pa to zanikaš in obrneš proti sebi samemu. Grin Grin Jaz te nič ne obsojam samo ne komentiraj kaj jaz trdim,ali pa ne trdim.Ne izmišljuj si!Samo to te prosim! Grin Grin  
Back to top

IP Logged

titud
5
p

Zaznavanje mističnega
je vir vsake prave znanosti.

Markomur
Reply #7752 - 29.01.2010 at 14:09:47

O  oblikah/ravneh/stopnjah  (elementarne, galaktične...)  zavesti lahko zgolj špekuliram, pa še to le  podlagi in okviru  zaznavnja/refliktiranje razvoja zavesti, kot  ga sam izkušam.  Bolj ali manj evforično,  ki pa ni pogojeno z ozkostjo/širino (kvantiavnostjo) tega izkušanja, ampak z intenzivnostjo (kvaliteto).
Back to top

IP Logged

El Pesnik
5

Cosmic Balance
Everywhere
Reply #7753 - 29.01.2010 at 14:13:17

Embarrassed Embarrassed Embarrassed Embarrassed Embarrassed Embarrassed Embarrassed Embarrassed Embarrassed Embarrassed Embarrassed Embarrassed Embarrassed Embarrassed Embarrassed Embarrassed Embarrassed Embarrassed
To je tragika,ki so jo naši predniki zavestno in prostovoljno sprejeli in nas naredili to kar smo-večina življenjskih obupancev.

Hja, jaz se pa s tem ne strinjam. In kdo je govoril o zanikanju? Jaz govorim o razumevanju tega našega stanja in potem kdor hoče gre lahko ven iz tega, ne pa da smo mi na milost prepuščeni temu, da nas bo nekdo iz vesolja rešil, lepo te prosim. To pa nikakor ne more biti res, ker je v popolnem nasprotju z veličastnostjo vesolja in življenja, ki ga ti po eni strani vse preveč poveličuješ in mu pripisuješ prevelik pomen (materialno) po drugi strani pa komaj priznavaš obstoj večdimenzionalnosti onkraj telesnega v vsakem človeku. Tak da to je to. Vsakemu svoje. In kot sem že večkrat povedal danes: izkušaš točno tisto kar želiš izkušati v vsakem trenutku, nič drugega.

Paz, muchachos!  Wink
Back to top

No Water, no Moon

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #7754 - 29.01.2010 at 14:18:13

titud wrote on 29.01.2010 at 14:09:47:
O  oblikah/ravneh/stopnjah  (elementarne, galaktične...)  zavesti lahko zgolj špekuliram, pa še to le  podlagi in okviru  zaznavnja/refliktiranje razvoja zavesti, kot  ga sam izkušam.  Bolj ali manj evforično,  ki pa ni pogojeno z ozkostjo/širino (kvantiavnostjo) tega izkušanja, ampak z intenzivnostjo (kvaliteto).

Maš prav z intenzivnostjo domišlije -pomešano z sklicevanjem na drugega in obsojanjem drugega.. Eforija je lahko individualna in kolektivna tko,da takle pametarjenje ravno ne pali.,če smo že p'r tem zadnjem tvojem postu. Malo premisli ,potem buti.
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 515 516 517 518 519 ... 764