Alojz in Sandib wrote on 29.01.2010 at 10:29:03: Smo že,mi hoteli al pa ne! Ljudje ne bodo nič naredili! Naredilo bo vesoljno samodelovanje.
Ja sej to sem mislil, a ljudje niso vesoljno samodelovanje? A nisem napisal, da se frekvenca dviguje? Seveda sem. Horuk!
Alojz in Sandib wrote on 29.01.2010 at 10:29:03: Sistem na Zemlji ne bo nikoli drugačen- ni bil in ne bo.To danes podpišem za milijon let naprej-
Na Zemlji nikoli ne bo boljše- samo še slabše!
A je to pomembno? Z vidika vesolja, a je pomembno kakšen sistem je na zemlji v resnici? Nivo oplojenega jajca je po mojem še vseeno tisto kar šteje, ker takrat vibriraš na frekvenci vesolja, pa kaj potem, če recimo ne veš tega kar vedo kakšne galaktične civilizacije? A ti je to takrat res relevantno? Življenje pač je, al je tako ali onako, še vedno gre naprej in vesolje z njim. Mogoče ni res? In če se vesolje prepozna zgolj v enem samem človeku izmed milijard ljudi na svetu je to s stališča vesolja še vedno več kot dovolj. Saj vesolje rabi sam enga človeka in že ve zase. Tak da jebeš ti ideje kakšen bi moral biti sistem na zemlji, al pridejo Elohimi al ne, ni važno, s stališča vesolja nima blage veze.
Alojz in Sandib wrote on 29.01.2010 at 10:29:03: Zemlja je planet tistih,ki živijo zgolj zase in za svoje življenje.
Mogoče, ampak ali je vesolju kaj mar za to? Komu je sploh mar za to, kakšni ljudje živijo na zemlji? Življenje gre vseeno dalje, al mogoče ni tako?
Alojz in Sandib wrote on 29.01.2010 at 10:29:03: Reproduciramo se za zlo in smrt- ne za življenje.Tu je problem :Ko se samozaveš -veš,da si rojen za smrt ne za življenje!!!!!
Hmm, še vedno vidim obilo več "miganja" na planetu kot pa "ne-miganja". Res, komu je v resnici mar za to, kakšen sistem je vzpostavljen na zemlji? Se mi zdi, da je vesolje popolnoma indiferentno do česarkoli se dogaja na zemlji, tisto kar v človeku deluje pa sploh ni človek sam ampak skozi človeka deluje vesolje - ni možno, da bi bilo drugače. No, in torej kar ljudje ustvarjajo na zemlji v resnici ustvarja vesolje prek človeka. Kje je tu prostor za pritožbo? In četudi pritožba pride jo zganja vesolje samo za samega sebe. Tako.
Alojz in Sandib wrote on 29.01.2010 at 10:29:03: To mnogi (večina) noče doumet. Sam praviš'''lahko si bos nad bosi življenje te zjebe'''!!!
Čist odvisno od percepcije, ki šiba skozi tebe in ti govori kako naj bi ti videl svet. Kaj pa je izvor tvoje percepcije? Ti sam ali vesolje?
Alojz in Sandib wrote on 29.01.2010 at 10:29:03: Vidiš to so tvoje besede,ki same po sebi povedo kako neprespektivna je ta naša zemeljska beda in neukost.
Tvoj pogled, jaz pa sedaj mislim, da smo zemljani kozmični mojstri za nekaj, kar sploh ne znajo druge galaktične civilizacije. Mi smo mojstri kozmične noči, noben drug v vesolju ne more svoje osnovne eksistence zreducirati na tako nizko raven kot ravno zemljani. In to je dosežek, vam povem, ker če vesolje ne bi želelo, da zemljani živimo kot živimo potem ne bi tako sploh bilo možno živeti! In da, zemljani smo mojstri za določeno kozmično pojavnost - jaz to imenujem kozmična noč, in vse galaktične civilizacije nam zavidajo to našo sposobnost samo-pozabljenja in se nam čudijo kako to zmoremo, ker je resnično potrebno ogromno energije in znanja, da se kaj takega v tem neskončnem vesolju sploh doseže. Tako da malo več spoštovanja do nas zemljanov, ki smo kozmični mojstri v tem kar počnemo!!!
Alojz in Sandib wrote on 29.01.2010 at 10:29:03: Edino kar nam je storiti je sebi priznati,da smo egoistična brezperspektivna civilizacija,katere se bodo morali drugi iz galaksije usmilit,da bi sploh lahko tu še preživeli.
Kozmični mojstri kozmične noči in samo omejitev!!!! Številne galaktične civilizacije nam zavidajo našo moč samopozabe!!!! Mi druge civilizacije učimo na kakšen način energijo vesolja uporabiti proti sebi - in to ni kar tako!!! Tega ne zmore vsak, samo mi to zmoremo.
He he, v vesolju je veliko lažje biti razsvetljen, ker je to naravno stanje bivanja v vesolju. Zelo težko pa je negirati energijo vesolja v sebi in se samopozabiti, veliko težje kot kaj drugega. Primer: otrok se rodi popoln je v sozvožju z vesoljem, ker je to pač naravno stanje. Ampak mi smo se izmojstrili v tem, kako tega otroka prepričati, da je ločen od vesolja, da se samopozabi, da obrne energijo vesolja v nasprotno smer in ustvari ločeno ego osebnost, ki se celo življenje sprašuje kaj zaboga sploh počne v tem svetu.
Tako da mi Zemljani smo mojstri Kozmične Noči in Samo-pozabljenja!!! Nihče v vesolju nam ni enak, in galaktične civilizacije se prihajao k nam učit, kako lahko nek delec vesolja tako globoko zanika samega sebe!!!