Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 514 515 516 517 518 ... 764
(Read 1505661 times)
Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Re: PROMETEJEVO DARILO ČLOVEŠTVU
Reply #7725 - 27.01.2010 at 13:39:08

Quote:
No vidiš sedaj se pokaže kako si brihten. Ko sem te vprašal poznaš vse življenjske danosti in možnosti ,si pametaril! Sedaj ko si ujet v lastno zanko bi pa filozofiral,do enemoglosti. Daj pokri se čez glavo in zaspi.

A misliš sebe ?
Smiley
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #7726 - 27.01.2010 at 13:42:20

Robi wrote on 27.01.2010 at 13:39:08:
Quote:
No vidiš sedaj se pokaže kako si brihten. Ko sem te vprašal poznaš vse življenjske danosti in možnosti ,si pametaril! Sedaj ko si ujet v lastno zanko bi pa filozofiral,do enemoglosti. Daj pokri se čez glavo in zaspi.

A misliš sebe ?
Smiley

To so že poznane fore.Zmisli si kaj izvirnega!
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #7727 - 27.01.2010 at 14:01:40

El Pesnik wrote on 27.01.2010 at 11:54:23:
Alojz

Daj mi na temle mestu natančno napiši EM frekvenco telesa in možganov. Povej točno kok je, pa theta in beta možganski valovi, točno s podatki.

Potem pa še en stavek o frekvenci 528 Hz, recimo tule, ki naj bi bila frekvenca za celjenje poškodovane DNK: http://www.youtube.com/watch?v=vQK_uZEPRaM

Meni se že nekaj dozdeva kaj bi se dalo narediti za zvišat frekvenco telesa (v nasprotju s tem kar oblastniki z raznimi strupi v hrani in tako želijo nižat).

V bistvu če prav pomislim se jaz že skoz prizadevam podzavestno za višanje frekvence telesa.  Shocked  In lahko zelo dobro začutim frekvence drugih ljudi.

El Poeta

Oprosti mi tale Robi non stop skače pod noge.

No bravo za tole-Pri DNK 528 se mi zdi kar visoka.Je pa možno,da se tu celice bolj celijo. Saj v naravi vidiš razmerje celjenja ran poleti pozimi. Poleti so EM frekvence, osončja ki jih telo sprejema močnejše. in se rane tudi bolje celijo.
Naš možgani fukcionirajo na nižjo ---finejšo--- frekvenco tam okrog 60 hz.Kolko je tu akumuliranega in realiziranega EM valovanja iz galaksije pa ne vem točno. To je resnica-razmerja ne poznam.Po mojem je idealno 50-50- nisem pa prepričan.

Pri nas v Sloveniji je Boris Mužević delu neke eksperimente pod piramido z mesom in je poveču obstojnost mesa v normalnih zračnih temperaturi 20-25 C pogojih iz 3 na 10 dni tako se mi zdi,da mi je to povedal osebno.

To pomeni za 3x če lahko to primirjamo. Zelenjava se ohrani še malo dlje,kar je že skoraj normalno.

Mogoče vegetarijanstvo vpliva na povečanje EM frekvence  sam nisem prepričan-dopuščam to možnost, ne bi pa dal roko v ogenj za to trditev.MIslim da se to  da povečat tudi na umeten način z dodajanjem močnejših EM frekvenc na telo-

ostane vprašanje kako bi se v tem primeru obnašal naš um.

Neuskljajenost uma-telesa je evidentna danes . Ostalo ostaja odprto!
Back to top
« Last Edit: 27.01.2010 at 17:01:14 by Alojz in Sandib »  

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #7728 - 27.01.2010 at 14:26:46

Quote:

Res je.
Alojz tu si dokazal, da bi lahko um povečal to usklajenost, če bi sprejel vegetarijanstvo.

Ker pa um noče sprejeti nekaj naravnega, išče nenaravne načine za dosego svojih ciljev.

Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #7729 - 27.01.2010 at 16:11:58

Robi wrote on 27.01.2010 at 14:26:46:
Quote:

Res je.
Alojz tu si dokazal, da bi lahko um povečal to usklajenost, če bi sprejel vegetarijanstvo.

Ker pa um noče sprejeti nekaj naravnega, išče nenaravne načine za dosego svojih ciljev.

OK Robi,če ti tko rečeš ! Ampak jaz iščem kašno boljšo varianto.Brez  predpisane diete.Nisem pa načeloma proti nobeni individualni odločitvi-svobodna volja je zakon.
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #7730 - 28.01.2010 at 10:00:20

El Pesnik wrote on 27.01.2010 at 12:33:38:
Alojz

Daj mi na temle mestu natančno napiši EM frekvenco telesa in možganov. Povej točno kok je, pa theta in beta možganski valovi, točno s podatki.

Potem pa še en stavek o frekvenci 528 Hz, recimo tule, ki naj bi bila frekvenca za celjenje poškodovane DNK: http://www.youtube.com/watch?v=vQK_uZEPRaM

Meni se že nekaj dozdeva kaj bi se dalo narediti za zvišat frekvenco telesa (v nasprotju s tem kar oblastniki z raznimi strupi v hrani in tako želijo nižat).

V bistvu če prav pomislim se jaz že skoz prizadevam podzavestno za višanje frekvence telesa.  Shocked  In lahko zelo dobro začutim frekvence drugih ljudi.

Alojz, kolikšne so potem dejanske vrednosti teh frekvenc - telesa, možganov?

Robi, ti seveda ne bi hotel živeti 1000 let v trenutnih življenjskih pogojih, kjer se večkrat vprašaš čemu sploh živiš, itd. Seveda pa bi hotel živeti tisoč let, če bi se stvari korenito spremenile in bi ti v vsakem trenutku vedel kdo si in zakaj si! To razumi.

No od tu naprej bi morala teči debata. Stvar je v individualnem uvidu želji,težnji in hotenju. Brez razumevanja zadev večno-sedanjega vesoljnega samoobstoja ne moreš razmišljati o možnosti tisočletnega in VEČ trajajočega lastnega življenja.
Recimo Osončje se samorojeva in umira v 15 milijardnih ciklih v točno določenem gravitacijskem polju znotraj galaktičnega telesa!!!!! To je sistem,ki se imenuje vesoljno večno sedanje samodelovanje (in perpetuo). Vesolje je dejansko edini (perpetu mobile)-Samodelujoč sistem !!!
Sveti spisi govorijo o nevidni materi Aditi iz katere se samorodijo Aditiji-ljudje,ki se znajo življenjsko re-animirati. Sistem sploh ni kompliciran in ga sam v osnovi popolnoma razumem in trdim,da je to mogoče.
Problem je,da na Zemlji tega nikoli ne bomo imeli,ker je Zemlja planet na katerem večno in sedaj živimo potomci tistih,ki ne želijo tega.ne želimo služiti vesoljnemu življenju ampak zgolj sebi tu. Zato tudi Zemlja nikoli ni in nikoli ne bo -raj za ljudi ne za življenje.
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #7731 - 28.01.2010 at 11:39:24

Alojz in Sandib wrote on 28.01.2010 at 10:00:20:
El Pesnik wrote on 27.01.2010 at 12:33:38:
Alojz

Alojz, kolikšne so potem dejanske vrednosti teh frekvenc - telesa, možganov?

Robi, ti seveda ne bi hotel živeti 1000 let v trenutnih življenjskih pogojih, kjer se večkrat vprašaš čemu sploh živiš, itd. Seveda pa bi hotel živeti tisoč let, če bi se stvari korenito spremenile in bi ti v vsakem trenutku vedel kdo si in zakaj si! To razumi.

No od tu naprej bi morala teči debata. Stvar je v individualnem uvidu želji,težnji in hotenju. Brez razumevanja zadev večno-sedanjega vesoljnega samoobstoja ne moreš razmišljati o možnosti tisočletnega in VEČ trajajočega lastnega življenja.
Recimo Osončje se samorojeva in umira v 15 milijardnih ciklih v točno določenem gravitacijskem polju znotraj galaktičnega telesa!!!!! To je sistem,ki se imenuje vesoljno večno sedanje samodelovanje (in perpetuo). Vesolje je dejansko edini (perpetu mobile)-Samodelujoč sistem !!!
Sveti spisi govorijo o nevidni materi Aditi iz katere se samorodijo Aditiji-ljudje,ki se znajo življenjsko re-animirati. Sistem sploh ni kompliciran in ga sam v osnovi popolnoma razumem in trdim,da je to mogoče.
Problem je,da na Zemlji tega nikoli ne bomo imeli,ker je Zemlja planet na katerem večno in sedaj živimo potomci tistih,ki ne želijo tega.ne želimo služiti vesoljnemu življenju ampak zgolj sebi tu. Zato tudi Zemlja nikoli ni in nikoli ne bo -raj za ljudi ne za življenje.

Na to temo bi se lahko razvila prava debata. Vidim,da berete sto na uro!
Komentirate pa nič.Dejmo,da vidmo in spoznamo -kje sploh živimo in kdo smo in od kje in kam sploh lahko gremo od tu!!! Kaj nam življenje ponuja -kot največja vesoljna skrivnost ki jo sploh ne dojemamo in jo tudi ne upa razumeti večina tule.
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #7732 - 28.01.2010 at 12:59:26

Houruk-zbudite se! Undecided Grin
Back to top

IP Logged

El Pesnik
5

Cosmic Balance
Everywhere
Reply #7733 - 28.01.2010 at 13:58:23

Alojz in Sandib wrote on 28.01.2010 at 12:59:26:
Houruk-zbudite se! Undecided Grin

Saj sem te spraševal. Dal si mi frekvenco le od možganov, hotel sem pa še od telesa, da bi preveril tvoje trditve o tem, ali so možgani naravnani na galaktično frekvenco, telo pa na zemljino in je zato neskladje.

Tele podatke sem izbrskal:

Quote:
Frequency & Health
The human body has a normal frequency range of 62 Hz to 68 Hz, as the frequency range lowers due to the constant use of alcohol or drugs, the worse the health condition becomes. When the frequency drops, the immune system is jeopardised. If it drops to 58 Hz, cold and flu symptoms start appearing, 55 Hz trigger diseases like Candida and at 52 Hz Epstein Bar virus, Cancer is at 42 Hz and below, whilst death begins at 20 Hz.

Measuring Frequency

Normal brain frequency (head)      72-78 Hz
Visionary Range      120 MHz
Bone      38-43 MHz
Brain frequency at 80-82 MHz      indicates a genius
Healthy body (neck down)      62-68 Hz
Thyroid and Parathyroid glands      62-68 Hz
Thymus Gland      65-68 Hz
Heart      67-70 Hz
Human cells start to mutate when their frequency drops below 62 Hz
Lungs      58-65 Hz
Liver      55-60 Hz
Pancreas      60-80 Hz
Disease begins, colds invade      59-60 Hz
Stomach      58-65 Hz
Ascending Colon      58-60 Hz
Descending Colon      58-63 Hz
If the frequency drops just 4 points this is when a headache will start      58 Hz
Disease begins, Like the cold symptoms      58 Hz
Flu invades the body      57 Hz
Viral Infection      55 Hz
when more serious problems come about like pneumonia, Epstein Barr and etc.      52 Hz
Tissue breakdown from disease      48 Hz
Cancer can set in      42 Hz
Death begins at      20 Hz

Invading pathogenic frequencies (toxins & viruses) are low. Positive beneficial bacterial frequencies are higher.
•      Pollutants lower healthy “Frequency
•      Processed or canned food has a frequency of zero
•      Fresh produce has up to 15 Hz
•      Dry herbs from 12-22 Hz
•      Fresh herbs from 20-27 Hz.
•      Frozen foods have a frequency of zero

The Earth's frequency or rate of vibration was thought to be constant. When NASA started measuring this in hertz it was at 7.8. Now it is at 11.2,has been measured as high as 14 and is speeding up.
At the same time the field strength of Earth's gravity is dropping at an alarming rate. In the last few years magnetic north has been moving pretty fast as well. The inner core of the earth has also displaced itself from the angle of rotation of the earth's crust-crustal displacement.
The sun's own magnetic north and south is no longer detectable as of 1995. Solar flares, proton storms are off the scale. Remember the recent beeper satellite malfunction.

The sun holds all the planets in place. The atom is 99% space and 1% energy that behaves as though it were conscious. The entire universe is a pulsation of conscious energy.  

Torej po teh cifrah imajo naši možgani frekvenco okoli 72-78 Hz. Ostali deli telesa so pa pod to frekvenco. In seveda: cepiva, procesirana hrana, meso in razne stvari telesu znižujejo frekvenco. Po tudi vse te elektronske naprave znižujejo frekvenco, še posebej mobiteli (jaz sem prav alergičen na tiščanje mobija k ušesu, čutim el. pritisk na uho), pa ne vem kok različnih valov stalno šiba v okolici. Torej vse to znižuje frekvenco telesa. Zato jaz zdaj jem eko sadje in eko zelenjavo, nič mesa, ter seveda stalno iščem še druge metode za dvig frekvence telesa.

Poleg tega Alojz ne moreš reči, da meditacija ne dvigne frekvence, da recimo mantra AUM ne dvigne, itd. By the way, me je en komentar včeri na youtube spomnil: AUM (OHM, OM) je zvek vesolja, mi pa v slovenščini in drugih slovanskih jezikih govorimo o ... "umu". UM=AUM=OM. Ker ... iz OM-a vesolje nastane (čeprav ima Alojz drugačno razlago, vem  Cheesy) torej lahko ugotovimo/rečemo iz ... "uma" vesolje nastane. Univerzalni UM=OM=AUM.

Zaenkrat je dovolj gradiva za predelat. Veselo na delo!  Cheesy Grin   Smiley
Back to top

No Water, no Moon

IP Logged

El Pesnik
5

Cosmic Balance
Everywhere
Reply #7734 - 28.01.2010 at 14:31:15

Pa še to sem se spomnil. Zakaj se je Jezus postil? Zakaj je post povezan z duhovnostjo? Ravno zaradi vnosa hrane v telo - zgoraj piše, da imajo tudi najčistejše oblike hrane precej nižjo frekvenco od telesnih organov. Torej? Kakršna koli hrana, četudi je najboljša, zniža frekvenco telesa, telo postane težko (to lahko vidi vsak sam pri sebi).

Bo treba it na kakšen post podkrepljen z meditacione.   Tongue
Back to top

No Water, no Moon

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #7735 - 28.01.2010 at 14:43:45

Dobro delo El Poeta-res dobro!!! Hvala

Uglavnem smo ugotovili frekvenčno neskladje uma-telesa.Tudi če bi bile minimalne bi še vedno bile-to jaz trdim. Recimo po meni je že sprememba v možganski EM frekvenci med ljudmi odločujoča,za neko višji dojemanje sveta in samega sebe. Tu je v skrito bistvo razlik med nami!!!!  

AUM- OM jaz ločujem in ga ne vežem na samobitnega guruja OM.

AUM razumem kot troedino vesoljno trojstvo A-U-M = IN AO RI enako.

OM je zame teološka šifra kvadrature kroga kjer ima vsaka kocka ustrezno kroglo in vsaka krogla ustrezno kocko,ki se večno sedaj medsebojno prelivata v isti skupni vrednosti mase-energije-prostornine. To je v enotnem Platonskem telesu-Platona tu omenjam zaradi njegove teorije- platonskih teles.Om je v bistvu  ustreza teološki podobi simbolu jing-jang.

Vsekakor meditacija vpliva na nas. Hrana je po svojih EM frekvencah-tam-tam. Post pomaga-vsekakor.
Meditacija je zakon: Ker če se ti spustiš na elementarno EM frekvenco (neoplojeno jajce),si s tem regeneriraš svojo življenjsko EM frekvenco.

Sam bolj stavim na sposobnost naših možganov kako fine EM frekvence zaznavajo in sprejemajo iz okolice. Tu vidim razliko med nami.
Back to top

IP Logged

El Pesnik
5

Cosmic Balance
Everywhere
Reply #7736 - 28.01.2010 at 15:20:21

Alojz in Sandib wrote on 28.01.2010 at 14:43:45:
 Vsekakor meditacija vpliva na nas. Hrana je po svojih EM frekvencah-tam-tam. Post pomaga-vsekakor.
Meditacija je zakon: Ker če se ti spustiš na elementarno EM frekvenco (neoplojeno jajce),si s tem regeneriraš svojo življenjsko EM frekvenco.

Evo, to smo še rabili povedat, razčistiti, obelodanit, zdaj pa lahko gremo v prostem teku naprej!  Smiley

Zdaj vsak ve, v katerem zajcu grm tiči! In če jamra, da mu je frekvenca teleščka prenizka (bolezni, slaba volja, itd.) lahko za to krivi samo svojega zajca in ne več sosedovega grma!  Smiley
Back to top

No Water, no Moon

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #7737 - 28.01.2010 at 15:37:22

EL Poeta

Ja to veva midva. A misliš,da bodo drugi nehal obtoževat sosedov grm?
Samovščenost je neomajna na temle ''zgubljenem'' planetu. Lahko jim dava rajske zaklade,pa bodo še zmeraj vihali nosove! Grin Grin Grin

Zlo me moti,da tudi fiziki ne zmorejo ločiti na eni strani mase-energije kot enoten pojav kjer je vzrok in posledica EM sila izmeničnega valovanja akumulirane in realizirane vrednosti mase-energije. Kjer je nosilna EM sila vseh ostalih treh sil gravitacijske šibke močne jedrske sile.

Te zakonitosti človeštvo sploh ne dojema.Čim govorimo o energijo govorimo o masi in obratno. To je zato- ker ne poznamo ''akumulirane in realizirane vrednosti mase-energije''' ki sta večno in sedaj v mesebojnem izmeničnem prehajanju druga v drugo česar vzrok in posledica je EM sila,ki ponazori samodelovanje samozadostnost in samoohranitev  vesolja.. Tole moje spoznanje ni vredno miljonov to se v denarju sploh ne da plačati. Ga ni na Zemlji toliko. In bebčki še kr naprej trobijo svoje. Potem bodi pa vesel nad to temo! Grin Sad Cool
Back to top

IP Logged

Etrex
5

Reply #7738 - 28.01.2010 at 15:50:38

Alojz in Sandib wrote on 27.01.2010 at 14:01:40:
Je pa možno,da se tu celice bolj celijo. Saj v naravi vidiš razmerje celjenja ran poleti pozimi. Poleti so EM frekvence, osončja ki jih telo sprejema močnejše. in se rane tudi bolje celijo.

Ferkvence so res zakon in ko jih razumem vidimo da ne moremo preko njih.

So tudi manjse ferkvence kot nekaksni spodbujevalniki, ampak osnovni zakon so ferkvence galaksije, osoncja, planeta (zemlje) - Troedino.
Vsaka na svojem podrocju, neka visoka ferkvenca ne vpliva na del ki je recimo podvrzen nizji ferkvenci, to lahko opazimo ze v misli, neka misel ferkvenca se nas lahko hudo prime, medtem ko neka druga visja/ nizja na nas nima vpliva.

Celjenje ran, je lepo opazno tudi na rastlinah, v drevo zarezemo poleti (EM zemlje) se veliko hitreje zaceli kot pozimi.

Vsekakor zanimiva tema.

L.p.
Back to top

Stvarstvo ne odloča, odloča človek z svobodno voljo.

IP Logged

Etrex
5

Reply #7739 - 28.01.2010 at 15:54:03

Alojz in Sandib wrote on 28.01.2010 at 15:37:22:
Zlo me moti,da tudi fiziki ne zmorejo ločiti na eni strani mase-energije kot enoten pojav kjer je vzrok in posledica EM sila izmeničnega valovanja akumulirane in realizirane vrednosti mase-energije. Kjer je nosilna EM sila vseh ostalih treh sil gravitacijske šibke močne jedrske sile.

Te zakonitosti človeštvo sploh ne dojema.Čim govorimo o energijo govorimo o masi in obratno. To je zato- ker ne poznamo ''akumulirane in realizirane vrednosti mase-energije''' ki sta večno in sedaj v mesebojnem izmeničnem prehajanju druga v drugo česar vzrok in posledica je EM sila,ki ponazori samodelovanje samozadostnost in samoohranitev  vesolja.. Tole moje spoznanje ni vredno miljonov to se v denarju sploh ne da plačati. Ga ni na Zemlji toliko. In bebčki še kr naprej trobijo svoje. Potem bodi pa vesel nad to temo! Grin Sad Cool

To tudi sam ze popolnoma razumem in dojemam kje je danes znanost.

To je osnovna stvar ki jo mora spoznati danasnja znanost, samo to je potrebno za spoznanje vsega ostalega.

L.p. Smiley
Back to top

Stvarstvo ne odloča, odloča človek z svobodno voljo.

IP Logged

Pages: 1 ... 514 515 516 517 518 ... 764