Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 513 514 515 516 517 ... 764
(Read 1505603 times)
Alojz in Sandib
5

Tao

Re: PROMETEJEVO DARILO ČLOVEŠTVU
Reply #7710 - 27.01.2010 at 12:02:04

Robi wrote on 27.01.2010 at 11:53:10:
Quote:
Tu se zgodba o večnem življenju rodi!!!!Je to mogoče?

A je mogoče na primer 500 let voziti isti avto ?
Zakaj bi ga hotel ?
Zaradi navezanosti...zaradi strahu, da bo novejši nezanesljiv ?

Ravno želja po večnosti je izraz nesprejetja telesa, kot minljivega.

ZATE ROBI JE TO SPREJEMLJIVO. VIDIŠ JAZ BI RAD PA S SVOJIM ŽIVLJENJEM ŠE KAJ DRUZGA SPOZNAL KOT TOLO UBOGO ZEMLJCO!
STVAR OSEBNE NOTE RAZMIŠLJANJA! jE ZATE  TO PREVEČ ?PRAV TVOJA ODLOČITEV! TO s TELESOM NIMA VEZE,KER JAZ RAVNO TOLIKO LJUBIM SVOJE TELO KOT KDORKOLI DRUG. To je stvar individualnega uvida.

Moje razmišljanje ni tvoje-je samo moje in me tvoje pametarjenje ne zanima.

Dojemaš? Ne vsiluj drugemu svoj način življenjskega uvida.Imam svobodno voljo in s seboj počnem,kar mi je volja.

Ti po mojem mnenju že sedaj voziš karjolo-samokolnico-Tvoja volja!

Ti poznaš vse življenjskih možnosti ?  Grin Grin  Grin Ko si tak maher!.
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #7711 - 27.01.2010 at 12:14:16

Quote:
Dojemaš? Ne vsiluj drugemu svoj način življenjskega uvida.Imam svobodno voljo in s seboj počnem,kar mi je volja.

Kaj pa  se razburjaš ?

A nimam pravice povedati svojega mnenja ?

Pač živi, kakor ti je volja....
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #7712 - 27.01.2010 at 12:17:17

Robi wrote on 27.01.2010 at 12:14:16:
Quote:

Kaj pa  se razburjaš ?

A nimam pravice povedati svojega mnenja ?

Pač živi, kakor ti je volja....

Ali je  tvoja omemba strahu mogoče moja?KOMUNICIRAJ BREZ OPLETANJA PO STRAHU Z MENOJ. tI POZNAŠ VSE SVOJE ŽIVLJENJSKE DANOSTI IN MOŽNOSTI-KAJ PA ČE LAHKO TVOJ AVTO (TELO)FUKCIONIRA TISOČE LET V DRUGAČNIH POGOJIH?  TI VEŠ,DA NE MORE? ODGOVORI!!!!
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #7713 - 27.01.2010 at 12:18:52

Alojz in Sandib wrote on 27.01.2010 at 11:48:41:
Alojz in Sandib wrote on 27.01.2010 at 10:50:50:
El Pesnik wrote on 27.01.2010 at 10:40:01:
Ok, štekam, zato lahko tudi vidim, zakaj filozofi z huronskim razmišljanjem še bolj pahnejo svoje telo v brezno. Nitsche je recimo storil samomor, filozofi pa itak še bolj shirajo svoje telo na račun begajočih misli.

To lahko razumem, da je telo ovira, saj to vsi čutimo. Zdaj pa me zanima, kako lahko tudi telo "izboljšaš". Kaj bi mi lahko naredili, da bi s tem ogromnim umskim potencialom lahko "posodobili" svoje telo. He he, Alojz, vem da imaš odgovor, na plano z njim ...  Cheesy

El Poeta

Ti mene mučos-mučiš. Popolnih nas ni!

Telo se bo izboljšalo samo po sebi skozi življenjski limit!!!!Ampak to ne bo dovolj -oziroma ne bo zadovolilo našega uma.Ko spoznaš v sebi to neskladje,ga ozavestiš prisiliš um,da sprejme sporočilo zavesti.
Pa tudi to ni dovolj!!!!!!
Sedaj potrpljenje-premisli počasi!!!!!

Edina rešitev je,znanje,ki ga mi nimamo kako re-animirati(znova in znova nositi isto telo,ki bo zadostilo umu.

To je ''teološka zgodba-šifra'' o Aditi-nevidna mati- inkubator življenjaAditi-ki ti omogoča postati Aditij. Aditi je bilo v začetku 7 potem dvanajst njihov vodja je Varuna, ...... Surja,Pušan,Bhaga,Arjaman,Tvaštri,Vaiwasvat,Rudra,Višnu,Savitri,Mitra,Dhatri....
.To  teološka civilizacija jasno sporoča!

Tu se zgodba o večnem življenju rodi!!!!Je to mogoče?

Po meni je! To je stvar osebne note-razmišljanja vsakogar med nami! Nič ne vsiljujem!  Sam razumem naš vnebovhod pod to zgodbo!

Tu je vsekar nujno upoštevati svobodno voljo slehernika in tudi svobodo odločitve-ostati-oditi!!! Tisti,ki ostanejo ostanejo v isti zagati-po meni!!!! Civilizacijski Zemeljski Cikel se samo ponovi po naravni zakonitosti vesoljnega samodelovanja!

Back to top

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #7714 - 27.01.2010 at 12:26:57

Quote:
Ali je  tvoja omemba strahu mogoče moja?KOMUNICIRAJ BREZ OPLETANJA PO STRAHU Z MENOJ. tI POZNAŠ VSE SVOJE ŽIVLJENJSKE DANOSTI IN MOŽNOSTI-KAJ PA ČE LAHKO TVOJ AVTO (TELO)FUKCIONIRA TISOČE LET V DRUGAČNIH POGOJIH?  TI VEŠ,DA NE MORE? ODGOVORI!!!!

Zaenkrat ne more in NOČEM živeti tisoč let.

Ča jaz opletam z besedo "strah", to ni toliko pomembno, kot to, kar je  v tebi.
Back to top

IP Logged

El Pesnik
5

Cosmic Balance
Everywhere
Reply #7715 - 27.01.2010 at 12:33:38

El Pesnik wrote on 27.01.2010 at 11:54:23:
Alojz

Daj mi na temle mestu natančno napiši EM frekvenco telesa in možganov. Povej točno kok je, pa theta in beta možganski valovi, točno s podatki.

Potem pa še en stavek o frekvenci 528 Hz, recimo tule, ki naj bi bila frekvenca za celjenje poškodovane DNK: http://www.youtube.com/watch?v=vQK_uZEPRaM

Meni se že nekaj dozdeva kaj bi se dalo narediti za zvišat frekvenco telesa (v nasprotju s tem kar oblastniki z raznimi strupi v hrani in tako želijo nižat).

V bistvu če prav pomislim se jaz že skoz prizadevam podzavestno za višanje frekvence telesa.  Shocked  In lahko zelo dobro začutim frekvence drugih ljudi.

Alojz, kolikšne so potem dejanske vrednosti teh frekvenc - telesa, možganov?

Robi, ti seveda ne bi hotel živeti 1000 let v trenutnih življenjskih pogojih, kjer se večkrat vprašaš čemu sploh živiš, itd. Seveda pa bi hotel živeti tisoč let, če bi se stvari korenito spremenile in bi ti v vsakem trenutku vedel kdo si in zakaj si! To razumi.
Back to top

No Water, no Moon

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #7716 - 27.01.2010 at 12:34:53

Tole si zapomni Robi in začni o tem razmišljat!!

Če bi naše življenje temelilo zgolj na izkušnjah,bi do danes živeli še kar v kameni dobi brez spoznanj,ki jih kljub temu,da je mnogo zmotnih ne zmoremo v celosti zanikati. Če je izkušnja večine tule življenjska smrt še
nič ne potrjuje,da je ta izkušnja res dokončna.V 15 stoletju nihče ni verjel v letala vizionar Da Vinci je trdil,da bodo letala in helikopterji. Vidiš Robi s tem mojim razmišljanjem je isto.Življenjskih možnosti in danosti ne poznamo to je moje razmišljanje,ki je drugačno od večine tule. A mi je potem potrebno vreči kamen v betico?
Back to top

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #7717 - 27.01.2010 at 12:42:42

Quote:
Seveda pa bi hotel živeti tisoč let, če bi se stvari korenito spremenile in bi ti v vsakem trenutku vedel kdo si in zakaj si! To razumi.

Kakšen smisel bi imelo življenje, če bi vedel kdo sem in zakaj sem ?
Verjetno bi umrl od dolgcajta... Smiley
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #7718 - 27.01.2010 at 12:45:01

El Pesnik wrote on 27.01.2010 at 12:33:38:
El Pesnik wrote on 27.01.2010 at 11:54:23:
Alojz

Daj mi na temle mestu natančno napiši EM frekvenco telesa in možganov. Povej točno kok je, pa theta in beta možganski valovi, točno s podatki.

Potem pa še en stavek o frekvenci 528 Hz, recimo tule, ki naj bi bila frekvenca za celjenje poškodovane DNK: http://www.youtube.com/watch?v=vQK_uZEPRaM

Meni se že nekaj dozdeva kaj bi se dalo narediti za zvišat frekvenco telesa (v nasprotju s tem kar oblastniki z raznimi strupi v hrani in tako želijo nižat).

V bistvu če prav pomislim se jaz že skoz prizadevam podzavestno za višanje frekvence telesa.  Shocked  In lahko zelo dobro začutim frekvence drugih ljudi.

Alojz, kolikšne so potem dejanske vrednosti teh frekvenc - telesa, možganov?

Robi, ti seveda ne bi hotel živeti 1000 let v trenutnih življenjskih pogojih, kjer se večkrat vprašaš čemu sploh živiš, itd. Seveda pa bi hotel živeti tisoč let, če bi se stvari korenito spremenile in bi ti v vsakem trenutku vedel kdo si in zakaj si! To razumi.

Spodaj ali zgoraj sem odgovoril Robiju!

Lahko se EM frekvenca 'našega telesa' poveča umetno. Stvar je delikatna in jo nočem tule čist obelodanit, o tem nam nekaj pove že sam projekt HAARP- kjer se lahko spremeni frekvenca uma ne telesa..
Faraoni so to počeli v piramidah.Da so poznali t.i. naše galaktično občestvo ni dvoma. Razumeli so tudi sistem življenjske re-animacije,ker pa so ostali kod vladarji tu,se je njihovo vedenje izgubilo po naravni poti EM valovanja-galaksije,ki uravnava naše življenje v 28000 letnih ciklih. Da so faraoni vse to vedeli dokazujejo njihove mumije,kjer so telo balzamirali ohranili njegov genski zapis in si s tem zagotovili možnost (večnega ćivljenja)življenjsko re-animacijo. Ker mi to danes več ne poznamo si to njihovo početje razlagamo kot nesmiselno. Tko, v osnovi je to to!

Back to top

IP Logged

El Pesnik
5

Cosmic Balance
Everywhere
Reply #7719 - 27.01.2010 at 12:46:56

Robi wrote on 27.01.2010 at 12:42:42:
Quote:
Seveda pa bi hotel živeti tisoč let, če bi se stvari korenito spremenile in bi ti v vsakem trenutku vedel kdo si in zakaj si! To razumi.

Robi, to je pa tvoj lasten zapor, žal. S temle kar si sedajle povedal sporočaš, da ti je tvoj lasten zapor v užitek. S takim razmišljanjem samega sebe križaš in držiš v temi. Sam osebno se ne bi mogel bolj nestrinjati s to tvojo zadnjo trditvijo.
Back to top

No Water, no Moon

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #7720 - 27.01.2010 at 12:54:17

El Pesnik wrote on 27.01.2010 at 12:46:56:
Robi wrote on 27.01.2010 at 12:42:42:
Quote:

Robi, to je pa tvoj lasten zapor, žal. S temle kar si sedajle povedal sporočaš, da ti je tvoj lasten zapor v užitek. S takim razmišljanjem samega sebe križaš in držiš v temi. Sam osebno se ne bi mogel bolj nestrinjati s to tvojo zadnjo trditvijo.

El Poeta

Robi ne razume enostavne življenjske logike: Življenje je iz življenja za življenje!!!
Ko bo tole,predvsem zadnje dojel -bo mogoče manj zakrknjen v sebi in manj samovšečen.
Back to top

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #7721 - 27.01.2010 at 13:03:26

Quote:
Življenje je iz življenja za življenje!!!

In brez smrti ni življenja. Smiley

Kdo je ujet in kdo je proti življenju ?
Ali tisti, ki želi 500 let voziti isti avto, ali tisti, ki se je sposoben ločiti od starega, ga dati v reciklažo in omogočiti novo in boljše. Smiley
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #7722 - 27.01.2010 at 13:07:51

Robi wrote on 27.01.2010 at 13:03:26:
Quote:
Življenje je iz življenja za življenje!!!

In brez smrti ni življenja. Smiley

Kdo je ujet in kdo je proti življenju ?
Ali tisti, ki želi 500 let voziti isti avto, ali tisti, ki se je sposoben ločiti od starega, ga dati v reciklažo in omogočiti novo in boljše. Smiley

lAHKO PA POMENI SMRT NOVO ŽIVLJENJE- veš? Grin Grin Grin Grin

ZATO PROSIM ROBI NE KONFRONTIRAJ SE Z MENOJ. NIMAM ČASA ZA TAKŠNE OTROČARIJE.
Back to top

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #7723 - 27.01.2010 at 13:21:57

Quote:
Če je izkušnja večine tule življenjska smrt še
nič ne potrjuje,da je ta izkušnja res dokončna.

Kdo pa ima izkušnjo amrti ?
A kdo ve, kako je, ko si mrtev ?

Ravno zaradi tega, ker um nima izkušnje smrti, prihaja do konflikta.
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #7724 - 27.01.2010 at 13:24:41

Robi wrote on 27.01.2010 at 13:21:57:
Quote:
Če je izkušnja večine tule življenjska smrt še
nič ne potrjuje,da je ta izkušnja res dokončna.

Kdo pa ima izkušnjo amrti ?
A kdo ve, kako je, ko si mrtev ?

Ravno zaradi tega, ker um nima izkušnje smrti, prihaja do konflikta.

No vidiš sedaj se pokaže kako si brihten. Ko sem te vprašal poznaš vse življenjske danosti in možnosti ,si pametaril! Sedaj ko si ujet v lastno zanko bi pa filozofiral,do enemoglosti. Daj pokri se čez glavo in zaspi.
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 513 514 515 516 517 ... 764