El Pesnik wrote on 27.01.2010 at 10:40:01:Ok, štekam, zato lahko tudi vidim, zakaj filozofi z huronskim razmišljanjem še bolj pahnejo svoje telo v brezno. Nitsche je recimo storil samomor, filozofi pa itak še bolj shirajo svoje telo na račun begajočih misli.
To lahko razumem, da je telo ovira, saj to vsi čutimo. Zdaj pa me zanima, kako lahko tudi telo "izboljšaš". Kaj bi mi lahko naredili, da bi s tem ogromnim umskim potencialom lahko "posodobili" svoje telo. He he, Alojz, vem da imaš odgovor, na plano z njim ...
El Poeta
Ti mene mučos-mučiš. Popolnih nas ni!
Telo se bo izboljšalo samo po sebi skozi življenjski limit!!!!Ampak to ne bo dovolj -oziroma ne bo zadovolilo našega uma.Ko spoznaš v sebi to neskladje,ga ozavestiš prisiliš um,da sprejme sporočilo zavesti.
Pa tudi to ni dovolj!!!!!!
Sedaj potrpljenje-premisli počasi!!!!!
Edina rešitev je,znanje,ki ga mi nimamo kako re-animirati(znova in znova nositi isto telo,ki bo zadostilo umu.
To je ''teološka zgodba-šifra'' o Aditi-nevidna mati- inkubator življenjaAditi-ki ti omogoča postati Aditij. Aditi je bilo v začetku 7 potem dvanajst njihov vodja je Varuna, ...... Surja,Pušan,Bhaga,Arjaman,Tvaštri,Vaiwasvat,Rudra,Višnu,Savitri,Mitra,Dhatri....
.To teološka civilizacija jasno sporoča!
Tu se zgodba o večnem življenju rodi!!!!Je to mogoče?
Po meni je! To je stvar osebne note-razmišljanja vsakogar med nami! Nič ne vsiljujem! Sam razumem naš vnebovhod pod to zgodbo!
Tu je vsekar nujno upoštevati svobodno voljo slehernika in tudi svobodo odločitve-ostati-oditi!!! Tisti,ki ostanejo ostanejo v isti zagati-po meni!!!! Civilizacijski Zemeljski Cikel se samo ponovi po naravni zakonitosti vesoljnega samodelovanja!