Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 512 513 514 515 516 ... 764
(Read 1509728 times)
Alojz in Sandib
5

Tao

Re: PROMETEJEVO DARILO ČLOVEŠTVU
Reply #7695 - 25.01.2010 at 09:49:24

El Pesnik wrote on 25.01.2010 at 09:46:21:
Ahahahahahahahaha!   Cheesy Wink Grin Wink Cheesy Wink

Včeraj sem spoznal, da se nahajam v Božji Dnevni Sobi!!!!!!!!  Cheesy Grin Wink

V tej Sobi je pa še ogromno drugih gostov!  Smiley   Ki ne vedo, kje dejansko se nahajajo. In iščejo ven iz te Sobe, nekaj onkraj te Sobe ...

Pozdravljam Vas ...

Poet

Kar pot jim pokaž kako se pride ven. Sedaj poznaš in veš za vse steze in poti.  Smiley Cool
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

El Pesnik
5

Cosmic Balance
Everywhere
Reply #7696 - 27.01.2010 at 08:23:00

¡Hola Señor!

Esta cosa naslednja me zanima mucho mucho, mi lahko ayudas? Vale, tole je moja pregunta: Que diablo entonces so razumeli guruji in svetniki iz Indija v vseh teh años? Oni pravili: jaz razumel praznina, to je Sancta Nada, jaz razumel Bog, Dios, jaz razumel, que jaz no estoy moj um, la mente, que jaz no estoy moj ego, que jaz nisem svoji deseos, želje, todo vse to oni pravili tekom muchos muchos años. Zatorej, que diablos oni sploh de verdad razumeli? Que oni se šli un juego, uno igro, in oni pravili, da oni razumeli. Que oni razumeli? Jaz več ne štekam, no comprendo.

Vamos, bom še bolj precizno naredil svojo pregunto. Que diablo oni zaštekali? Oni rekli, jaz sem Bog, Dios, jaz sem onkraj mi cuerpo, jaz sem onkraj svojega telesa, jaz nisem telo, jaz nisem svoj um in ego, in kaj oni delali? Oni se šli la meditación todos los dias, oni meditirali sto na uro, kaj oni spoznali? Oni rekli, da oni šli vase, oni rekli, da svet el mundo iluzija, da svet no resničen, que diablo es esto?
Kaj spoznali estos gurus y svetnikov iz la India y drugih partes sveta?

Porque jaz sedaj vidim z mojos ojos, da oni spoznali kaj? Nada! In kako to jaz spoznal? Mira, oni se šli muy pasivos, to je oni bili pasivni como un drevo, un arbol! Oni bili na mesto kot kamen, kot piedra! Que oni spoznali? To je sedaj moja pregunta, jaz quiero vedeti to vprašanje. Jaz dvomiti v pasivno guru gnado, kak oni to la vida tienen? Porkafiks!
Back to top

No Water, no Moon

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #7697 - 27.01.2010 at 08:58:25

El Poeta

Ja porkafiks razumem kaj me sprašuješ! Bom ti razložil ,ampak te prosim za potrpljenje! Pretuhti potem gremo naprej. DAl ti bom primer:

Predstavlji si neoplojeno kurje jajce. Sedaj se vprašaj, ali ima to neoplojeno jajce življenjskega ali elementarnega duha. Ker je neoplojeno ima elementarno(snovno) EM valovanje kljub temu,da je iz kure se iz njega ne more nič roditi ni življenje,ker je neoplojeno!!!!!!!! Grin

Te gurujčki gredo '''enostavno''' v meditaciji  na elementarno (snovno) raven kjer ni njihove življenjske misli je samo elementarno (snovno) EM valovanje. V bistvu pridejo na raven neoplojenega jajca!!! Komprende? Cool

Ta praznina je nezavedna-je praznina brez misli!
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #7698 - 27.01.2010 at 09:23:28

Bošty ML

Vidva sta in vse in vsi mi res božja samopodoba-Vajina žalost in mogoče vseh nas je,da smo iz človeške življenjske samoreprodukcije.Tako,da na osnovni ravni res nosimo božjo podobo,žalostno pa je, da so nas rodili starši!!! Sedaj pa eni imamo '''pametne'''razumne starše in gene drugi pa '''butaste''' Žal nismo ne eni ne drugi nič krivi za to!! Samo eni se tega zavemo,drugi pa plavajo v megli!!!!

Če bi nas bog samorodil,bi bli pa popolni,takšnih pa ni tule na Zemlji.

Ko bosta to dojela ti in ML bosta lažje živela in ne bosta več grozila z božjo kaznijo vsem tule!!!! Jasno?
Back to top

IP Logged

El Pesnik
5

Cosmic Balance
Everywhere
Reply #7699 - 27.01.2010 at 09:34:25

Alojz in Sandib wrote on 27.01.2010 at 08:58:25:
El Poeta

Ja porkafiks razumem kaj me sprašuješ! Bom ti razložil ,ampak te prosim za potrpljenje! Pretuhti potem gremo naprej. DAl ti bom primer:

Predstavlji si neoplojeno kurje jajce. Sedaj se vprašaj, ali ima to neoplojeno jajce življenjskega ali elementarnega duha. Ker je neoplojeno ima elementarno(snovno) EM valovanje kljub temu,da je iz kure se iz njega ne more nič roditi ni življenje,ker je neoplojeno!!!!!!!! Grin

Te gurujčki gredo '''enostavno''' v meditaciji  na elementarno (snovno) raven kjer ni njihove življenjske misli je samo elementarno (snovno) EM valovanje. V bistvu pridejo na raven neoplojenega jajca!!! Komprende? Cool

Ta praznina je nezavedna-je praznina brez misli!

Evo vidiš, šele sedaj lahko končno rečem, da razumem kaj misliš z vsem tem. Pišuka Alojz, ja, vzemi si čas in v nulo razloži tole, ker verjamem, da tole jebe marsikoga. In potem mislimo, da je tisto najvišje k čemur bi morali stremeti in smo v začaranem krogu. Take your time, explain away! El Poeta gre pa sedaj malo po boštijevo garat (še vedno) za izkoriščevalce človeštva + za davke + za pufe (čeprav jih še nimam!) ###  Kiss Cool Cheesy!

Adios!
Back to top

No Water, no Moon

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #7700 - 27.01.2010 at 09:48:53

El Poeta

Ti razumeš,drugi tudi  !!!  Če ne, naj svoje starše zamenjajo,če jih lahko?!

Bolj nazorne razlage nimam v rokavu!!!

To pove,da je človeška bit-elementarna in sekundarna življenjska sočasno.

Pri nas ljudeh je en velik problem naše telo!!!! Mi ne razumemo lastnih teles-bivanje ni problem. Naše Bivanje lahko zavestno   dojamemo, nikoli ne moremo dojeti lastne telesnosti,ker je naše telo v čistem notranjem nesoglasju z našim umom- Naše telo nikoli ni v nesoglasju z našim samozavedanjem-zavestjo.

To je tema,ki jo je nujno pojasniti in razčistiti.

Back to top

IP Logged

El Pesnik
5

Cosmic Balance
Everywhere
Reply #7701 - 27.01.2010 at 10:02:34

Alojz in Sandib wrote on 27.01.2010 at 09:48:53:
Naše Bivanje lahko zavestno in umsko dojamemo, nikoli ne moremo dojeti lastne telesnosti,ker je naše telo v čistem notranjem nesoglasju z našim umom- Naše telo nikoli ni v nesoglasju z našim samozavedanjem-zavestjo.

Ja, dejmo o tem kej rečt. Na drugem topiku praviš, da je um sposoben narediti več kot telo dopušča. Na kateri točki potem telo zavira oz. ni sposobno več? Kje se ustavi?
Back to top

No Water, no Moon

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #7702 - 27.01.2010 at 10:10:56

El Pesnik wrote on 27.01.2010 at 10:02:34:
Alojz in Sandib wrote on 27.01.2010 at 09:48:53:
Naše Bivanje lahko zavestno in umsko dojamemo, nikoli ne moremo dojeti lastne telesnosti,ker je naše telo v čistem notranjem nesoglasju z našim umom- Naše telo nikoli ni v nesoglasju z našim samozavedanjem-zavestjo.

Ja, dejmo o tem kej rečt. Na drugem topiku praviš, da je um sposoben narediti več kot telo dopušča. Na kateri točki potem telo zavira oz. ni sposobno več? Kje se ustavi?

Um sploh noče priznati recimo telesnih omejitev in življenjskega samoprocesa našega staranja- propada nezavedanja smrti itd.

Osnovni problem je v samem vesoljnem samo konceptu.Jebeš '''izmišljenega boga''' Boštya in ML -ker imamo nagonsko telo(živalsko)ki je podrejeno ciklom enega leta osončja 4x33= 123 zemeljskih let je naš življenjski limit. Možgane imamo pa naštimane na galaktično EM frekvenco delovanja. To se pravi naše možgane nosi nepravo telo!!! Možgani zmorejo nositi milijardo teles to telo ne zmore nositi naših 10% realnih  možganskih kapacitet. Ego je tu rojen in tu živi-zaradi naravnega nesoglasja uma in telesa.
Back to top

IP Logged

El Pesnik
5

Cosmic Balance
Everywhere
Reply #7703 - 27.01.2010 at 10:24:04

OK, recimo da to sprejmemo. Naši možgani so naravnani na avtocesto, telo pa za na njivo, najbolj slikovita ponazoritev.

Hmm, a hočeš reči, da se naše telo zadnjih tisoče let ne spreminja (kar lahko v bistvu vidimo sami!), da pa raste umski/možganski potencial. Pišuka, sej tole pa res lahko tudi sam potrdim!

No, ampak zakaj se pa možgani "razvijajo" drug del nas pa ne? A se ne bi mogla razvijati skladno? Poleg tega pa, možgani so del telesa in se razvijajo skupaj s preostalim telesom - zakaj se ne razvijata skladno?
Back to top

No Water, no Moon

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #7704 - 27.01.2010 at 10:33:34

El Pesnik wrote on 27.01.2010 at 10:24:04:
OK, recimo da to sprejmemo. Naši možgani so naravnani na avtocesto, telo pa za na njivo, najbolj slikovita ponazoritev.

Hmm, a hočeš reči, da se naše telo zadnjih tisoče let ne spreminja (kar lahko v bistvu vidimo sami!), da pa raste umski/možganski potencial. Pišuka, sej tole pa res lahko tudi sam potrdim!

No, ampak zakaj se pa možgani "razvijajo" drug del nas pa ne? A se ne bi mogla razvijati skladno? Poleg tega pa, možgani so del telesa in se razvijajo skupaj s preostalim telesom - zakaj se ne razvijata skladno?

Sedaj si dobro tuhtal. Ti bom povedal resnico!

Poglej naše telo deluje živimo se razmnožujemo na Em frekvenci Zemlje in na EM frekvenci osončja (naši možgani ki so del telesa pa na EM frekvenci galaksije) Neskladnost povzročajo Em frekvence.

Predstavljaj si Sonce in Galaksijo. Sonce je nikakršno proti galaksiji.

Če je telo Sonce  Smiley je naša misel galaksija. Štekaš?
Back to top

IP Logged

El Pesnik
5

Cosmic Balance
Everywhere
Reply #7705 - 27.01.2010 at 10:40:01

Ok, štekam, zato lahko tudi vidim, zakaj filozofi z huronskim razmišljanjem še bolj pahnejo svoje telo v brezno. Nitsche je recimo storil samomor, filozofi pa itak še bolj shirajo svoje telo na račun begajočih misli.

To lahko razumem, da je telo ovira, saj to vsi čutimo. Zdaj pa me zanima, kako lahko tudi telo "izboljšaš". Kaj bi mi lahko naredili, da bi s tem ogromnim umskim potencialom lahko "posodobili" svoje telo. He he, Alojz, vem da imaš odgovor, na plano z njim ...  Cheesy
Back to top

No Water, no Moon

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #7706 - 27.01.2010 at 10:50:50

El Pesnik wrote on 27.01.2010 at 10:40:01:
Ok, štekam, zato lahko tudi vidim, zakaj filozofi z huronskim razmišljanjem še bolj pahnejo svoje telo v brezno. Nitsche je recimo storil samomor, filozofi pa itak še bolj shirajo svoje telo na račun begajočih misli.

To lahko razumem, da je telo ovira, saj to vsi čutimo. Zdaj pa me zanima, kako lahko tudi telo "izboljšaš". Kaj bi mi lahko naredili, da bi s tem ogromnim umskim potencialom lahko "posodobili" svoje telo. He he, Alojz, vem da imaš odgovor, na plano z njim ...  Cheesy

El Poeta

Ti mene mučos-mučiš. Popolnih nas ni!

Telo se bo izboljšalo samo po sebi skozi življenjski limit!!!!Ampak to ne bo dovolj -oziroma ne bo zadovolilo našega uma.Ko spoznaš v sebi to neskladje,ga ozavestiš prisiliš um,da sprejme sporočilo zavesti.
Pa tudi to ni dovolj!!!!!!
Sedaj potrpljenje-premisli počasi!!!!!

Edina rešitev je,znanje,ki ga mi nimamo kako re-animirati(znova in znova nositi isto telo,ki bo zadostilo umu.

To je ''teološka zgodba-šifra'' o Aditi-nevidna mati- inkubator življenjaAditi-ki ti omogoča postati Aditij. Aditi je bilo v začetku 7 potem dvanajst njihov vodja je Varuna, ...... Surja,Pušan,Bhaga,Arjaman,Tvaštri,Vaiwasvat,Rudra,Višnu,Savitri,Mitra,Dhatri....
.To  teološka civilizacija jasno sporoča!

Tu se zgodba o večnem življenju rodi!!!!Je to mogoče?

Po meni je! To je stvar osebne note-razmišljanja vsakogar med nami! Nič ne vsiljujem!  Sam razumem naš vnebovhod pod to zgodbo!
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #7707 - 27.01.2010 at 11:48:41

Alojz in Sandib wrote on 27.01.2010 at 10:50:50:
El Pesnik wrote on 27.01.2010 at 10:40:01:

El Poeta

Ti mene mučos-mučiš. Popolnih nas ni!

Telo se bo izboljšalo samo po sebi skozi življenjski limit!!!!Ampak to ne bo dovolj -oziroma ne bo zadovolilo našega uma.Ko spoznaš v sebi to neskladje,ga ozavestiš prisiliš um,da sprejme sporočilo zavesti.
Pa tudi to ni dovolj!!!!!!
Sedaj potrpljenje-premisli počasi!!!!!

Edina rešitev je,znanje,ki ga mi nimamo kako re-animirati(znova in znova nositi isto telo,ki bo zadostilo umu.

To je ''teološka zgodba-šifra'' o Aditi-nevidna mati- inkubator življenjaAditi-ki ti omogoča postati Aditij. Aditi je bilo v začetku 7 potem dvanajst njihov vodja je Varuna, ...... Surja,Pušan,Bhaga,Arjaman,Tvaštri,Vaiwasvat,Rudra,Višnu,Savitri,Mitra,Dhatri....
.To  teološka civilizacija jasno sporoča!

Po meni je! To je stvar osebne note-razmišljanja vsakogar med nami! Nič ne vsiljujem!  Sam razumem naš vnebovhod pod to zgodbo!

Tu je vsekar nujno upoštevati svobodno voljo slehernika in tudi svobodo odločitve-ostati-oditi!!! Tisti,ki ostanejo ostanejo v isti zagati-po meni!!!! Civilizacijski Zemeljski Cikel se samo ponovi po naravni zakonitosti vesoljnega samodelovanja!
Back to top

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #7708 - 27.01.2010 at 11:53:10

Quote:

A je mogoče na primer 500 let voziti isti avto ?
Zakaj bi ga hotel ?
Zaradi navezanosti...zaradi strahu, da bo novejši nezanesljiv ?

Ravno želja po večnosti je izraz nesprejetja telesa, kot minljivega.
Back to top

IP Logged

El Pesnik
5

Cosmic Balance
Everywhere
Reply #7709 - 27.01.2010 at 11:54:23

Alojz

Daj mi na temle mestu natančno napiši EM frekvenco telesa in možganov. Povej točno kok je, pa theta in beta možganski valovi, točno s podatki.

Potem pa še en stavek o frekvenci 528 Hz, recimo tule, ki naj bi bila frekvenca za celjenje poškodovane DNK: http://www.youtube.com/watch?v=vQK_uZEPRaM

Meni se že nekaj dozdeva kaj bi se dalo narediti za zvišat frekvenco telesa (v nasprotju s tem kar oblastniki z raznimi strupi v hrani in tako želijo nižat).

V bistvu če prav pomislim se jaz že skoz prizadevam podzavestno za višanje frekvence telesa.  Shocked  In lahko zelo dobro začutim frekvence drugih ljudi.
Back to top

No Water, no Moon

IP Logged

Pages: 1 ... 512 513 514 515 516 ... 764