El Pesnik
5

Cosmic Balance
Everywhere
¡Hola Señor!
Esta cosa naslednja me zanima mucho mucho, mi lahko ayudas? Vale, tole je moja pregunta: Que diablo entonces so razumeli guruji in svetniki iz Indija v vseh teh años? Oni pravili: jaz razumel praznina, to je Sancta Nada, jaz razumel Bog, Dios, jaz razumel, que jaz no estoy moj um, la mente, que jaz no estoy moj ego, que jaz nisem svoji deseos, želje, todo vse to oni pravili tekom muchos muchos años. Zatorej, que diablos oni sploh de verdad razumeli? Que oni se šli un juego, uno igro, in oni pravili, da oni razumeli. Que oni razumeli? Jaz več ne štekam, no comprendo.
Vamos, bom še bolj precizno naredil svojo pregunto. Que diablo oni zaštekali? Oni rekli, jaz sem Bog, Dios, jaz sem onkraj mi cuerpo, jaz sem onkraj svojega telesa, jaz nisem telo, jaz nisem svoj um in ego, in kaj oni delali? Oni se šli la meditación todos los dias, oni meditirali sto na uro, kaj oni spoznali? Oni rekli, da oni šli vase, oni rekli, da svet el mundo iluzija, da svet no resničen, que diablo es esto? Kaj spoznali estos gurus y svetnikov iz la India y drugih partes sveta?
Porque jaz sedaj vidim z mojos ojos, da oni spoznali kaj? Nada! In kako to jaz spoznal? Mira, oni se šli muy pasivos, to je oni bili pasivni como un drevo, un arbol! Oni bili na mesto kot kamen, kot piedra! Que oni spoznali? To je sedaj moja pregunta, jaz quiero vedeti to vprašanje. Jaz dvomiti v pasivno guru gnado, kak oni to la vida tienen? Porkafiks!
|